Setari Cookie-uri

intrebare pentru fete,dar si pentru baieti

De la: Chocolatzyk, la data 2011-09-18 16:15:23
Ai trait intr-un mediu "ostil" inaltelor tale valori morale.Cand te vei casatori si ve fi cu sotia ta doar unul pt celalalt..poate c sexul oral nu ti se va mai prea sa de scarbos.Doar vei stii totul despre ea,nu?
Din tot ce am citit pana acum, iti pot da drepate la un lucru: e destul de scarbos ca X-uleasca sa le-o suga la toti ratatii nespalati.Dar asta e viata pe care si-a ales-o singura. Tie iti mai ramane doar sa o eviti. E cel mai bun lucru pe care il poti face pt tine. In rest, mult noroc in cautarea fetei porivite pt tine !

P.S Nu mai critica toate persoanele care iti raspund mai mult sau mai putin acid, deoarece nu le cunosti. Nu stii ce viata au, sau au avut.Pur si simplu isi da cu parerea. Asa cum ai facut-o si tu.....si eu
Legat de ce ziceai tu despre casatorie si ca voi sti totul despre sotia mea. Am intalnit pe un alt forum pe una care la 16 ani si-a tras-o(normal,oral,anal) cu unu de 18 ani si cu 8 clase.Acestia s-au despartit,la putin timp fata a aflat ca a ramas gravida,cel cu care a facut-o nu stia de chestia asta. Apoi respectiva fata a mers cu parintii la spital pentru a face avort!Practic despre avortul ei nu stie decat ea,parintii si doctorul si eu(care oricum nu o cunosc personal,sta la sute de km distanta de mn)! Insa eu am continuat sa o trag de limba si am intrebat-o diverse chestii! Acum mi-a zis ca are alt prieten cu care e de 6 luni si de curand a facut-o si cu acesta,dar ii ascunde ca a facut avort,zicea ca nu crede ca ii va spune vreodata.Deabia a recunoscut ca nu mai e virgina(pana sa o faca si cu actualul).Cand auzi astfel de povesti,cum poti sa mai ai incredere in femei?
DISTIN
Postat pe 18 Septembrie 2011 17:31
De la: DISTIN, la data 2011-09-18 17:31:14
De la: Chocolatzyk, la data 2011-09-18 16:15:23
Ai trait intr-un mediu "ostil" inaltelor tale valori morale.Cand te vei casatori si ve fi cu sotia ta doar unul pt celalalt..poate c sexul oral nu ti se va mai prea sa de scarbos.Doar vei stii totul despre ea,nu?
Din tot ce am citit pana acum, iti pot da drepate la un lucru: e destul de scarbos ca X-uleasca sa le-o suga la toti ratatii nespalati.Dar asta e viata pe care si-a ales-o singura. Tie iti mai ramane doar sa o eviti. E cel mai bun lucru pe care il poti face pt tine. In rest, mult noroc in cautarea fetei porivite pt tine !

P.S Nu mai critica toate persoanele care iti raspund mai mult sau mai putin acid, deoarece nu le cunosti. Nu stii ce viata au, sau au avut.Pur si simplu isi da cu parerea. Asa cum ai facut-o si tu.....si eu
Legat de ce ziceai tu despre casatorie si ca voi sti totul despre sotia mea. Am intalnit pe un alt forum pe una care la 16 ani si-a tras-o(normal,oral,anal) cu unu de 18 ani si cu 8 clase.Acestia s-au despartit,la putin timp fata a aflat ca a ramas gravida,cel cu care a facut-o nu stia de chestia asta. Apoi respectiva fata a mers cu parintii la spital pentru a face avort!Practic despre avortul ei nu stie decat ea,parintii si doctorul si eu(care oricum nu o cunosc personal,sta la sute de km distanta de mn)! Insa eu am continuat sa o trag de limba si am intrebat-o diverse chestii! Acum mi-a zis ca are alt prieten cu care e de 6 luni si de curand a facut-o si cu acesta,dar ii ascunde ca a facut avort,zicea ca nu crede ca ii va spune vreodata.Deabia a recunoscut ca nu mai e virgina(pana sa o faca si cu actualul).Cand auzi astfel de povesti,cum poti sa mai ai incredere in femei?

