Setari Cookie-uri

un sfat!!!va rog

raspuns pt ilumax ;da am rezistat fara ele in speranta ca se va schimba,sa sti ca nimeni nu vrea sa traiasca asa,dar cand o femeie e tratata asa,i si pierde increderea in ea are autostima zero,pt ca atunci cand cineva i ti spune de 10 ori pe zi ca esti proasta ajungi sa crezi ca asa e .nu am zis ca am o cariera de succes sau ca sunt superioara,am zis ca vreau sa ma gandesc doar la munca si la fetita mea.eu m am refugiat in munca si sa ti spun drept m a ajutat foarte mult,am iesit din carapace ,si mi am recapatat increderea in mine.sa sti ca nu toate femeile sunt tari.
cocutza74
Postat pe 4 Ianuarie 2012 18:32
De la: cocutza74, la data 2012-01-04 18:32:22raspuns pt ilumax ;da am rezistat fara ele in speranta ca se va schimba,sa sti ca nimeni nu vrea sa traiasca asa,dar cand o femeie e tratata asa,i si pierde increderea in ea are autostima zero,pt ca atunci cand cineva i ti spune de 10 ori pe zi ca esti proasta ajungi sa crezi ca asa e .nu am zis ca am o cariera de succes sau ca sunt superioara,am zis ca vreau sa ma gandesc doar la munca si la fetita mea.eu m am refugiat in munca si sa ti spun drept m a ajutat foarte mult,am iesit din carapace ,si mi am recapatat increderea in mine.sa sti ca nu toate femeile sunt tari.

si dupa ce ai dat de libertate, tu vrei sa te intorci la sclavagism?
MissDarine
Postat pe 4 Ianuarie 2012 18:51
De la: cocutza74, la data 2012-01-01 14:17:50o sa incep prin a va povesti un scurt pasaj din viata unei femei.s a casatorit in urma cu 17 qni cu un barbat pe care_l iubea,au impreuna un copil,o splendida fetita de 14 ani.a fost o casnicie foarte zbuciumata,plina de minciuni ,de batai,multe amante in mijloc.in urma cu 3 ani el a plecat de acasa,pt ca se indragostise de o alta femeie,ea a ramas cu mama ei si cu fatita,cu o gramada de datorii care le facuse el.aceasta femeie a trebuit sa munceasca zi si noapte pt a plati tot,si pt a salva fetita pt ca asistentii sociali vroiau sa o ia,a luat o casa noua a cumparat mobila a facut camera fetitei asa cum o visa ea toata roz........iar de putin timp ea a cunoscut un alt barbat ,e un om bun,care stie sa asculte sa te sfatuiasca sa ti aline durerile sa fie cald si bun dar.....................e o problema el e cu 17 ani mai in varsta.iar de 2 luni sotul da semne ca vrea sa se intoarca la ea,probabil a vazut toate realizarile ei sau poate chiar o iubeste?????????????nu stie ce sa faca e confuza,sa se intoarca la el ai e frica de certuri si de batai,sa inceapa o noua relatie ai este frica,sa ramana singura este greu,va rog un raspuns,vreau sa stiu voi ce a ti face?multumesc.

un om c fostul tau sot nu merita o a doua sansa.... batai,injurii???? NU! ia-l pe celalalt daca iti place,daca nu continua-ti viata....
steffy91
Postat pe 4 Ianuarie 2012 21:23
De la: cocutza74, la data 2012-01-04 18:32:22raspuns pt ilumax ;da am rezistat fara ele in speranta ca se va schimba,sa sti ca nimeni nu vrea sa traiasca asa,dar cand o femeie e tratata asa,i si pierde increderea in ea are autostima zero,pt ca atunci cand cineva i ti spune de 10 ori pe zi ca esti proasta ajungi sa crezi ca asa e .nu am zis ca am o cariera de succes sau ca sunt superioara,am zis ca vreau sa ma gandesc doar la munca si la fetita mea.eu m am refugiat in munca si sa ti spun drept m a ajutat foarte mult,am iesit din carapace ,si mi am recapatat increderea in mine.sa sti ca nu toate femeile sunt tari.

Important e ca-ti regasesti stima de sine, usor, usor.
franziska_eu
Postat pe 5 Ianuarie 2012 09:04

Profesia detinuta,este ,de multe ori, refugiul multor femei dezamagite de parteneri si viata insasi,nu este ceva reprobator in a te reculege insistand asupra activitatilor specifice domeniului tau de activitate,perseverenta ducand de multe ori la profesionalism!Draga mea,esti doar una dintre femeile ,ce au cunoscut si trait nefericirea,dar faptul ca ai un job,un copil care iti umple viata si inima,certitudinea ca poti sa faci mai mult decat ai facut pana in prezent,toate te pot transforma intr-o femeie determinanta,hotarata,ferma in decizii personale!Lasa tot ce tine de amintiri neplacute,trecutului si fa-ti drumul propriu!Pana la urma,toti trecem pe parcursul desfasurarii vietii proprii,prin multe etape de dezvoltare,unele mai reusite,altele mai putin multumitoare,dar asa este ciclul vietii,o adevarata munca de Sisif!Mergi mai departe,fii fericita alaturi de cel care te face sa te simti femeie cu adevarat!
RAINBOWLADY
Postat pe 5 Ianuarie 2012 10:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gelozie 7 De la: kaisa 5 Ianuarie 2011 17:43
situatie dificila 5 De la: gabitza75 29 Iulie 2013 17:36
EKG 3 De la: kudika368134 5 Aprilie 2013 08:44
Oare de ce? 9 De la: Sibel_16 23 Ianuarie 2011 14:57
OPORTUNITATE 4 De la: Indiana_Jones 14 Noiembrie 2011 10:55