Setari Cookie-uri

Dragoste sau plictis?!

Buna fetelor,
Este pentru prima data cand cer sfaturi online si sper sa ma ajutati!
Am o relatie de aproape 5 ani cu un baiat care este nevoit sa plece pe mare, pana acum l-am asteptat de cateva ori, numai ca de data asta s-a intamplat ceva si nu stiu ce. Este plecat acum, totul a inceput cam de o luna jumate. Mentionez ca este inconjurat numai de barbati acolo iar datile trecute cand era plecat era numai unt si miere (nu stiu cat conteaza asta). A inceput sa fie rece, indiferent, nu mai comunicam cu el asa cum o faceam de obicei iar eu am inceput sa il pisalogesc si sa trag de el sa-mi spuna ce are, de ce poarta asa avand in vedere distanta, am incercat sa-l inteleg sa ma fac ca totul este in regula dar nu puteam oricat mi-as fi propus. Mi-a spuns ca nu e vb cu alta fata, ca nu e vorba de altcineva. Acum cateva dati cand am vb cu el mai in gluma mai in serios mi-s spus ca iubeste o fata de 5 ani, tot atat avem si noi impreuna, dar mi a spus ca este cam nebuna ca ea nu-l iubeste, ca l a lasat. Banuiam ca este vb de mine. Nu ii este tocmai usor si de aceea am incercat sa-l inteleg mai are niste probleme si acasa...Acum 2 zile am incepu sa ii reprosez iar, l-am intrebat ce are de gand cu ziua indragostitilor, am presupus ca nu o sa faca nimic si i-am zis-o. Incerc sa va spun ca am tras de el, stiu ca nu am facut bine dar cred ca stiti si voi sentimentul de nesiguranta. Acum ceva timp mi-a spus ca daca sunt asa de nesigura pe el sa facem pauza ca sa fiu sigura. Dupa discutiile pe care le-am avut l-am intrebat iar in ce situatie suntem, ce calitate avem de amici , de iubiti... mi-a spus amici. Si am inceput sa-i zic ca dragoste cu de a sila nu se face, nu pot sa-l tin langa mine daca nu vrea. Mi-a spus ca nu-l mai atrag discutiie cu mine ca mereu il bat la cap cu asta, ca tine la mine dar ca nu mai are sentimentul ala care ar trebui sa fie intr-o relatie. L-am intrebat si mi-a zis ca a inceput sa simta asa de cand a plecat. I-am explicat ca prieteni , amici nu putem fi acum cat eu inca am sentimente pt. el. Pe scurt a ramas ca suntem despartiti i-am urat succes pe mai departe, i-am spus multe, tot ce aveam de zis. In toti anii astia de relatie am mai patit asta, ne-am impacat, ne-am mai certat si tot asa. De fiecare data el ma cauta dupa 2 3 zile. Nu stiu ce ar trebui sa fac, nu stiu cum ar trebui sa iau discutia pe care am avut-o , de serioasa, de plictiseala, de a scapa de mine si de reprosurile mele. Peste cateva saptamani, o luna ar trebui sa vina... Data trecuta cand a plecat mi-a zis ca nu vrea sa-i para rau de timpul petrecut impreuna, de anii in care am fost impreuna (ceva gen sa nu-l ranesc) Alt repros pe care i l -am facut mereu dar pe buna dreptate este ca i-am sput atata timp singura, ca dragostea se traieste mai intens la varsta asta si ca ma gandesc serios la ce va fi mai departe. Cu toate astea au fost si momente bune, oare faptul ca l-am baut la cap, ca l-am pisalogit cu problemele mele de dragoste , de sentimente au condus la situatia asta?!
In speranta ca aveti rabdare sa cititi si sa incercati sa ma intelegeti,
Astept sa-mi dati un sfat...
kudika502798
Postat pe 1 Februarie 2012 10:29
De la: kudika502798, la data 2012-02-01 10:29:24

...facem pauza ca sa fiu sigura. Dupa discutiile pe care le-am avut l-am intrebat iar in ce situatie suntem, ce calitate avem de amici , de iubiti... mi-a spus amici.

