Mai multe
| Bunaaa! Am primit cadou saptamana trecuta pentru baietelul meu un sampon de galbenele de la Weleda si sunt tare fericita. I s-a facut parul asa de matasos si pielea capusorului foarte fina! Sa va spun ca l-a folosit si sotul meu? El e destul de sensibil in general, dar cu samponul asta se impaca tare bine. Nici nu mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut. Cei de la Weleda sunt recunoscuti pentru produsele lor din galbenele si ganditi-va ca e 100% natural! Cautati-l neaparat! |
|
cristinamihnea Postat pe 27 Aprilie 2012 12:25 |
|---|
|
Eu cand am avut parul distrus am folosit Absolut repair si Balsamul din aceeasi gama si a facut minuni! http://www.beautycosmetic.ro/20-coafura-frizerie/27-l-oreal/76-absolut-repair |
|
Cosmetice_PeNet_1 Postat pe 14 Iunie 2012 10:40 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Aplic extensii microrings, 4RON/buc MANOPERA GRATIS!!! | 1 | De la: deea_black_beauty 6 Martie 2011 19:02 |
| atipic | 18 | De la: kudika378235 21 Martie 2011 23:48 |
| coada rasucita | 4 | De la: balrog 14 Martie 2011 15:08 |
|
|
||
| bubite rosi | 18 | De la: irinuk_x 20 Iunie 2009 14:46 |
| Vopsea de par: roscat cu aspect natural | 1 | De la: vulturash 8 Iunie 2011 13:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.