Mai multe
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-11 07:00:56daca ai aflat mergi pe burta pana te elucidezi ce ai de facut. Mamaaaaa ce le ai cu astea Piki
|
||
|
lilu_67 Postat pe 12 Martie 2012 18:01 |
||
|---|---|---|
De la: lone_star, la data 2012-03-12 15:43:28De la: kudika504891, la data 2012-02-11 01:19:16Salut la toti,voi incerca sa povestesc povestea mea,nu stiu daca imi va ajuta sau nu dar simt nevoia de a vb cu cineva imi pare ca imi ies din minti...Sintem impreuna de 10 ani,6 ani de casatorie,avem un bebe de o luna..de un an de zile sotul are o relatie cu o alta femeie,de la inceput eu nu stiam ,el a mers la ea ,ea locuieste in alta tara,apoi au mers impreuna in vacanza..eu intimplator am gasit un mesaj apoi am vazut pasaportul lui shi am vazut ca a plecat la ea,mie mia zis ca merge la munca..am incercat sa vb cu el,el imi zice ca ma iubeste shi faptul ca o iubeste shi pe ea nu schimba nimic in relatia noastra,numai ca el doreste sa mai aiba o alta femeie..acum ea este departe dar el vrea ca ea sa vina aici unde sintem noi,shi eu nustiu ce sa fac,el ma iubeste si eu il iubesc,munceste mult si nu ne lipseste nimic...dar sufer foarte mult,simt ca nu mai am puteri sa merg mai departe..sintem intro tara straina si nu am pe nimeni aici in afara de dinsul ... Astepr sfaturile voastre,merci anticipat... De silicon sau carne si oase?
|
||
|
lilu_67 Postat pe 12 Martie 2012 18:03 |
||
De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23Daca accepta situatia ,trebue sa suporte si consecintele.Este grea situatia,dar fiecare vede viata doar prin ochii lui proprii,sa-ti plingi de mila nu este o rezolvare,trebue pur si simplu sa evaluezi situatia si sa actionezi...parerea meaDe la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent...
|
||
|
|
||
|
lilu_67 Postat pe 12 Martie 2012 18:16 |
||
De la: kudika504891, la data 2012-02-11 01:19:16Salut la toti,voi incerca sa povestesc povestea mea,nu stiu daca imi va ajuta sau nu dar simt nevoia de a vb cu cineva imi pare ca imi ies din minti...Sintem impreuna de 10 ani,6 ani de casatorie,avem un bebe de o luna..de un an de zile sotul are o relatie cu o alta femeie,de la inceput eu nu stiam ,el a mers la ea ,ea locuieste in alta tara,apoi au mers impreuna in vacanza..eu intimplator am gasit un mesaj apoi am vazut pasaportul lui shi am vazut ca a plecat la ea,mie mia zis ca merge la munca..am incercat sa vb cu el,el imi zice ca ma iubeste shi faptul ca o iubeste shi pe ea nu schimba nimic in relatia noastra,numai ca el doreste sa mai aiba o alta femeie..acum ea este departe dar el vrea ca ea sa vina aici unde sintem noi,shi eu nustiu ce sa fac,el ma iubeste si eu il iubesc,munceste mult si nu ne lipseste nimic...dar sufer foarte mult,simt ca nu mai am puteri sa merg mai departe..sintem intro tara straina si nu am pe nimeni aici in afara de dinsul ... Astepr sfaturile voastre,merci anticipat... mai bine singura decat intr-o situatie cu a ta!!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 12 Martie 2012 18:57 |
||
De la: lilu_67, la data 2012-03-12 18:16:00De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23Daca accepta situatia ,trebue sa suporte si consecintele.Este grea situatia,dar fiecare vede viata doar prin ochii lui proprii,sa-ti plingi de mila nu este o rezolvare,trebue pur si simplu sa evaluezi situatia si sa actionezi...parerea meaDe la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent... De acord! In mare, cam asta afirmasem si eu in mesajul adresat doamnei care a deschis topicul. :) |
