Setari Cookie-uri

Un sfat....va rog!!!

Buna !Am mare nevoie de un sfat...sunt cu prietenul meu de mai bine de 1 an de zile,tin foarte mult la el...defapt cred ca e cel mai frumos lucru din viata mea pana acum,numai ca relatia noastra e cam complicata.Ne-am cunoscut la locul de munca si de atunci suntem suflete pereche,comunicam foarte bine,ne vedem aproape in fiecare zi,dar totul pana la o anumita ora cand el se duce acasa si acolo e persoana cu care este inca intr o relatie.El spune ca ma iubeste in fiecare zi imi demostreaza asta prin mici gesturi sau cuvinte,dar cu toate acestea nu pot sa il indepartez de ea desi se presupune ca nu il atrage cu nimic.Diferenta de varsta intre noi este de 10 ani asta face ca relatia noastra sa fie mai complicata,pentru ca parintii mei nu sunt in totalitate de acord.Imi tot repeta ca are nevoie de stabilitate,probabil varsta mea(21) creeaza nesiguranta si faptul ca parintii se opun (desi eu ii repet ca nu ar conta asta)ii creeaza teama si nesiguranta.Sa astept,sa astept,aveam toata viata la dispozitie sa ne o petrecem impreuna asta aud mereu,dar eu il vreau mereu langa mine nu mai vreau sa doarma langa ea imi e din ce in ce mai greu sa accept situataia asta si efectiv sunt disperata nu am cu cine sa vorbesc,cui sa ii cer un sfat,nici macar el nu ma intelege,dar rabdarea mea e pe cale sa se termine,iar eu nu mai stiu ce sa fac.Tot ce stiu e ca il vreau doar pentru mine.Ajutati ma cu un sfat,va rog!Voi ce a ti face?
kudika119402
Postat pe 6 Septembrie 2011 18:06
De la: kudika119402, la data 2011-09-06 18:06:27Buna !Am mare nevoie de un sfat...sunt cu prietenul meu de mai bine de 1 an de zile,tin foarte mult la el...defapt cred ca e cel mai frumos lucru din viata mea pana acum,numai ca relatia noastra e cam complicata.Ne-am cunoscut la locul de munca si de atunci suntem suflete pereche,comunicam foarte bine,ne vedem aproape in fiecare zi,dar totul pana la o anumita ora cand el se duce acasa si acolo e persoana cu care este inca intr o relatie.El spune ca ma iubeste in fiecare zi imi demostreaza asta prin mici gesturi sau cuvinte,dar cu toate acestea nu pot sa il indepartez de ea desi se presupune ca nu il atrage cu nimic.Diferenta de varsta intre noi este de 10 ani asta face ca relatia noastra sa fie mai complicata,pentru ca parintii mei nu sunt in totalitate de acord.Imi tot repeta ca are nevoie de stabilitate,probabil varsta mea(21) creeaza nesiguranta si faptul ca parintii se opun (desi eu ii repet ca nu ar conta asta)ii creeaza teama si nesiguranta.Sa astept,sa astept,aveam toata viata la dispozitie sa ne o petrecem impreuna asta aud mereu,dar eu il vreau mereu langa mine nu mai vreau sa doarma langa ea imi e din ce in ce mai greu sa accept situataia asta si efectiv sunt disperata nu am cu cine sa vorbesc,cui sa ii cer un sfat,nici macar el nu ma intelege,dar rabdarea mea e pe cale sa se termine,iar eu nu mai stiu ce sa fac.Tot ce stiu e ca il vreau doar pentru mine.Ajutati ma cu un sfat,va rog!Voi ce a ti face?

Limiteaza-te la un singur topic,da?

Tu esti o pustoaica fata de respectivul domn,care este si angrenat intr-o relatie.Este cumva si casatorit?

Parintii tai stiu de ce se opun acestei legaturi,practic tu esti amanta care ii face pe plac unui barbat oarecare!