prietene ... daca ti-as da si eu un exemplu ... ca barbatul x a fost cu una si a inselat-o ... tot pe ea ai scoate-o cu.rva ... ca le-a supt-o la y barbati inainte si ca si-o merita ...
trist, e plina lumea de oameni ca tine!
thegirlnextdoor
Postat pe 18 Septembrie 2011 18:59
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-09-18 18:59:25
prietene ... daca ti-as da si eu un exemplu ... ca barbatul x a fost cu una si a inselat-o ... tot pe ea ai scoate-o cu.rva ... ca le-a supt-o la y barbati inainte si ca si-o merita ...
un vers dintr-o melodie de la arsura: "asa ca incredete c*aie in femei cand vezi ca perversitatea isi are chipul in scafarlia ei"
DISTIN
Postat pe 18 Septembrie 2011 19:59
Eu am o nelamurire...daca cumva gasesti o fata "pura" si o iubesti la nebunie nu vei incerca sa o satisfaci in toate modurile posibile?...nu vei accepta si sexul oral?...oricum..eu sunt de parere ca daca exista o atractie reciproca irezistibila poti trece peste toate astea...de unde sti..poate ca exista si dragoste iar atunci vei uita sau nu vei lua in seama toate aceste complexe...
catalina_82
Postat pe 20 Septembrie 2011 12:18
De la: DISTIN, la data 2011-09-18 19:59:40
De la: thegirlnextdoor, la data 2011-09-18 18:59:25
un vers dintr-o melodie de la arsura: "asa ca incredete c*aie in femei cand vezi ca perversitatea isi are chipul in scafarlia ei"

wawwwwww, sunt de-a dreptul impresionata, prostia si grandomania traiesc fericite intr-o singura persoana!
kiss_my_ass
Postat pe 20 Septembrie 2011 12:30
De la: DISTIN, la data 2011-08-28 21:31:57Curiozitatea mea este urmatoarea: O fata cunoaste un tip.Ajung sa se "iubeasca"(am pus intre ghilimele ca nu prea mai exista dragoste/iubire adevarata,e decat asa cu numele,cel putin la varstele astea de 15-25 de ani cam asta e situatia,eu am 20).La scurt timp dupa ce s-au cunoscut ajung si in pat.Ajunsi in pat nu se vor rezuma doar la sex normal,cu siguranta fata va presta cel putin oral!(mai nou am auzit ca e la moda ca fetele sa isi linga partenerii in anus,dar nu intram in amanunte despre asta acum ca nu are importanta).Nu dupa mult timp,neexistand iubire adevarata in relatie,aceasta va incepe sa scartaie,partenerii ajungand sa se desparta.Acum vine si intrebarea mea. Voua fetelor nu va este rusine sa il mai priviti in ochi pe viitorul partener tinand cont de trecutul vostru?(pun pariu ca si aici pe forum sunt fete/femei in situatia asta care au avut cel putin 2 parteneri).Eu unu nu as accepta asa ceva,cu toate ca poate in fosta relatia sa presupunem ca a exista iubire cu adevarat,nu as putea sa accept ideea ca eu sarut gura uneiea care lu precedentu i-a s**t p**a!Daca as intalni o astfel de femeie si sa ii cunosc trecutul(chiar daca nu il cunosc o voi banui de asa ceva,pt ca acum oralul e la moda si cam toate au facut) nu voi putea avea o relatie serioasa cu ea!As face si eu ce a facut cel dinaintea mea,mai exact: satisfacerea nevoilor si cam atat! Iar pentru baieti am urmatoarea intrebare: Voi puteti accepta o relatie cu o fata/femeie care a facut oral celui dinaintea voastra?Vreau sa specific cand spun relatie ma refer la ceva serios,adica chiar si o posibila casatorie...intemeierea unei familii,copii.etc!