Astept sa-mi dati un sfat...



Raspuns-Amici
Sfat-Next!

Draga mea,prea multe semne de intrebare,el este mult timp plecat,,,nu are rost sa "tragi"de un barbat,cu cat il sufoci ,cu atat devine indiferent la nevoile tale,asa sunt ei croiti,nu suporta pisolageala,,fii total nepasatoare si pastreaza relatia respectiva ,doar ca amicitie!!Iubiti,,,poti sa-ti faci oricand!!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Februarie 2012 10:50
Nu mai e interesat de tine,s-a cam plictisit.Mai bine vezi-ti de viata ta si lasa-l in pace,nu-l mai cauta si nici nu mai accepta sa te impaci cu el(asta in cazul in care te mai cauta),face cam multe figuri.
Broscaru
Postat pe 1 Februarie 2012 11:27
Cati ani ai, ce zodie esti ?
Nu te-ar interesa sa cunoasti un baiat dragut, sincer, 28 de ani, virgin si sa fii prima fata care face dragoste cu el ?


Baiat_virgin
Postat pe 1 Februarie 2012 11:28
Asa ar trebui sa fac daca as fii fata desteapta, numai ca e greu dupa atata timp ... si la sperante nu ai cum sa renunti asa usor. Dar nici nu stiu cum sa o iau, sa o iau ca atare sau sa mai loc de mai mult de buna ziua... Amica nu pot, nu am cum sa fiu... si pana la urma cred ca indiferenta -i cea mai buna arma in ambele cazuri ca va mai fi sau ca nu va mai fi.
Adica sa incerc sa dispar complet din viata lui?(gen sa nu ma mai poata contacta) ar avea oare un impact mai mare asupra lui?
Sau sa fiu dura cu el cand ma intreaba de vorba?(indiferenta, si luat ca atare despartirea, gen fara detalii din viata mea)
Sau sa fiu cum am fost pana acum dar fara afisarea sentimentelor?
Eu ca orice fata mi-as mai dori, dar nu stiu clar e alba, e neagra....
kudika502798
Postat pe 1 Februarie 2012 11:49
De la: kudika502798, la data 2012-02-01 11:49:41Asa ar trebui sa fac daca as fii fata desteapta, numai ca e greu dupa atata timp ... si la sperante nu ai cum sa renunti asa usor. Dar nici nu stiu cum sa o iau, sa o iau ca atare sau sa mai loc de mai mult de buna ziua... Amica nu pot, nu am cum sa fiu... si pana la urma cred ca indiferenta -i cea mai buna arma in ambele cazuri ca va mai fi sau ca nu va mai fi.
Adica sa incerc sa dispar complet din viata lui?(gen sa nu ma mai poata contacta) ar avea oare un impact mai mare asupra lui?
Sau sa fiu dura cu el cand ma intreaba de vorba?(indiferenta, si luat ca atare despartirea, gen fara detalii din viata mea)
Sau sa fiu cum am fost pana acum dar fara afisarea sentimentelor?
Eu ca orice fata mi-as mai dori, dar nu stiu clar e alba, e neagra....