Spui ca il vrei doar pentru tine,dar nu ne spui ce vrea respectivul.El cum te vrea?Periodic sau permanent?
Draga,una si cu una fac doua!Daca el nu face nicio miscare in sensul separarii de cealalta ,in scopul de a ramane cu tine,vezi-ti de treaba ta!Nu alerga dupa ceva ce este foarte complicat in acest moment!Esti inca prea tanara pentru a primi in plin, esecul ce va urma in momentul in care vei constata ca ti-ai pierdut timpul degeaba!Parerea mea!
RAINBOWLADY
Postat pe 6 Septembrie 2011 18:30
Nu va inteleg nici sa ma impuste cineva. De ce te-ai incurcat cu un barbat "luat"? Care-i satisfactia voastra ca amante? Va simtiti cumva mai frumoase, mai importante decat cealalta de acasa? Ei bine, nu-i asa. Coborati de pe norisorul pufos, pt ca nu sunteti decat niste idioate, niste mopuri. Nu sunteti capabile sa va gasiti barbati sa va iubeasca doar pe voi. Primiti doar printre degete. Dupa ce trece ceva timp si "expirati", primiti prin gurita, adica un ciuciu. Nu valorati nimic! Brava!
ilumax_76
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:29
De la: ilumax_76, la data 2011-09-06 19:29:01Dupa ce trece ceva timp si "expirati", primiti prin gurita, adica un ciuciu. Nu valorati nimic! Brava!

asta da sfatuiala
buna ilumaxule
miss_darine
Postat pe 6 Septembrie 2011 20:00
De la: miss_darine, la data 2011-09-06 20:00:23
De la: ilumax_76, la data 2011-09-06 19:29:01Dupa ce trece ceva timp si "expirati", primiti prin gurita, adica un ciuciu. Nu valorati nimic! Brava!

asta da sfatuiala
buna ilumaxule

N-am ce sa fac, urasc tradarea! Seara buna, Miss!
ilumax_76
Postat pe 6 Septembrie 2011 20:05
De la: kudika119402, la data 2011-09-06 18:06:27Buna !Am mare nevoie de un sfat...sunt cu prietenul meu de mai bine de 1 an de zile,tin foarte mult la el...defapt cred ca e cel mai frumos lucru din viata mea pana acum,numai ca relatia noastra e cam complicata.Ne-am cunoscut la locul de munca si de atunci suntem suflete pereche,comunicam foarte bine,ne vedem aproape in fiecare zi,dar totul pana la o anumita ora cand el se duce acasa si acolo e persoana cu care este inca intr o relatie.El spune ca ma iubeste in fiecare zi imi demostreaza asta prin mici gesturi sau cuvinte,dar cu toate acestea nu pot sa il indepartez de ea desi se presupune ca nu il atrage cu nimic.Diferenta de varsta intre noi este de 10 ani asta face ca relatia noastra sa fie mai complicata,pentru ca parintii mei nu sunt in totalitate de acord.Imi tot repeta ca are nevoie de stabilitate,probabil varsta mea(21) creeaza nesiguranta si faptul ca parintii se opun (desi eu ii repet ca nu ar conta asta)ii creeaza teama si nesiguranta.Sa astept,sa astept,aveam toata viata la dispozitie sa ne o petrecem impreuna asta aud mereu,dar eu il vreau mereu langa mine nu mai vreau sa doarma langa ea imi e din ce in ce mai greu sa accept situataia asta si efectiv sunt disperata nu am cu cine sa vorbesc,cui sa ii cer un sfat,nici macar el nu ma intelege,dar rabdarea mea e pe cale sa se termine,iar eu nu mai stiu ce sa fac.Tot ce stiu e ca il vreau doar pentru mine.Ajutati ma cu un sfat,va rog!Voi ce a ti face?

