Setari Cookie-uri

Solutie impotriva acneei!

Dragelor, eu zic sa cautati cauza, de obicei este una interna, inclusiv tulburarile hormonale, dar pe deasupra poate fi si o suprainfectie bacteriana, fungica.
Cu niste creme aplicate local tratamentul nu vizeaza cauza, asa ca acneea va reaparea.
Uneori este recomandat sa faceti si un peeling chimic, dar trebuie sa consultati un medic estetician f bun, care sa va zica clar dak aveti nevoie sau nu.
Multa bafta!
StefBella
Postat pe 17 Octombrie 2013 16:15
O solutie eficienta pentru indepartarea acneei este Derminax. Este un supliment pe baza de plante, care poate sa inlature acneea prin indepartarea cauzelor care genereaza acneea!
Un alt remediu poate fi apa termala!
kudika_940900
Postat pe 5 Noiembrie 2013 09:56
Astazi am comandat si eu 2 cutii de Derminax pentru a-mi trata acneea. Nu sunt ferm convinsa ca o sa scap de cosuri, dar sincer m-am tot saturat sa experimentez produse care nu functioneaza! Pe langa tratamentul asta o sa urmez si o cura cu niste ceaiuri chinezesti pe care le-am descoperit pe niste sit-uri chinezesti!
Sper sa functioneze produsul si in cazul meu, pt ca suplimentele alimentare functioneaza diferit in functie de metabolismul fiecarei persoane in parte!
kudika_949467
Postat pe 7 Ianuarie 2014 09:43
De la: kudika_949467, la data 2014-01-07 09:43:19Astazi am comandat si eu 2 cutii de Derminax pentru a-mi trata acneea. Nu sunt ferm convinsa ca o sa scap de cosuri, dar sincer m-am tot saturat sa experimentez produse care nu functioneaza! Pe langa tratamentul asta o sa urmez si o cura cu niste ceaiuri chinezesti pe care le-am descoperit pe niste sit-uri chinezesti!
Sper sa functioneze produsul si in cazul meu, pt ca suplimentele alimentare functioneaza diferit in functie de metabolismul fiecarei persoane in parte!


Dar de ce nu-ti faci programare la dermatolog? El este cel mai in masura sa te trateze de acneea de care suferi.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 7 Ianuarie 2014 09:53
Am avut si eu ceva probleme cu acneea, eu am scapat cat de cat cu gelul Isotrexin, costa aproximativ 40 de lei. Poti incerca si tu, n-ai ce pierde.
Miss_Y
Postat pe 7 Ianuarie 2014 11:00
Eu ma confrunt cu aceasta problema de la 14 ani, am incercat toate metodele naturiste (malai, castravete si alte nebunii de genul acesta), am fost la o gramada de dermatologi "renumiti", care mi-au dat antibiotice orale, preparate in farmacie cu tot felul de chestii, dar nu am scapat cu nimic, nici nu am vazut vreo ameliorare. Acum vreo 5 ani am folosit la recomandarea unui dermatolog din Italia (am ajuns in disperare de cauza, ca ma saturasem sa fiu cobaiul medicilor din Romania), care dupa ce i-am dus un set de analize (dintre care si test de sarcina)mi-a dat Roacutane timp de 3 luni, si mi s-a curatat foarte frumos tenul, nu am mai avut nevoie sa continui tratamentul. In timpul tratamentului cu Roacutane mi-a dat sa-mi aplic seara un produs Mask Plus (un antibiotic combinat cu tretinoin), iar dimneata o crema foarte hidratanta pe baza de soia si acid salicilic. In primele 2 saptamani tenul arata horror, se exfolia si ma ustura, dar m-am tinut de tratament si nu am regretat, dupa 3 luni de zile nu mai aveam nici un cos. Dar medicul din Italia mi-a spus ca acneea este o boala cronica, adica trebuie tinuta permament sub control, nu exista un tratament cu rezultate definitive (cel putin nu in cazul tenului meu). Eu mi-am facut toate analizele, nu am probleme hormonale sau chisturi, deci cauza pt care imi apar cosurile nu este clar identificata. Cert este ca trebuie sa o tin sub control cu produse adecvate, medicamente nu tampenii cosmetice cum ar fi apa termala sau nu stiu ce cremuta care are fix efect 0....In Romania mi s-a recomandat sa folosesc o crema de intretinere zilnica pe baza de tretinoin (Retin A), fara antibiotic si a fost foarte ok, mai imi apareau 1-2 cosuri la menstruatie, dar nu se compara cu ce am avut inainte. Problema este ca de 6 luni nu o mai gasesc la noi, cica nu se mai aduce si sunt disperata, am folosit si alte produse de genul Brevoxyl sau Skinoren, dar nu au nici un efect, cu exceptia faptului ca mi se usuca foarte rau pielea si mi se exfoliaza, iar incet si sigur ma umplu iar de cosuri Stie cineva de unde pot sa-mi procur Retin A? Please help, sunt disperata!!!!
veveritza_vesela
Postat pe 12 Ianuarie 2014 12:22
Eu folosesc argint coloidal Salutifer!!! Merita incercat mai ales ca dureaza efectul
kudika_945494
Postat pe 17 Februarie 2014 12:51
De la: GHEISA_, la data 2012-05-12 09:19:45
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-05-12 09:07:48
De la: kudika_7190, la data 2012-05-12 08:52:58Va recomand gama PURITY de la DR TEMT, au vreo 10 produse antiacnee, poti alege de la sapun pana la fiole




am voie sã vã recomand ºi eu ceva ?


