Mai multe
De la: BAIAZID, la data 2011-11-13 22:34:02Aceste informatii lansate de NASA credeti, ca au un suport solid? Spun adevarul s-au este o intoxicatie ca multe altele. TU ESTI KULTIVATA ANALFABETA POLIN DE LA KABINET (PUTZY),CREZI CA PROSTESTI PE CINEVA,KULTIVATO ?... http://www.youtube.com/watch?v=srvRXXI2gFE&feature=related DUPA TOPICUL CU KOMETA INTOXICI FORUMUL CU TOT FELUL DE ABERATII TAMPITE SI ANALFABETE...AI ADUS TU SFARSITUL CIVILIZATIEI FORUMISTICE CU AGRAMATICALITATILE TALE,PUTZY...HAI,CA E ORA SA TE DUCI,PE TRASEU CA SA PRODUCI,PUTZY... |
||
|
GODZILLA Postat pe 14 Noiembrie 2011 20:36 |
||
|---|---|---|
De la: GODZILLA, la data 2011-11-14 20:36:44De la: BAIAZID, la data 2011-11-13 22:34:02Aceste informatii lansate de NASA credeti, ca au un suport solid? Spun adevarul s-au este o intoxicatie ca multe altele. Uite-l si pe "Indiana"!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 14 Noiembrie 2011 20:47 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-11-14 20:47:05De la: GODZILLA, la data 2011-11-14 20:36:44De la: BAIAZID, la data 2011-11-13 22:34:02Aceste informatii lansate de NASA credeti, ca au un suport solid? Spun adevarul s-au este o intoxicatie ca multe altele.
|
||
|
|
||
|
Ame_li Postat pe 14 Noiembrie 2011 20:53 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-11-14 18:15:41De la: Yharr, la data 2011-11-14 18:07:08 Hai sa-ti zic care-i faza cu Nostradamus .... un fu-te vant care a scris niste bazaconii chpurile cifrate , dar de fapt doar cuvinte aruncate aiurea , iar alti filfizoni se trezesc ca "descifreaza" ei aceste "premonitii" ale lui.Interesant este faptul ca nici una din asa zisele premonitii ale lui n-au fost descifrate in avans , sau tot ce a fost descifrat in avans nu s-a adeverit , doar dupa ce se intampla cate ceva major, se gaseste cate un pulemec sa "gaseasca" in catrenele lui(parca asa se cheama frazele alea vomitate de ala) acel eveniment. Adica totu-i o balarie , e chiar posibil ca totul sa fi fost o vrajeala de la inceput, omu nostru(Nostradamus) sa fi fost excrocul de succes al acelor vremuri, chiar balaria aia de carte mi se pare ca a facut-o la comanda unei tanti de origine nobila , cu multi gologani si cu inclinatii "oculte" (adica lipsa majora de "ciocane") |
||
|
The_Exile Postat pe 14 Noiembrie 2011 21:02 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-11-13 23:33:53cioara, de! e tot cioarã analfabeta care are cu 2 clase mai putin ca trenul si urla ca avionul,ca si ceilalti din Kabinet,dealtfel,toti o apa si o marmelada...De la: BAIAZID, la data 2011-11-13 22:34:02Aceste informatii lansate de NASA credeti, ca au un suport solid? Spun adevarul s-au este o intoxicatie ca multe altele.ba cn esti tu ma bata zid,,ca va sucit libertatea si clik mintile,,ce ai vazut ma tu sa zica nasa,,furtunile solare exista decand lumea si pamantul,,lumea nu a fost asa de innapoyata pana acum,,uni zik evoluata eu zik innapoiana,,ca asta va afecta de asta le e lor de pene de curent caderea burselor si alte prosti,,ba frate sa nu mi ziceti ca ati mai facut si scoala Tiganul Azorel si Piranda la divort. Judecatorul il intreaba pe tiganul Azorel: - Da' ma tigane Azorel de ce vrei sa divortezi? Tiganul Azorel: - Hapoi dom'judecator ii rece'n p***a! Piranda: - Da dom'judecator dati si mie voie sa zic ceva lu tiganu' Azorel iesta al mieu! Pai ma boritura! Ma spurcatura!Ma clocitura analfabeta! Te-o facut mata scurt in p**a ca sa n-ajungi la caldura!