Daca intr-un an de zile nu a renuntat la ea , inseamna ca nu doreste sa se desparta de ea. Si daca ar fi sa se desparta de ea,te-ai gansit vreodata ce viitor ai putea sa ai cu un astfel de om? Ai 21 de ani,o varsta atat de frumoasa,poti gasii un barbat care sa te respecte si sa te iubeasca cu adevarat.
Tu te gandesti doar la prezent,nu te-ai gandit niciodata la viitor? Cum ai putea sa stai cu un barbat care nu te-a respectat niciodata? Maine daca ar ramane numai cu tine,cum ai avea certitudinea ca nu-ti v-a face si tie la fel? Daca acum nu te respecta, gandeste-te ,odata ce ar ramane numai cu tine,nici atunci nu te v-a respecta,ba din contra.
De ce nu va cautati barbati care intradevar sa va respecte,sa va iubeasca,sa puteti avea o relatie frumoasa.
Considera ca te-ai jucat suficient,retrage-te,nu-ti pierde anii aiurea. Te sfatuiesc ,fugi de astfel de barbati,fugi cat te tin picioarele,un astfel de barbat nu se v-a schimba niciodata si nu-ti v-a oferii nimic frumos in viata.
DydiG
Postat pe 6 Septembrie 2011 20:26
Nu stiu cum anumite persoane isi permit sa judece pe alti,faptul ca vi sa cerut un sfat nu va dreptul sa jigniti sau sa dati cu presupusul despre ceva de care stiti doar suprafata.Limitati-va in a va da cu parerea in limita bunului simt.Faptul ca am 21 de ani nu inseamna ca sunt o pustoaica ,idioata nicidecum un mop.La varsta pe care o am,am terminat o facultate(ceea ce putini/e reusesc)lucrez(pe un post destul de bun si care pe deasupra ii fac fata)nu am cerut un sfat pentru a fi jignita.Alegerile pe care le fac sunt strict alegerea mea ca sunt sau nu cu o persoana implicata intr o relatie nu inseamna ca sunt amanta sau femeie de mana a doua.Fiecare om are dreptul sa gresasca,poate asa a facut si el cu ea,poate asa fac si eu acum cu el.Daca considerati ca ma puteti ajuta cu un sfat sunt dispusa sa le primesc,dar doar atat.E usor sa judeci daca nu ai trecut niciodata printr -o situatie asemanatoare,,e greu sa afli ca persoana pe care o iubesti si care considerai ca e tot ce ti ai dorit nu e numai a ta,dar sunt o gramada de motive pt care un barbat sta langa o femeie cu care nici macar nu e casatorit,nu au copii,practic nu ii leaga nimic decat un cont comun.Pana isi rezolva ce au de impartit amandoi eu sunt dispusa sa il astept.
kudika119402
Postat pe 6 Septembrie 2011 23:10
De la: kudika119402, la data 2011-09-06 23:10:04Nu stiu cum anumite persoane isi permit sa judece pe alti,faptul ca vi sa cerut un sfat nu va dreptul sa jigniti sau sa dati cu presupusul despre ceva de care stiti doar suprafata.Limitati-va in a va da cu parerea in limita bunului simt.Faptul ca am 21 de ani nu inseamna ca sunt o pustoaica ,idioata nicidecum un mop.La varsta pe care o am,am terminat o facultate(ceea ce putini/e reusesc)lucrez(pe un post destul de bun si care pe deasupra ii fac fata)nu am cerut un sfat pentru a fi jignita.Alegerile pe care le fac sunt strict alegerea mea ca sunt sau nu cu o persoana implicata intr o relatie nu inseamna ca sunt amanta sau femeie de mana a doua.Fiecare om are dreptul sa gresasca,poate asa a facut si el cu ea,poate asa fac si eu acum cu el.Daca considerati ca ma puteti ajuta cu un sfat sunt dispusa sa le primesc,dar doar atat.E usor sa judeci daca nu ai trecut niciodata printr -o situatie asemanatoare,,e greu sa afli ca persoana pe care o iubesti si care considerai ca e tot ce ti ai dorit nu e numai a ta,dar sunt o gramada de motive pt care un barbat sta langa o femeie cu care nici macar nu e casatorit,nu au copii,practic nu ii leaga nimic decat un cont comun.Pana isi rezolva ce au de impartit amandoi eu sunt dispusa sa il astept.
O persoana irationala ceda frau liber instinctelor cum este ,zii ....genial-o !!!!
cristinxxx
Postat pe 6 Septembrie 2011 23:32
De la: kudika119402, la data 2011-09-06 23:10:04Nu stiu cum anumite persoane isi permit sa judece pe alti,faptul ca vi sa cerut un sfat nu va dreptul sa jigniti sau sa dati cu presupusul despre ceva de care stiti doar suprafata.Limitati-va in a va da cu parerea in limita bunului simt.Faptul ca am 21 de ani nu inseamna ca sunt o pustoaica ,idioata nicidecum un mop.La varsta pe care o am,am terminat o facultate(ceea ce putini/e reusesc)lucrez(pe un post destul de bun si care pe deasupra ii fac fata)nu am cerut un sfat pentru a fi jignita.Alegerile pe care le fac sunt strict alegerea mea ca sunt sau nu cu o persoana implicata intr o relatie nu inseamna ca sunt amanta sau femeie de mana a doua.Fiecare om are dreptul sa gresasca,poate asa a facut si el cu ea,poate asa fac si eu acum cu el.Daca considerati ca ma puteti ajuta cu un sfat sunt dispusa sa le primesc,dar doar atat.E usor sa judeci daca nu ai trecut niciodata printr -o situatie asemanatoare,,e greu sa afli ca persoana pe care o iubesti si care considerai ca e tot ce ti ai dorit nu e numai a ta,dar sunt o gramada de motive pt care un barbat sta langa o femeie cu care nici macar nu e casatorit,nu au copii,practic nu ii leaga nimic decat un cont comun.Pana isi rezolva ce au de impartit amandoi eu sunt dispusa sa il astept.