Buna dimineata, Riga !
Am citit peste tot pe forum de atatea creme ce folosesc fetele noastre moderne. Pacat ca nu mai stie lumea de metodele naturiste ale bunicii ( o masca de castravete crud pe fata face minuni , de exemplu ) sau miere cu tarate. Eu zic ca ar trebui sa ne intoarcem la natura, la ce ne ofera ea.

ca si drojdia cruda luata si inghitita pe stomacul gol
Titanika
Postat pe 28 Februarie 2014 15:22
Eu am facut o cura cu un supliment naturist ce se numeste Derminax. Dupa o cura de 3 luni aproape ca am scapat in totalitate de acneea de pe fata. In paralel cu acest supliment m-am spalat in fiecare zi cu ceaiuri speciale pentru acnee si cred ca si asta a ajutat destul de mult. O sa vad care o sa fie evolutia mea pe viitor pentru ca au trecut doar 3 saptamani de cand am terminat cura!
kudika_959503
Postat pe 1 Aprilie 2014 10:14
1. Aplicã pastã de dinþi direct pe coº ºi lasã sã acþioneze toatã noaptea. Dimineaþa ºterge cu o dischetã demachiantã ºi loþiune tonicã.
2.Aplicã pe faþã un castravete ras timp de 15-20 minute, dupã care îndepãrteazã cu apã cãlduþã. Este un excelent tonic pentru tenurile acneice ºi previne apariþia coºurilor ºi punctelor negre.
3.Dizolvã o aspirinã efervescentã în suc de lãmâie. Amestecã aspirina dizolvatã cu 2 linguriþe de argilã pânã se formeazã o pastã. La sfãrºit, adaugã douã linguriþe de miere ºi amestecã pânã se omogenizeazã. Pasta obþinutã se aplicã pe tenul curãþat ºi se lasã sã acþioneze aproximativ 20-30 de minute. Clãteºte cu apã cãlduþã. Dacã nu vrei sã foloseºti apa de la robinet pentru clãtire (ceea ce e indicat) poþi sã clãteºti cu o infuzie de muºeþel sau de brusture.
Livia_Comsa_1
Postat pe 25 Aprilie 2014 19:50
eu stiu ca se incepe cu o cura serioasa se detoxifiere .....!!!!!!!!!!si ceaiul de urzica intern o cura de 3 saptamani !!!!!!!!!!!!!!!
kudika_956659
Postat pe 27 Mai 2014 10:57
Buna,eu am folosit zineryt si de geaba nu are nici un efect,si nu stiu ce sa mai folosesc sa scap de acnee!cine ma poate ajuta cu alte remedii???
Stefania_Urzica_1
Postat pe 18 Iunie 2014 23:25
buna fetelor.eu am reusit sa scap de acnee cu ajutorul unei masti pe faza de sulf de la guam .produsele astea sunt minunate
kudika_929280
Postat pe 30 Iunie 2014 12:17
Pentru a reusi sa scapi de acnee, trebuie sa te gandesti mai intai la o detoxifiere a organismului. De cele mai multe ori din cauza toxinelor care sunt in organism se dezvolta acneea. Abia apoi se poate cauta un produs/supliment care sa elimine cosurile, deoarece cauza a fost inlaturata prin cura de detoxifiere!

kudika_971766
Postat pe 31 Iulie 2014 10:12
Am luat si eu o cutie de Derminax crezand ca in felul asta o sa reusesc sa scap de acnee. Trebuie sa recunosc ca o imbunatatire se vede, dar eu ma asteptam sa scap in totalitate de acnee. O sa caut acum un alt produs care sa ma poata ajuta sa elimin in totalitate cosurile de pe fata. Chiar imi doresc acest lucru, mai ales ca am aceste cosuri de aproape 3 ani de zile!

kudika_972643
Postat pe 21 August 2014 10:06
Acneea este o afectiune care nu afecteaza doar populatia adolescenta ci si persoanele mai in varsta. Fie ca are cauza hormonala, ereditara sau de alta natura, se poate vindeca daca se urmeaza o abordare corespunzatoare. Un prim pas ar fi eliminarea toxinelor din organism. Apoi utilizarea unor suplimente/creme eficiente care sa inlature complet aceasta acnee.
Citind forumul acesta am dedus ca un supliment ok ar fi Derminax, dar trebuie sa recunosc ca inca nu l-am folosit asa ca nu pot sa-mi dau o parere.