|
||
|
GODZILLA Postat pe 14 Noiembrie 2011 21:03 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-14 21:02:17 nu te enerva, ca oricum nu vei scapa de asa zisele lui "premonitii"....mai bine hai sa-ti dau un pupic sa-ti treaca nervii
|
||
|
miss_darine Postat pe 14 Noiembrie 2011 21:08 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-11-14 21:08:48De la: Yharr, la data 2011-11-14 21:02:17 Pup si eu fata draguta P.S.Cand ma plimbi cu motoscartza ta?Si pe urma te dau eu in vaporase, vrei?
|
||
|
The_Exile Postat pe 14 Noiembrie 2011 21:18 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-11-14 18:15:41De la: Yharr, la data 2011-11-14 18:07:08 'tu-i nostradamusul ma-sii!! pai ala a spus ca sfarsitul lumii este unde departe, asa ca prea putin e bagat in seama zilele astea
|
||
|
guru_ion Postat pe 14 Noiembrie 2011 22:00 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-11-14 22:00:07De la: miss_darine, la data 2011-11-14 18:15:41De la: Yharr, la data 2011-11-14 18:07:08 Nostradamus mai spunea ca sf lumi ar fi prin 3700 cand va disparea complet viata pe pamant.Asa ca am sa dorm linistita si nu mai vreau sa aud.Au altii grija sa ne omoare asa cate un pic,sa nu uitam ca traim. cat mai am eu de trait....nu ma mai sperii de nimic |
||
|
Titanika Postat pe 1 Decembrie 2011 10:11 |
||
De la: polin, la data 2011-12-01 10:11:14De la: guru_ion, la data 2011-11-14 22:00:07De la: miss_darine, la data 2011-11-14 18:15:41De la: Yharr, la data 2011-11-14 18:07:08 Bine zis! daca stam sa ne gandim prea mult la moarte uitam ce inseamna viata! |
||
|
ally_ally00 Postat pe 1 Decembrie 2011 10:14 |
||
De la: GODZILLA, la data 2011-11-14 20:36:44De la: BAIAZID, la data 2011-11-13 22:34:02Aceste informatii lansate de NASA credeti, ca au un suport solid? Spun adevarul s-au este o intoxicatie ca multe altele. |
||
|
Titanika Postat pe 1 Decembrie 2011 10:23 |
||
|
Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. kudika_nikole... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 1 Decembrie 2011 12:50 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. Imi cer scuze pentru greselile de ortografie - am scris in graba... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 1 Decembrie 2011 12:52 |
||
|
hmmmm o purificare cu foc n-ar strica deloc |
||
|
denis_3d25 Postat pe 1 Decembrie 2011 18:54 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-12-01 18:54:25 tocmai ma uitam la prietenii mei din lista si eram sa-ti dau un mesaj daca erai online si nu scriai nimic
|
||
|
PICCKARD Postat pe 1 Decembrie 2011 19:02 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-12-01 18:54:25 da o adresa, sa stim unde trimite-mi mingea de foc. dar vezi sa nu fie de e-mail. |
||
|
guru_ion Postat pe 1 Decembrie 2011 19:14 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. ...............................................................................................................................Este adevarat ce sppui....dar cati inteleg acest lucru... Imi doresc din tot sufletul sa dispara ipocrizia de pe fata pamantului,slabiciunile pacatului,perfidria,inselaciunea,hotia,ura,dusmania,etc.....si sa se faca un pamant nou,cu oamenii alesi de EL.Dar tot odata ma gandesc ca intr-o astfel de catastrofa pot muri si acei care sant buni.Sant prea putini.care sant curati....puri nu mai sant,nu mai exista..... |
||
|
Titanika Postat pe 1 Decembrie 2011 19:59 |
||
