Setari Cookie-uri

lindaxa

cica e foarte bun. l-a folosit cineva?
Ginutza03
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:17
DAP ,EU LAM FOLOSIT LA SFATUL MEDICULUI ENDOCRINOLOG PT.CA ARE CONTRAINDICATII .SI NU A MERS CU MINE.DEPINDE DE ORGANISMUL FIECARUIA.INCEARCAL DAR SFATUITA DE UN MEDIC ENDOCRINOLOG.ORICUM IN FARMACII NU SE ELIBEREAZA FARA RETETA.MULT SUCCES.
shakirra_shakirra
Postat pe 4 Februarie 2009 00:45
In cazul meu nu a functionat
gabic
Postat pe 22 Februarie 2009 20:41
nu in cazul meu nu a functionat.
cred ca tine mai mult de autosugestie.
nu la-s recomanda este toxic si are reactii adverse in organism.
mai bine ma relaxez , o masa copioasa un pahar de vin si viata merge inainte sa ne simtim bine asa cum suntem o viata avem nu suntem dive si cred ca nici nu doriti ele sunt singure ori de fatada sunt la pagin 5.
mayadydy
Postat pe 9 Martie 2009 16:20
Ce e Lindaxa?
Kathara
Postat pe 9 Martie 2009 16:25
De la: Ginutza03, la data 2008-12-22 12:17:53cica e foarte bun. l-a folosit cineva?


Da! Eu l-am folosit si il folosesc din cand in cand. Se elibereaza in farmacii, fara reteta, iti iei cate vrei
si e f.bun, daca il folosesti corect, adica daca respecti indicatiile. L-am incercat dupa ce am vazut-o pe
coafeza mea, care slabise 6 kg in 3 luni; nu este un produs din categoria SUPLIMENTE ALIMENTARE,
ci este, special pt.slabit, este medicament, care se foloseste in tratamentul obezitatii. Are intr-adevar
contraindicatii, dar nu e asa de periculos; eu am luat, fara recomandarea medicului, acum 3 ani,
prima data si, de atunci, mai iau din cand in cand, cate trei luni(ca sa slabesc 3-4 kg). E singurul produs
care a functionat, la mine; restul sunt doar chestii comerciale cu reclama mare, pt.vanzare.
Sa nu te astepti sa slabesti spectaculos din prima luna, ca nu se vede, de la inceput; abia dupa a doua luna incepe sa dea rezultate(cand iei prima data), dar, pe urma, dupa ce faci pauze si incepi iar`, ai
rezultate vizibile, mai repede(cateva zile). Dupa parerea mea, e cel mai bun. Am uitat sa-ti spun ca,
dupa ce ai luat 3-4 luni si apoi faci pauza, nu te mai ingrasi la fel de repede; te mentine un timp, pe
cand, cu produsele astea - suplimente alim.-, chiar daca slabesti( eu ma ingras de la ele), cand nu mai
iei, tre ingrasi imediat si mai mult decat ai fost, inainte de a lua.
Exista Lindaxa 10 mg si Lindaxa 15 mg. Eu am folosit de 15 mg; este vreo 70 RON; pare mult, dar e mai ieftin decat suuplimentele alim., din care trebuie sa iei cate 2 pastile , de 3ori pe zi, pt.ca, Lindaxa iei doar o capsula pe zi, cam la aceeasi ora, iar cutia are 30 de capsule.
Rezultate da, daca il folosesti corect : deci, ti-am spus despre coafeza mea, un alt exemplu de rezultat pozitiv este la mine si mai am doua prietene care au incercat, dupa mine si sunt multumite;
acum iau si ele, ca si mine, din cand in cand(dupa sarbatori sau alte evenimente, cand te indopi
obligatoriu).
driada
Postat pe 9 Martie 2009 17:15
De la: Kathara, la data 2009-03-09 16:25:47Ce e Lindaxa?

sunt pastile pentru slabit....
ROBERTA_BRUNI2
Postat pe 9 Martie 2009 17:17
si eu am luat....si chiar functioneaza!numai ca....sfatul meu este sa nu luati!au foarte multe contraindicatii.....si in timp isi vor spune cuvantul!mai bine mult sport,legume ,fructe....si o sa vedeti rezultate
ROBERTA_BRUNI2
Postat pe 9 Martie 2009 17:20
eu nu
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 21:59
ce contraindicatii au? stie cineva sa-mi spuna?

Multumesc..si o zi buna fetelor!
andra_ale
Postat pe 10 Martie 2009 08:59
la mine a functzionat in sensul ca am dat jos 17 kg foarte repede doar ca pe urma am umblat pe la medici...nu intru in detalii,cert e cai mult fac rau decat bine.....
si sa nu mai spun de depresia din timpul "medicamentatziei"
matracucu
Postat pe 10 Martie 2009 11:03
YOUTHFUL ISLAND green tea essence...cine vrea sa imi lase mesaj...am slabit 10 kg in 30 zile...sunt super bune si numai din plante
mikela_my
Postat pe 10 Martie 2009 12:24
De la: mikela_my, la data 2009-03-10 12:24:48YOUTHFUL ISLAND green tea essence...cine vrea sa imi lase mesaj...am slabit 10 kg in 30 zile...sunt super bune si numai din plante

de unde se cumpara, de la plafar?
smigal
Postat pe 10 Martie 2009 14:33
CE ESTE LINDAXA ªI PENTRU CE SE UTILIZEAZÃ

Sibutramina, substanþa activã din medicamentul Lindaxa, aparþine unui grup de medicamente utilizate în tratamentul obezitãþii, care cresc senzaþia de saþietate ºi, în acelaºi timp, cresc producþia de energie a organismului. Prin aceasta ajutã la scãderea masei corporale a pacientului împreunã cu dieta ºi exerciþiul fizic.

