Mai multe
va povestesc pe scurt era de pasti cand am vazut un tip in fata la mn la bloc a vn la sora sa dupa cateva zile lam vazut in geam cu nepotelu lui eu eram afara cu catelu si cu prietenu lu soramea si sa tot uitat insa eu sunt timida dk imi place un baiat pe moment ma prefac ca nu lam vazut sau ceva d ganu asta ..tin minte ca am fugit dupa catelu meu si am auzit spunand vezi fata:x ahhh ,lam mai vazut inca o data se juca cu nepotelu si nuj ce mi sa intamplat mi sa pus pata rau pe el. vreau sa spun ca nu am experineta buna ..stiu ca trebe sa mai invat dar ..am avut o experinta mai urta in trceut si de aceea nu am putut sa cunosc viata mai bne .lam cautat pe fb cam 2 saptamani si pana la urma am dat de el ,eu nu prea fac primu pas ..insa iam dat add p fb si iam scris :hy n cumva ai fst in fata la mn la bloc si dupa o luna mia scris poate am vn sa te vad pe u ..: atata iam scris inapoi Ö poi ma cunostiÖ am vrut sa vad dk am cunoststea adika dk ma tine minte d atunci d pasti ..si a trceut tot o luna si nk nu mia scris eu sunt plecata akuma in vacanta in germania d cand am vn intruna ma gandesc la el si este f ciudat ca simt cv...ma refer ca simt ca are cv bun in el insa mie tema ca dk iau id d mess par prea exagertata tot eu´add p fb iam scris si astept msg ala odata p fb si nk si faza e ca nu intra poate dc lucra insa iam vizitat cati prieteni are si miam dat seama ca a mai intrat insa nu mia scris oare nu ma place ;( sau are pr :(sau cv un sfatt multu
|
||
|
kudika426876 Postat pe 28 August 2011 00:29 |
||
|---|---|---|
De la: kudika426876, la data 2011-08-28 00:29:38va povestesc pe scurt Deci unu la mana inteleg ca in Germania acum este ora 23 sa stii inca nu e tarziu sa mai inveti limba romana,chiar un efort pentru un pic de gramatica nu ar strica am intelege si noi ce drac vrei.Al doile deget de la mana ,nu am inteles ce e cu "cv"-urile alea ,nu e bun cv-ul lui????Al treile deget de la mana am inteles ca esti timida dar totusi daca si lui i-ai scris mesajul pe FB in acelasi stil precum acest topic de ce naiba te astepti sa-ti raspunda asa de repede??eu zic ca o sa-i ia ceva timp sa-si traduca mesajul. In incheiere presupun ca esti un kinder ,un produs al generetiei KFC si Mc de aceea nu stii ce inseamna sa incepi o conversatie "face to face" adica moaca la moaca nu pe Fb ca deja internetul va tampeste pe toti.Unde e generatia cu cheia in gat sa va invete cum se fura un sarut pe furis ,cum se facea socializarea pe vremurile cand oameni erau oameni nu kilobiti si id-uri intr-o retea . |
||
|
Nigma Postat pe 28 August 2011 00:42 |
||
Asta e pe scurt? Eu n-am intzeles mai nik din ce ai postat pe topicul asta iar fraza asta'' vreau sa spun ca nu am experineta buna ..stiu ca trebe sa mai invat dar ..am avut o experinta mai urta in trceut si de aceea nu am putut sa cunosc viata mai bne''-m-a bagat de tot in ceatza... |
||
|
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 28 August 2011 04:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Invizibilã | 8 | De la: Karina_Williams_1 29 Iulie 2013 15:22 |
| La multi ani fetelor! Mariilor,Marioarelor Pupicei | 2 | De la: roz5blue6lila7 8 Septembrie 2010 12:21 |
| menopauza | 9 | De la: anadogaru 19 Martie 2015 18:39 |
|
|
||
| HPV | 8 | De la: alex1984 2 Mai 2012 14:35 |
| help | 3 | De la: Arutzu28 28 August 2011 04:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.