Setari Cookie-uri

Ce cant in acest moment? :D

Da da da...melodia zilei de 29 iulie..http://www.youtube.com/watch?v=ZviYmTMpBXE
PARTENERDEVIS
Postat pe 13 Iulie 2012 16:00
De la: muza_ta, la data 2012-07-13 12:14:06
De la: kudika_10817, la data 2012-07-13 09:41:15
De la: muza_ta, la data 2012-07-12 22:34:04The right mistakes.

Dac� un lucru pe care-l faci intereseaz� alte dou� persoane, cel puțin una dintre ele te va critica.

N-a mai fost acolo unde ești tu, dar �e precis� c� greșești.

Tu n-ai �ntrebat-o nimic, dar ea simte o datorie cosmic� s�-ți spun� p�rerea ei. Dac� e o prieten� sau face parte din familie va argumenta c� e normal s�-i pese, deci s� o crezi c�nd �ți zice c� greșești.

Dac� e aproape o necunoscut� va spune: eu n-am niciun interes! Cu at�t mai mult trebuie s� m� crezi! Greșești!

Și totuși tu simți c� trebuie s� faci acel lucru, nu pentru c� greșelile cele mai mari devin amintirile cele mai frumoase, ci pentru c� uneori instinctul rezolv� �ntr-o secund� probleme la care mintea st� blocat� s�pt�m�ni.

Uneori e o rochie pentru care toate �ți atrag atenția c� nu-ți ajung banii, alteori e un b�rbat despre care spun c� o s�-ți m�n�nce anii.

Nu o d�m �n paranoia, dar trebuie s� știi c� �n spatele multor sfaturi bine intenționate se ascund intențiile unor oameni care vor s�-ți pun� piedic�.

Oameni care au eșuat �ncerc�nd fix același lucru ca tine... și se tem c� tu o s� reușești.

Oameni care nici m�car n-au eșuat, c� le-a fost team� s� �ncerce... dac� ție o s�-ți ias� ușor ei ce mai fac? Le-ai dat lumea peste cap! Stai și tu cu capul la cutie ca toat� lumea!

Se dau prietenii t�i, dar nu sunt dec�t niște golani care-ți dezumfl� roțile la mașin� s� nu poți merge mai departe. Dar tu s�-i ierți... fie c� nu știu ce fac, fie c� știu prea bine, tu s�-i ierți, dar s� nu-i asculți.

La noi,la tipi e mai simplu. Pot s� m� �njur cu un prieten care mi-a zis ferește-te! și apoi s� ne �mbr�țis�m pe treptele bisericii... La femei e mai complicat, c� te toac� prietenele zilnic: ia zi, fat�, ai sc�pat de �la?

Toți str�ngem niște regrete, m�car s� fie alea care trebuie: s� �ți par� r�u de ce ai f�cut, nu de ce n-ai avut curajul s� �ndr�znești.

ceva de citit!

Tipul asta nu se prea pricepe la psihologia feminina si nici la cea masculina. Eu cunosc un individ care a incercat sa se bage intre un cuplu prieten si a incercat sa-i departa, motivandu-i prietenului nostru aflat in acel cuplu, ca ea nu e de nasul lui. Individului nu i-a reusit figura si si-a pierdut si cel mai bun prieten, pentru ca barbatul pe care incercase sa-l desparta de iubita lui, era cel mai bun prieten al acelui individ pana la acea data.

Unii barbati sunt la fel de invidiosi si de rau intentionati, cum sunt si unele femei, insa nu trebuie sa generalizam, deoarece nu toti oamenii care ne ofera sfaturi sunt rau intentionati sau vor sa ne puna piedici ca sa nu fim fericiti.

de ce spui ca nu se pricepe? eu chiar sunt de parere ca se pricepe. si nu se refera la toti prietenii, ci doar la o parte din ei.
si, da, au fost cazuri chiar la mine..cand am simtit invidie din partea unei asa zise prietene, care se trezea ea dand sfaturi fara sa i le cer si, dupa ce ca i-am interzis sa mai faca astfel de comentarii, tot nu s-a cumintit. drept urmare am sters-o definitiv de pe "lista de prieteni". la astfel de "prieteni" se refera si articolul de fata in mare parte. deci da, sfaturile alea "bine intentionate", nu erau de fapt atat de bine intentionate.

Mie mi se pare normal atunci cand gresesc cu ceva sa fiu urecheata de catre prietenele mele de suflet, au tot dreptul sa o faca, iar eu sunt datoare sa le ascult, daca eu consider ca ele au dreptate, incercand sa-mi indrept comportamentul, dupa cat ma duce pe mine capul. Oricum eu ascult toate sfaturile bine intentionate si iau din ele doar ceea ce consider ca mi se potriveste mie. In relatia mea de cuplu nu permit nimanui sa se bage insa, pentru ca doar eu si sotul meu stim cum suntem, ne cunoastem din alte ipostaze in care ceilalti nu au posibilitatea sa ne vada, dar si pentru ca doar noi doi stim ce este intre noi doi, ce sentimente avem unul pentru celalalt, cum ticaie fiecare dintre noi doi etc.