Lindaxa este destinat pentru tratamentul obezitãþii. Trebuie utilizat împreunã cu un regim alimentar hipocaloric ºi cu activitate fizicã sporitã, ca parte a unui program terapeutic de combatere a obezitãþii în situaþia în care doar mãsurile de regim (de exemplu modificarea comportamentului alimentar ºi a activitãþii fizice) nu s-au dovedit a fi suficient de eficace.

Lindaxa este indicat ca tratament adjuvant în cadrul programului de combatere a obezitãþii, pentru:
• pacienþii cu obezitate datoratã unei alterãri a balanþei energetice provocatã de supraalimentare (IMC 30 sau mai mare)
• pacienþi supraponderali (IMC 27 sau mai mare) ºi cu factori de risc, cum ar fi diabetul zaharat tip 2 sau afecþiuni ce implicã compoziþia de lipide din sânge (dislipidemie).
Tratamentul trebuie condus sub supravegherea medicalã a unui medic cu experienþã în ce priveºte tratamentul obezitãþii.
Scãderea masei corporale trebuie asociatã cu o modificare în compoziþia meselor ºi a obiceiurilor alimentare, cât ºi cu o creºtere a activitãþii fizice. Lindaxa trebuie prescris doar pacienþilor ale cãror scãderi în greutate au fost insuficiente atunci când s-a utilizat un regim adecvat de scãdere în greutate, de exemplu mai puþin de 5% pe o perioadã de 3 luni.

(IMC = indicele de masã corporalã care se calculeazã împãrþind greutatea exprimatã în kilograme, la pãtratul înãlþimii exprimatã în metri)
Lindaxa este indicat ca tratament pentru adulþii cu vârste sub 65 ani.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 18:18
ÎNAINTE SÃ LUAÞI LINDAXA

Nu luaþi LINDAXA
- dacã sunteþi alergic la sibutraminã sau la oricare dintre celelalte componente ale Lindaxa
- dacã aveþi tulburãri majore ale apetitului alimentar (anorexie – lipsa apetitului sau bulimie – apetit exagerat)
- dacã aveþi o formã de obezitate determinatã de alte cauze decât supraalimentarea (cauze organice)
- dacã aveþi boli psihice sau neurologice
- dacã urmaþi tratament în acelaºi timp (sau aþi urmat în ultimele 2 sãptãmâni) cu medicamente pentru tratamentul depresiei (inhibitori de monoaminooxidazã) sau alte medicamente cu acþiune centralã utilizate în tratamentul tulburãrilor psihice, medicamente utilizate în tratamentul tulburãrilor somnului (triptofan), sau medicamente pentru slãbit
- dacã aveþi boli de inimã sau ale vaselor de sânge (boalã cardiacã ischemicã, insuficienþã cardiacã congestivã, frecvenþã cardiacã acceleratã, ritm neregulat al inimii, obstruarea arterelor la nivelul extremitãþilor), un accident vascular la nivelul creierului sau o tulburare tranzitorie a aportului de sânge cãtre creier, hipertensiune arterialã insuficient controlatã (>145/90 mmHg)
- dacã aveþi o activitate crescutã a glandei tiroide (hipertiroidism)
- dacã funcþia ficatului vã este sever afectatã
- dacã aveþi adenom de prostatã cu retenþie de urinã
- dacã aveþi o tumorã a glandei suprarenale medulare (feocromocitom)
- dacã aveþi tulburãri de vedere ca urmare a creºterii presiunii la nivelul ochiului (glaucom)
- dacã sunteþi dependent de droguri, medicamente sau alcool etilic
- dacã sunteþi gravidã sau alãptaþi
Deoarece la ora actualã datele privind siguranþa ºi eficacitatea sunt insuficiente, medicamentul nu trebuie administrat copiilor, adolescenþilor sau pacienþilor cu vârsta peste 65 ani.

