Mai multe
| buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc | ||
|
as1n3d Postat pe 10 August 2011 18:00 |
||
|---|---|---|
De la: as1n3d, la data 2011-08-10 18:00:20buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc daca te-ai sters cu servetelul sigur nu ai ramas
|
||
|
steffy91 Postat pe 10 August 2011 18:06 |
||
| bine ar fi...am inteles k in timpul menstruatiei sunt slabe sanse de a ramane insarcinata chiar daca se termina in tine... | ||
|
|
||
|
as1n3d Postat pe 10 August 2011 18:11 |
||
De la: as1n3d, la data 2011-08-10 18:00:20buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc Normal nu, dar cine stie.....
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 10 August 2011 18:39 |
||
dupa cite stiu eu si mai gasesti si pe google multe spermatozoizii traiesc cam 5 -7 zile si daca nu vrei copii protejeazate chiar si in timpul menstruatiei,mai ales,din cite am mai citit si eu sexul in timpul menstruatiei iti poate aduce unele probleme in timp asa ca dute si tu din greseala la un doctor si informeaza-te nu strica,si eu spun ca mai bine previ ceva decit sa il vindeci,si a preveni inseamna a te documenta si cu cit sti mai multe despe corpul tau cu atit mai bine,aici pe net iei niste raspunsuri fictive si nu stiu citi din cei ce scriu sunt si in masura sa-ti dea un sfat,doctorul ginecolog te poate ajuta sa te cunosti mai bine sa fi iubita
|
||
|
Amis_Reddrag_1 Postat pe 10 August 2011 18:41 |
||
saptamanile trecute deschisese cineva un topic gen:raman insarcinata daca am facut neprotejat in timpul menstruatiei fara sa ejaculeze in mine si ati sarit in capul ei ca e inconstienta ca sigur ca sunt sanse sa ramana ca bla bla bla si acestei domnisoare ii ziceti ca nu ...
|
||
|
Deeliaaaa Postat pe 10 August 2011 19:56 |
||
De la: Deeliaaaa, la data 2011-08-10 19:56:17 Mai Deliutoo, sunt si nu sunt riscuri, intelegi? Unii zic intr-un fel, altii in alt fel. |
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 10 August 2011 19:58 |
||
De la: as1n3d, la data 2011-08-10 18:00:20buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc EU NU AS INERC ICIodata chestia asta ... dar am am iauzitniste pr si au zis ca nu a ramas insarcinata si tot asa dupa cateva zil .... nush ce sa zic eu nu m-as risca sa imi dau drumu cu toate ca prietena mea ramane foarte greu gravida din mai multe cauze , tot nu ma risc , stiu ca e foarte fain sa itzi dai drumu inauntru dar eu cand am pofta , ma joc pe la funduletzul ei :D si acolo pot sa im idau drumu lejer :D si e chiar foarte placut :D |
||
|
xardasxp Postat pe 10 August 2011 20:03 |
||
|
fetelor, aveti rabdare sa cititi pana la capat: Perioada nefertila este caracterizata de intervalul de timp dintre 2 ovulatii ale ciclului menstrual. Atunci cand esti in afara zilelor ovulatorii se numeste ca esti in perioada nefertila. Desi teoretic nu exista sanse sa ramai insarcinata in aceasta perioada, medicii avertizeaza ca se poate obtine o sarcina oricand in ciclul menstrual daca ai contact sexual neprotejat. Ciclul menstrual este caracterizat prin mai multe schimbari care apar lunar in corpul femeii. Acesta dureaza in mod obisnuit 28 de zile si se calculeaza din ziua 1 a primei menstruatii pana in ziua 1 a menstruatia urmatoare. Durata acestuia variaza de la o femeie la alta, nu toate au ciclu menstrual regulat de 28 de zile, insa un ciclu intre 21 si 35 de zile este considerat normal. Fazele ciclului menstrual Exista mai multe faze ale ciclului menstrual: perioada menstruatiei (a sangerarilor