ce pot sa spun...ai pretentii. tu daca ai avea o relatie serioasa(1 an ajunge pentru a numi o relatie"serioasa") si dupa lungi partide monotone de sex fata ia initiativa si vrea sa incercati altceva, ai refuza?eu nu prea cred...ca orice barbat la un moment dat o sa realizezi ca nu e nimic rau sau gresit in a experimenta..poate pana la urma o sa fii chiar tu ala cu idei! daca iti numeri partidele de sex pe degete inseamna ca nu ai avut timp sa te plictisesti...mai asteapta ceva timp si dupa o sa imi dai dreptate.in cele din urma o sa vrei ceva diferit. si in primul rand in momentul in care esti dispus sa faci sex oral/anal denota o oarecare incredere in tine si in partener. daca tie ti se pare ceva apocaliptic e de jale!pana si bunicii tai stiu ce inseamna sexul oral si se pupa de o viata
Reea_Andreea
Postat pe 20 Septembrie 2011 16:37
Buna,
Uite ma bag si eu in seama, vad ca ai o multe prejudecati in ceea ce priveste femeile. Ai auzit ca in dragoste si razboi TOTUL este permis?
Daca o sa gasesti o femeie asa cum iti doresti este OK, insa sunt convinsa ca o sa o inseli cu prima ocazie si o sa iti doresti sa ai relatii extraconjugale cu femei care sa iti indeplineasca placeri ascunse pe care dupa tine nu se ''cade'' sa le ai cu femeia de langa tine , femeia cu care ti-ai intemeiat o familie, femeie pe care ar trebui sa o iubesti, sa o faci fericita si in care sa ai incredere.
Nu ai fi primul care face asa si nici ultimul, insa crezi ca femeia de langa tine ar fi fericita?????, crezi ca nu ar prefera sa va simtiti bine impreuna in loc sa te duci la alta????

Fii serios , nu mai traim in secolul 19. Trezeste-te, esti in secolul 21, toate lucrurile s-au schimbat, poate in viitorul apropiat o sa facem doar sex virtual, ca sa nu mai luam SIDA sau alte boli venerice
Vezi sa nu dai peste o femeie care cica este virgina operata, o femeie falsa care a facut de toate si care l-a cat este de versata te va face praf si .....ai sa ..........

gabrielaghm
Postat pe 20 Septembrie 2011 16:51
De la: DISTIN, la data 2011-08-28 21:31:57Iar pentru baieti am urmatoarea intrebare: Voi puteti accepta o relatie cu o fata/femeie care a facut oral celui dinaintea voastra?Vreau sa specific cand spun relatie ma refer la ceva serios,adica chiar si o posibila casatorie...intemeierea unei familii,copii.etc!

Da.

ps: e un lucru bun ca a mai facut inainte, inseamna ca stie si nu mai pierzi tu timpul s`o inveti...
Alvin
Postat pe 20 Septembrie 2011 17:03
s-a sters la gura ?
Indiana_Jones
Postat pe 20 Septembrie 2011 17:17
De la: Indiana_Jones, la data 2011-09-20 17:17:26s-a sters la gura ?

cu cine vorbesti coJones?
Alvin
Postat pe 20 Septembrie 2011 17:26
"De la: DISTIN, la data 2011-08-28 21:31:57
Iar pentru baieti am urmatoarea intrebare: Voi puteti accepta o relatie cu o fata/femeie care a facut oral celui dinaintea voastra?Vreau sa specific cand spun relatie ma refer la ceva serios,adica chiar si o posibila casatorie...intemeierea unei familii,copii.etc!"s-a sters la gura...si prin alte parti ?

Indiana_Jones
Postat pe 20 Septembrie 2011 17:42
GROW UP!!!!!
PS: Nu te indragostesti niciodata de cine vrei tu...cand crezi ca totul e bine si normal, atunci pica beleaua.
PS2: Ce ar fi daca toate fetele ar fugi de tine pt ca nu ai experienta iar cand o capeti....sa fuga de tine pt ca dai prea mult mana cu "pompierul" sau bagi botul la "savarina" prea mult??? Ar fi o lectie buna
SoulSkinner
Postat pe 22 Septembrie 2011 09:21
De la: SoulSkinner, la data 2011-09-22 09:21:05GROW UP!!!!!
...sa fuga de tine pt ca dai prea mult mana cu "pompierul" sau bagi botul la "savarina" prea mult??? Ar fi o lectie buna