Revenind la prietene, de multe ori, noi, femeile, ne deschidem sufletul ca sa fim ascultate, nu pentru ca am cauta neaparat o solutie in afara, insa, de multe ori, cei ce asculta ce avem de spus, se simt oarecum datori sa ne ofere o solutie, chiar daca scopul pentru care vorbim despre o problema este acela de a ne descarca. Mai ales cand e vorba de o persoana care ti-e prietena, e foarte greu sa fii stana de piatra si doar s-o asculti, fara sa te gandesti cum o poti ajuta, ca sa se simta ceva mai bine. Poate omul acela care-ti ofera un sfat, poate ca nici nu e rau intentionat, ci isi doreste sa nu te mai vada plangand, suferind. Am mai zis, nu toti oamenii care ne sunt aproape ne sunt rau intentionati, dar e foarte greu cand o persoana iti este aproape sufleteste, sa nu te preocupe suferinta ei si sa nu incerci s-o ajuti cu un sfat macar, chiar daca ea nu ti-a cerut lucrul acesta.

In privinta prieteniilor dintre barbati, de multe ori, oricat de vechi si trainice ar fi acele prietenii, intre ei exista spiritul competitiv, de aceea unii prieteni care sunt solo pot fi gelosi, invidiosi, pe prietenii care au iubite sau sotii, si ar face orice respectivii ca sa-i desparta pe amicii lor de partenerele lor de cuplu. Un barbat uita si iarta mai greu greselile prietenilor, decar ar face-o o femeie cu o alta femeie prietena, de aceea nu sunt de acord cu ceea spune acel tip ca ei, barbatii, se impaca numaidecat dupa ce s-au jignit reciproc sau ceva de genul, pe cand noi, femeile, nu.

Personal iau sfaturile constructive ca pe ceva pozitiv, "sfaturile" ironice si rau intentionate nu le bag in seama (si, in general, persoanele care-mi ofera astfel de "sfaturi" nu-mi sunt prietene), insa nu permit nimanui sa intervina in relatia mea de cuplu, nici macar familiei sau prietenilor apropiati. Daca au ceva de comentat, ii ascult ce au de zis, insa doar eu si sotul meu stim mai bine decat oricine ce e bine pentru noi doi si relatia noastra.
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 11:34
On: ascult Led Zeppelin - Stairway to Heaven!
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 11:37
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 11:37:17On: ascult Led Zeppelin - Stairway to Heaven!

Yes!!!!!!!
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 11:38
De la: MissRainbow, la data 2012-07-14 11:38:36
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 11:37:17On: ascult Led Zeppelin - Stairway to Heaven!

Yes!!!!!!!

kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 11:39
Vanilla Ice - Ice Ice Baby
http://youtu.be/rog8ou-ZepE

I'm killin' your brain like a poisonous mushroom
Deadly, when I play a dope melody
Anything less that the best is a felony
Love it or leave it
You better gain way
You better hit bull's eye
The kid don't play
If there was a problem
Yo, I'll solve it
Check out the hook while my DJ revolves it

Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla

Now that the party is jumping
With the bass kicked in, the Vegas are pumpin'
Quick to the point, to the point no faking
I'm cooking MC's like a pound of bacon
Burning them if they're not quick and nimble
I go crazy when I hear a cymbal
And a hi hat with a souped up tempo
I'm on a roll and it's time to go solo
Rollin in my 5.0
With my ragtop down so my hair can blow
The girlies on standby
Waving just to say hi
Did you stop?
No, I just drove by
Kept on pursuing to the next stop
I busted a left and I'm heading to the next block
That block was dead

Yo so I continued to a1a Beachfront Ave
Girls were hot wearing less than bikinis
Rock man lovers driving Lamborghini
Jealous 'cause I'm out getting mine
Shay with a gauge and Vanilla with a nine
Ready for the chumps on the wall
The chumps are acting ill because they're so full of eight balls
Gunshots ranged out like a bell
I grabbed my nine
All I heard were shells
Fallin' on the concrete real fast
Jumped in my car, slammed on the gas
Bumper to bumper the avenue's packed
I'm tryin' to get away before the jackers jack
Police on the scene
You know what I mean
They passed me up, confronted all the dope fiends
If there was a problem
Yo, I'll solve it

Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla

Take heed, 'cause I'm a lyrical poet
Miami's on the scene just in case you didn't know it
My town, that created all the bass sound
Enough to shake and kick holes in the ground
'Cause my style's like a chemical spill
Feasible rhymes that you can vision and feel
Conducted and formed
This is a hell of a concept
We make it hype and you want to step with this
Shay plays on the fade, slice it like a ninja
Cut like a razor blade so fast
Other DJ's say, "damn"
If my rhyme was a drug
I'd sell it by the gram
Keep my composure when it's time to get loose
Magnetized by the mic while I kick my juice
If there was a problem
Yo, I'll solve it!

Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla

Yo man, let's get out of here
Word to your mother

Ice ice baby
Too cold
Ice ice baby
Too cold too cold
Ice ice baby
Too cold
Ice ice baby
Too cold too cold
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 12:11
De la: rondina, la data 2012-07-14 12:11:26 Vanilla Ice - Ice Ice Baby
http://youtu.be/rog8ou-ZepE

I'm killin' your brain like a poisonous mushroom
Deadly, when I play a dope melody
Anything less that the best is a felony
Love it or leave it
You better gain way
You better hit bull's eye
The kid don't play
If there was a problem
Yo, I'll solve it

Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla
Ice ice baby Vanilla

................................................

Aha,imi faci in ciuda?????? Ice,ice, babyyyyyyy!!!!!
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 12:35
Noope....te racoresc...
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 12:36
De la: rondina, la data 2012-07-14 12:36:38 Noope....te racoresc...

Eiiiiii,asa da,,stai sa ma intorc si cu fata,,mi-a luat foc de la caldura ,ce vine dinspre cuptorul aragazului,,am facut sarmalute in foi de vita,cu carne de curcan,,bineinteles,,cu smantanica!!!!
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 12:38
De la: MissRainbow, la data 2012-07-14 12:38:55

Eiiiiii,asa da,,stai sa ma intorc si cu fata,,mi-a luat foc de la caldura ,ce vine dinspre cuptorul aragazului,,am facut sarmalute in foi de vita,cu carne de curcan,,bineinteles,,cu smantanica!!!!

Ssssssssssssst, ca te aude Caisa si iar o doboara poHta....
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 12:40
De la: rondina, la data 2012-07-14 12:40:37
De la: MissRainbow, la data 2012-07-14 12:38:55

Ssssssssssssst, ca te aude Caisa si iar o doboara poHta....

Lasa,ii pastrez o portie de sarmalute!!!!!
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 12:44
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 11:34:30

Dac� un lucru pe care-l faci intereseaz� alte dou� persoane, cel puțin una dintre ele te va critica.

Tu n-ai �ntrebat-o nimic, dar ea simte o datorie cosmic� s�-ți spun� p�rerea ei. Dac� e o prieten� sau face parte din familie va argumenta c� e normal s�-i pese, deci s� o crezi c�nd �ți zice c� greșești.

Dac� e aproape o necunoscut� va spune: eu n-am niciun interes! Cu at�t mai mult trebuie s� m� crezi! Greșești!

Și totuși tu simți c� trebuie s� faci acel lucru, nu pentru c� greșelile cele mai mari devin amintirile cele mai frumoase, ci pentru c� uneori instinctul rezolv� �ntr-o secund� probleme la care mintea st� blocat� s�pt�m�ni.

Uneori e o rochie pentru care toate �ți atrag atenția c� nu-ți ajung banii, alteori e un b�rbat despre care spun c� o s�-ți m�n�nce anii.

Nu o d�m �n paranoia, dar trebuie s� știi c� �n spatele multor sfaturi bine intenționate se ascund intențiile unor oameni care vor s�-ți pun� piedic�.

Oameni care au eșuat �ncerc�nd fix același lucru ca tine... și se tem c� tu o s� reușești.

Oameni care nici m�car n-au eșuat, c� le-a fost team� s� �ncerce... dac� ție o s�-ți ias� ușor ei ce mai fac? Le-ai dat lumea peste cap! Stai și tu cu capul la cutie ca toat� lumea!

Se dau prietenii t�i, dar nu sunt dec�t niște golani care-ți dezumfl� roțile la mașin� s� nu poți merge mai departe. Dar tu s�-i ierți... fie c� nu știu ce fac, fie c� știu prea bine, tu s�-i ierți, dar s� nu-i asculți.

La noi,la tipi e mai simplu. Pot s� m� �njur cu un prieten care mi-a zis ferește-te! și apoi s� ne �mbr�țis�m pe treptele bisericii... La femei e mai complicat, c� te toac� prietenele zilnic: ia zi, fat�, ai sc�pat de �la?

Toți str�ngem niște regrete, m�car s� fie alea care trebuie: s� �ți par� r�u de ce ai f�cut, nu de ce n-ai avut curajul s� �ndr�znești.

ceva de citit!