Aveþi grijã deosebitã când utilizaþi LINDAXA:
La toþi pacienþii trataþi cu Lindaxa trebuie supravegheate atent tensiunea arterialã ºi frecvenþa cardiacã, sibutramina determinând creºteri relevante clinic ale tensiunii arteriale la unii pacienþi. În primele 3 luni de tratament, aceºti parametri trebuie verificaþi la fiecare 2 sãptãmâni; între luna a 4 a ºi a 6 a, parametrii trebuie verificaþi lunar ºi apoi regulat la un interval de 3 luni, maxim. Tratamentul trebuie întrerupt dacã la douã vizite consecutive s-a detectat o creºtere a valorilor frecvenþei cardiace de ≥10 bãtãi/min sau a tensiunii arteriale sistolice/diastolice de ≥ 10 mmHg. În cazul pacienþilor cu hipertensiune arterialã în antecedente, controlatã corespunzãtor, tratamentul trebuie întrerupt dacã valorile tensiunii arteriale depãºesc 145/90 mmHg la douã determinãri consecutive.
Tensiunea arterialã trebuie monitorizatã cu atenþie la pacienþii cu apnee respiratorie în timpul somnului.
- Chiar dacã sibutramina nu a fost iniþial asociatã cu hipertensiunea pulmonarã primarã, este important, în perspectiva atenþionãrilor generale pentru medicamentele utilizate în tratamentul obezitãþii, sã se monitorizeze simptome cum ar fi dispneea progresivã (senzaþie de lipsã de aer), dureri la nivelul toracelui anterior (dureri în piept) ºi edemele (umflarea) gleznelor. Dacã apar astfel de simptome adresaþi-vã imediat medicului.
- Lindaxa trebuie administrat cu precauþie pacienþilor cu epilepsie.
- S-a observat o creºtere a concentraþiilor de sibutraminã la pacienþii cu insuficienþã hepaticã uºoarã pânã la moderatã. Chiar dacã nu au fost raportate reacþii adverse, Lindaxa trebuie administrat cu precauþie acestor pacienþi.
- Chiar dacã numai metaboliþii inactivi sunt excretaþi renal, Lindaxa trebuie utilizat cu precauþie la pacienþii cu insuficienþã renalã uºoarã sau moderatã.
- Lindaxa trebuie administrat cu precauþie pacienþilor cu istoric familial de ticuri verbale ºi motorii.
- Existã posibilitatea apariþiei dependenþei în cazul administrãrii concomitente cu medicamente cu acþiune asupra SNC (sistem nervos central). Totuºi, datele clinice disponibile nu au pus în evidenþã apariþia dependenþei la sibutraminã.
- Existã preocupãri generale privind unele medicamente indicate în tratamentul obezitãþii ca fiind asociate cu un risc crescut în apariþia valvulopatiilor. Totuºi, datele clinice nu evidenþiazã o creºtere a incidenþei valvulopatiilor în cazul utilizãrii sibutraminei.
- Tratmentul cu Lindaxa este contraindicat la pacienþii cu antecedente de disfuncþii majore în obiceiurile alimentare în antecedente, cum ar fi anorexia nervoasã ºi bulimia nervoasã. Nu sunt date disponibile privind administrarea sibutraminei pacienþilor cu tulburãri complusive ale comportamentului alimentar.
- Sibutramina trebuie administratã cu precauþie pacienþilor cu galucom cu unghi deschis ºi celor care au risc crescut de creºtere a presiunii intraoculare, de exemplu antecedente heredo-colaterale pozitive.
- Similar altor agenþi care inhibã recaptarea serotoninei, existã posibilitatea creºterii riscului de sângerare la pacienþii care iau sibutraminã. De aceea, sibutramina trebuie utilizatã cu precauþie la pacienþii predispuºi la sângerare ºi la cei care iau concomitent medicamente cunoscute ca având efect asupra hemostazei sau trombocitelor.
- Rareori au fost descrise cazuri de depresie, tentative de suicid sau chiar suicid, printre pacienþii trataþi cu sibutraminã. De aceea este necesarã o monitorizare atentã a pacienþilor care au avut depresie în antecedente Dacã apar simptome specifice depresiei în timpul tratamentului cu sibutraminã, trebuie luatã în considerare întreruperea tratamentului cu sibutraminã ºi începerea unui tratament adecvat.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 18:18
Efectul contraceptivelor orale nu este influenþat de Lindaxa.
Dacã este indicat, tratamentului cu inhibitori de monoaminooxidazã (pentru tratamentul depresiei) trebuie iniþiat numai dupã douã sãptãmâni de la întreruperea tratamentului cu sibutraminã


Folosirea Lindaxa cu alimente ºi bãuturi
Medicamentul se poate administra indiferent de programul meselor.
Consumul de bãuturi alcoolice nu este compatibil cu dieta recomandatã în tratamentul obezitãþii.

Sarcina ºi alãptarea
Adresaþi-vã medicului dumneavoastrã sau farmacistului pentru recomandãri înainte de a lua orice medicament.
Medicamentul nu trebuie administrat pe parcursul sarcinii ºi alãptãrii.
Pacientele aflate în perioada fertilã trebuie sã utilizeze metode contraceptive adecvate în timpul tratamentului cu Lindaxa.

Conducerea vehiculelor ºi folosirea utilajelor
Acest medicament poate sã scadã capacitatea de a conduce vehicule, de a folosi utilaje sau de a lucra în condiþii periculoase. Aceste activitãþi pot fi efectuate doar în urma unui consimþãmânt explicit din partea medicului.

Informaþii importante privind unele componente ale Lindaxa
Lindaxa conþine lactozã. Dacã medicul dumneavoastrã v-a atenþionat ca aveþi intoleranþã la unele categorii de glucide, vã rugãm sã-l întrebaþi înainte de a lua acest medicament.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 18:19
CUM SÃ LUAÞI LINDAXA

Luaþi întotdeauna Lindaxa exact aºa cum v-a spus medicul dumneavoastrã. Trebuie sã discutaþi cu medicul dumneavoastrã sau cu farmacistul dacã nu sunteþi sigur.

Tratamentul trebuie sã fie parte a unei scheme terapeutice de reducere a masei corporale, sub supraveghere medicalã. Pentru a obþine efectul dorit, urmaþi cu stricteþe dozele prescrise.

Adulþi: Doza iniþialã este de 1 capsulã Lindaxa 10 , o datã pe zi.

În cazul pacienþilor cu rãspuns insuficient la tratament (scãdere în greutate mai micã de 2 kg în 4 sãptãmâni), dar care tolereazã bine doza de 10 mg, dozele pot fi crescute la 1 capsulã Lindaxa 15 administratã o datã pe zi.

Tratamentul trebuie întrerupt în cazul pacienþilor care nu rãspund adecvat la doza de Lindaxa 15 (scãdere în greutate mai micã de 2 kg în 4 sãptãmâni).

Durata tratamentului:

Tratamentul cu Lindaxa trebuie încheiat dupã 3 luni în cazul pacienþilor a cãror scãdere în greutate a fost sub 5% din greutatea lor iniþialã, pe parcursul acestei perioade.

