Setari Cookie-uri

Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique!

Uleiul de argan Abgur este un ulei pur, 100%natural, fara ingrediente chimice de sinteza,certificat organic ecocert. Uleiul de argan cosmetic este obtinut din samburi de argan neprajiti.
As dori sa incerc uleiul de argan cosmetic.
kudika424715
Postat pe 26 Aprilie 2012 15:48
Uleiul de argan bio pentru piele Abgur intretine sanatatea pielii, accelereaza regenerarea pielii, dar si previne aparutia ridurilor, poate fi folosit in cazul unui par fragil, iar uleiul de argan bio alimentar poate fi folosit la prepararea sosurilor, salatalor, paste, peste, carne. Uleiul cosmetic este obtinut din 100% ulei natural din sâmburi de argan neprãjiþi (Argania Spinosa), iar uleiul de argan alimantar este obtinut din 100% ulei natural din sâmburi prãjiþi de argan (Argania Spinosa).
As dori sa le incerc pe ambele pentru ca am auzit ca sint foarte bune
kudika449961
Postat pe 26 Aprilie 2012 16:13
Uleiul de argan Abgur alimentar difera de cel cosmetic prin modul de obtinere. Uleiul alimentar reprezinta un ulei pur, 100% natural,fara produsi chimici de sinteza pentru a nu strica savoarea si se obtine prin presarea la rece a samburilor de argan usor prajiti. In schimb,uleiul cosmetic se obtine din samburi neprajiti si contribui la ingrijirea si splendoarea intregului corp.
As dori mult sa incerc uleiul de argan Abgur cosmetic.
Ramona_Dumitriu_1
Postat pe 26 Aprilie 2012 16:22
Uleiul de argan bio pentru piele Abgur intretine sanatatea pielii, accelereaza regenerarea pielii, dar si previne aparutia ridurilor, poate fi folosit in cazul unui par fragil, iar uleiul de argan bio alimentar poate fi folosit la prepararea sosurilor, salatalor, paste, peste, carne. Uleiul cosmetic este obtinut din 100% ulei natural din sâmburi de argan neprãjiþi (Argania Spinosa), iar uleiul de argan alimantar este obtinut din 100% ulei natural din sâmburi prãjiþi de argan (Argania Spinosa).
kudika449961
Postat pe 26 Aprilie 2012 16:41
Uleiul de Argan alimentar Abgur se obtine prin presare la rece a samburilor de argan usor prajiti proveniti numai din culturi organice iar Uleiul de Argan cosmetic este 100% natural obtinut din samburi de argan neprajiti proveniti din culturi organice.
Mi-ar place sa incerc uleiul de argan alimentar.
kudika417138
Postat pe 27 Aprilie 2012 07:15
Uleiul de Argan alimentar Abgur se obtine prin presare la rece a samburilor de argan usor prajiti proveniti numai din culturi organice iar Uleiul de Argan cosmetic este 100% natural obtinut din samburi de argan neprajiti proveniti din culturi organice.
manuela_manescu
Postat pe 27 Aprilie 2012 10:04
Uleiul cosmetic este obtinut din samburi de argan neprajiti, iar uleiul de argan alimentar este obtinut din samburi de argan usor prajiti.
Mi-ar place sa il incerc pe cel cosmetic, am auzit multe lucruri bune despre el.
logic2000
Postat pe 27 Aprilie 2012 10:29
kudika449961
Postat pe 27 Aprilie 2012 16:05
kudika449961
Postat pe 27 Aprilie 2012 18:34
modalitatea de intrebuintare....intern /extern as dori uleiu de argan
kristink
Postat pe 27 Aprilie 2012 21:19
kudika449961
Postat pe 27 Aprilie 2012 23:09
Concursul s-a incheiat!

Felicitari utilizatorilor:
pescarul_sa
iasomye
yulik_4_u

Castigatorii vor fi contactati pe e-mail pentru a le fi oferite informatii cu privire la intrarea in posesie a premiului.

Va multumim pentru participare!
concursKudika
Postat pe 30 Aprilie 2012 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relaxeaza-te la Shakti Spa! 77 De la: concursKudika 11 Septembrie 2016 01:59
Concurs Meli Melo – Paris 518 De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22
Concurs Xide - arome incitante pentru toate ocaziile 305 De la: concursKudika 24 Septembrie 2009 18:17
Concurs Ravioli 515 De la: Motz 13 Iunie 2010 16:13
Imbogateste-ti garderoba cu piese vestimentare marca Moja.ro! 426 De la: concursKudika 15 Noiembrie 2012 17:54