Mai multe
| Am nevoie de ajutor din partea voastra.Stiu ca multora o sa vi se para nebunesc dar daca puteti sa ma ajutati cu un sfat vas ruga sa nu ezitati.Pai ce sa va mai zic ...m-am decis sa-mi schimb putin culoarea parului.Parul meu este saten deschis cu nuante de blond si as vrea sa fie putin roscat.Si pentru asta m-am gandit la o metoda naturala din plante la o vopsea organica ....un amestec ceva de plante care da o nuanta parului dar care din cate stiu tine vreo 3 saptamani si as vrea sa incerc dar nu am gasit din ce as putea sa obtin aceasta nuanta de roscat pentru parul meu.Poate ma puteti ajuta | ||
|
kudika499581 Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:32 |
||
|---|---|---|
| inca astept ajutorul din partea voastra | ||
|
kudika499581 Postat pe 26 Ianuarie 2012 09:42 |
||
De la: kudika499581, la data 2012-01-26 09:32:28Am nevoie de ajutor din partea voastra.Stiu ca multora o sa vi se para nebunesc dar daca puteti sa ma ajutati cu un sfat vas ruga sa nu ezitati.Pai ce sa va mai zic ...m-am decis sa-mi schimb putin culoarea parului.Parul meu este saten deschis cu nuante de blond si as vrea sa fie putin roscat.Si pentru asta m-am gandit la o metoda naturala din plante la o vopsea organica ....un amestec ceva de plante care da o nuanta parului dar care din cate stiu tine vreo 3 saptamani si as vrea sa incerc dar nu am gasit din ce as putea sa obtin aceasta nuanta de roscat pentru parul meu.Poate ma puteti ajuta Cel mai bine ar fi daca te-ai duce la un salon de coafura care foloseste doar produse bio, naturale, insa nu stiu daca exista astfel de saloane si in Galati. Trebuie sa-ti spun ca parul trebuie pregatit in prealabil pentru vopsitul cu henna. E musai sa-ti speli parul de 8 ori, la interval de 1-2 zile, cu sampon bio pentru ca altfel nu va prinde vopseaua henna. Si inca o chestie importanta, parul nu mai trebuie sa aiba urme de vopsea chimica. Sa stii ca exista henna si in comert, ca si sampoane naturiste, dar eu zic sa-i lasi pe cei profesionisti sa-si faca treaba. Succes! |
||
|
|
||
|
franziska_eu Postat pe 26 Ianuarie 2012 10:49 |
||
| Sora mea stiu ca sa vopsit cu vopsea la plic - dar intradevar efectul ei tine vreo 2 saptamani pentru ca ese la spalare mi se pare ca era de la Loreal... | ||
|
kudika_nikole Postat pe 26 Ianuarie 2012 12:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cine stie mai multe despre scorpioni?? | 6 | De la: Sabrina_Nede 8 Decembrie 2009 22:12 |
| cum sa fac sa trec peste...? | 6 | De la: crsfmv 16 Octombrie 2009 22:44 |
| fazan in limba rromanes | 1 | De la: mandache 4 Decembrie 2010 19:02 |
|
|
||
| Ce am invatat azi? | 335 | De la: muza_ta 29 August 2013 00:14 |
| STIU CA VIATA E GREA DAR FERICIREA MEA UNDE E? | 9 | De la: diana1981 6 Mai 2009 16:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.