vaginale care dureaza bintre 2 si 7 zile); faza foliculara (in aceasta perioada foliculul ovarian pregateste si dezvolta ovulul care va fi eliminat in perioada ovulatiei – corespunde perioadei nefertile); faza ovulatorie (dureaza cam 3 zile - in fiecare luna se elibereaza din foliculul ovarian un ovul, care daca nu este fecundat in vederea obtinerii unei sarcini, este eliminat – este considerata si perioada fertila); faza luteala (dupa trecerea a 3 zile de la ovulatie sansele de a ramane gravida sunt aproape nule, dar tot mai exista un mic risc de a ramane gravida daca apare o a doua ovulatie, ceea ce se intampla destul de rar). Determinarea perioadei nefertile Perioada nefertila sau faza foliculara incepe inca din 1 zi a ciclului menstrual (adica de la instalarea menstruatiei) si se termina la inceperea perioadei de ovulatie a femeii (cam din ziua a 14-a, daca ai un ciclu regulat de 28 de zile). Calcularea perioadei fertile sau a ovulatiei este esentiala pentru stabilirea perioadei nefertile dintr-un ciclu menstrual. La un ciclu stabil de 28 de zile, ovulatia apare in ziua a 14-a, considerandu-se drept prima zi a ciclului ziua 1 de menstruatie; La un ciclu stabil de 29 de zile, ovulatia are loc in ziua a 15-a; La cel de 30 de zile ovulatia apare in ziua a 16-a, si asa mai departe. Importanta perioadei nefertile Identificarea perioadei nefertile in cadrul unui ciclu menstrual este esentiala in vederea evitarii unei sarcini nedorite. Multe femei folosesc "metoda calendarului" ca metoda de contraceptie. Aceasta se bazeaza pe contacte sexuale neprotejate in afara perioadei fertile, adica a ovulatiei. Totusi, este una dintre metodele contraceptive destul de riscante, pentru ca exista posibilitatea obtinerii sarcinii pe tot parcursul ciclului menstrual, in toate cele 3 faze ale lui. Sansele de a ramane insarcinata in perioada nefertila Obtinerea unei sarcini in perioada nefertila este destul de dificila si depinde de cativa factori esentiali: de fertilitatea barbatului (cu cat partenerul este mai sanatos si fertil, cu atat spermatozoizii traiesc mai mult in vagin si pot atinge perioada ovulatiei a femeii; de exemplu, daca faci sex neprotejat cu 3 zile inainte de atingerea pragului maxim de ovulatie, daca barbatul este extrem de fertil, atunci spermatozoizii pot supravietui si 5-7 zile si pot fertiliza ovulul; lungimea ciclului menstrual (daca este foarte scurt, atunci si perioada nefertila este mai mica); daca ciclul menstrual este neregulat (pentru ca depistarea perioadei ovulatorii este greu de stabilit); daca faci sex neprotejat in apropiere de perioada fertila; daca ai mucus cervical abundent si colul uterin partial deschis. |
||
|
miss_darine Postat pe 10 August 2011 20:11 |
||
| miss_darine ... sincer ma doare capul si vreau totusi sa si inteleg ce ai scris , dar nu pot in momentu asta asa ca prefer sa intreb cu riscul sa ma fac de ras ... Totusi la un ciclu regulat 28 zile ... cand pot sa imi dau drumu in ea s isa nu ramana gravida (adik sansele cele mai mici )??? dupa cate zile , pana la cate zile etc.... | ||
|
xardasxp Postat pe 11 August 2011 23:20 |
||
Mai, aplica cel mai sigur si mai ieftin test: asteapta 9 luni si daca iese bebe, atunci inseamna ca ai ramas insarcinata, daca nu iese bebe, poti sa repeti ``faza``.
|
||
|
Eva32 Postat pe 3 Septembrie 2011 03:30 |
||
Mai, aplica cel mai sigur si mai ieftin test: asteapta 9 luni si daca iese bebe, atunci inseamna ca ai ramas insarcinata, daca nu iese bebe, poti sa repeti ``faza``.
