Mai multe
Asigura implanturile mamare biletul spre fericire sau drumul sigur spre suferinta? Tu ce crezi? Ti-ai asuma riscurile unei astfel de operatii estetice? Merita? Chiar nu exista Paradis fara sani siliconati ? Eu nu.
|
||
|
FAT___FRUMOS Postat pe 27 Ianuarie 2012 22:42 |
||
|---|---|---|
Atentie! Silicoane defecte! Pericol de explozie!
|
||
|
FAT___FRUMOS Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:05 |
||
| Fara sani sau cu sani exista paradis doar ca este greu de ajuns acolo,,,... | ||
|
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:20 |
||
|
Silicoanele uciga�e, exportate �i �n Rom�nia Scandalul silicoanelor uciga�e din Fran�a se extinde �n Europa �i ar putea ajunge �i �n Rom�nia. Guvernul de la Paris a deschis o anchet�, dup� ce s-a descoperit c� firma producea de 10 ani implanturi mamare defecte, conform RTV. Mai mult, produsele au fost exportate �i �n alte ��ri europene, printre care �i �ara noastr�. O femeie s-a �mboln�vit de cancer �i a murit anul trecut din cauza lichidului scurs dintr-o protez�. "Mi-am pus implanturile �n 2004. �n 2007 s-au spart, la doar trei ani deci. S-au degradat foarte repede", a declarat Annik Dejoie, fost� purt�toate de proteze PIP. Implanturile fabricate de Poli Implant Prothese au fost retrase de pe pia�� �n prim�vara anului 2010. Acestea se sp�rgeau de dou� ori mai des dec�t media, iar gelul cu silicon folosit era impropriu utiliz�rii medicale. Anchetatorii cred c� ar putea avea �i un efect cancerigen. �n Fran�a, �ntre 30 �i 40 de mii de femei au implanturi PIP. Ele cer ca statul s� le achite nota de plat� pentru scoaterea protezelor periculoase. Guvernul francez a creat un comitet special pentru a analiza situa�ia. Chirugul Laurent Lantieri, unul dintre membrii comitetului, consider� c� avem de a face �n acest caz cu o posibil� criz� �n s�n�tate, dar �i cu o fraud�. Implanturile PIP erau printre cele mai ieftine de pe pia�� �i au fost exportate �n Spania, Rom�nia �i Bulgaria. �n Marea Britanie, 50.000 de femei sunt a�teptate din nou la chirurg pentru �ndep�rtarea implanturilor cu silicon. |
||
|
FAT___FRUMOS Postat pe 27 Ianuarie 2012 23:26 |
||
De la: FAT___FRUMOS, la data 2012-01-27 22:42:20Asigura implanturile mamare biletul spre fericire sau drumul sigur spre suferinta? Tu ce crezi? Ti-ai asuma riscurile unei astfel de operatii estetice? Merita? Chiar nu exista Paradis fara sani siliconati ? Eu nu. ai pieptul precum o femeie deja; mai vrei sa-ti pui si silicoane? mai bine ti-ai face implant de neuroni, ca sa cunosti si tu paradisu oamenilor destepti!!!!! ia de aci neuroni
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 28 Ianuarie 2012 06:37 |
||
De la: FAT___FRUMOS, la data 2012-01-27 23:26:13Silicoanele uciga�e, exportate �i �n Rom�nia in acest caz recomandarea mea pentru tine, face_urat: pune-ti silicoane!!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 28 Ianuarie 2012 06:39 |
||
daca mata e titanika autostrazii....degeaba o ai...
|
||
|
FAT___FRUMOS_ Postat pe 28 Ianuarie 2012 13:23 |
||
Eu n-am nevoie de silicoane.
|
||
|
Broscaru Postat pe 28 Ianuarie 2012 13:47 |
||
De la: Broscaru, la data 2012-01-28 13:47:47Eu n-am nevoie de silicoane.
|
||
|
INTELIGENTUL- Postat pe 1 Februarie 2015 14:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cea mai mare moschee din Europa ! | 12 | De la: kudika_988778 13 Iulie 2015 19:56 |
| fani depeche mode? | 35 | De la: Lillix 15 Iulie 2009 11:51 |
| Presedinte ! | 120 | De la: Simply_The_Best 7 Decembrie 2009 13:23 |
|
|
||
| copilaria copilului tau | 8 | De la: dulcik_ubita 9 Septembrie 2008 10:48 |
| Ati sarit vreodata imbracate in apa? | 40 | De la: mari58 21 Septembrie 2010 11:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.