Draga mea,situatiile clare sunt cele albe!!!Tu ce vrei de fapt????????Trebuie sa fii tu insati,orice fortare de a fi altcineva,diferit de ceea ce esti in realitate,nu da rezultate finale bune!!Stiu,puterea obisnuintei este mare,dar trebuie sa o invingi prin radicalitate,,,stii,circula acea vorba inteleapta "boala lunga,moarte sigura",,,se aplica si in cazul tau!!Sa-ti inabusi sentimentele,nu este o solutie potrivita,este ca si cum te-ar strangula cineva,,,te inabusa,simti ca nu mai ai aer,,,asta iti doresti,,,nu vad rostul,si de ce sa suferi??Desteptaciunea unei femei ,nu tine de durata unei relatii,ea este astfel sau nu,simplu!!!!Daca crezi ca nu poti fi amica,eiii,in acest caz,nu trebuie sa mai lasi portita in aceasta poveste!!!Daca iei hotararea de a iesi din viata lui,fa-o scurt si la obiect,fara a te mai uita in urma,taraganarile prelungesc angoasa!!!Sa fii dura,,,nu,nu este o solutie,dar indiferenta,da,este o varianta de comportament!!!Insa,nu stiu cat de mult il va afecta aceasta!!!Eu ,una,nu m-as umili in fata lui pentru nimic in lume!!!Dar eu sunt eu si tu esti alta persoana,cu alta gandire de moment!!Procedeaza in functie de cum iti dicteaza ratiunea,nu inima!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Februarie 2012 12:38
De la: kudika502798, la data 2012-02-01 10:29:24Buna fetelor,
Este pentru prima data cand cer sfaturi online si sper sa ma ajutati!
Am o relatie de aproape 5 ani cu un baiat care este nevoit sa plece pe mare, pana acum l-am asteptat de cateva ori, numai ca de data asta s-a intamplat ceva si nu stiu ce. Este plecat acum, totul a inceput cam de o luna jumate. Mentionez ca este inconjurat numai de barbati acolo iar datile trecute cand era plecat era numai unt si miere (nu stiu cat conteaza asta). A inceput sa fie rece, indiferent, nu mai comunicam cu el asa cum o faceam de obicei iar eu am inceput sa il pisalogesc si sa trag de el sa-mi spuna ce are, de ce poarta asa avand in vedere distanta, am incercat sa-l inteleg sa ma fac ca totul este in regula dar nu puteam oricat mi-as fi propus. Mi-a spuns ca nu e vb cu alta fata, ca nu e vorba de altcineva. Acum cateva dati cand am vb cu el mai in gluma mai in serios mi-s spus ca iubeste o fata de 5 ani, tot atat avem si noi impreuna, dar mi a spus ca este cam nebuna ca ea nu-l iubeste, ca l a lasat. Banuiam ca este vb de mine. Nu ii este tocmai usor si de aceea am incercat sa-l inteleg mai are niste probleme si acasa...Acum 2 zile am incepu sa ii reprosez iar, l-am intrebat ce are de gand cu ziua indragostitilor, am presupus ca nu o sa faca nimic si i-am zis-o. Incerc sa va spun ca am tras de el, stiu ca nu am facut bine dar cred ca stiti si voi sentimentul de nesiguranta. Acum ceva timp mi-a spus ca daca sunt asa de nesigura pe el sa facem pauza ca sa fiu sigura. Dupa discutiile pe care le-am avut l-am intrebat iar in ce situatie suntem, ce calitate avem de amici , de iubiti... mi-a spus amici. Si am inceput sa-i zic ca dragoste cu de a sila nu se face, nu pot sa-l tin langa mine daca nu vrea. Mi-a spus ca nu-l mai atrag discutiie cu mine ca mereu il bat la cap cu asta, ca tine la mine dar ca nu mai are sentimentul ala care ar trebui sa fie intr-o relatie. L-am intrebat si mi-a zis ca a inceput sa simta asa de cand a plecat. I-am explicat ca prieteni , amici nu putem fi acum cat eu inca am sentimente pt. el. Pe scurt a ramas ca suntem despartiti i-am urat succes pe mai departe, i-am spus multe, tot ce aveam de zis. In toti anii astia de relatie am mai patit asta, ne-am impacat, ne-am mai certat si tot asa. De fiecare data el ma cauta dupa 2 3 zile. Nu stiu ce ar trebui sa fac, nu stiu cum ar trebui sa iau discutia pe care am avut-o , de serioasa, de plictiseala, de a scapa de mine si de reprosurile mele. Peste cateva saptamani, o luna ar trebui sa vina... Data trecuta cand a plecat mi-a zis ca nu vrea sa-i para rau de timpul petrecut impreuna, de anii in care am fost impreuna (ceva gen sa nu-l ranesc) Alt repros pe care i l -am facut mereu dar pe buna dreptate este ca i-am sput atata timp singura, ca dragostea se traieste mai intens la varsta asta si ca ma gandesc serios la ce va fi mai departe. Cu toate astea au fost si momente bune, oare faptul ca l-am baut la cap, ca l-am pisalogit cu problemele mele de dragoste , de sentimente au condus la situatia asta?!
In speranta ca aveti rabdare sa cititi si sa incercati sa ma intelegeti,
Astept sa-mi dati un sfat...