Foarte bine,draga mea,vezi ca ai gasit solutia singura,fara ajutorul cuiva?In iubire nu conteaza studiile avute,ea nu cunoaste limitele rationalului,dar tu ,ca fiinta cerebrala ce esti,judeca inainte de a lua decizia cea mai buna pentru tine si nu pentru iubitul tau!Daca te multumesti cu concluzia ca ca poti gresi,aceasta atitudine este numai si numai a ta!Nimeni nu te poate forta sa faci ceva din ceea ce nu iti doresti sa faci!
RAINBOWLADY
Postat pe 7 Septembrie 2011 07:40

In primul rand, DA, esti o amanta pt ca "iubitelul"tau are o relatie de concubinaj cu alta femeie. Deci, esti a doua. In al doilea rand, toti spun aceleasi lucruri: nu sunt fericit cu ea, nu o mai iubesc, se poarta urat cu mine, ne leaga doar banii, altii spun ca nu se pot separa din cauza copiilor, etc; scuze se gasesc. Sunt sigura ca ei nu dorm in camere separate, ci impreuna, in acelasi pat si mai fac si dragoste din cand in cand.
Pe bune ca ma faci sa rad. Zici ca la 21 de ani nu esti o pustoiaca, dar esti foarrte naiva.

In al treilea rand, poti avea 7 facultati si sa fii primul om in stat, dar fara principii si respect de sine tot un nimic esti. Lasa ca o sa deschizi tu ochisorii si o sa-ti amintesti de "jignirile" mele!
ilumax_76
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:02
"nu va dreptul sa...","Limitati-va..."

vad ca si tu mii judeci pe altii si mai dai si sfaturi,nu stiu cu ce drept...esti in aceeasi categorie chiar daca nu recunosti
Pudika416607
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:21

Postezi aici pe forum o peveste desprinsa din telenovele si culmea te astepti ca toata lumea sa te incurajeze in ceea ce faci tu. Oricum tu ai rezolvarea din cate am vazut ... vrei sa il astepti. Nu vreau sa te judec si eu cu toate ca sunt cu totul de acord cu ce ti-au scris fetele mai sus dar atat iti spun ca roata se intoarce. Tu chiar crezi ca daca el dorea sa se desparta de cealalta nu putea sa o faca intr-un an de zile? Indiferent ce ar fi fost de impartit. Se destrama casnicii in care sunt la mijloc si copii si acolo cred ca este cel mai greu de luat o decizie si nu poate el sa se desparta in conditiile in care impart doar un cont? Deschide ochii si nu te mai complace in situatia asta ca trece vremea pe langa tine si o sa regreti amarnic Si inca ceva avem dreptul sa judecam, de ce nu? Iar in situatia in care esti tu, eu nu o sa fiu niciodata pentru ca urasc minciuna mai mult ca orice pe lumea asta si nu as face ceva sa imi ranesc sotul sau sa imi pun calitatile morale la indoiala.
mady2308
Postat pe 7 Septembrie 2011 16:47

