Mai multe
fetelor am o problema...am o gripa de 3 saptamani!!am incercat si cu hexoralette ,strepsils, clodrex nu imi trece nicicum.problema este ca ma omoara tusea treptat treptat...cand tusesc am senzatia ca imi ia pielea de pe gat! nu mai stiu ce tratament sa mai aplic!trebuie sa mentionez ca am 3 sapt de cand nu mai fumez sa fie asta motivul pt care nu mai imi trece? este perioada aceea de ''detoxifiere?'' am incercat si cu leacuri babesti ceai de nuca, foi de ceapa...pana si otet cu miere si lamaie..dar in zadar!!! astazi cand mergeam cu un coleg spre serviciu a trebuit sa opreasca masina sa imi ia o apa plata din cauza tusei...asa ceva nu mi sa mai intamplat niciodata. mai stie cineva vreun remediu?va rog din suflet! |
||
|
Lovesunshine Postat pe 16 Ianuarie 2012 14:01 |
||
|---|---|---|
Mergi la un medic alergolog...
|
||
|
serpico_ Postat pe 16 Ianuarie 2012 14:05 |
||
De la: Lovesunshine, la data 2012-01-16 14:01:46fetelor am o problema...am o gripa de 3 saptamani!!am incercat si cu hexoralette ,strepsils, clodrex nu imi trece nicicum.problema este ca ma omoara tusea treptat treptat...cand tusesc am senzatia ca imi ia pielea de pe gat! Da,,,cel mai bun remediu este acela de a te prezenta la medic!!Nu va mai tratati dupa "ureche" nu faceti decat sa cronicizati boala,ea taraganand in evolutie!!!Tusea prezenta poate fi asociata si cu reactia data de lipsa de gudron si nicotina,cauzata de intreruperea fumatului!!!Daca nu exista probleme pulmonare,tusea se poate mentine o perioada mai lunga de timp!!Consuma multe fructe bogate in Vitamina "C" si mergi al medic!!!Farmaciile abunda in tratamente medicamentoase pentru combaterea tusei,dar depinde si de tipul tusei,daca aceasta este uscata ,productiva sau este tabagica!!Medicul poate stabili un tratament ,in functie de nevoile tale!!! |
||
|
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 16 Ianuarie 2012 14:11 |
||
|
Pe langa faptul ca mergi la medic - consuma foarte mult ceai cu lamaie. Pentru tuse eu am luat miere cu lamaie. Pui intr-un pahar 4 linguri de miere (nu zahar) si peste miere storgi o lamaie - amesteci compozitia si iei din cand in cand - cam o data la o jumate de ora cate o lingurita...te va ajuta - mie cu asta mi-a trecut tusa si eu am patit la fel ca tine - pe cand m-am dus la medic mi-a trecut gripa mi-a zis sa mai iau paracetamol pentru tusa in combinatie cu mierea si lmaia... Insanatosire grabnica .... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 16 Ianuarie 2012 18:22 |
||
| MERGI LA MEDIC SAU INCEARCA EURESPAL E CEL MAI BUN | ||
|
aly_blue Postat pe 15 Februarie 2012 12:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| baieti | 12 | De la: Barbie30_ 2 Aprilie 2011 03:03 |
| muscatura de caine | 4 | De la: marco918 30 Iunie 2011 22:54 |
| URGENT: Dubla personalitate - tratament (doar raspunsuri de la medici, va rog) | 23 | De la: leo_ 13 Ianuarie 2011 22:34 |
|
|
||
| O piele alba | 14 | De la: Dede_Angel 2 Ianuarie 2013 17:36 |
| Cine e de vina? | 34 | De la: kudika418943 30 Septembrie 2011 09:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.