Armain
Postat pe 22 Septembrie 2011 17:11
De la: Reea_Andreea, la data 2011-09-20 16:37:59tu daca ai avea o relatie serioasa(1 an ajunge pentru a numi o relatie"serioasa") si dupa lungi partide monotone de sex fata ia initiativa si vrea sa incercati altceva, ai refuza?eu nu prea cred...ca orice barbat la un moment dat o sa realizezi ca nu e nimic rau sau gresit in a experimenta..poate pana la urma o sa fii chiar tu ala cu idei! daca iti numeri partidele de sex pe degete inseamna ca nu ai avut timp sa te plictisesti..
Hai mai papusa,lasa stereotipurile astea auzite la fetele mai mari! Tu zici ca dupa un an intervinde monotonia de la sex normal....apoi treci si la sex oral,dupa un an sau doi devine si asta monoton,apoi ce mai incerci?limbi in c*r? CE e cu gandirea asta? Unde o sa ajungi in stilul asta?
DISTIN
Postat pe 24 Septembrie 2011 01:59
De la: DISTIN, la data 2011-09-24 01:59:45
De la: Reea_Andreea, la data 2011-09-20 16:37:59tu daca ai avea o relatie serioasa(1 an ajunge pentru a numi o relatie"serioasa") si dupa lungi partide monotone de sex fata ia initiativa si vrea sa incercati altceva, ai refuza?eu nu prea cred...ca orice barbat la un moment dat o sa realizezi ca nu e nimic rau sau gresit in a experimenta..poate pana la urma o sa fii chiar tu ala cu idei! daca iti numeri partidele de sex pe degete inseamna ca nu ai avut timp sa te plictisesti..
Hai mai papusa,lasa stereotipurile astea auzite la fetele mai mari! Tu zici ca dupa un an intervinde monotonia de la sex normal....apoi treci si la sex oral,dupa un an sau doi devine si asta monoton,apoi ce mai incerci?limbi in c*r? CE e cu gandirea asta? Unde o sa ajungi in stilul asta?

http://www.youtube.com/watch?v=AOb_ZPLyPIo
thegirlnextdoor
Postat pe 24 Septembrie 2011 18:12
Dupa parerea mea gandesti gresit,ce daca a facut sex oral cu alta? Trecutu nu conteaza,conteaza prezentul si viitorul....zici ca tu nu i-ai facut nici unei fete sex oral?
Maya14
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:27
Da-mi voie sa-ti raspund cu o intrebare retorica,de altfel: Avand in vedere faptul ca majoritatea baietilor spun adio virginitatii de pe la 14 ani cam cate "flori polenizeaza" pana gasesc floarea pe care poposesc pt totdeauna? Si cand o gasesc ce ar trebui sa faca floricica respectiva avand in vedere faptul ca al ei ales e deja expert in materie de polenizare de absolut toate genurile? Give us a break!!!!
dirty_dancing
Postat pe 2 Octombrie 2011 13:55
Eu cred ca "copilul"asta e dus cu capul...Atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta il accepti asa cum este...daca a facut sex oral/anal/normal/cu altul/alta...tine de trecut...si in plus...sa zicem ca prietena care ti-o faci nu a facut sex oral..dar s-a sarutat doar cu unul care a dat limbi...atunci tu ce faci cand o saruti pe prietena ta?si eu cred ca ,chestiile astea tin de intimitatea fiecaruia...doar ca de cele mai multe ori baietii sunt cei mai laudarosi si povestesc ce fac cu prietenele sau iubitele si uite asa se afla ce presteaza...putine sunt femeile care povestesc ce se intampla in intimitatea lor...daca nu s-ar povesti din partea fiecaruia atunci nu ai avea de unde sa afli ca x sau y ...face sau nu sex oral/anal/normal...si toti in fata lumii am fi virgini/virgine...
callybra
Postat pe 2 Octombrie 2011 14:59
De la: callybra, la data 2011-10-02 14:59:29Eu cred ca "copilul"asta e dus cu capul...Atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta il accepti asa cum este...daca a facut sex oral/anal/normal/cu altul/alta...tine de trecut...si in plus...sa zicem ca prietena care ti-o faci nu a facut sex oral..dar s-a sarutat doar cu unul care a dat limbi...atunci tu ce faci cand o saruti pe prietena ta?si eu cred ca ,chestiile astea tin de intimitatea fiecaruia...doar ca de cele mai multe ori baietii sunt cei mai laudarosi si povestesc ce fac cu prietenele sau iubitele si uite asa se afla ce presteaza...putine sunt femeile care povestesc ce se intampla in intimitatea lor...daca nu s-ar povesti din partea fiecaruia atunci nu ai avea de unde sa afli ca x sau y ...face sau nu sex oral/anal/normal...si toti in fata lumii am fi virgini/virgine...

... mami ... nu vorbi prostii ... si mai ales nu face prostii ... sa fii sigura ca daca barbati-tu ti-ar da niste detalii din viata lui sexuala ... sau ai afla tu ... VIATA VOASTRA S-AR SCHIMBA DEFINITIV ... la fel daca el ar afla de viata ta ... sa zicem ca ai avea o viata asa cum o consideri tu acum ... ''normala'' ...

