Setari Cookie-uri

Dureri menstruale foarte mari.

De la: kudika_5533, la data 2012-05-06 09:52:17tin sa mai mentionez ca pana nu m-am apucat sa iau anticonceptionale in fiecare luna eram varza nici nu ma puteam da jos din pat. totusi durerile astea nu sunt normale eu am mers la medic si mi-a spus ca am ovare polichistice si e posibil sa ai si tu la fel
aceeasi problema am si eu!...urmareste si citeste cu atentie ce am scris pana acum...la tine cum se manifesta?...ai cheaguri de sange care curg odata cu menstrele?...capul te doare, cateodata?...e groaznic acest diagnostic dat si mai ales cine are aceasta boala!...ai facut multe intreruperi de sarcina?...cunosti originea ovarelor polichistice?
fatavesela
Postat pe 6 Mai 2012 15:19
si eu am incercat cu toate pastilele posibile...si nu a mers....de doua luni iau anticonceptionale si e super...nici nu-mi mai dau seama ca am menstruatie....
nykky
Postat pe 6 Mai 2012 16:46
panadol,nurofen ibalgin,tramadol,supozitoare piafen,diclofenac,ketofen,alimentatie usoara si repaos in prima zi
utad
Postat pe 6 Mai 2012 19:12
plicuri de flamexin si ibalgin
kudika503033
Postat pe 6 Mai 2012 21:10
Eu folosesc anticonceptionale si cand durerile sunt mai suportabile.Totusi cand am dureri menstruale iau Piroxicam.E foarte eficient.Sunt capsule.Cred ca trebuie sa mergi la medic si sa rogi sa-ti prescrie.
mariacristinapp
Postat pe 7 Mai 2012 00:40
Nu inteleg de ce toata lumea fuge de medic; prescriptiile medicului sunt cele mai bune; o vizita la ginecolog si vei stii probabil daca nu cumva este o problema medicala (anexita etc); asa sunt o groaza de medicamente cu efecte secundare care pot fi recomandate de toata lumea: algocalmin, ibalgin/ibuprofen, no spa etc; pentru probleme mai mari se ajunge deja la injectabile.
alina_miculschi
Postat pe 7 Mai 2012 08:16
...uite, na!, ne dam si noi cu parerea!...daca consideri ca nu te priveste da ignore!...mai aflam si noi cate ceva...poate multe dintre noi nu avem timp sa ajungem la medici, poate nu avem destule finante, etc,etc.Te-am deranjat cu ceva?...fiecare stie ce are de facut cu viata sa!...dar o parere nu strica nimanui!
fatavesela
Postat pe 7 Mai 2012 08:21
durerile menstruale f mari sint o cauza , unele boli pot cauza dureri ,infectii.nu cauta sa ameliorezi doar pe moment durerea mergi si consulta un medic .
kudika125148
Postat pe 7 Mai 2012 09:42
Anticonceptionalele sunt o solutie temporara, nu le poti lua la nesfarsit.Pe mine m-au dus la hipertensiune arteriala si risc de infarct si AVC.
Thais13
Postat pe 7 Mai 2012 19:58
...pe deasupra te poti ingrasa, apare pilozitatea,etc,etc.
fatavesela
Postat pe 7 Mai 2012 20:36
nu am facut intreruperi de sarcina
kudika_5533
Postat pe 8 Mai 2012 16:28
Si eu am avut dureri mari la menstruatie de la inceput pana cand, mergand sa ma operez de apendicita, s-a descoperit ca aveam un ovar "imbracat" cu o dragutza de infectie pe care, dr. n-o descoperise la ecograf ...A iesit urat de tot!Dupa asta, durerile au devenit mult mai slabe.Dupa nasterea primului copil...doar crampe pasagere, usoare...
Sanatate!
kon
Postat pe 9 Mai 2012 11:26

kudika517039
Postat pe 13 Mai 2012 13:28
NO-Spa 80 mg ( 3 pastile pe zi: dimineata, dupa-amiaza si seara)- pastilele mi au fost recomandate de doctor!
dyaaa
Postat pe 13 Mai 2012 14:56
SUPOZITOARE DICLOGESIC SI SA BEI FOARTE MULTA SCORTISOARA. PREPARI UN CEAI DIN BETE DE SCORTISOARA PE CARE IL LASI SA FIARBA 15 MINUTE, DUPA INDULCESTI SI BEI. SANATATE
FLORYT_A
Postat pe 14 Mai 2012 07:16
aulin e foarte bun
kudika392963
Postat pe 14 Mai 2012 16:15
Buna! Nu prea ma pricep dar pot sa-ti spun ca exista un produs natural special conceput pentru perioada aceasta speciala la voi fetele.
Putem discuta pe mail mai detaliat,macar te informezi si iei o decizie.
mgitudor@yahoo.com este adresa mea.
Iti doresc numai bine
memeitza
Postat pe 19 Mai 2012 17:16
eu iau ibalgin si imi trece imediat1 o pastila pe zi si e gata...dupaia ma simt good
kudika_7899
Postat pe 20 Mai 2012 20:06
Durerile menstruale în termeni medicali durerile din zilele de menstruatie se numesc - dismenoree. De acestea suferã în primul rând fetele ºi femeile tinere, care, adeseori chinuite de ele, nu mai pot munci sau pierd orele de ºcoalã. Dar ºi femeile mature pot acuza, în perioada menstruatiei, dureri uºoare sau medii de abdomen. Tot mai multe femei îºi doresc sã nu mai apeleze în fiecare lunã la analgezicele de sintezã, ci sã elimine durerea prin metode naturiste. Pentru combaterea durerile menstruale existã, din fericire, un numãr mare de leacuri de casã, care ºi-au dovedit cu prisosinþã eficienþa.
1.Ceaiul de coada ºoricelului ajutã împotriva durerilor din perioada ciclului. Pregãtire: Douã linguriþe de plantã uscatã plus floare, se opãresc cu o ceaºcã de apã fierbinte, se lasã sã se infuzeze timp de 10 minute, apoi se strecoarã. Folosire: Ceai se bea pe tot parcursul zilei.
Atenþie! Ceaiul de coada ºoricelului se poate bea ºi în cazul sângerãrilor prea puternice.

