sinuzita cronica

Voteaza:
 
geomodern Avatarul lui geomodern

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007
Oras: buzau

salutare tuturor! sunt mai nou venita in gasca si nu prea stiu daca s-a mai discutat pe aceasta tema pana acum. am si eu o intrebare referitoare la sinuzita cronica. ce stiti despre ea, se poate trata si fara operatie? am fost la medic, am urmat nenumarate tratamente cu antibiotice, antialergenice, aerosoli, etc. in urma unei tomografii mi s-a spus ca am sinuzita sfenoidala cronica si ca trebuie sa ma operez. am dureri groaznice de cap si mi-e cam teama de operatie.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: geomodern, la data 2011-08-30 10:11:41salutare tuturor! sunt mai nou venita in gasca si nu prea stiu daca s-a mai discutat pe aceasta tema pana acum. am si eu o intrebare referitoare la sinuzita cronica. ce stiti despre ea, se poate trata si fara operatie? am fost la medic, am urmat nenumarate tratamente cu antibiotice, antialergenice, aerosoli, etc. in urma unei tomografii mi s-a spus ca am sinuzita sfenoidala cronica si ca trebuie sa ma operez. am dureri groaznice de cap si mi-e cam teama de operatie.Daca sinuzita este deja cronicizata,sigur ca ultima solutie este interventia chirurgicala,dar inainte de a te opera,consulta mai multi medici ORL-isti!Parerile sunt impartite si ea implica instalarea unei sensibilitati la toti factorii de mediu externi.Cere parerea a mai multor medici,inainte de a te supune interventiei chirurgicale respective.Sanatate1
Raporteaza abuz de limbaj
Now it's me.Who's next?
carmen_p09 Avatarul lui carmen_p09

34 mesaje
Membru din: 12/03/2012

pt tratarea sinuzitei recomand cu toata increderea Sinutoxul, este obtinut din plante si in plus, nu tb luat impreuna cu un antiinflamator.
la capitolul dr ORL-isti o recomand pe dr Raluca Grigore de la Spitalul Coltea.
Raporteaza abuz de limbaj