Setari Cookie-uri

Problema presiune centrala

Am o centrala iar cand nu face nimic, presiunea scade pana aproape de 0.Dar cand dau drumul la apa calda in bucatarie presiunea creste pana aproape de 1,2. Am aerisit caloriferele. Care ar putea fi problema?
Vicky_s
Postat pe 29 Noiembrie 2011 00:26
Problema apre datoritã vasului de expansiune care a pierdut presiunea de preîncãrcare (0,6...0.8 bari). Trebuie refãcutã presiunea. Se poate reface cu o pompã ºi un manometru exact ca la roþile de maºinã, având la parea superioarã un ventil. Dar, dupã tipul centralei, vasul poate fi încãrct, în loc de aer cu azot. Consultaþi cartea tehnicã.
ian_condo
Postat pe 30 Noiembrie 2011 10:41
De la: Vicky_s, la data 2011-11-29 00:26:24 Am o centrala iar cand nu face nimic, presiunea scade pana aproape de 0.Dar cand dau drumul la apa calda in bucatarie presiunea creste pana aproape de 1,2. Am aerisit caloriferele. Care ar putea fi problema?

Depinde de centrala. Asa am patit si eu mi-a scazut preiunea - primadata am chemat un technician si acuma cand scade ma descurc singura. Vezi ca in spatele centralei trebuie sa fie un butonas negru de care trebuie sa invartii - e ca deschizatoarea unui robinet - ca sa fi sigura ca e butonul corect fi atenta ca la indicatorul cu gradele pentru presiune trebuie sa se miste acul din ceas si sa creasca las-o sa creasca pana la 1.5 si pe urma opreste-o.
kudika_nikole
Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:05
De la: kudika_nikole, la data 2011-11-30 11:05:58
De la: Vicky_s, la data 2011-11-29 00:26:24 Am o centrala iar cand nu face nimic, presiunea scade pana aproape de 0.Dar cand dau drumul la apa calda in bucatarie presiunea creste pana aproape de 1,2. Am aerisit caloriferele. Care ar putea fi problema?

Depinde de centrala. Asa am patit si eu mi-a scazut preiunea - primadata am chemat un technician si acuma cand scade ma descurc singura. Vezi ca in spatele centralei trebuie sa fie un butonas negru de care trebuie sa invartii - e ca deschizatoarea unui robinet - ca sa fi sigura ca e butonul corect fi atenta ca la indicatorul cu gradele pentru presiune trebuie sa se miste acul din ceas si sa creasca las-o sa creasca pana la 1.5 si pe urma opreste-o.

Vreau sa zic ca in momentul in care ajunge la 1.5 sa opresti butonasul ca si cum ai inchide robinetul .
kudika_nikole
Postat pe 30 Noiembrie 2011 11:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Centrale 6 De la: marius_lmd 1 Februarie 2011 16:18
scapa de molii pentru mult timp,daca nu pt. totdeauna 43 De la: oana_petri 6 Iunie 2011 09:40
ORICE PROBLEMA PE CONSTRUCTII ARE REZOLVARE 3 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 01:10
Miros ciudat mobila 17 De la: rav2000ro 1 Septembrie 2012 11:44
constructii case la cheie 1 De la: marketinggobehost 23 August 2011 12:23