BÃI DE COADA SORICELULUI
0 baie de coada ºoricelului aduce o calmare simþitoare diferitelor dureri.
Preparare: Pentru o baie completã se iau 50-75 g de plantã uscatã (compozee), peste care se toarnã 1 litru de apã fierbinte. Se lasã sã se infuzeze 10 minute dupã care se strecoarã ºi se toarnã în apa de baie. Pentru o baie de ºezut este nevoie numai de 25 g plantã.
Folosire: Se stã în baie 15 minute, la temperatura de 38°C maximum.
Atenþie! Dupã folosirea ceaiului de coada ºoricelului, nu se va expune pielea la soare! Se poate produce o descuamare a pielii ºi pot apãrea mâncãrimi.
Mai multe remedii http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/Durerile-menstruale.htm
kudika_7651
Postat pe 21 Mai 2012 13:10
Sau Paduden eu il recomand tuturor si se pare ca isi face efectul cum si unde trebuie .
ad__83
Postat pe 21 Mai 2012 15:10
Fetelor e de preferat ceva natural pt ca ve.ti lua mereu si pe termen lung chimicalele vor dauna.
memeitza
Postat pe 22 Mai 2012 15:58
Incearca PRIMOSE PLUS de la NTRILITE. special conceput pt. perioada asta delicata. E natural . Daca ai intrebari legat de produs scrie.mi pe mgitudor@yahoo.com
Ti le pot procura fara probleme dar informeaza.te putin pe net si intreaba si doctorul ginecolog. decat sa iei pastile chimice care rezolva pe moment problema mai bine iei veva natural, asa cum aici au mai sugerat si alte persoane. Sper sa.ti fie de folos informatia.
O zi buna!
memeitza
Postat pe 25 Mai 2012 15:54
De la: fatavesela, la data 2012-05-07 20:36:19...pe deasupra te poti ingrasa, apare pilozitatea,etc,etc.
kudika_5533
Postat pe 15 Martie 2013 12:50
e adevarat, eu am luat in greutate imediat dupa 3 sapt de tratament cu anticonceptionale, dar din pacate nu am ce sa fac...am dureri foarte mari si doctorii mi-au zis ca momentan asta ar fi singura solutie pana cand ma hotarasc sa fac un copil,dupa nastere am inteles ca dispar durerile menstruale
kudika_5533
Postat pe 15 Martie 2013 12:55
De la: kudika_5533, la data 2013-03-15 12:55:15e adevarat, eu am luat in greutate imediat dupa 3 sapt de tratament cu anticonceptionale, dar din pacate nu am ce sa fac...am dureri foarte mari si doctorii mi-au zis ca momentan asta ar fi singura solutie pana cand ma hotarasc sa fac un copil,dupa nastere am inteles ca dispar durerile menstruale

In marea parte a cazurilor!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 15 Martie 2013 14:31
asa cum am mai scris mai sus exista un produs cu extracte naturale special conceput pentru perioada asta delicata. daca vrei sa elimini anticonceptionalele sau alte produse de origine chimica te incurajez sa.l incerci.
adresa mea de mail este mgitudor@yahoo.com
memeitza
Postat pe 16 Martie 2013 15:54
De la: memeitza, la data 2013-03-16 15:54:19asa cum am mai scris mai sus exista un produs cu extracte naturale special conceput pentru perioada asta delicata. daca vrei sa elimini anticonceptionalele sau alte produse de origine chimica te incurajez sa.l incerci.
adresa mea de mail este mgitudor@yahoo.com

kudika_15804
Postat pe 16 Martie 2013 16:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce se intampla 10 De la: kudika124021 19 Ianuarie 2011 20:36
AFACERI 2 De la: rondina 2 Mai 2012 16:03
Celulitis Nunca Mas. Grandes Ventas. 2 De la: kudika311000 1 Martie 2011 17:53
Idei mic dejun 13 De la: iulischa 12 Decembrie 2011 19:04
:( rochie mireasa 3 De la: kudika_36013 5 Iunie 2013 08:00