De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. Dupa cum am zis si mai sus cu totii murim- esential este ceea ce am fost noi pana in momentul in care moartea vine asupra noastra. Puritate n4 exista perfectiune niki atat pentru ca nu exista om care sa nu pacatuiasca dar prin Isus avem iertarea pacatelor atat timp cat il avem in inima inseamna ca avem gandiri luminate - sii chiar daca am gresit sau gresim esential este sa stim ca ne putem ridica si merge cu el mai departe si in aceasta conteaza viata vesnica - la asta m-am referit cand ziceam sa fim pregatiti tot timpul. In momentul in care ne despartim de divinitate si ne indepartam de Dumnezeu este cert faptul ca nu mai avem niki o speranta a Viata vesnica. Si sava spun ceva . Daca nu exista Dumnezeu si nu credem in el nu ave nimik de pierdut dar daca Dumnezeu exista iar noi nu credem pierdem totul...Asa ca mai bine sa ne lasam condusi de el si fim pregatiti la orice pas pe care l-am face in mod individual deoarece pana la urma mantuirea e personala si se da fiecaruia in parte prin judecat ade apoi a orcarui suflet....Sa speram cu totii la aceasta si sa veghem spre vesnicii...Domnul sa fie cu noi toti ... Kudika_nikole... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 2 Decembrie 2011 00:04 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46bai nicoleto tu esti din ce in ce mai desteaptaDe la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. |
||
|
thadoogback Postat pe 2 Decembrie 2011 00:10 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-12-02 00:10:03De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46bai nicoleto tu esti din ce in ce mai desteaptaDe la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. Vrei sa ma subestimezi sau sa o iau ca si apreciere ??? Indiferent ce as crede pana la urma orice parere este personala ...
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 2 Decembrie 2011 00:37 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46:De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. ....niko esti o dulce.dar am sa-ti pun o intrebare.....santem in post....in sf post.mai bine zis....ma rog in fiecare zi asa cum stiu eu mai bine.....dar e o aici care ma scoate din sarite.....ma mai iarta Dzeu?
|
||
|
Titanika Postat pe 2 Decembrie 2011 17:50 |
||
De la: polin, la data 2011-12-02 17:50:32De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46:De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. te iert eu! sunt un D-zeu mai mic dar mai disponibil pentru credincioase!
|
||
|
PICCKARD Postat pe 2 Decembrie 2011 19:46 |
||
De la: polin, la data 2011-12-02 17:50:32De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46:De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. Nu mai dulce decat tine ...esti foarte amabil . Dumnezeu ne iarta pe fiecare daca ne recuoastem slabiciunile sau pacatele si nu le mai repetam. ,, La Dumnezeu totul este cu putinta'' - Iar daca o persoana iti devine insuportabila - si vezi ca nu o mai scoti la capat cu ea ...pur si simplu o eviti - si astfel nu mai ai de ce sa te simti vinovat...pentru ca nu-ti mai faci de lucru cu acea persoana. P:
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 2 Decembrie 2011 20:15 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-12-02 19:46:42:sml-loDe la: polin, la data 2011-12-02 17:50:32De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46:De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. multumesc pikule,dar cum sa am incredere in tine cand in post ai facut krima si apoi l-ai savurat cu o pofta drakonika.......