E cazul sa accepti toate opiniile, fara sa consideri ca cineva are ceva personal cu tine - ai postat pe un forum, ai pus in dezbatere un subiect si ... ignora ce e de ignorat, apreciaza ce e de apreciat, fa-ti o idee despre ce iti comunica lumea, fara sa te simti jignita.
Ai 21 de ani este adevarat, dar tocmai varsta ta este cea care indeamna la sfaturi care poate depasesc intentiile tale. Varsta ta si a colegului tau de serviciu... Caci el este cel care starneste comentariile acestea neplacute auzului tau. El este un barbat matur, implicat intr-o alta relatie in timp ce si cu tine are o relatie paralela... Spui tu ca "e greu sa afli ca persoana pe care o iubesti si care considerai ca e tot ce ti-ai dorit nu e numai a ta" - vezi, singura le dai dreptate celor care fac caz de comportamentul lui! Caci, din spusele tale, reiese ca ai aflat ca nu e liber mult mai tarziu, cand deja erai indragostita de el. Din ce spui tu reiese ca el nu a fost sincer cu tine la inceput, cand atractia ce o simteai putea fi controlata, inabusita daca ai fi stiut ca traieste cu o alta femeie. In mod normal, un barbat matur, onest, responsabil si respectabil isi incheie socotelile amoroase cu femeia care nu mai corespunde nevoilor sale, daca vrea sa inceapa o noua iubire... este posibil ca el sa fie primul care sa nu te fi considerat suficient de matura pentru o dragoste adevarata si de aceea si-a permis acest comportament duplicitar: ce e serios e acasa, ce e doar asa, for fun... e la serviicu. Un barbat onest si responsabil, chiar daca admitzand ca a inceput relatia cu tine just for fun si ulterior a constatat ca este ceva serios, devine serios de-adevaratelea: incheie rapid socotelile cu trecutul si se dedica total prezentului, adica tie. Datorita comportamentului lui indoielnic primesti tu toate aceste opinii care ti se par jignitoare.
Nu spune nimeni ca varsta este o conditie pentru a avea dreptul sau nu la greseala. Din pacate nici chiar gradul de instructie nu scuteste omul de greseli... ele fac parte din viatza. Pe unii ii intaresc, pe altii ii distrug. Daca facem parte dintr-o categorie sau alta uneori, de cele mai multe ori, este alegerea noastra.
Cred ca cei care au incercat sa te sfatuiasaca, au vrut de fapt sa te ajute sa faci parte din categoria celor care invata din greseli si nu se lasa coplesiti, distrusi de ele. Si asta tot din respect pentru varsta ta frumoasa, de 21 de ani!
maimai_no1
Postat pe 8 Septembrie 2011 00:44
Multumesc frumos!...indradevar,ai dreptate ,nu pot sa spun ca nu imi e greu dar nu o sa ma las coplesita,cu timpul toate se rezolva intr un fel sau altu....cuvintele tale m au ajutat mult,multumesc frumos!
kudika119402
Postat pe 8 Septembrie 2011 07:04
pai spune-i lui direct,de ce ne spui noua ? du-te la el acasa vand e cu aia si spune-i sa aleaga...sau cauta-ti alt loc de munca
Pudika416607
Postat pe 8 Septembrie 2011 07:16
Nu mai e cazul sa aleaga el.Am ales eu...probabil voi aveati dreptate,un an de zile a avut suficient timp la dispozitie
kudika119402
Postat pe 8 Septembrie 2011 11:02
De la: kudika119402, la data 2011-09-08 11:02:12Nu mai e cazul sa aleaga el.Am ales eu...probabil voi aveati dreptate,un an de zile a avut suficient timp la dispozitie

Normal!Draga mea,hai sa-ti mai explic ceva,nu o lua ca pe o ofensa,ranchiuna,jignire sau judecata,considera ceea ce iti voi spune ca pe un sfat de la o femeie mult mai batrana decat tine.Incercari urate,am avut toti in viata noastra,insa numai de noi a depins modul de a le depasi,fara urmari tragice sau depresive.