O zi cat mai frumoasa!



kudika_973766
Postat pe 16 Septembrie 2014 10:17
Salut,vreau sa va prezint un produs impotriva ACNEEI 100% efectiv cum ar fi LUMINESCE cel ce transforma procesele naturale corpului pentru a produce mai multe proteine cum ar fi colagenul si elastina. Veti arata mai tineri, mai sãnãtoase ºi mai strãlucitoare acest produs revoluþionar vã ajutã sã vã restaurati viata pentru pielea dvs.
peersoanele care au probleme cu acneea de mult timp si au pete de la fripturi pe corp adresativa acest product regenereaza piele si o face ca si altadata neteda si catifelata , pentru acnee este foarte efectiva prin intermediul regenerarii si eliminarii a celulelor moarte.Cine este cointeresat de asa produs fenomenal rog sa lasati un mesaj pe e-mail: deliu.jorj@mail.ru. si veti avea toata informatia de unde sa procurati acest produs. Multumesc Anticipat
kudika_974838
Postat pe 10 Octombrie 2014 22:50
Salut,vreau sa va prezint un produs impotriva ACNEEI 100% efectiv cum ar fi LUMINESCE cel ce transforma procesele naturale corpului pentru a produce mai multe proteine cum ar fi colagenul si elastina. Veti arata mai tineri, mai sãnãtoase ºi mai strãlucitoare acest produs revoluþionar vã ajutã sã vã restaurati viata pentru pielea dvs.
peersoanele care au probleme cu acneea de mult timp si au pete de la fripturi pe corp adresativa acest product regenereaza piele si o face ca si altadata neteda si catifelata , pentru acnee este foarte efectiva prin intermediul regenerarii si eliminarii a celulelor moarte.Cine este cointeresat de asa produs fenomenal rog sa lasati un mesaj pe e-mail: deliu.jorj@mail.ru. si veti avea toata informatia de unde sa procurati acest produs. Multumesc Anticipat
kudika_974838
Postat pe 10 Octombrie 2014 22:51
Acneea se trateaza destul de greu, dar daca gasesti un produs care sa functioneze pe metabolismul tau si care sa te ajute nu mai e chiar atat de greu. Si eu am avut 4 ani acnee, dar in final dupa o cura de 3 luni cu suplimente si cu o dieta atenta am reusit sa scap in intregime de acnee.

kudika_981744
Postat pe 24 Februarie 2015 09:56
In primul rand o alimentatie sanatoasa si mult sport si pe urma cautam solutii ca sa scapam de cosuri.

kudika_986021
Postat pe 23 Aprilie 2015 11:44
Eu cred ca mai intai vrea sa scape de cosuri , ca de aia a deschis topicul asta.
Rotty_
Postat pe 23 Aprilie 2015 15:53
Din ce stiu eu mare parte din cazuri au cauza hormonala. Cel mai bine e sa se faca un examen amanuntit si pe baza lui sa urmezi o cura cu ceva. Posibil ca sa nu reusesti sa scapi de acnee dupa cura cu primul produs, dar daca testezi mai multe produse pe care ti le recomanda dermatologul, pana la urma o sa nimeresti unul care se potriveste pe tipul tau de metabolism.

kudika_989741
Postat pe 29 Iunie 2015 10:42
Salut,
Nepoata mea a tratat si trateaza o forma foarte urata de acnee (inclusiv cu eruptii pe spate) cu ulei esential de arbore de ceai si sapun bio cu ulei de arbore de ceai. Din cate am vazut in cazul ei, imediat dupa aplicare , in mai putin de o ora, se duce roseata si pe urma incep cosurile sa dezumfle. Ideea este sa fie ulei atat natural, cat si pur. Se spala de 2 ori pe zi cu sapunul si seara isi curata fata cu o discheta demachianta pe care pune acest ulei. I le-am luat de pe net de la ecosense.ro, cei de acolo ne-au consiliat. Bafta!
AncaVir
Postat pe 2 August 2015 11:54
incearca cu un scrub din cafea...

iti faci tu acasa (gasesti cateva retete pe net) sau daca esti mai comoda si vrei ceva mai profesional http://addamsscrub.ro/produse/scrub/
adrianamanolache
Postat pe 4 Ianuarie 2016 13:11
dupa cum spuneam si mai sus in alt comentariu, incearca un scrub natural din cafea
adrianamanolache
Postat pe 4 Ianuarie 2016 13:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sutienul potrivit 29 De la: healthy006174 6 Septembrie 2009 08:21
Produse cosmetice naturiste 7 De la: ene_m_gabriel 25 Octombrie 2009 11:51
Pareri despre rinoplastie 4 De la: kudika_1018192 12 Septembrie 2016 12:18
Extensii clip on superbe 320 ron/set,livrare personala 1 De la: Charmmy 30 Octombrie 2011 11:56
vreti sa fiti frumoase? 1 De la: SILVORA29 19 Mai 2011 08:58