|
||
|
Titanika Postat pe 2 Decembrie 2011 22:33 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. ... ce inseamna sa fim pregatiti? |
||
|
guru_ion Postat pe 2 Decembrie 2011 22:38 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 20:15:39De la: polin, la data 2011-12-02 17:50:32De la: kudika_nikole, la data 2011-12-02 00:04:46De la: polin, la data 2011-12-01 19:59:40De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. Poate pentru unii sfarsitul este peste o zi pentru altii poate fi peste o ora deoarece asa este viata pe pamant dar ar fi bine ca toti sa fim pregatiti sufleteste pentru acest eveniment astfel incat in cele din urma cu toti sa ajungem sa dominam Viata vesnica si sa fim impreuna pentru vesnicii...cert este faptul ca nu oricine ajunge acolo : ,, Caci nu oricine zice Doamne Doamne v-a fi mantuit ci acela care implineste voia Tatalui '' . De aceea sa ne rugam Domnului sa fie lumina noastra in aceasta viata de necaz care vine doar din partea celui rau - sa putem birui pacatul sii astfel in cele din urma sa fim raslatiti pentru ceea ce am trait pe acest pamant. Sa ajute domnul ca toti sa luam o rasplata buna si sa fim impreuna cu totii pentru vesnicii. |
||
|
Titanika Postat pe 2 Decembrie 2011 22:40 |
||
De la: PICCKARD, la data 2011-12-01 19:02:19De la: denis_3d25, la data 2011-12-01 18:54:25 Da, ... multumesc de intentie Ce poti sa le mai spui acestor "civilizati" care isi fac griji majore, pt. forma lor de plastelina ? iar sufletele si le lasa prada "civilizatiei"...Am vazut la unii de aici si ceva semne de constintza prin comentarii... vezi ? "Soferul beat din autocar, ii trezeste pe mai multi pamanteni adormiti in plastelina..." Laudat si adorat, fie Adevarul si Iubirea... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Decembrie 2011 23:43 |
||
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 2 Decembrie 2011 23:46 |
||
De la: denis_3d25, la data 2011-12-02 23:43:03[ Stramosii nostri , si-au varsat singele pe campul de lupta, de-a lungul istoriei, pt ca romanii sa traiasca liberi si sa se imbrace cum vor ei si tu imi vi mie impotriva ? Calcate-ar sub copite Calul lui Stefan Cel Mare! Iar eu, sa am onoarea de a-ti reteza capul tradator de pe umeri. ai dreptul la trei incercari denis, sa vezi daca exista diferente intre cele doua mesaje! |
||
|
guru_ion Postat pe 2 Decembrie 2011 23:53 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-12-02 22:38:27De la: kudika_nikole, la data 2011-12-01 12:50:30Nu cred asa ceva. Si chiar daca ar fi ceva esenyial este sa fim noi pregatiti pentru sfarsit. Isus zice ,, Iata Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Eu sunt Alfa si Omega, cel dintai si cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul'' Apocalipsa 22 - 12 si 13. Cred ca aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra cu privire la Sfarsit - indiferent de momentul in care acesta ar veni esential este ca noi sa fim pregatiti. ... Sa fi pregatit inseamna sa fi tot timpul impacat cu tine insuti. Sa sti ca ai o viata curata si ca sa alegi intodeauna sa faci binele - sa respecti cele 10 porunci adika cu alte cuvinte in momentul in care morii sa fii pregatit sufleteste pentru a putea dobandi viata vesnica.... Uite cateva linkuri cu cateva filme poate vei intelege mai bine - sunt experientele de viata ale unor oameni care au fost pregatiti pt un astfel de moment.... http://www.google.es/#hl=es&cp=13&gs_id=1e&xhr=t&q=necombatantul&gs_sm=&gs_upl=&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=vid&source=og&sa=N&tab=wv&ei=H57aTrO2Ks6dOqjR0LYO&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4b192a0e10701c01&biw=1280&bih=673 http://www.youtube.com/watch?v=ih31DfvE28Y - de 8 ori am vazut filmul - atunci cand cred ca sunt slaba si nu am o credinta cum ar trebui sa o am ma uit la filmul acesta si ma intaresc in credinta... A fi pregatit inseamna a veghea tot timpul .... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 4 Decembrie 2011 00:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre pozele postate? | 21 | De la: kudika_29054 11 Aprilie 2013 11:13 |
| Ce faceti insa cand o persoana pe care o iubiti si o apreciati, ruda sau prieten, va inseala increderea grav? | 70 | De la: criszoe 2 Aprilie 2012 18:28 |
| Accidentul lui Serban Huidu | 101 | De la: polin 6 Noiembrie 2011 20:51 |
|
|
||
| legaturi bolnavicioase | 13 | De la: Barbie30_ 8 Aprilie 2011 01:12 |
| Profil de personalitate | 2 | De la: negrul_de_serviciu 2 Noiembrie 2010 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.