par enervant!!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
___Rebeka___ Avatarul lui ___Rebeka___

13 mesaje
Membru din: 1/07/2011
Oras: bucuresti

am o rugaminte la voi fetelor, sunt disperata, am parul gras, ma spal la 2 zile, am incercat tot ce am auzit ca ar fii bun, dara fara rezultat, era ok primele 2-3 spalari, iar apoi iar o luam de la capat. am luat produse profesionale de la coafor, de la farmacie, retete de la doctori si nimic.... nu ma derenjeaza ca ma spal des, dar ma deranjeaza ca nu are volum, acum mai nou incerc bicarbonatul care vad ca da rezultate, are volum si nu mai pare asa gras, dar problema este ca-l face aspru si fara stralucire, parca ar fii ars.... daca stie cineva ceva mai bun va rog sa ma ajutati. multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Tunde-te cheala si cumpara-ti o peruca cu volum.
Raporteaza abuz de limbaj
Buturuga mic rstoarn carul mare.
Fosta membra Kudika.ro
De la: ___Rebeka___, la data 2011-09-07 14:30:14am o rugaminte la voi fetelor, sunt disperata, am parul gras, ma spal la 2 zile, am incercat tot ce am auzit ca ar fii bun, dara fara rezultat, era ok primele 2-3 spalari, iar apoi iar o luam de la capat. am luat produse profesionale de la coafor, de la farmacie, retete de la doctori si nimic.... nu ma derenjeaza ca ma spal des, dar ma deranjeaza ca nu are volum, acum mai nou incerc bicarbonatul care vad ca da rezultate, are volum si nu mai pare asa gras, dar problema este ca-l face aspru si fara stralucire, parca ar fii ars.... daca stie cineva ceva mai bun va rog sa ma ajutati. multumesc!


Capeti volum printr-o tunsoare adecvata, un balsam special pt volum, spuma si apoi peria. Tapeaza-l usor, aplica fixativ in fata si in spatele fasiei tapate, dupa care modelezi, finisezi. Pariu ca a doua zi nu ai parul unsuros? Inca ceva: foloseste inainte de a te coafa( pe parul uscat) balsamul spray de la Gliss.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
mai bine cheam-o pe ilumax_76 sa-ti artate,altfel o sa ajungi sa faci ce ti-a spus Brosco
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: ___Rebeka___, la data 2011-09-07 14:30:14am o rugaminte la voi fetelor, sunt disperata, am parul gras, ma spal la 2 zile, am incercat tot ce am auzit ca ar fii bun, dara fara rezultat, era ok primele 2-3 spalari, iar apoi iar o luam de la capat. am luat produse profesionale de la coafor, de la farmacie, retete de la doctori si nimic.... nu ma derenjeaza ca ma spal des, dar ma deranjeaza ca nu are volum, acum mai nou incerc bicarbonatul care vad ca da rezultate, are volum si nu mai pare asa gras, dar problema este ca-l face aspru si fara stralucire, parca ar fii ars.... daca stie cineva ceva mai bun va rog sa ma ajutati. multumesc!Cu cat te speli mai des pe par,cu atat ti se va ingrasa mai repede,asta nu inseamna ca nu trebuie sa te ingrijesti Te-as intreba ceva;ai facut vreodata analize pentru nivelul hormonal?Hormonii au un rol important in aspectul podoabei capilare!Si ce varsta ai?Cred ca esti foarte tanara!In rest,dupa ce rezolvi cu problema hormonala,poti folosi unele dintre produsele existente pe piata,in scopul maririi volumului parului tau.
Raporteaza abuz de limbaj
Now it's me.Who's next?
Fosta membra Kudika.ro
intreaba la farmacie
Raporteaza abuz de limbaj