Tratamentul cu Lindaxa nu trebuie continuat în cazul pacienþilor a cãror greutate a crescut cu 3 sau mai multe kilograme, deºi scãderea ponderalã fusese atinsã anterior.

În cazul pacienþilor cu alte boli concomitente, se recomandã continuarea tratamentului cu Lindaxa doar în cazul în care s-a demonstrat cã scãderea în greutate se asociazã ºi cu alte beneficii clinice, cum ar fi o îmbunãtãþire a profilului lipidic în cazul pacienþilor cu o afecþiune a compoziþiei în lipide a sângelui (dislipidemie) sau o reglare a glicemiei în cazul pacienþilor cu diabet zaharat tip 2.

Tratamentul cu Lindaxa nu trebuie sã depãºeascã 1 an.

Dacã luaþi mai mult decât trebuie din LINDAXA

Nu luaþi un numãr mai mare de comprimate decât cel prescris de medicul dumneavoastrã.
Experienþa este limitatã în ce priveºte supradozajul cu sibutraminã. Nu se cunosc simptome ale supradozajului; cu toate acestea, a fost raportatã o incidenþã crescutã a reacþiilor adverse. În caz de supradozaj sau de ingestie accidentalã a medicamentului de cãtre un copil, adresaþi-vã imediat medicului.

Dacã uitaþi sã luaþi Lindaxa
În caz cã aþi uitat sã luaþi capsula, continuaþi cu doza obiºnuitã în ziua urmãtoare. Nu luaþi o dozã dublã pentru a compensa doza uitatã

Dacã încetaþi sã luaþi Lindaxa
Nu întrerupeþi administrarea medicamentului fãrã acordul medicului dumneavoastrã

Dacã aveþi orice întrebãri suplimentare cu privire la acest medicament, adresaþi-vã medicului dumneavoastrã sau farmacistului.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 18:19
REACÞII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Lindaxa poate provoca reacþii adverse, cu toate cã nu apar la toate persoanele.

Reacþiile adverse apar preponderent la începutul tratamentului (pe parcursul primelor 4 sãptãmâni). Severitatea ºi frecvenþa lor scad în timp. De regulã ele nu sunt grave ºi nu duc la întreruperea tratamentului.

Reacþiile adverse sunt prezentate în tabelul de mai jos în funcþie de frecvenþele lor de apariþie (foarte frecvente >1/10, frecvente 1/10 – 1/100, mai puþin frecvente 1/100 – 1/1000, rare 1/1000 – 1/10000, foarte rare
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 18:20
De la: _dulcik_, la data 2009-03-10 18:20:05REACÞII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Lindaxa poate provoca reacþii adverse, cu toate cã nu apar la toate persoanele.

Reacþiile adverse apar preponderent la începutul tratamentului (pe parcursul primelor 4 sãptãmâni). Severitatea ºi frecvenþa lor scad în timp. De regulã ele nu sunt grave ºi nu duc la întreruperea tratamentului.

Reacþiile adverse sunt prezentate în tabelul de mai jos în funcþie de frecvenþele lor de apariþie (foarte frecvente >1/10, frecvente 1/10 – 1/100, mai puþin frecvente 1/100 – 1/1000, rare 1/1000 – 1/10000, foarte rare


Te intreb pe tine pt ca vad ca esti foarte informata...in cat timp se vad rezultatele? Ce vreau sa intreb...daca nu slabesc intr-o saptamana sa zic 2 KG, mai are rost sa iau...sau bag in mine medicamente degeaba?

Multumesc pt toate informatiile si o zi buna!
andra_ale
Postat pe 11 Martie 2009 12:40
eu cred ca bagi medicamente degeaba... nu te sfatuiesc
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 21:20
si la nutritionist o sa iti dea o dieta cu care vei slabi in timp ... mie mi-a dat la nutritionist o reteta pe care am gasi-o si pe net...
_dulcik_
Postat pe 12 Martie 2009 21:28
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-03-12 12:49:15Iti raspund eu: MERGI LA UN MEDIC NUTRITIONIST.
Dulcik a postat prospectul lindaxei pe forum.Acolo poti vedea cand este indicat sa ia cineva acest medicament.Dupa cum ai vazut este un tratament ADJUVANT in CURELE DE SLABIRE.Ceea ce nu se zice in niciun prospect al niciunui astfel de medicament este ca aceste substante nu fac altceva decat sa ITI TAIE POFTA DE MANCARE.DACA VREI SA TE INFOMETEZI POTI SA O FACI SI SINGURA FARA SE BAGI IN TINE SI ALTCEVA.
Pe langa asta nu scrie nicaieri ca daca iei aceste medicamente dupa ce nu le mai iei te ingrasi la loc pentru ca vei incepe sa mananci normal(daca pana atunci erai in "greva foamei") si in plus nu iti zice nimeni ca daca nu mananci nu ai aportul zilnic necesar de substante nutritive si ca din cauza asta organismul va incepe ca consume din rezervele proprii iar primele rezerve care vor fi consumate sunt rezervele proteice, adica iti va scadea masa musculara.Unii iau suplimente de vitamine crezand ca rezolva problema dar nu e corect asa si mai rau iti dai metabolismul si ficatul peste cap.Concluzia e ca daca slabesti prin astfel de metode gen cure disociate, greva foamei,medicamente care iti taie pofta de mancare nu faci altceva decat sa dai jos din muschi si nicidecum din grasimi pe care le-ai acumulat in timp si pe care pe ele trebuie sa le dai jos ca sa slabesti si sa fii sanatos.
Grasimile le dai jos numai prin sport si ajutat de o dieta saraca in grasimi.
Deci, sfatul meu este sa faci mult sport si sa mergi la un nutritionist care sa iti faca o dieta ce sa iti asigure necesarul zilnic de minerale, vitamine, nutrienti.
Sanatate.