||
|
franziska_eu Postat pe 13 Martie 2012 10:28 |
||
| Am fost in aceeiasi situatie cu tine cand s-a nascut ceil de-al doilea copil baietel David.Mai aveam o fetita de 3 ani Serena care era f. f. atasat de tatal ei.Eram la fel de neputincioasa ca si tine pt ca cu 2 copii mici dependenti de tine si dependenti de tata financiar.Cand el pleca la Ea eu plecam la mama si cand fetita mea vroia acasa in camera ei cu jucariile ei ma intorceam la sotul meu iar ne certam si tot asa cateva luni Am inceput sa slabesc f. mult sa devin f. obosita sa ma ocup de copii. Mi se parea o tragedie cand venea acasa ne certam cand pleca la ea plansete si tipete. Imi spunea scurt ca pe mine ma iubeste si pe copii dar nu poate renunta nici la ea.In final cand am observat cat rau le provoca copiilor tristetea mea si plansetele mele m-am infuriat si dintr-o oarecare zi nu i-am mai reprosat nimic nu l-am mai intrebat nici unde pleaca nici cand se intoarce ni de ce nici pentru ce. Imi luam copii ne duceam la parc ,la plimbare , ma ocupam de ei cat era ziua de mare ii faceam sa fie doar ei in viata mea si pe primul loc in viata mea.Usor usor in cateva saptamani a inceput sa o respinga sa vina acasa mai devreme sa-i inchida ei usa in nas.Isi dorea sa fie acasa ciu copii in liniste si sa se joace cu ei.Nu mai vroia nici sa-i raspunda la tel. A mai insistat ea catevasaptamani s i s-a lasat pagubasa.Acum am inteles de fapt el vroia o diversitate si poate si putina atentie o joaca dureroasa doar pentru noi femeile din viata lui.S-a distrat putin si a spart monotonia vietii lui. | ||
|
LIDASET Postat pe 13 Martie 2012 15:48 |
||
De la: kudika443134, la data 2012-03-13 15:48:27Am fost in aceeiasi situatie cu tine cand s-a nascut ceil de-al doilea copil baietel David.Mai aveam o fetita de 3 ani Serena care era f. f. atasat de tatal ei.Eram la fel de neputincioasa ca si tine pt ca cu 2 copii mici dependenti de tine si dependenti de tata financiar.Cand el pleca la Ea eu plecam la mama si cand fetita mea vroia acasa in camera ei cu jucariile ei ma intorceam la sotul meu iar ne certam si tot asa cateva luni Am inceput sa slabesc f. mult sa devin f. obosita sa ma ocup de copii. Mi se parea o tragedie cand venea acasa ne certam cand pleca la ea plansete si tipete. Imi spunea scurt ca pe mine ma iubeste si pe copii dar nu poate renunta nici la ea.In final cand am observat cat rau le provoca copiilor tristetea mea si plansetele mele m-am infuriat si dintr-o oarecare zi nu i-am mai reprosat nimic nu l-am mai intrebat nici unde pleaca nici cand se intoarce ni de ce nici pentru ce. Imi luam copii ne duceam la parc ,la plimbare , ma ocupam de ei cat era ziua de mare ii faceam sa fie doar ei in viata mea si pe primul loc in viata mea.Usor usor in cateva saptamani a inceput sa o respinga sa vina acasa mai devreme sa-i inchida ei usa in nas.Isi dorea sa fie acasa ciu copii in liniste si sa se joace cu ei.Nu mai vroia nici sa-i raspunda la tel. A mai insistat ea catevasaptamani s i s-a lasat pagubasa.Acum am inteles de fapt el vroia o diversitate si poate si putina atentie o joaca dureroasa doar pentru noi femeile din viata lui.S-a distrat putin si a spart monotonia vietii lui. bine ca i-a venit mintea la cap!!!!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 13 Martie 2012 16:40 |
||