Spre deosebire de noi,femeile,un barbat implicat ,deja,intr-o relatie,in momentul in care se indragosteste de o alta femeie,se schimba total in detrimentul partenerei pe care o are la momentul respectiv.Ei nu stiu sa minta inteligent,caci nu sunt in stare de asa ceva,practic nu pot!Deci, imi vine greu sa cred ca el nu mai simte nimic fata de respectiva si in acelasi timp,sta cu ea si se intretine si cu tine intr-o noua relatie!Nu pot sa cred asa ceva!A trecut un an de zile de cand va iubiti,nu crezi ca ar fi trebuit sa se hotarasca pana acum,asupra careia dintre voi ,sa-si reverse total iubirea ?
Eu imi imaginez situatia in care te afli ,in felul urmator;el,sub forma unei perechi de pantaloni,tu la un capat al ei,cealalta la celalalt capat si trageti amandoua,in acelasi timp,cu furie chiar!Ei,ce crezi ca se va intampla cu acea pereche de pantaloni?Se va rupe iremediabil si nu veti castiga nimic amandoua!Aceasta este realitatea!

In final,nu a fost nimeni rautacios cu tine,numai ca fiecare are optica personala ,diferentiata,in ceeea ce priveste comment-urile aduse la topic-ul deschis de tine!
RAINBOWLADY
Postat pe 8 Septembrie 2011 11:58
ai 21 de ai si esti o carpa si nimic mai mult ... stai linistita ca sunt destui oameni care termina facultati nu esti tu singura desteapta de pe lumea asta . VAI !! ii faci fatza locului de munca .. fata mea tu traiesti pe lumea asta sau te ai nascut in jungla ? daca nu ar face lumea fatza locului de munca ar fi anarhie totala la toate locurile de munca.. asta a fost un atac la adresa tuturor celor care au un loc de munca si crede ma ca sunt persoane care muncesc si 12 ore pe zi ca sa faca un ban si tu probabil stai cu fundul pe scaun toata ziua si scrii la calculator...

in alta ordine de idei.. tu nu stii ca relatiile la locul de munca nu sunt deloc benefice? ziceai ca ai 21 de ani.. asta e o varsta la care totusi ar tb sa stii una alta despre ce e bine si ce e rau.. iar faptul ca respectivul are 31 de ani si sta cu cineva mi se pare o porcarie.. esti vioara a 2 a pt el.. iti spune toate cuvintele alea pt ca vrea doar sa te ...... nu sa te tina. crede ma ca daca nu te vedea ca pe o ieftinatate si si ar fi dat seama ca tu esti sufletul lui pereche s ar fi despartit de mult de concubina lui. barbatii pot spune foarte multe minciuni ca sa prosteasca fete care au mintea ta scurta. normal ii este comod cu 2 femei.. ce mi ar placea sa te jumuleasca bine de tot partenera lui care probabil ca este o femeie adevarata. vai de capul tau.

nu sunteti in stare sa cautati decat barbatii altora, pentru ca probabil acolo gasiti voi stabilitate in barbatul alteia. ca daca e barbatul alteia inseamna ca e ceva de capul lui macar..

proastelor ! va place sa primiti totul cu jumatate de masura si credeti in minciunilor barbatilor care nu vor de la voi decat un blow din cand in cand ca sa iasa din plictiseala de la munca sau de acasa sau o partida de sex cand femeia cu care sunt defapt e biata de ea la menstruatie sau ceva de genul ..

RUSINE SA ITI FIE ca vrei sa iei barbatul altei femei. candva roata se va intoarce , tine minte asta !
tzvetociki
Postat pe 12 Septembrie 2011 15:09
De la: tzvetociki, la data 2011-09-12 15:09:08ai 21 de ai si esti o carpa si nimic mai mult ... stai linistita ca sunt destui oameni care termina facultati nu esti tu singura desteapta de pe lumea asta . VAI !! ii faci fatza locului de munca .. fata mea tu traiesti pe lumea asta sau te ai nascut in jungla ? daca nu ar face lumea fatza locului de munca ar fi anarhie totala la toate locurile de munca.. asta a fost un atac la adresa tuturor celor care au un loc de munca si crede ma ca sunt persoane care muncesc si 12 ore pe zi ca sa faca un ban si tu probabil stai cu fundul pe scaun toata ziua si scrii la calculator...