Tu roxanachitu, nu te mai da atat de desteapta! Aici, fiecare isi spune parerea, ca raspuns la o intrebare pusa; iar, cea care intreaba este libera sa aleaga intre raspunsuri; nu trebuie sa raspunzi, tu, la parerea mea si sa dai sfaturi savante : "organismul va incepe sa consume din rezervele proprii iar primele rezerve care vor fi consumate sunt rezervele proteice, adica iti va scadea masa musculara..." Extraordinar ce desteapta, esti! Mai bine, ai invata sa scrii corect, dpv
gramatical si apoi, sa postezi din informatiile tale savante!
De CLA 1000 ai auzit? Se ia concomitent(optional) cu tratamentele de slabire, tocmai pt. a nu pierde musculatura.
driada
Postat pe 13 Martie 2009 20:38
Off topic:

Dacã nu mãnânci întâi se consumã zahãrul aflat normal în sânge ºi-þi scade glicemia (e normal). Aste se-ntâmplã ºi fãrã sã simþi foarte multe, ai o senazaþie aproape plãcutã în care foame de face mai energic sau nerãbdãtor.

Apoi se consumã grãsimea, adicã începi sã slãbeºti. În momentul ãsta simiþi acut foamea ºi simþi cã nu mai ai rezistenþã sau forþzã. De aceea e greu sã slãbeºti, pentru cã trebuie sã treci prin aceastã stare :)

Dacã-ncepe sã scadã masa muscularã situaþia deja se agraveazã, organismul funcþioneazã acum în regim de avarie ºi poate fi afectatã rezistenþa la boli.

Proteinele au capacitate caloricã mare, dar rolul lor în organism este mult mai important, de a conferi corpului structura (forma) ºi proprietãþile necesare pentru a funcþiona ºi a transforma mâncarea în energie ºi pentru a consuma energia la comanda, centralizatã, a creerului.

Aºa cã scopul este sã nu arzi proteinele tale din masa muscularã, ci pe cele care le-ai mâncat :)
toughy
Postat pe 19 Martie 2009 15:57
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-03-10 23:13:49
De la: driada, la data 2009-03-09 17:15:40
De la: Ginutza03, la data 2008-12-22 12:17:53cica e foarte bun. l-a folosit cineva?


Da! Eu l-am folosit si il folosesc din cand in cand. Se elibereaza in farmacii, fara reteta, iti iei cate vrei
si e f.bun, daca il folosesti corect, adica daca respecti indicatiile. L-am incercat dupa ce am vazut-o pe
coafeza mea, care slabise 6 kg in 3 luni; nu este un produs din categoria SUPLIMENTE ALIMENTARE,
ci este, special pt.slabit, este medicament, care se foloseste in tratamentul obezitatii. Are intr-adevar
contraindicatii, dar nu e asa de periculos; eu am luat, fara recomandarea medicului, acum 3 ani,
prima data si, de atunci, mai iau din cand in cand, cate trei luni(ca sa slabesc 3-4 kg). E singurul produs
care a functionat, la mine; restul sunt doar chestii comerciale cu reclama mare, pt.vanzare.
Sa nu te astepti sa slabesti spectaculos din prima luna, ca nu se vede, de la inceput; abia dupa a doua luna incepe sa dea rezultate(cand iei prima data), dar, pe urma, dupa ce faci pauze si incepi iar`, ai
rezultate vizibile, mai repede(cateva zile). Dupa parerea mea, e cel mai bun. Am uitat sa-ti spun ca,
dupa ce ai luat 3-4 luni si apoi faci pauza, nu te mai ingrasi la fel de repede; te mentine un timp, pe
cand, cu produsele astea - suplimente alim.-, chiar daca slabesti( eu ma ingras de la ele), cand nu mai
iei, tre ingrasi imediat si mai mult decat ai fost, inainte de a lua.
Exista Lindaxa 10 mg si Lindaxa 15 mg. Eu am folosit de 15 mg; este vreo 70 RON; pare mult, dar e mai ieftin decat suuplimentele alim., din care trebuie sa iei cate 2 pastile , de 3ori pe zi, pt.ca, Lindaxa iei doar o capsula pe zi, cam la aceeasi ora, iar cutia are 30 de capsule.
Rezultate da, daca il folosesti corect : deci, ti-am spus despre coafeza mea, un alt exemplu de rezultat pozitiv este la mine si mai am doua prietene care au incercat, dupa mine si sunt multumite;
acum iau si ele, ca si mine, din cand in cand(dupa sarbatori sau alte evenimente, cand te indopi
obligatoriu).

tu iei lindaxa 3 luni de zile ca sa slabesti DOAR 3-4 kilograme? . pai greutatea ta intr-o zi poate sa varieze intre 500-1000 de grame in functie de cat mananci si bei in ziua aia si in functie de cat elimini prin urina, transpiratie,materii fecale...Deci tu pana la urma iei 3 luni lindaxa ca sa slabesti un numar fabulos de 2-3 kilograme...O Doamne...tu te droghezi cu acest medicament si te mai si lauzi cu asta.
God...foolish people