De la: kudika443134, la data 2012-03-13 15:48:27Am fost in aceeiasi situatie cu tine cand s-a nascut ceil de-al doilea copil baietel David.Mai aveam o fetita de 3 ani Serena care era f. f. atasat de tatal ei.Eram la fel de neputincioasa ca si tine pt ca cu 2 copii mici dependenti de tine si dependenti de tata financiar.Cand el pleca la Ea eu plecam la mama si cand fetita mea vroia acasa in camera ei cu jucariile ei ma intorceam la sotul meu iar ne certam si tot asa cateva luni Am inceput sa slabesc f. mult sa devin f. obosita sa ma ocup de copii. Mi se parea o tragedie cand venea acasa ne certam cand pleca la ea plansete si tipete. Imi spunea scurt ca pe mine ma iubeste si pe copii dar nu poate renunta nici la ea.In final cand am observat cat rau le provoca copiilor tristetea mea si plansetele mele m-am infuriat si dintr-o oarecare zi nu i-am mai reprosat nimic nu l-am mai intrebat nici unde pleaca nici cand se intoarce ni de ce nici pentru ce. Imi luam copii ne duceam la parc ,la plimbare , ma ocupam de ei cat era ziua de mare ii faceam sa fie doar ei in viata mea si pe primul loc in viata mea.Usor usor in cateva saptamani a inceput sa o respinga sa vina acasa mai devreme sa-i inchida ei usa in nas.Isi dorea sa fie acasa ciu copii in liniste si sa se joace cu ei.Nu mai vroia nici sa-i raspunda la tel. A mai insistat ea catevasaptamani s i s-a lasat pagubasa.Acum am inteles de fapt el vroia o diversitate si poate si putina atentie o joaca dureroasa doar pentru noi femeile din viata lui.S-a distrat putin si a spart monotonia vietii lui. Psihologia inversa, bravo! |
||
|
franziska_eu Postat pe 13 Martie 2012 22:14 |
||
De la: kudika443134, la data 2012-03-13 15:48:27Am fost in aceeiasi situatie cu tine cand s-a nascut ceil de-al doilea copil baietel David.Mai aveam o fetita de 3 ani Serena care era f. f. atasat de tatal ei.Eram la fel de neputincioasa ca si tine pt ca cu 2 copii mici dependenti de tine si dependenti de tata financiar.Cand el pleca la Ea eu plecam la mama si cand fetita mea vroia acasa in camera ei cu jucariile ei ma intorceam la sotul meu iar ne certam si tot asa cateva luni Am inceput sa slabesc f. mult sa devin f. obosita sa ma ocup de copii. Mi se parea o tragedie cand venea acasa ne certam cand pleca la ea plansete si tipete. Imi spunea scurt ca pe mine ma iubeste si pe copii dar nu poate renunta nici la ea.In final cand am observat cat rau le provoca copiilor tristetea mea si plansetele mele m-am infuriat si dintr-o oarecare zi nu i-am mai reprosat nimic nu l-am mai intrebat nici unde pleaca nici cand se intoarce ni de ce nici pentru ce. Imi luam copii ne duceam la parc ,la plimbare , ma ocupam de ei cat era ziua de mare ii faceam sa fie doar ei in viata mea si pe primul loc in viata mea.Usor usor in cateva saptamani a inceput sa o respinga sa vina acasa mai devreme sa-i inchida ei usa in nas.Isi dorea sa fie acasa ciu copii in liniste si sa se joace cu ei.Nu mai vroia nici sa-i raspunda la tel. A mai insistat ea catevasaptamani s i s-a lasat pagubasa.Acum am inteles de fapt el vroia o diversitate si poate si putina atentie o joaca dureroasa doar pentru noi femeile din viata lui.S-a distrat putin si a spart monotonia vietii lui. iarta'ma, dar din cele scrise de tine reiese mai degraba faptul ca l'ai lasat in pace cu cicalelile, intrebarile si toate celelalte(nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu situatia aceea in care el avea pe alta si pleca/se intorcea cand vroia la/de la ea) si de aceea s'a "intors" la tine decat faptul ca "el vroia o diversitate si poate si putina atentie o joaca dureroasa doar pentru noi