Parerea mea: nu l-ai fi batut la cap, daca el nu ti-ar fi dat motive, deci nu esti tu vinovata de faptul ca el s-a racit fata de tine, ci este posibil ca el sa dea vina pe tine ca sa evadeze din relatia voastra sau, mai e posibil, sa-si fi gasit pe altcineva. Ar trebui sa nu-i mai raspunzi la telefon, e-mailuri si nici sa nu mai accepti sa te viziteze sau sa va vedeti. Daca mai continui cu el, o sa-ti fie greu sa duci o relatie, in care el face pe diva, iar tu trebuie sa afli de ce anume domnul e intr-o pasa proasta. Daca ar comunica si domnul, n-ar fi o problema, insa el nu comunica, dar te acuza pe tine pentru faptul ca incerci sa afli ce-l nemultumeste, iar atitudinea lui nu mi se pare ok si nici benefica pentru nimeni.

Sfatul meu: incearca sa-l uiti si sa mergi mai departe, n-ai nevoie de un barbat pe post de diva neinteleasa la usa ta!
franziska_eu
Postat pe 1 Februarie 2012 13:16
Ai procedat corect. Acuma epinde totul de ce vei alege sa faci mai departe - dupa cum ai zis si tu dragoste cu sila nu se poate - faci foarte bine ca nu-l lasi sa se joace cu sentimentele tale. Sfatul meu este sa fi indiferenta fata de el chiar daca-ti pasa de el. Sa fi optimista si convinsa ca viata va merge mai departe iar tu va trebui sa te bucuri de fiecare clipa frumoasa pe care ti-o ofera viata ...nu se stie niciodata cand vei avea ocazia sa intalnesti pe cineva...insa tu trebuie sa fi stapana pe tine si sa ai grija de tine nimeni altcineva inafara de dumnezeu nu-ti va purta cu sinceritate de grija.

Bafta pe mai departe
kudika_nikole
Postat pe 1 Februarie 2012 15:19
Ochii care nu se vad se uita, si cu asta basta. Nu are sens sa tragi de o relatie ca de o peltea, si sa te rogi sa mearga.
Micaell
Postat pe 1 Februarie 2012 19:36
Acum cateva dati cand am vb cu el mai in gluma mai in serios mi-s spus ca iubeste o fata de 5 ani, tot atat avem si noi impreuna, dar mi a spus ca este cam nebuna ca ea nu-l iubeste, ca l a lasat. Banuiam ca este vb de mine. Nu ii este tocmai usor si de aceea am incercat sa-l inteleg mai are niste probleme si acasa...Acum 2 zile am incepu sa ii reprosez iar, l-am intrebat ce are de gand cu ziua indragostitilor, am presupus ca nu o sa faca nimic si i-am zis-o. Incerc sa va spun ca am tras de el, stiu ca nu am facut bine dar cred ca stiti si voi sentimentul de nesiguranta. Acum ceva timp mi-a spus ca daca sunt asa de nesigura pe el sa facem pauza ca sa fiu sigura.

e clar!
daca baiatul a scapat porumbelul ca iubeste pe altcineva de 5 ani inseamna ca tu ai fost doar o umbrela de vreme rea.
un barbat iubeste doar odata si nu paote uita niciodata sau dupa noile descoperiri ale specialistilor britanici in aproximativ 10 ani. un factor agravant a fost si absenta indelungata, timp in care s-a gandit la ea mai mult decat la tine care il pisalogesti cu ziua indragostitilor o mare prostie care in afara de ocazia de a obtine un sex oral bonus nu reprezinta nimic
jean_luc_picard
Postat pe 1 Februarie 2012 20:59
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-01 20:59:55Acum cateva dati cand am vb cu el mai in gluma mai in serios mi-s spus ca iubeste o fata de 5 ani, tot atat avem si noi impreuna, dar mi a spus ca este cam nebuna ca ea nu-l iubeste, ca l a lasat. Banuiam ca este vb de mine. Nu ii este tocmai usor si de aceea am incercat sa-l inteleg mai are niste probleme si acasa...Acum 2 zile am incepu sa ii reprosez iar, l-am intrebat ce are de gand cu ziua indragostitilor, am presupus ca nu o sa faca nimic si i-am zis-o. Incerc sa va spun ca am tras de el, stiu ca nu am facut bine dar cred ca stiti si voi sentimentul de nesiguranta. Acum ceva timp mi-a spus ca daca sunt asa de nesigura pe el sa facem pauza ca sa fiu sigura.