Tu, roxanachitu, nu te poti abtine cu sfaturile?
Ti-am spus si iti repet(ceea ce mi-ai sugerat si tu si esti in contradictie cu tine), eu am postat experienta mea si nu ti-am cerut tie, parerea. Stiu si eu sa citesc prospecte si alte documentatii despre medicamente si efectele lor. Eu mi-am asumat riscul pe pielea mea. Fata care a intrebat, daca voia sa se duca la nutritionist, se ducea si nu mai cerea sa afle experienta altora, care au luat acest medicament, aici, pe forum! Fiecare i-a spus din experienta, nu din prospecte si referate medicale. Astea le poate citi si singura, inainte de a lua ceva, orice, referitor la medicamente.
Cea care indeamna la ceva cu sfaturile, esti tu! Abtine-te de a arata, cat esti de desteapta! Posteaza, daca ai o experienta de povestit!
Si tot din experienta mea iti spun ca Lindaxa se vinde fara reteta; l-am cumparat din mai multe farmacii, chiar din orase diferite si nu mi s-a cerut, niciodata, reteta!
driada
Postat pe 19 Martie 2009 19:43
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-03-14 01:12:58
De la: driada, la data 2009-03-13 20:38:05
De la: eu_roxanachitu, la data 2009-03-12 12:49:15Iti raspund eu: MERGI LA UN MEDIC NUTRITIONIST.
Dulcik a postat prospectul lindaxei pe forum.Acolo poti vedea cand este indicat sa ia cineva acest medicament.Dupa cum ai vazut este un tratament ADJUVANT in CURELE DE SLABIRE.Ceea ce nu se zice in niciun prospect al niciunui astfel de medicament este ca aceste substante nu fac altceva decat sa ITI TAIE POFTA DE MANCARE.DACA VREI SA TE INFOMETEZI POTI SA O FACI SI SINGURA FARA SE BAGI IN TINE SI ALTCEVA.
Pe langa asta nu scrie nicaieri ca daca iei aceste medicamente dupa ce nu le mai iei te ingrasi la loc pentru ca vei incepe sa mananci normal(daca pana atunci erai in "greva foamei") si in plus nu iti zice nimeni ca daca nu mananci nu ai aportul zilnic necesar de substante nutritive si ca din cauza asta organismul va incepe ca consume din rezervele proprii iar primele rezerve care vor fi consumate sunt rezervele proteice, adica iti va scadea masa musculara.Unii iau suplimente de vitamine crezand ca rezolva problema dar nu e corect asa si mai rau iti dai metabolismul si ficatul peste cap.Concluzia e ca daca slabesti prin astfel de metode gen cure disociate, greva foamei,medicamente care iti taie pofta de mancare nu faci altceva decat sa dai jos din muschi si nicidecum din grasimi pe care le-ai acumulat in timp si pe care pe ele trebuie sa le dai jos ca sa slabesti si sa fii sanatos.
Grasimile le dai jos numai prin sport si ajutat de o dieta saraca in grasimi.



Deci, sfatul meu este sa faci mult sport si sa mergi la un nutritionist care sa iti faca o dieta ce sa iti asigure necesarul zilnic de minerale, vitamine, nutrienti.
Sanatate.



Tu roxanachitu, nu te mai da atat de desteapta! Aici, fiecare isi spune parerea, ca raspuns la o intrebare pusa; iar, cea care intreaba este libera sa aleaga intre raspunsuri; nu trebuie sa raspunzi, tu, la parerea mea si sa dai sfaturi savante : "organismul va incepe sa consume din rezervele proprii iar primele rezerve care vor fi consumate sunt rezervele proteice, adica iti va scadea masa musculara..." Extraordinar ce desteapta, esti! Mai bine, ai invata sa scrii corect, dpv
gramatical si apoi, sa postezi din informatiile tale savante!
De CLA 1000 ai auzit? Se ia concomitent(optional) cu tratamentele de slabire, tocmai pt. a nu pierde musculatura.