femeile din viata lui.S-a distrat putin si a spart monotonia vietii lui." sa fim seriosi... ti'a zis el vreodata de ce a facut ceea ce a facut? ti'a dat vreo explicatie/scuza a celor intamplate in acea perioada? poate ca ai fost prea posesiva, prea geloasa din orice si din nimic si...l'ai (a)dus in stadiul de a avea o relatie extraconjugala! stii, ca in bancul ala cu femeia care intarzia de la munca si barbatul o tot banuia ca a fost la altul. pana intr'o zi cand femeia chiar s'a dus si cand a intrebat'o barbatul unde a fost ea i'a zis "la un alt barbat." iar el nu a crezut'o si a inceput sa rada! p.s.: nu pot sa nu remarc ceva ce ai scris..."Isi dorea sa fie acasa ciu copii in liniste si sa se joace cu ei." deci ...LINISTE! nu intrebari enervante, dialoguri ironice, etc. |
||
|
lone_star Postat pe 14 Martie 2012 15:34 |
||
De la: lilu_67, la data 2012-03-12 18:03:43De la: lone_star, la data 2012-03-12 15:43:28De la: kudika504891, la data 2012-02-11 01:19:16Salut la toti,voi incerca sa povestesc povestea mea,nu stiu daca imi va ajuta sau nu dar simt nevoia de a vb cu cineva imi pare ca imi ies din minti...Sintem impreuna de 10 ani,6 ani de casatorie,avem un bebe de o luna..de un an de zile sotul are o relatie cu o alta femeie,de la inceput eu nu stiam ,el a mers la ea ,ea locuieste in alta tara,apoi au mers impreuna in vacanza..eu intimplator am gasit un mesaj apoi am vazut pasaportul lui shi am vazut ca a plecat la ea,mie mia zis ca merge la munca..am incercat sa vb cu el,el imi zice ca ma iubeste shi faptul ca o iubeste shi pe ea nu schimba nimic in relatia noastra,numai ca el doreste sa mai aiba o alta femeie..acum ea este departe dar el vrea ca ea sa vina aici unde sintem noi,shi eu nustiu ce sa fac,el ma iubeste si eu il iubesc,munceste mult si nu ne lipseste nimic...dar sufer foarte mult,simt ca nu mai am puteri sa merg mai departe..sintem intro tara straina si nu am pe nimeni aici in afara de dinsul ... Astepr sfaturile voastre,merci anticipat... si'un vibrator e bun!
|
||
|
lone_star Postat pe 14 Martie 2012 15:36 |
||
| E greu sa dai sfaturi,,,si greu si dureros,,,si eu am patit ca tine,,,,fostul meu sot mergea in italia la munca , eu ramaneam acasa cu fetita,,,doar ca eu munceam si nu depindeam financiar de el,,,,dar am fost legata la ochi vreo 3 ani,,in care eu munceam si-l asteptam impreuna cu fetita,,,,cand ne-am luat casa noua ,,a doua zi mi-a zis de cealalta,,,,si spunea mereu ca si pe mine ma iubeste ,,dar si pe ea,,,,ca-i de 3 ani cu ea,,,,ma tot intrebam cum de nu mi-am dat seama ?,,,,,pentru ca ei plecau in italia,,,acolo erau impreuna,,,si in tara la noi,,,eram noi impreuna,,,,,ami spunea sa ma resemnez,,,ca daca lor le merge bine acolo,,si noua mie si fetei ne va merge bine aici in tara,,,,,nu vroia sa divortam,,,ami spunea ca ne iubeste pe amandoua,,,,nu stiam ce sa fac ,,el se urca in masina si pleca si se intorcea dupa cateva luni,,,,ma simteam neputincioasa,,,,nu stiam cum sa reactionez,,,si am dus-o asa un an in care am crezut ca innebunesc,,,am inceput sa-l amenint cu divortul,,,si am divortat,,,am ramas cu casa si cu fetita,,,,si el cu masina,,,,si cu ea,,,,,,,,,,,,,,,,,,ranile se vindeca ,,dar raman cicatrici,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nu ai scris in ce tara esti dar te-as sfatui sa cauti o locatie unde sa mergi cu copilul,,,,sunt institutii,,,,care ajuta mamele cu copii,,,manastiri,,,stringe putini bani si pleaca de acolo,,,,pina nu innebunesti,,,,,,,ori de nu,,intoarce-te in tara la parinti,,bunici,,,,,e stresul prea mare,,,,eu zic sa te gandesti putin si la tine si copil,,,,,,nu merita sa suferi atat de mult......LUPTA. | ||