e clar!
daca baiatul a scapat porumbelul ca iubeste pe altcineva de 5 ani inseamna ca tu ai fost doar o umbrela de vreme rea.
un barbat iubeste doar odata si nu paote uita niciodata sau dupa noile descoperiri ale specialistilor britanici in aproximativ 10 ani. un factor agravant a fost si absenta indelungata, timp in care s-a gandit la ea mai mult decat la tine care il pisalogesti cu ziua indragostitilor o mare prostie care in afara de ocazia de a obtine un sex oral bonus nu reprezinta nimic


Care a fost fata aia pe care ai iubito si nu ai putut-o uita timp de 10 ani ???
kudika_nikole
Postat pe 1 Februarie 2012 21:25
De la: Baiat_virgin, la data 2012-02-01 11:28:32Cati ani ai, ce zodie esti ?
Nu te-ar interesa sa cunoasti un baiat dragut, sincer, 28 de ani, virgin si sa fii prima fata care face dragoste cu el ?



da' tu te oferi pe tava asa la orisicine? nu ai putina demnitate? tine capul sus..
steffy91
Postat pe 2 Februarie 2012 01:39
Se baga in seama cu mine, m a cautat aseara sa vada ce fac, ... nu cred ca ii sunt indiferenta, daca nu-l mai interesa tinea cont de ce i am zis si nu ma mai cauta. Am exagerat si eu cu nesiguranta mea asta o stiu, dar nu incerc sa i iau apararea. Au fost spuse de el niste vorbe care intr-un fel sau altul m-au afectat dar poate mi le a zis sa scape de presiunea mea. Stiu ca nu ii este usor, il inteleg, este singur acolo unde este fara familie , fara cei dragi alaturi. Probleme de gelozie nu am avut pana acum... Mi a mai spus ca sunt copila (app de problemele mele sentimentale , intrebari ). Fata de care vorbea eu sunt, cred ca eu sunt:D am avut niste ani frumosi petrecuti impreuna care nu se uita asa usor. Cred ca putina indiferenta, putina distractie pt mine, iesiri in oras dar in acelasi timp purtarea unei discutii de amicitie cum a zis el nu ar strica dara fara discutii de dragoste, sentimente. Poate chiar l-ar atrage. Si mai cred ca s-a maturizat, mediul in care este l-a maturizat. Mai are putin si vine acasa dupa atata timp, nu cred ca nu i -ar placea sa ne vedem.. si daca intr-adevar ar fi avut alte planuri, pe altcineva si-ar vedea de interesul tipic masculin:))
poate m am grabit sa o iau ca atare data fiind perioada de cand suntem impreuna. As inclina spre plictis... dar asta depinde numai atitudinea mea si desigur comportamentul lui cand va veni.
Va multumesc pentru sfaturi si pt incurajari. Daca mai aveti idei le voi citi cu placere!
kudika502798
Postat pe 2 Februarie 2012 11:16
De la: kudika502798, la data 2012-02-02 11:16:27Se baga in seama cu mine, m a cautat aseara sa vada ce fac, ... nu cred ca ii sunt indiferenta, daca nu-l mai interesa tinea cont de ce i am zis si nu ma mai cauta. Am exagerat si eu cu nesiguranta mea asta o stiu, dar nu incerc sa i iau apararea. Au fost spuse de el niste vorbe care intr-un fel sau altul m-au afectat dar poate mi le a zis sa scape de presiunea mea. Stiu ca nu ii este usor, il inteleg, este singur acolo unde este fara familie , fara cei dragi alaturi. Probleme de gelozie nu am avut pana acum... Mi a mai spus ca sunt copila (app de problemele mele sentimentale , intrebari ). Fata de care vorbea eu sunt, cred ca eu sunt:D am avut niste ani frumosi petrecuti impreuna care nu se uita asa usor. Cred ca putina indiferenta, putina distractie pt mine, iesiri in oras dar in acelasi timp purtarea unei discutii de amicitie cum a zis el nu ar strica dara fara discutii de dragoste, sentimente. Poate chiar l-ar atrage. Si mai cred ca s-a maturizat, mediul in care este l-a maturizat. Mai are putin si vine acasa dupa atata timp, nu cred ca nu i -ar placea sa ne vedem.. si daca intr-adevar ar fi avut alte planuri, pe altcineva si-ar vedea de interesul tipic masculin:))
poate m am grabit sa o iau ca atare data fiind perioada de cand suntem impreuna. As inclina spre plictis... dar asta depinde numai atitudinea mea si desigur comportamentul lui cand va veni.
Va multumesc pentru sfaturi si pt incurajari. Daca mai aveti idei le voi citi cu placere!