Mai DRIADA, tu esti "fata aceea desteapta" care ia lindaxa 3 luni de cate ori se indoapa la vreo sarbatoare ca sa slabeasca doar 3 kilograme...Nu ma mir ca reactionezi asa.
For the record: SUNT FARMACIST SI IMI PERMIT SA DAU NISTE SFATURI IN CUNOSTIINTA DE CAUZA...Eu nu sfatuiesc pe nimeni sa ia medicamente doar pentru ca i-a mers bine coafezei...Fiecare organism reactioneaza diferit la tratament (asta daca te-ai obosit macar sa citesti si alte pareri de pe acest topic sa vezi ca la altii "metoda ta" nu a functionat "atat de bine ca la tine, prietenele tale si coafeza ta").La cate cazuri de intoxicatii cu medicamente intalnesc in practica de zi cu zi din cauza administrarii unui medicament la sfatul "coafezei" sau vecinei (sa nu aduc totusi in discutie si cazurile in care si medicii prescriu aiurea rau niste tratamente,de te crucesti) numai eu stiu asa ca imi permit sa atrag atentia cand o "neinformata" ca tine isi da cu parerea "ca nu e periculos asa cum se crede", ca "poti sa-l cumperi fara reteta" (fals...ca unii farmacisti il vand si fara reteta ca sa isi creasca vanzarile, in speta si profitul e cu totul alta discutie),etc mai ales in legatura cu medicamente care actioneaza la nivel SNC asa...fara sa aibe o baza.
Mai mult, tu singura ai zis ca este un medicament indicat in TRATAMENTUL OBEZITATII (si nu numai...observi si in prospect anumite indicatii legate de IMC si altele, prospect pe care,apropo,l-a postat dulcik...) iar daca tu il folosesti pentru a scapa DOAR DE HALUCINANTUL SURPLUS de 3-4 kg pe care il pui (citez) "dupa sarbatori sau alte evenimente, cand te indopi
obligatoriu"...e INGRIJORATOR...si pe deasupra posibil ca tu sa ai o problema: pentru ca ai ajuns sa "tratezi" un surplus de 3-4 kilograme ca o problema atat de serioasa ca OBEZITATEA (ceea ce e foarte gresit).
Citez din prospectul Lindaxei: "Lindaxa este indicat ca tratament adjuvant în cadrul programului de combatere a obezitãþii, pentru:
• pacienþii cu obezitate datoratã unei alterãri a balanþei energetice provocatã de supraalimentare (IMC 30 sau mai mare)
• pacienþi supraponderali (IMC 27 sau mai mare) ºi cu factori de risc, cum ar fi diabetul zaharat tip 2 sau afecþiuni ce implicã compoziþia de lipide din sânge (dislipidemie).
Tratamentul trebuie condus sub supravegherea medicalã a unui medic cu experienþã în ce priveºte tratamentul obezitãþii.
Scãderea masei corporale trebuie asociatã cu o modificare în compoziþia meselor ºi a obiceiurilor alimentare, cât ºi cu o creºtere a activitãþii fizice. Lindaxa trebuie prescris doar pacienþilor ale cãror scãderi în greutate au fost insuficiente atunci când s-a utilizat un regim adecvat de scãdere în greutate, de exemplu mai puþin de 5% pe o perioadã de 3 luni."
LASA-I PE PROFESIONISTI (si NU ma includ pe mine aici) SA VORBEASCA DESPRE ACESTE LUCRURI...tu limiteaza-te doar la a posta o experienta,ATAT.
Revin la prima mea postare: "tu iei lindaxa 3 luni de zile ca sa slabesti DOAR 3-4 kilograme?Pai greutatea ta intr-o zi poate sa varieze intre 500-1000 de grame in functie de cat mananci si bei in ziua aia si in functie de cat elimini prin urina, transpiratie,materii fecale...Deci tu pana la urma iei 3 luni lindaxa ca sa slabesti un numar fabulos de 2-3 kilograme...O Doamne...tu te droghezi cu acest medicament si te mai si lauzi cu asta.
God...foolish people."
Deci scumpa...mai informeaza-te pentru ca esti total pe dinafara.
Tara noastra este printre fruntase la nivel european la consumul abuziv de medicamente... iar tu in inconstienta ta,indemni pe altii sa ia medicamente precum LINDAXA care actioneaza pe sistemul nervos central (ca de....unde sa actioneze decat pe SNC,ca doar acolo e centrul foamei pe care sibutramina din Lindaxa si Reductil il inhiba...asta ca sa stii si tu), asa ca imi permit sa intervin cu o INFORMATIE (si subliniez informatie si nu PARERE) pertinenta din punct de vedere medical.
Ai dreptate intr-o singura privinta: ca aici se posteaza pareri si persoana care a avut o nelamurire este libera sa aleaga intre parerile/raspunsurile postate...Si atunci te intreb eu pe tine ,"domnisoara doctor docent honoris cauza" in stiinte medicale si altele, DE CE TE DERANJEAZA CA EU, CA SI TINE SI MULTI ALTII,AM O PARERE?
Te deranjeaza ATAT DE TARE faptul ca am postat o parere negativa la "indoparea" ta cu medicamente?
Da stiu ce este cla 1000.
Este un acid gras,monocarboxilic,din grupul omega 6,polinesaturat,cu legaturi duble conjugate situate in pozitia cis-adica in acelasi plan vazand formula in spatiu, des utilizat in practica medicala pentru a scadea nivelul colesterolului din sange la nivel global (dar mai corect reduce raportul LDL="colesterolul rau"/HDL="colesterolul bun"),pentru rolul lui in buna fuctionare cerebrala (ca daca nu stiai acizii omega sunt extrem de utili creierului, pentru memorie...etc),ca adjuvant in curele de slabire,etc.Pe langa asta acidul linoleic,cla 1000 cum il cunosti tu, este si un precursor al acidului arahidonic, acid propriu organismului care alcatuieste membranele celulelor umane, acid arahidonic din care se sintetizeaza prostaglandinele cu diverse efecte ("pozitive" sau "negative" asupra organismului in functie de ce prostaglandina este vorba) in protectia gastrica, in ovulatie (de asta se umfla foliculu Graafl...datorita efectului proinflamator al unor prostaglandine...iar acest folicul se sparge si elibereaza apoi ovulul=>ovulatia),de inducere a reactilor de aparare gen febra, inflamatii....etc.Doresti sa iti spun mai multe?Dar daca voi continua asa voi fi si eu asa cum esti tu si oricum ar fi un timp irosit pentru ca tu,draga mea driada,nu intelegi mai nimic
Plus ca discutia era strict despre LINDAXA (sau Reductil care e acelasi lucru) si ce face aceasta,nu despre acidul linoleic conjugat=cla 1000 si cu atat mai putin despre gramatica....(la mine, daca au fost erori...e de scuzat si de inteles...tocmai iesisem din garda...deci...).
Daca vrei,iti pot imprumuta o carte de biochimie ca sa mai citesti despre ordinea epuizarii depozitelor energetice din organism.O sa vezi acolo: ....se va consuma initial glicogenul hepatic, apoi se trece la glicogenul muscular,etc.......si in ultima instanta se vor consuma depozitele lipidice.Dar ce iti zic eu tie asta...din moment ce tu te crezi atat de despteapta...e fara rost.
Iar ceea ce am zis eu legat de pierderea masei musculare in cure de slabire tinute aiurea (fie ele si cu medicamnte gen lindaxa,reductil, regenon-pentru ca eu m-am referit strict la acestea) tu singura mi-ai dat dreptate prin evidentierea faptului ca se asociaza si alte tratamente pentru A MENTINE MASA MUSCULARA.
Sanatate.