|
kudika330644 Postat pe 15 Martie 2012 03:24 |
||
|
ESTE ADEVARAT CA ATUNCI CAND SOTUL TAU INCEPE SA VINA MAI TARZIU ACASA SI INCEPI SA 'MIROSI 'CEVA PRIMA REACTIE E SA DEVII GELOASA.DAR CREDEMA DE FELUL MEU NU ERAM O FIRE STRESANTA SI NU ASTA ERA MOTIVUL PT. CARE A PLECAT DE ACASA CI CHIAR EL A RECUNOSCUT CA ISI DOREA SA-SI VERIFICE POTENTIALUL LUI DE BARBAT CU O ALTA PERSOANA .ACUM LA RECE IL INTELEG(INTR-O OARECARE MASURA)SUNTEM IMPREUNA DE LA 19 ANI ( PRIMUL BARBAT PT. MINE )ADICA 17 ANI DE TRAI IMPREUNA.ACUM SA REVENIM LA DOAMNA CARE TRECE PRIN ASA CEVA ACUM SI POATE SUTE DE ALTE FEMEI , AR TREBUI SA-SI PUNA O SINGURA INTREBARE:CAT DE MULT ISI DORESC SA-SI SALVEZE CASNICIA SI CASA?CAT DE MULT ISI IUBESC OMUL DE LANGA ELE?PENTRU CA DACA RASPUNSUL LOR ESTE AFIRMATIV SI MAI ALES CAND SUNT SI COPII LA MIJLOC AR FACE BINE SA TINA CU DINTII DE CEEA CE INSEAMNA FAMILIA SI SA DEJOACE PLANURILE ACELOR FEMEI CARE NU VOR ALTCEVA DECAT SA DEMONSTREZE CA ELE SUNT CELE ''ALESE''LA FINAL.DE FAPT ELE SUNT DOAR CELE ''FOLOSITE''DAR NU REALIZEAZA ASTA DE CAT LA FINAL.SFATUL MEU:ORICAT AR FI DE GREU INCEARCA SA ITI CANALIZEZI ENERGIA CATRE RELATIA TU -COPIL .MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VINE ACASA.SA INCETAM CU FRAZELE :''PLEACA ,IA-TI COPILUL SI VEZI-TI DE VIATA TA...ETC.NU GASESTI UN ALT BARBAT SA FIE MAI BUN TATA PT COPILUL TAU CARE VA AVEA DOAR DE SUFERIT IN FINAL.SI SA FIM SINCERE :TOOOTI BARBATII INSEALA LA UN MOMENT DAT.UITATI-VA IN JURUL VOSTRU ....LE STA IN NATURA LOR, VANATOAREA ESTE PRIMA LOR PASIUNE...SI NU NUMAI LA BARBATI UITATIVA SI LA FEMEI: MA REFER LA BARBATII CARE AU PUTINA PERSONALITATE, PUTINI BANI, O MASINA BUNA,BINE IMBRACATI DEVIN AUTOMAT VICTIME SIGURE DEVIN VANATI LA RANDUL LOR.ASTA ESTE REALITATEA ZILELOR NOASTRE .EXPERIENTA M-A INVATAT CA: SA LEGI O RELATIE SI SA O RUPI ESTE LA FEL DE USOR DAR SA O FACI SA REZISTE IN TIMP ANILOR ,GREUTATILOR SI PROBLEMELOR TREBUIE SA FIE O ARTA SI DE CELE MAI MULTE ORI ASTA ESTE MERITUL FEMEII.SA STIE CAND SA PUNA PICIORUL IN PRAG SI CAND SA TACA SA FIE FEMININA SI IUBITOARE DAR SI RABDATOARE FARA SA LASE DE INTELES CA ESTE UN OM SLAB. INTOTDEAUNA IN SPATELE UNUI BARBAT PUTERNIC SE AFLA O FEMEIE PUTERNICA... |
||
|
LIDASET Postat pe 15 Martie 2012 15:42 |
||
| Intai, trebuie, sa devii independenta din punct de vedere financiar si paraseste-l cat mai repede, acum cand este copilul mic ca apoiiii este mai greu sa raspunzi la intrebarile copilului! Nu este un barbat care se respecta si care respecta familia! Cat te mai poti baza pe el, la bine si la rau, de acum incolo chiar daca o paraseste pe ea? Acesti oameni nu trebuie sa se casatoreasca niciodata.... sunt iresponsabili fata de societate! | ||
|
kudika442744 Postat pe 15 Martie 2012 16:05 |
||
De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23De la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent... Si eventual cand "printul" pleaca la cealalta femeie sa aiba bunul simt si sa-l trimita si cu o mica atentie, un parfum ceva......??? Oridnari mi se par amandoi, si el si cealalta femeie... Este inuman sa supui la un astfel de mod de viatza, o femeie, o mama intr-o tara straina..... |
||
|
kukla Postat pe 15 Martie 2012 21:57 |
||