... nu faceti pe democratii prosteste ... toata lumea are niste limite ... nu abuzati in viata si apoi va asteptati ca cineva sa va inteleaga ... ceea ce tie nu iti place altuia nu ii face ... v-ar place ca barbatul vostru sa fie al vostru ... la fel si barbatii isi imagineaza femeile ... ca fiind ale lor ... cind intra pe scena viata tumultoasa din trecut nimic nu va mai ramine la fel ... apar intrebarile ... si ''efectele'' lor ...

marco918
Postat pe 2 Octombrie 2011 15:10
De la: marco918, la data 2011-10-02 15:10:48
De la: callybra, la data 2011-10-02 14:59:29Eu cred ca "copilul"asta e dus cu capul...Atunci cand iubesti pe cineva cu toata fiinta ta il accepti asa cum este...daca a facut sex oral/anal/normal/cu altul/alta...tine de trecut...si in plus...sa zicem ca prietena care ti-o faci nu a facut sex oral..dar s-a sarutat doar cu unul care a dat limbi...atunci tu ce faci cand o saruti pe prietena ta?si eu cred ca ,chestiile astea tin de intimitatea fiecaruia...doar ca de cele mai multe ori baietii sunt cei mai laudarosi si povestesc ce fac cu prietenele sau iubitele si uite asa se afla ce presteaza...putine sunt femeile care povestesc ce se intampla in intimitatea lor...daca nu s-ar povesti din partea fiecaruia atunci nu ai avea de unde sa afli ca x sau y ...face sau nu sex oral/anal/normal...si toti in fata lumii am fi virgini/virgine...

... mami ... nu vorbi prostii ... si mai ales nu face prostii ... sa fii sigura ca daca barbati-tu ti-ar da niste detalii din viata lui sexuala ... sau ai afla tu ... VIATA VOASTRA S-AR SCHIMBA DEFINITIV ... la fel daca el ar afla de viata ta ... sa zicem ca ai avea o viata asa cum o consideri tu acum ... ''normala'' ...

... nu faceti pe democratii prosteste ... toata lumea are niste limite ... nu abuzati in viata si apoi va asteptati ca cineva sa va inteleaga ... ceea ce tie nu iti place altuia nu ii face ... v-ar place ca barbatul vostru sa fie al vostru ... la fel si barbatii isi imagineaza femeile ... ca fiind ale lor ... cind intra pe scena viata tumultoasa din trecut nimic nu va mai ramine la fel ... apar intrebarile ... si ''efectele'' lor ...

dc sa se schimbe viatza definitiv...eu consider ca atunci cand incepi o relatie cu o persoana pe care o iubesti si te iubeste nu conteaza trecutul niciunuia dintre noi...o luam de la capat si mergem in aceeasi directie impreuna...indiferent de sexul pe care il vom practica...acum...vb la modul general...doar nu toata viatza o sa stau sa ma gandesc ...vai Doamne oare cate femei au fost in viatza lui...oare ce a facut cu ele ...si tot asa mai departe..sau el la fel sa gandeasca...
callybra
Postat pe 4 Octombrie 2011 20:50
De la: callybra, la data 2011-10-04 20:50:14

dc sa se schimbe viatza definitiv...eu consider ca atunci cand incepi o relatie cu o persoana pe care o iubesti si te iubeste nu conteaza trecutul niciunuia dintre noi...o luam de la capat si mergem in aceeasi directie impreuna...indiferent de sexul pe care il vom practica...acum...vb la modul general...doar nu toata viatza o sa stau sa ma gandesc ...vai Doamne oare cate femei au fost in viatza lui...oare ce a facut cu ele ...si tot asa mai departe..sau el la fel sa gandeasca...
Tu ai un nick care imi insipra ideea de femeie aventuriera,femeia careia ii place viata,femeie de moravuri usoare!Dar ce sa vezi...tu ai la avatar o poza cu un copil?...de aici mi-a venit si urmatoarea idee(un posibil moment care poate avea loc in viata)
Sa zicem ca tu ti-ai tras-o cu 6 barbati si al 7lea a fost "alesul".Te casatoresti cu el,faceti un copil etc.In acelasi timp si unu dintre fostii tai "iubiti" face si el un copil!Si ar fi frumos ca copilul tau sa fie in clasa cu copilul respectivului sau sa fiti din acelasi cartier! Iar copilul fostului tau "iubit",cand se face mai mare sa afle del a taicasu despre fostele lui aventuri si sa ii zica copilului tau: "tata a f*t*ut-o pe ma-ta!" si sa faca tot felul de astfel de glume pe seama trecutului tau,in fata copilului tau!Sa te vad atunci cum te-ai simti!Voi femeile ar trebui sa fiti mai cumpatate in ale sexului,pt ca trecutul vostru se paote rasfrange asupra relatiei,asupra copilului vostru si multe altele.
DISTIN
Postat pe 22 Octombrie 2011 21:40
De la: DISTIN, la data 2011-10-22 21:40:25
De la: callybra, la data 2011-10-04 20:50:14