Inca nu ti-ai rezolvat problema cu punctuatia in text! Mai insista cu gramatica limbii romane! De asemenea, vezi si capitolul cu folosirea majusculelor!
driada
Postat pe 19 Martie 2009 19:54
De la: toughy, la data 2009-03-19 15:57:47Off topic:

Dacã nu mãnânci întâi se consumã zahãrul aflat normal în sânge ºi-þi scade glicemia (e normal). Aste se-ntâmplã ºi fãrã sã simþi foarte multe, ai o senazaþie aproape plãcutã în care foame de face mai energic sau nerãbdãtor.

Apoi se consumã grãsimea, adicã începi sã slãbeºti. În momentul ãsta simiþi acut foamea ºi simþi cã nu mai ai rezistenþã sau forþzã. De aceea e greu sã slãbeºti, pentru cã trebuie sã treci prin aceastã stare :)

Dacã-ncepe sã scadã masa muscularã situaþia deja se agraveazã, organismul funcþioneazã acum în regim de avarie ºi poate fi afectatã rezistenþa la boli.

Proteinele au capacitate caloricã mare, dar rolul lor în organism este mult mai important, de a conferi corpului structura (forma) ºi proprietãþile necesare pentru a funcþiona ºi a transforma mâncarea în energie ºi pentru a consuma energia la comanda, centralizatã, a creerului.

Aºa cã scopul este sã nu arzi proteinele tale din masa muscularã, ci pe cele care le-ai mâncat :)


matracucu
Postat pe 20 Martie 2009 12:08
pana la urma sincer nu este o solutie sa slabesi cu medicamente.. eu am luat destul prostii din astea si multe diete si aveam 55 kg nu eram o grasanca si am ajuns sa am ulcer si pt ce... pt prostia tineretii(14 ani) bine acum am scapat de ulcer... dar totusi fetelor nu va sfatuiesc sa slabiti cu medicamente... o diea si sport... iei pe moment pastile, te simti bine ca ai slabit si dupa apar problemele de sanatate.... cine te place te place si mai plinutza
_dulcik_
Postat pe 20 Martie 2009 22:24
De la: laurathegirl, la data 2009-03-20 12:08:03
De la: toughy, la data 2009-03-19 15:57:47Off topic:

Dacã nu mãnânci întâi se consumã zahãrul aflat normal în sânge ºi-þi scade glicemia (e normal). Aste se-ntâmplã ºi fãrã sã simþi foarte multe, ai o senazaþie aproape plãcutã în care foame de face mai energic sau nerãbdãtor.

Apoi se consumã grãsimea, adicã începi sã slãbeºti. În momentul ãsta simiþi acut foamea ºi simþi cã nu mai ai rezistenþã sau forþzã. De aceea e greu sã slãbeºti, pentru cã trebuie sã treci prin aceastã stare :)

Dacã-ncepe sã scadã masa muscularã situaþia deja se agraveazã, organismul funcþioneazã acum în regim de avarie ºi poate fi afectatã rezistenþa la boli.

Proteinele au capacitate caloricã mare, dar rolul lor în organism este mult mai important, de a conferi corpului structura (forma) ºi proprietãþile necesare pentru a funcþiona ºi a transforma mâncarea în energie ºi pentru a consuma energia la comanda, centralizatã, a creerului.

Aºa cã scopul este sã nu arzi proteinele tale din masa muscularã, ci pe cele care le-ai mâncat :)




... did I do anything ?
toughy
Postat pe 21 Martie 2009 23:27
Daca va ajuta cu ceva va pot recomanda un cabinet de estetica ,care nu are preturi mari www.esteticaplus.ro
panselutza10
Postat pe 26 Martie 2009 00:00
De la: toughy, la data 2009-03-21 23:27:08
De la: laurathegirl, la data 2009-03-20 12:08:03
De la: toughy, la data 2009-03-19 15:57:47Off topic:

Dacã nu mãnânci întâi se consumã zahãrul aflat normal în sânge ºi-þi scade glicemia (e normal). Aste se-ntâmplã ºi fãrã sã simþi foarte multe, ai o senazaþie aproape plãcutã în care foame de face mai energic sau nerãbdãtor.

Apoi se consumã grãsimea, adicã începi sã slãbeºti. În momentul ãsta simiþi acut foamea ºi simþi cã nu mai ai rezistenþã sau forþzã. De aceea e greu sã slãbeºti, pentru cã trebuie sã treci prin aceastã stare :)

Dacã-ncepe sã scadã masa muscularã situaþia deja se agraveazã, organismul funcþioneazã acum în regim de avarie ºi poate fi afectatã rezistenþa la boli.

Proteinele au capacitate caloricã mare, dar rolul lor în organism este mult mai important, de a conferi corpului structura (forma) ºi proprietãþile necesare pentru a funcþiona ºi a transforma mâncarea în energie ºi pentru a consuma energia la comanda, centralizatã, a creerului.

Aºa cã scopul este sã nu arzi proteinele tale din masa muscularã, ci pe cele care le-ai mâncat :)




... did I do anything ?


a lot !!!
matracucu
Postat pe 26 Martie 2009 16:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pastilele xl-s 9 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:11
karma mea:) 23 De la: kudika418546 13 August 2011 15:00
Cetona de zmeura, raspberry ketones, cat de bune sunt? 19 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:01
blog! 2 De la: _dulcik_ 6 Martie 2009 08:58
slabim cu ajutorul spirulinei? 29 De la: ginetta 24 Octombrie 2013 15:18