in alta ordine de idei.. tu nu stii ca relatiile la locul de munca nu sunt deloc benefice? ziceai ca ai 21 de ani.. asta e o varsta la care totusi ar tb sa stii una alta despre ce e bine si ce e rau.. iar faptul ca respectivul are 31 de ani si sta cu cineva mi se pare o porcarie.. esti vioara a 2 a pt el.. iti spune toate cuvintele alea pt ca vrea doar sa te ...... nu sa te tina. crede ma ca daca nu te vedea ca pe o ieftinatate si si ar fi dat seama ca tu esti sufletul lui pereche s ar fi despartit de mult de concubina lui. barbatii pot spune foarte multe minciuni ca sa prosteasca fete care au mintea ta scurta. normal ii este comod cu 2 femei.. ce mi ar placea sa te jumuleasca bine de tot partenera lui care probabil ca este o femeie adevarata. vai de capul tau.

nu sunteti in stare sa cautati decat barbatii altora, pentru ca probabil acolo gasiti voi stabilitate in barbatul alteia. ca daca e barbatul alteia inseamna ca e ceva de capul lui macar..

proastelor ! va place sa primiti totul cu jumatate de masura si credeti in minciunilor barbatilor care nu vor de la voi decat un blow din cand in cand ca sa iasa din plictiseala de la munca sau de acasa sau o partida de sex cand femeia cu care sunt defapt e biata de ea la menstruatie sau ceva de genul ..

RUSINE SA ITI FIE ca vrei sa iei barbatul altei femei. candva roata se va intoarce , tine minte asta !

Se vede treaba ca ai cam uitat cum erai la 21 de ani!
Nu numai ca ai uitat, dar... te-ai facut asa o aparatoare a barbatilor ipocriti, donjuani, duplicitari - infideli, intr-un cuvant!... si judeci cu atat de mult venin o copila lipsita de experienta, incat inclin sa cred ca faci o pledoarie "pro domo!"
Ar fi trebuit sa citesti mai atent postarile fetei, sa vezi ca ea, de fapt, a fost sedusa de colegul dragutz...ca el abia apoi i-a spus de incurcaturile lui amoroase mai vechi...ca, de fapt, ea, dupa ce a aflat...si-a pierdut linistea, este dezamagita de ea si de el...a ajuns sa scrie pe acest forum sperand la un sfat, la o clarificare a gandurilor si sentimentelor ei tulburi...de fapt, ne-a si spus ce a decis!
Dar tu, nu si nu! nu te simti bine, nu te simti femeie morala si, vezi doamne, sigura pe sine daca nu improsti...
Citeste din nou si spune-ti tie prima propozitie din ultima fraza! caci am impresia ca tu si Ipocrizia sunteti bune surori!
maimai_no1
Postat pe 14 Septembrie 2011 23:46
i-ai acordat destul timp sa se gandeasca cu cine vrea sa ramana. simplul fapt ca tolerezi sa se duc acasa la alta femeie ii sustine comportamentul. am fost si eu intr-o situatie asemanatoare, numai ca am avut puteea sa-i pun capat cu mult inainte sa se implneasca un an. te inteleg ca e greu, mai ales cand esti indragostita, dar fii egoista si gandeste-te numai la tine si la ce e bine pentru tine pe termen lung. e pacat sa lasi timpul sa zboare mai ales cand esti atat de tanara asteptand ca cineva sa se decida. atunci cand iubesti pe cineva nu-l faci sa sufere, asa cum te face el pe tine.
te pup, ai grija de tine
oana0309
Postat pe 15 Septembrie 2011 02:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sado maso 4 De la: kudika_22665 3 Decembrie 2012 12:57
ce parere aveti despre inselat?? 71 De la: kudika030058 22 Iunie 2009 18:46
traducere, helpppppppp 6 De la: ploidevise 17 Decembrie 2010 19:40
va rog raspundeti numai dak stiti sigur:(( 31 De la: ionia 22 Mai 2009 17:20
SEX 117 De la: luchianramona 4 Noiembrie 2009 17:03