| Mda,,,,doamna draga e usor sa spui ca in spatele unui barbat puternic e intotdeauna o femeie puternica,,,,,,,,,,pentru ca l-ai avut acasa,,,,,dar daca pleca in alta tara,,ori lucra in deplasare,,,,ce ai fii facut ???ai fii luptat cu himere,,,,,,,,,,,,,,,,,,,asa cum face si doamna in cauza,,,,sa lupti da,,se merita,,,daca acel barbat merita sa lupti pentru el,,,,daca te simti iubita,,,,ocrotita,,,,,,,un barbat care-si iubeste familia si mai ales sotia,,,nu o va face sa sufere,,,,si chiar daca o inseala o face cu perdea,,,,,,,,,,asta-i un barbat ptr care merita sa lupti,,,,,,dar nu ptr mitocani care 2 bani nu dau pe femeia de linga ei,,,,,,,,,,,,,,,,,Ai si tu demnitate,,,esti un suflet,,trebuie sa traiesti,,,,,,,,,,dar nu sa traiesti plingind,,,,si blestemind ziua cand te-ai nascut,,,,,,LUPUL ASI SCHIMBA PARUL,,,DAR NARAVUL BA,,,,,,,,,,,tu mai poti avea incredere in sotul tau ??? atunci inseamna ca-ti place sa te complaci in asa zisa casnicie,,,,,si stai in alerta,,,ca o va face iar ,,,,,,,,,,,,si tu ai sa-l intelegi din nou,,,,,,,si ai sa-l ierti,,,,asta-i problema ta,,,,intelegere si mila sa caute la masa,,,nu la tine,,,,,,,,,,tu esti femeie,,,ai nevoie de respect,,,iubire,,,intelegere,,,,nu sa te plimbi toata ziua cu copii prin parc,,,,si el sa fie in bratele alteia,,,,,,,,,cam atat, | ||
|
kudika330644 Postat pe 16 Martie 2012 01:23 |
||
De la: kukla, la data 2012-03-15 21:57:54De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23De la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent... Era la modul cinic exprimat, degeaba te superi. Am spus din capul locului, la inceputul topicului poti citi, ca femeia ce a initiat tema nu trebuie sa stea sa suporte nesimtirile sotului ei, chiar daca au un copil impreuna si se afla intr-o tara straina. |
||
|
franziska_eu Postat pe 16 Martie 2012 01:42 |
||
Dom'ne, am citit comentariile la situatia prezentata si... sa nu-mi crez' ochilor auzi !!! Mai mai sa mai citesc o data, da' ma apuca nervii si nu am atatea tigari... sa ma calmez. Care va sa zica :Majoritatea dintre domniile voastre... am vaga impresie ca va opuneti iubirii. Pai sotu' respectiv are atata' iubire capacitata incat poate iubi la fel de patimas doua femei in acelasi timp. Extraordinar ! Merita o tuica ! Dom'ne daca eu nu pot iubi, ori nu mi s-a intamplat lucrul asta niciodata... asta se cheama ca nimeni n-are voie sa o faca ??? Uite ca exista persoana, care culmea... in cazu' de fata se dovedeste a fi si barbat, care are atata' iubire de oferit incat multumeste doua femei in acelasi timp. Si... mai e si extrem de sincer si marturiseste. Exceptional ! Unde zici ca traieste barbatu' asta ? Trebuie musai sa-i fac cinste. Daca vine unu' si va spune cum ca : "omu' iubeste doar o data in viata", imediat vin milioane de replici : "cum, nu-i adevarat... fiecare om poate iubi de mai multe ori, in functie de situatie, in functie de om, in functie de context, in functie de... ... ". Acum cand apare cazu' cand omu' iubeste mai multe femei (doar doua cunoastem noi )... iar nu e bine. Pai ce sa mai cred eu ? Si-asa-i rau, si-asa nu-i bine. P.S. Acuma'... e normal ca eu sa tiu' cu ursu', ca doar facem parte din acelasi regn... animal.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 16 Martie 2012 07:38 |
||
De la: alegro6543, la data 2012-03-16 07:38:01Dom'ne, am citit comentariile la situatia prezentata si... sa nu-mi crez' ochilor auzi !!! Ha,tot patitu'-i priceput!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 16 Martie 2012 07:47 |
||
Ati patit ceva ? Vi s-a intamplat cazu' asta ? Vaz' ca va pricepeti...