Tu ai un nick care imi insipra ideea de femeie aventuriera,femeia careia ii place viata,femeie de moravuri usoare!Dar ce sa vezi...tu ai la avatar o poza cu un copil?...de aici mi-a venit si urmatoarea idee(un posibil moment care poate avea loc in viata)
Sa zicem ca tu ti-ai tras-o cu 6 barbati si al 7lea a fost "alesul".Te casatoresti cu el,faceti un copil etc.In acelasi timp si unu dintre fostii tai "iubiti" face si el un copil!Si ar fi frumos ca copilul tau sa fie in clasa cu copilul respectivului sau sa fiti din acelasi cartier! Iar copilul fostului tau "iubit",cand se face mai mare sa afle del a taicasu despre fostele lui aventuri si sa ii zica copilului tau: "tata a f*t*ut-o pe ma-ta!" si sa faca tot felul de astfel de glume pe seama trecutului tau,in fata copilului tau!Sa te vad atunci cum te-ai simti!Voi femeile ar trebui sa fiti mai cumpatate in ale sexului,pt ca trecutul vostru se paote rasfrange asupra relatiei,asupra copilului vostru si multe altele.

In loc sa inventezi scenarii "fanteziste" mai bine ti-ai trai viata si n-ai mai crea probleme acolo unde nu sunt .
Thais13
Postat pe 23 Octombrie 2011 09:47
De la: greenmile, la data 2011-10-23 11:34:01Mie-mi plac fetele care fac deep throat :D serios, nu sunt multe sa accepte genul asta de pracitca. Pot sa ma si indragostesc de una, indiferent de trecutul ei in materie de sex :))
Hai frate, fii serios, tu cate p**de ai lins pana acuma? :)) Ce mentalitate poti sa ai, prea tare!! :))

Ideea e ca, daca iei si istoria la puricat, o sa intelegi ca indiferent de perioada, sexul a fost si este apreciat. Cati parteneri a avut ea? Cate partenere a avut el? intrebari banale, ce ofera defapt si de drept o solutie la o alta banala intrebare: CAT DE EXPERIMENTATI SUNT EI??? ... asa ca iti spun eu, mi-ar conveni sa ma indragostesc cu una, care a mai avut cel putin inca un partener inaintea mea, ca nu o sa mai am probleme de genul "vai draga, te ineci prea des cand practici deep throat-ul" :)) ... fata o sa aibe experienta:d
Pai daca e asa de ce nu iti iei pe una de pe centura?
DISTIN
Postat pe 23 Octombrie 2011 19:09
din tot ce am citit pana acum am inteles ca tie nu iti plac barbatii gay ,ca ii urasti...pot sa te intreb dc?ei asa s-au nascut nu au posibilitatea sa aleaga(daca nu ai invatat in cls a 7a sau a 8a at iti spun eu .barbatii care au mai multi hormoni feminini decat masculini at sunt gay)...si se pare ca tie iti place sa faci sex de care vrei dar tie scarba de fetele care au facut-o inainte cu altii...daca ar afla ele trecutul tau sexual cred ca ar sta in fiecare min al zilei in baie deasupra toaletei vomitand ;)) ...uitate mai intai la tine si apoi vb de altii
aa da si in legatura cu oamenii gay,mai e posibilitatea sa fie si "o moda",unii se cred ft interesanti fiindca sunt gay dupa cum vz la tv ... multi care au ajuns cunoscuti doar pt ca is gay.in cazul asta nu mai stiu ce sa spun
kudika374197
Postat pe 2 Noiembrie 2011 16:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
important!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 18:14
Medic ginecolog berceni 2 De la: 90701 17 Decembrie 2009 20:58
Ce se intampla?? am nevoie de ajutor.. 140 De la: Hanibal_Tereziu 10 Iulie 2013 15:48
heii fetele..click aici si adaugati niste sfaturi 36 De la: felixcat 9 Iulie 2009 10:59
am 19 ani si as vrea sa am sani mai mari,dar nu vreau sa ma operez.Cum sa fac sa ii am mai marii???????????? 20 De la: kentfarafiltru 23 Noiembrie 2009 19:06