Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 12:30
Buna,sunt noua pe aici si as dori sa impartasesc si altora experienta mea cu capsulele Zein :) Cu ajutorul lor am reusit sa slabesc 13 kg.Sunt o persoana pofticioasa,iar aceste pastile iti reduc apetitul.Nu am avut reactii adverse.Inainte eram aproape dependenta de mancarurile gen fast food,dar cu ajutorul capsulelor Zein am reusit sa ma las de acest "drog".Nu am mai mancat fast-food de aprox. 6 luni..si asta e bine.In comparatie cu, cat mancam inainte,cel putin odata la 2 zile

Dupa ce nu am mai luat pastilele m-am ingrasat 2 kg,de sarbatori,pe care le-am dat jos cu usurinta.Astfel incat am ajuns iarasi la greutatea de 59 kg.

As mai vrea sa slabesc vreo 6-7 kg pana in vara,cred si sper ca o sa reusesc.Capsulele Zein sunt 100 % naturale,iar impreuna cu o dieta echilibrata si putin
sport dau rezultate MAARI. Le recomand persoanelor pofticioase
kudika226898
4550 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2012, ora 13:49
De la: kudika505441, la data 2012-02-11 12:30:20Buna,sunt noua pe aici si as dori sa impartasesc si altora experienta mea cu capsulele Zein :) Cu ajutorul lor am reusit sa slabesc 13 kg.Sunt o persoana pofticioasa,iar aceste pastile iti reduc apetitul.Nu am avut reactii adverse.Inainte eram aproape dependenta de mancarurile gen fast food,dar cu ajutorul capsulelor Zein am reusit sa ma las de acest "drog".Nu am mai mancat fast-food de aprox. 6 luni..si asta e bine.In comparatie cu, cat mancam inainte,cel putin odata la 2 zile
Dupa ce nu am mai luat pastilele m-am ingrasat 2 kg,de sarbatori,pe care le-am dat jos cu usurinta.Astfel incat am ajuns iarasi la greutatea de 59 kg.
As mai vrea sa slabesc vreo 6-7 kg pana in vara,cred si sper ca o sa reusesc.Capsulele Zein sunt 100 % naturale,iar impreuna cu o dieta echilibrata si putin sport dau rezultate MAARI. Le recomand persoanelor pofticioase
Nu mai prostesti pe nimeni...doar sportul si dieta ajuta...restul sunt bani aruncati smecherilor...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 10:24
De la: kudika226898, la data 2012-02-12 13:49:44De la: kudika505441, la data 2012-02-11 12:30:20Buna,sunt noua pe aici si as dori sa impartasesc si altora experienta mea cu capsulele Zein :) Cu ajutorul lor am reusit sa slabesc 13 kg.Sunt o persoana pofticioasa,iar aceste pastile iti reduc apetitul.Nu am avut reactii adverse.Inainte eram aproape dependenta de mancarurile gen fast food,dar cu ajutorul capsulelor Zein am reusit sa ma las de acest "drog".Nu am mai mancat fast-food de aprox. 6 luni..si asta e bine.In comparatie cu, cat mancam inainte,cel putin odata la 2 zile
As mai vrea sa slabesc vreo 6-7 kg pana in vara,cred si sper ca o sa reusesc.Capsulele Zein sunt 100 % naturale,iar impreuna cu o dieta echilibrata si putin sport dau rezultate MAARI. Le recomand persoanelor pofticioase
Nu mai prostesti pe nimeni...doar sportul si dieta ajuta...restul sunt bani aruncati smecherilor...
Nu am interesul sa prostesc pe nimeni.Eu am dat o idee,bineinteles ca pe langa pastila trebuie sport si alimentatie sanatoasa.Pastilele astea nu sunt bani aruncati aiurea,stiu din proprie experienta.Eu am dat un mic sfat,nimeni nu e obligat sa cumpere
luchianramona
4261 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 11:17
Ce-i oare cu chinul asta pentru slabit ? Chin si financiar si fizic. La 59 de kg sa te straduiesti sa mai slabesti inca 7 ??!! Haideti fetelor ca si rotunjimile (in limitele bunului simt) sunt atragatoare !

Nici sa te straduiesti sa fii piele si os ! Ma rog, parerea mea
kudika226898
4550 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2012, ora 10:28
De la: kudika505441, la data 2012-02-13 10:24:17De la: kudika226898, la data 2012-02-12 13:49:44De la: kudika505441, la data 2012-02-11 12:30:20Buna,sunt noua pe aici si as dori sa impartasesc si altora experienta mea cu capsulele Zein :) Cu ajutorul lor am reusit sa slabesc 13 kg.Sunt o persoana pofticioasa,iar aceste pastile iti reduc apetitul.Nu am avut reactii adverse.Inainte eram aproape dependenta de mancarurile gen fast food,dar cu ajutorul capsulelor Zein am reusit sa ma las de acest "drog".Nu am mai mancat fast-food de aprox. 6 luni..si asta e bine.In comparatie cu, cat mancam inainte,cel putin odata la 2 zile
Nu am interesul sa prostesc pe nimeni.Eu am dat o idee,bineinteles ca pe langa pastila trebuie sport si alimentatie sanatoasa.Pastilele astea nu sunt bani aruncati aiurea,stiu din proprie experienta.Eu am dat un mic sfat,nimeni nu e obligat sa cumpere
Atunci sunt suficiente dieta si sportul...pastilele sunt abureli...