Setari Cookie-uri

INSOMNIE

Pentru o problema de insomnie,trebuiesc lasate prejudecatile la o parte si merg la medicul psihiatru. Iar referitor la 1/2 de tableta de Valdoxan,poti sa nu il mai iei pentru ca oricum la modul asta nu are nici un efect.Valdoxan este un antidepresiv cu efect pe reglarea arhitecturii somnului,care pentru a fi eficient,trebuie luat 1 comprimat seara,exact la culcare(nu cu 2 ore inainte de a adormi).Dar, pentru a rezolva problema,mergi la un medic psihiatru. Si nu asculta medicul de familie care spune ca este normal,ca 1/2 din populatie sufera de insomni.
Multa sanatate!
andreeamaria24
Postat pe 23 Martie 2012 17:51
Somniferele nu sunt tocmai sanatoase si, in timp, poti dezvolta dependenta fata de ele. Cel mai bine ar fi daca te-ai relaxa inainte de a merge la culcare cu un cd cu muzica linistitoare, cu o baie fierbinte, cu un pahar de lapte cald, cu ganduri pozitive, cu o cana de ceai de tei etc. Toate acestea te-ar ajuta cu siguranta, cu mult mai mult decat ar face-o somniferele.
franziska_eu
Postat pe 23 Martie 2012 18:49
De la: thadoogback, la data 2011-10-16 16:54:45
De la: paraschivmonicagabriela, la data 2011-10-16 16:48:48Am cautat pe net,problema este ca nu sunt din Bucuresti si imi este cam greu.Deci si tu esti de parere ca este o problema legata de sistemul nervos?Dar daca ti-as spune ca acum trei ani am suferit o interventie chirurgicala pulmonara?Cert este ca in loc sa fie mai bine cu tratamentul,nu-i.Dar am sa incerc sa urmez sfaturile tale.Multumesc tare mult.
nu te lua dp fata asta...ya are impresia ca e sfatuitoarea satului,,,,,,fiecare caz in parte difere,,consulta unul dintre cei mai buni medici,,,sunt diferite motive diferite cauze,,,vz un medik bun

franziska_eu
Postat pe 23 Martie 2012 18:53
De la: paraschivmonicagabriela, la data 2011-10-16 17:43:43nu stiu ce sa-ti spun dar cert este ca s-au produs cateva modificari,ciclu tot am dar mai putin cantitativ si mai putine zile,initial si eu m-am gandit ca ar fi vorba de premenopauza dar chiar si asa ,sa nu dorm deloc?adica doar cu medicamente?de aceea doream sa stiu parerea cuiva care a folosit valdoxan,deoarece ma tem ca-l iau degeaba si poate ar fi mai bine sa vorbesc cu cel care mi l-a prescris

Eu sunt convinsa ca e pe fond de stres problema ta! Probabil ca atunci cand incerci sa adormi, esti suparata sau nervoasa, si, din aceasta cauza, te trezesti noaptea din cauza gandurilor negre.

Asa e sau nu?
franziska_eu
Postat pe 23 Martie 2012 18:56
Subiectul este despre insomnie si combaterea ei. Cine nu e in stare sa discute la subiect, sa se abtina de la comentarii. Punct.
franziska_eu
Postat pe 23 Martie 2012 19:01
kur da kinte de ce intervii ma peste tat in discutii??????? ce ai ma de nu te mai potolesti esti dus cu capu ma?????? stai dracului in banca ta si lasa omenii sa discute!!!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 23 Martie 2012 19:04
De la: paraschivmonicagabriela, la data 2011-10-16 11:18:54A folosit cineva medicamentul valdoxan pentru insomnie?Ce parere aveti?Eu il iau de aproape opt luni ,la inceput a avut efect dar de la un timp nu mai are nici un efect,ca sa adorm trebuie sa iau 1/2 somnifer?Am 43 de ani si de vreo trei ani, de cand am suferit o interventie chirurgicala ma lupt cu insomnia.Cine ma poate sfatui cum sa scap de insomnie?Ce medicamente care au avut efect cunoasteti sau ce tratamente,credeti ca un control la INSTITUTUL MARIUS NASTA,la sectia de somnologie, la d-l doctor Mihaltan ma poate ajuta?Va multumesc

nu l-am folosit da un control la institutu da somnologie te-ar ajuta!!!!!!!! sa ne zici cum ii treaba dupa ce mergi pa acolo!!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 23 Martie 2012 19:05
De la: contachinte, la data 2012-03-23 19:05:40
De la: zinaceabunasinebuna, la data 2012-03-23 19:04:32kur da kinte de ce intervii ma peste tat in discutii??????? ce ai ma de nu te mai potolesti esti dus cu capu ma?????? stai dracului in banca ta si lasa omenii sa discute!!!!!!!
sultane vorbeste frumos ca ti rup acul de la marca si ti l infing

ce ai boa ai halucinatii???????? stai dracului ma in banca ta obositorule!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 23 Martie 2012 19:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
picioare 11 De la: kudika424171 10 Septembrie 2011 16:43
Chakre 1 De la: kudika_1040241 25 Martie 2020 20:07
SFAT PENTRU FEMEI PRIVIND DREPTURILE FEMEI GRAVIDE 4 De la: franziska_eu 13 Februarie 2012 13:22
Extensii de Gene Fir cu Fir 1 De la: kudika_8854 31 Mai 2012 12:54
Ma iubeste,dar nu il mai atrag fizic.Este posibil? 24 De la: carmen26ro 25 Ianuarie 2011 15:56