|
||
|
alegro6543 Postat pe 16 Martie 2012 07:57 |
||
De la: alegro6543, la data 2012-03-16 07:57:24Ati patit ceva ? Sa iubesc doua femei??????????? Nuuuuuuuuuuu!!!! Dar nici doi barbati,,,,iubesc un singur barbat!!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 16 Martie 2012 08:02 |
||
Acuma'... daca tot ati adus vorba , tin sa va anunt ca celebrrul cant-autor autohton, unu' dintre putinii clasici in viata - maestru' Vali Vijelie, are in repertoriul sau international o melodie care incepe cam asa : ("i-auzi ce zice..." hmmm asa incep toate melodiile dumnealui ) "Sa iubesti doua femeiiiiii / Sa nu stii pe care-o vreiiii. / Una-i mama la copii / Alta-i pofta inimii....". Interpretam si linia melodica, da' nu sunt in voce acuma'.... Bag' 'sama ca maestru' se refera un pic si la cazu' asta, poate stia ceva de el... !?!
|
||
|
alegro6543 Postat pe 16 Martie 2012 08:14 |
||
De la: alegro6543, la data 2012-03-16 08:14:32Acuma'... daca tot ati adus vorba Sigur,,,daca nu o fi el,cel in cauza!!! Sau in cazul de fata,se regasesc toti barbatii,nu m-ar surprinde aceasta situatie de fapt!!! Apreciindu-ti calitatile vocale virtuale,le las la o parte si vin si-ti spun ca aceasta situatie de conflict conjugal,imi repugna,ca sa nu spun ca-mi face sila!!!Ca place barbatilor,,,asta este cu totul alta problema!!!Si Vali Vijelie este tot barbat!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 16 Martie 2012 08:23 |
||
De la: alegro6543, la data 2012-03-16 07:38:01Dom'ne, am citit comentariile la situatia prezentata si... sa nu-mi crez' ochilor auzi !!! ce baiet sincer!!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 16 Martie 2012 12:33 |
||
De la: alegro6543, la data 2012-03-16 08:14:32Acuma'... daca tot ati adus vorba si io is maestra la versuri penibile pentru ca ii erau adresate unui penibil!!!! doar atat ma inspira doar atat ii ziceam!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 16 Martie 2012 12:35 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-03-16 08:23:57De la: alegro6543, la data 2012-03-16 08:14:32Acuma'... daca tot ati adus vorba io stiam ca ii manelist!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 16 Martie 2012 12:36 |
||
De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 01:42:49De la: kukla, la data 2012-03-15 21:57:54De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23De la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent... Da, am inteles, eu doar am continuat ce ai spus tu. |
||
|
kukla Postat pe 17 Martie 2012 13:55 |
||
IDe la: kukla, la data 2012-03-17 13:55:05De la: franziska_eu, la data 2012-03-16 01:42:49De la: kukla, la data 2012-03-15 21:57:54De la: franziska_eu, la data 2012-03-07 04:08:23De la: veronimus, la data 2012-03-06 18:30:18acuma daca omul e capabil si potent... si ca sa completez tabloul sinceritatii unui asemenea barbat, va spun ca se intampla, de multe ori, ca la adapostul sinceritatii fata de nevasta, cum ca au o amanta pe care o iubesc la fel de intens si necesar, se intampla, zic, sa isi insele si amanta, nu cu nevasta. ci cu alta amanta.... cu un surogat la surogat, o fantezie la iubirea supliment...si toate aceste excese trebuie intelese, acceptate ori chiar admirate in numele a ce??!!! Ca nu e vorba decat de un excroc sentimental abil, lucid si cinic in pragmatismul cu care isi traieste viata dupa bunul plac. |
