Mai multe
|
Acum cateva zile am vizitat magazinul farduri.ro de pe Lipscani, un "outlet" cu parfumuri si produse cosmetice de lux. Un semenea magazin pentru o femeie este ca si raiul pe pamant, insa vreau sa va atrag atentie asupra unui lucru: PARFUMURILE DIN ACEST MAGAZIN NU SUNT ORIGINALE! Desi la inceput, am fost reticenta in a-mi achizitiona ceva de acolo si desi am fost atentionata de o prietena care isi cumparase un parfum inainte cu o zi din acest magazin ca mirosul acestuia nu persista, m-am incapatanat si am plecat de acolo cu o plasa de cumparaturi printre care si un parfum de 3 milioane a carui miros nu persista. Sfatul meu este: daca intrati in acest magazin si nu va puteti abtine in a va achizitiona ceva de acolo, macar nu cumparati parfumuri. |
|
sorinaaaa Postat pe 12 August 2011 15:43 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Inscriu Reprezentanti Oriflame in toata tara | 2 | De la: kudika226898 21 Ianuarie 2011 18:17 |
| acryl | 2 | De la: Inima_Neimblanzita_1 27 Noiembrie 2011 20:40 |
| CE PRODUSE SA FOLOSESC PENTRU A DA VOLUM PARULUI. | 6 | De la: ego71 29 Iunie 2011 05:51 |
|
|
||
| Pensule folosite pentru machiaj | 5 | De la: BadeaMihaela8 9 Aprilie 2011 19:30 |
| Tratament 100% natural african pentru unghii | 2 | De la: kudika485531 14 Decembrie 2011 23:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.