Mai multe
|
Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. Astazi, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua sia cum dupa 4 luni, avem sanse mari sa scapa, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acum sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual. Ultima oara a avut ciclul de 28 de zile. Daca ar avea ciclul de 24 de zile, ar trebui sa vina in 6. Daca vine in 6, pe ea ar fi trebuit sa o doara ovarele de 2 zile. Lucru care nu s-a intamplat. Ma gandesc ca o sa vina 10, cu ciclu de 28 de zile. Aseara a avut niste dureri de ovare, ca si atunci cand ar trebui sa vina "mosu" insa dimineata i-au trecut. De cand a luat pastila, are niste crampe ff dureroase sub buric. Facand niste calcule, am incercat sa aflu perioada fertila. Daca ciclul era de 24 de zile, PF era din 21-26. Dar cum nu a fost, pentru ca nu are dureri cum ca ar venii in data de 6, probabil a fost ciclu de 28 de zile. La 28 de zile, PF este din 25 in 30. Accidentul s-a produs in 31, la o zii dupa perioada fertila. Sansele sa fii scapat sunt de 95% in primele 24h, 85% in 25-48h si 58% in 49-72h. Voi ce parere aveti? |
||
|
kudika_1143 Postat pe 4 Februarie 2012 19:42 |
||
|---|---|---|
Spune-ne si noua ce marca de prezervativ folositi ca sa nu-l mai cumparam Al dra*cu prezervativ, parca face-n ciuda..
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 4 Februarie 2012 19:51 |
||
De la: kudika_1143, la data 2012-02-04 19:42:27Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. Astazi, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua sia cum dupa 4 luni, avem sanse mari sa scapa, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acum sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual. Doamne,ce ti-e cu barbatii grijulii cu iubitele lor!!!!! Ai o bila alba de la mine!!! Dragii mei,voi ati auzit de medici ginecologi si de controale de specialitate??/Pe tine te inteleg,dar pe domnisoara in cauza,chiar nu pot sa cred ca este atat de neinformata!Un control medical va va lamuri asupra naturii aspectelor respective!Orice eventuala sarcina,este usor sesizabila de-abia dupa sase saptamani de gestatie,,,so,,,la control !!!!! |
||
|
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 Februarie 2012 20:08 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-02-04 20:08:41Doamne,ce ti-e cu barbatii grijulii cu iubitele lor!!!!! Bila alba? Foarte grijuliu, ce sa spun...de aia o indoapa cu pastile de a doua zi Mai bine nu s-ar zgarci si ar cumpara un prezervativ de calitate.P.S Buna seara, MissC
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 4 Februarie 2012 20:13 |
||
De la: ilumax_76, la data 2012-02-04 20:13:01De la: MissRainbow, la data 2012-02-04 20:08:41Doamne,ce ti-e cu barbatii grijulii cu iubitele lor!!!!! Ups,am uitat ghilimele de rigoare,Ilumax-ule!!!Faptul ca este disperat si o determina sa ia contraceptive,,,nu cred ca se petrece fara consimtamantul ei!Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu doresti!!Ce nu inteleg este lipsa de informare la tineri,totala inconstienta si modul terifiant in care inteleg sa-si traiasca viata intima!O seara frumoasa,Ilumax-ule!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 Februarie 2012 20:27 |
||
De la: kudika_1143, la data 2012-02-04 19:42:27Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. Astazi, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua sia cum dupa 4 luni, avem sanse mari sa scapa, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acum sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual. Daca esti prea dotat n-ar trebui sa folosesti totusi prezervative xxl? In felul acesta, n-o sa ti se mai rupa prezervativul in timpul actului sexual, iar prietena ta nu mai trebuie sa ia atatea pilule de a doua zi, care ii vor da sistemul hormonal peste cap, in timp, daca va continua sa le ia ca pe bomboane.
|
||
|
franziska_eu Postat pe 4 Februarie 2012 22:16 |
||
Dragul meu cand simti ca vine momentul acela de ejaculare controleaza-te si nu da drumul in ea - mai bine ia o punga Cum poti fi atat de neglijent ? Totusi inteleg ca ai fost neglijent in aceasta privinta dar acuma dupa ce sa consumat fapta de ce nu merge prietena ta la un ginecolog....sau simplu sa faca un test de sarcina Oh vai !!!
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 5 Februarie 2012 01:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| anticonceptionale yasmin | 1 | De la: deliutza24 20 Mai 2011 21:18 |
| Am o prebloma cu picioarele ! | 2 | De la: roz5blue6lila7 6 Iulie 2010 08:52 |
| Cum largesti incaltamintea | 1 | De la: Motz 2 Noiembrie 2010 18:28 |
|
|
||
| Pastila de a 2-a zi | 55 | De la: 15 Aprilie 2015 18:01 |
| Posibila sarcina? | 7 | De la: kudika_nikole 5 Februarie 2012 01:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.