||
|
maimai_no1 Postat pe 17 Martie 2012 16:14 |
||
De la: kudika504891, la data 2012-02-11 01:19:16Salut la toti,voi incerca sa povestesc povestea mea,nu stiu daca imi va ajuta sau nu dar simt nevoia de a vb cu cineva imi pare ca imi ies din minti...Sintem impreuna de 10 ani,6 ani de casatorie,avem un bebe de o luna..de un an de zile sotul are o relatie cu o alta femeie,de la inceput eu nu stiam ,el a mers la ea ,ea locuieste in alta tara,apoi au mers impreuna in vacanza..eu intimplator am gasit un mesaj apoi am vazut pasaportul lui shi am vazut ca a plecat la ea,mie mia zis ca merge la munca..am incercat sa vb cu el,el imi zice ca ma iubeste shi faptul ca o iubeste shi pe ea nu schimba nimic in relatia noastra,numai ca el doreste sa mai aiba o alta femeie..acum ea este departe dar el vrea ca ea sa vina aici unde sintem noi,shi eu nustiu ce sa fac,el ma iubeste si eu il iubesc,munceste mult si nu ne lipseste nimic...dar sufer foarte mult,simt ca nu mai am puteri sa merg mai departe..sintem intro tara straina si nu am pe nimeni aici in afara de dinsul ... Astepr sfaturile voastre,merci anticipat...[/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote] |
||
|
paullo Postat pe 31 Martie 2012 13:57 |
||
De la: kudika504891, la data 2012-02-11 01:19:16Salut la toti,voi incerca sa povestesc povestea mea,nu stiu daca imi va ajuta sau nu dar simt nevoia de a vb cu cineva imi pare ca imi ies din minti...Sintem impreuna de 10 ani,6 ani de casatorie,avem un bebe de o luna..de un an de zile sotul are o relatie cu o alta femeie,de la inceput eu nu stiam ,el a mers la ea ,ea locuieste in alta tara,apoi au mers impreuna in vacanza..eu intimplator am gasit un mesaj apoi am vazut pasaportul lui shi am vazut ca a plecat la ea,mie mia zis ca merge la munca..am incercat sa vb cu el,el imi zice ca ma iubeste shi faptul ca o iubeste shi pe ea nu schimba nimic in relatia noastra,numai ca el doreste sa mai aiba o alta femeie..acum ea este departe dar el vrea ca ea sa vina aici unde sintem noi,shi eu nustiu ce sa fac,el ma iubeste si eu il iubesc,munceste mult si nu ne lipseste nimic...dar sufer foarte mult,simt ca nu mai am puteri sa merg mai departe..sintem intro tara straina si nu am pe nimeni aici in afara de dinsul ... Astepr sfaturile voastre,merci anticipat...[/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [img]http://i1246.photobucket.com/albums/gg613/talpa_iute/1202591pu55lez1va-1-1.gif[/img][/quote][/quote] [/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote] |
||
|
paullo Postat pe 31 Martie 2012 13:57 |
||
||
|
paullo Postat pe 31 Martie 2012 13:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum as putea sa cresc in inaltime ??? | 63 | De la: kudika_9549 20 Iunie 2013 22:48 |
| fertilizarea in vitro | 1 | De la: kudika317123 30 August 2010 21:38 |
| masaj anticelulitic fara vanatai | 1 | De la: kudika_15583 7 Septembrie 2012 09:53 |
|
|
||
| Sex anal | 3 | De la: kudika_1012147 14 Iunie 2016 07:07 |
| toxoplasmoza | 1 | De la: healthy010890 8 Mai 2011 12:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.