|
||
|
Eva32 Postat pe 3 Septembrie 2011 03:31 |
||
| Stai linistita, in a patra zi de menstruatie nu ai cum sa ramai insarcinata. | ||
|
Eva32 Postat pe 26 Septembrie 2011 00:38 |
||
|
steffy asta vroiam sa zic si eu :-)) |
||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:44 |
||
puteai sa iti faci un dush...ca sa fii mai sigura!
|
||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:45 |
||
cati ani ai? 14-17? citeste mai multe despre femei...despre sex...nu am refer la pozitii...
|
||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:47 |
||
De la: as1n3d, la data 2011-08-10 18:00:20buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc ... unde te-ai sters cu servetzelul ? ... pe gura probabil ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:48 |
||
ce urat suna..." sa imi dau drumul in ea " oribil...
|
||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:49 |
||
De la: mady_puppy, la data 2011-11-07 00:49:27ce urat suna..." sa imi dau drumul in ea " oribil... ... si cum ar trebui sa se spuna ? ... sa nu mai deranjeze vizual cititorii ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:50 |
||
| of...stiti sa faceti sex...dar sa citi...mai putin...informati-va..ca o faceti spre binele vostru... | ||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:51 |
||
De la: xardasxp, la data 2011-08-10 20:03:21De la: as1n3d, la data 2011-08-10 18:00:20buna...am facut-o cu iubitul meu in a 4 a zi a menstruatiei iar el s-a terminat in mine..mi-a zis sa nu imi fac griji k nu o sa raman insarcinata...m-am sters cu un servetel umed..e posibil sa raman?? vreau un raspuns bun fara jigniri si din astea;) multumesc ... chestia asta sa nu o incerci ... dupa ce termini doctoratul eventual ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:51 |
||
mm nu stiu..." am ejaculat in vagin "
|
||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:52 |
||
De la: mady_puppy, la data 2011-11-07 00:51:00of...stiti sa faceti sex...dar sa citi...mai putin...informati-va..ca o faceti spre binele vostru... ... dragoste, bre, dragoste ... sexul e un neologism ... ce poti sa ceri tinerilor cind sint indobitociti SA FACA SEX ... ''shiit'' happens ... si la case mai mari ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:53 |
||
| informeaza-te... | ||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:53 |
||
De la: mady_puppy, la data 2011-11-07 00:52:02mm nu stiu..." am ejaculat in vagin " ... oaaaauuuu ... cita poezie ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:54 |
||
| dragoste nu face orice prost...orice destrabalat/a...sex fac... | ||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:55 |
||
De la: mady_puppy, la data 2011-11-07 00:53:50informeaza-te... ... asa invata-le de bine ... sa stie tot, dar sa nu le puna naibii sa deschida ochii inainte sa deschida picioarele ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:55 |
||
De la: mady_puppy, la data 2011-11-07 00:55:22dragoste nu face orice prost...orice destrabalat/a...sex fac... ... nuuuu ... dar daca ii intrebi ... se iubesc !!! ... vreo 2-3 ore ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:56 |
||
| pai nu am dreptate? sunte fete care se intreaba daca au ramas insarcinate si cand fac sex anal...deci iti poti da seama...cat is de informate... | ||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:58 |
||
| sunt* scz is obosita | ||
|
mady_puppy Postat pe 7 Noiembrie 2011 00:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ati deschide vreodata usa goale celui care livreaza mancarea ? | 4 | De la: kudika_993357 22 Aprilie 2016 15:52 |
| V-ati gandit vreodata la sinucidere? | 141 | De la: cathysailor 28 Iunie 2009 18:14 |
| imi doresc o amanta | 171 | De la: rondina 29 Iulie 2014 22:59 |
|
|
||
| DEDICATIE SPECIALA PENTRU DUDUIA BARBIE | 148 | De la: kudika029282 15 Ianuarie 2011 18:24 |
| ce sa fac sant disperata ,ma distrus!!!!!!!!!!!!!!! | 83 | De la: catch_a_fire 20 Februarie 2009 19:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.