Esti singura implicata direct in aceasta situatie si tot singura trebuie sa hotarasti asupra desfasurarii relatiei tale,noi ti-am dat niste sfaturi,pe care le poti urma sau nu!!!Vrei sa-i mai acorzi o sansa,,perfect,,este alegerea ta,eu,una,ti-o respect!Intr-adevar,,,depinde numai de tine ceea ce vei face mai departe!!!
MissRainbow
Postat pe 2 Februarie 2012 12:07
De la: kudika502798, la data 2012-02-02 11:16:27Se baga in seama cu mine, m a cautat aseara sa vada ce fac, ... nu cred ca ii sunt indiferenta, daca nu-l mai interesa tinea cont de ce i am zis si nu ma mai cauta. Am exagerat si eu cu nesiguranta mea asta o stiu, dar nu incerc sa i iau apararea. Au fost spuse de el niste vorbe care intr-un fel sau altul m-au afectat dar poate mi le a zis sa scape de presiunea mea. Stiu ca nu ii este usor, il inteleg, este singur acolo unde este fara familie , fara cei dragi alaturi. Probleme de gelozie nu am avut pana acum... Mi a mai spus ca sunt copila (app de problemele mele sentimentale , intrebari ). Fata de care vorbea eu sunt, cred ca eu sunt:D am avut niste ani frumosi petrecuti impreuna care nu se uita asa usor. Cred ca putina indiferenta, putina distractie pt mine, iesiri in oras dar in acelasi timp purtarea unei discutii de amicitie cum a zis el nu ar strica dara fara discutii de dragoste, sentimente. Poate chiar l-ar atrage. Si mai cred ca s-a maturizat, mediul in care este l-a maturizat. Mai are putin si vine acasa dupa atata timp, nu cred ca nu i -ar placea sa ne vedem.. si daca intr-adevar ar fi avut alte planuri, pe altcineva si-ar vedea de interesul tipic masculin:))
poate m am grabit sa o iau ca atare data fiind perioada de cand suntem impreuna. As inclina spre plictis... dar asta depinde numai atitudinea mea si desigur comportamentul lui cand va veni.
Va multumesc pentru sfaturi si pt incurajari. Daca mai aveti idei le voi citi cu placere!


Asculta-ti vocea inimii iar in momentul in care vezi ca iti asculti vocea inimi dar suferi, incearca sa gandesti cu mintea si sa nu-ti mai asculti inima....
kudika_nikole
Postat pe 2 Februarie 2012 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa fac cu viata mea? 4 De la: rroxyana 19 Mai 2009 17:19
De ce vorbesc barbatii despre relatiile lor cu alte femei? 5 De la: anastasia_m 21 Septembrie 2010 18:54
sa continui sau sa renunt? 5 De la: SweetDadyD 14 Aprilie 2009 14:15
Carduri de sanatate in sistemul privat 36 De la: TIGRA 7 Ianuarie 2011 13:44
Cum reactionez? 18 De la: Simply_i 4 Octombrie 2008 11:03