Mai multe
|
Buna ziua. As dori sa stiu in ce conditii se poate promova la dvs. un program nou de dans care slabeste foarte mult si este la mare moda in SUA.? Daca sunteti interesati va voi pune in contact cu creatoarea americana a programului. Cu stima, Liliana Costache |
||
|
kudika496501 Postat pe 11 Ianuarie 2012 15:48 |
||
|---|---|---|
Buna - tin sa va anunt pentru cele care doriti sa slabiti ca nu este o idee rea mersul la aerobic - este foarte distractiv. Anul trei la facultate mergeam si eu chia daca nu vroiam sa slabesc ...eram slabuta si am mai slabit dupa ce am mers acolo si nu am mai continuat sa merg insa pentru cele mai plinute este benefic ...dar trebuie sa te ti de treaba...eram vreo 80 de fete de toate tare fain ...
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Ianuarie 2012 17:09 |
||
|
Noi promovam programe de slabire prin dans si nutritie, realizate de intructori autorizati de Ministerul Sporturilor si de nutritioisti avizati, cu studii medicale. ne puteti contacta pe madness dance (cursuridans. com) De asemenea suntem specializati si in zona de dans terapeutic, dar si dansuri de societate si dans sportiv, abordand lumea dansului in primul rand din prisma sanatatii. |
||
|
|
||
|
Nebunia_Dansului_1 Postat pe 3 Mai 2012 17:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| caut sala aerobic | 11 | De la: VSC 5 August 2010 15:37 |
| Sala aerobic Club Dianmo | 4 | De la: kudika161313 3 Aprilie 2010 08:58 |
| aerobic | 6 | De la: kudika062019 30 Octombrie 2009 00:25 |
|
|
||
| Step dance aerobic | 6 | De la: Karamazov 23 Decembrie 2010 00:00 |
| sali,cursuri,dvd-uri pilates, aerobic, tae bo,step aerobic,stretching,gimnastica medicala / recuperare, gimnastica mamici,fitness & culturism,dieta,masaj,atestat fitness& aerobic, antrenor personal aerobic & fitness,aqua gym, aqua fitness,belly dance | 3 | De la: kudika161313 3 Aprilie 2010 08:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.