Tipul asta nu se prea pricepe la psihologia feminina si nici la cea masculina. Eu cunosc un individ care a incercat sa se bage intre un cuplu prieten si a incercat sa-i departa, motivandu-i prietenului nostru aflat in acel cuplu, ca ea nu e de nasul lui. Individului nu i-a reusit figura si si-a pierdut si cel mai bun prieten, pentru ca barbatul pe care incercase sa-l desparta de iubita lui, era cel mai bun prieten al acelui individ pana la acea data.

Unii barbati sunt la fel de invidiosi si de rau intentionati, cum sunt si unele femei, insa nu trebuie sa generalizam, deoarece nu toti oamenii care ne ofera sfaturi sunt rau intentionati sau vor sa ne puna piedici ca sa nu fim fericiti.

de ce spui ca nu se pricepe? eu chiar sunt de parere ca se pricepe. si nu se refera la toti prietenii, ci doar la o parte din ei.
si, da, au fost cazuri chiar la mine..cand am simtit invidie din partea unei asa zise prietene, care se trezea ea dand sfaturi fara sa i le cer si, dupa ce ca i-am interzis sa mai faca astfel de comentarii, tot nu s-a cumintit. drept urmare am sters-o definitiv de pe "lista de prieteni". la astfel de "prieteni" se refera si articolul de fata in mare parte. deci da, sfaturile alea "bine intentionate", nu erau de fapt atat de bine intentionate.

Mie mi se pare normal atunci cand gresesc cu ceva sa fiu urecheata de catre prietenele mele de suflet, au tot dreptul sa o faca, iar eu sunt datoare sa le ascult, daca eu consider ca ele au dreptate, incercand sa-mi indrept comportamentul, dupa cat ma duce pe mine capul. Oricum eu ascult toate sfaturile bine intentionate si iau din ele doar ceea ce consider ca mi se potriveste mie. In relatia mea de cuplu nu permit nimanui sa se bage insa, pentru ca doar eu si sotul meu stim cum suntem, ne cunoastem din alte ipostaze in care ceilalti nu au posibilitatea sa ne vada, dar si pentru ca doar noi doi stim ce este intre noi doi, ce sentimente avem unul pentru celalalt, cum ticaie fiecare dintre noi doi etc.

Revenind la prietene, de multe ori, noi, femeile, ne deschidem sufletul ca sa fim ascultate, nu pentru ca am cauta neaparat o solutie in afara, insa, de multe ori, cei ce asculta ce avem de spus, se simt oarecum datori sa ne ofere o solutie, chiar daca scopul pentru care vorbim despre o problema este acela de a ne descarca. Mai ales cand e vorba de o persoana care ti-e prietena, e foarte greu sa fii stana de piatra si doar s-o asculti, fara sa te gandesti cum o poti ajuta, ca sa se simta ceva mai bine. Poate omul acela care-ti ofera un sfat, poate ca nici nu e rau intentionat, ci isi doreste sa nu te mai vada plangand, suferind. Am mai zis, nu toti oamenii care ne sunt aproape ne sunt rau intentionati, dar e foarte greu cand o persoana iti este aproape sufleteste, sa nu te preocupe suferinta ei si sa nu incerci s-o ajuti cu un sfat macar, chiar daca ea nu ti-a cerut lucrul acesta.

In privinta prieteniilor dintre barbati, de multe ori, oricat de vechi si trainice ar fi acele prietenii, intre ei exista spiritul competitiv, de aceea unii prieteni care sunt solo pot fi gelosi, invidiosi, pe prietenii care au iubite sau sotii, si ar face orice respectivii ca sa-i desparta pe amicii lor de partenerele lor de cuplu. Un barbat uita si iarta mai greu greselile prietenilor, decar ar face-o o femeie cu o alta femeie prietena, de aceea nu sunt de acord cu ceea spune acel tip ca ei, barbatii, se impaca numaidecat dupa ce s-au jignit reciproc sau ceva de genul, pe cand noi, femeile, nu.

Personal iau sfaturile constructive ca pe ceva pozitiv, "sfaturile" ironice si rau intentionate nu le bag in seama (si, in general, persoanele care-mi ofera astfel de "sfaturi" nu-mi sunt prietene), insa nu permit nimanui sa intervina in relatia mea de cuplu, nici macar familiei sau prietenilor apropiati. Daca au ceva de comentat, ii ascult ce au de zis, insa doar eu si sotul meu stim mai bine decat oricine ce e bine pentru noi doi si relatia noastra.

eu m-am referit strict la:

Tu n-ai �ntrebat-o nimic, dar ea simte o datorie cosmic� s�-ți spun� p�rerea ei.

e OK sa asculti de un sfat al unei prietene, dar mai ales, cand ceri acel sfat. nu sunt de acord si nu concep ca cineva sa se trezeasca dand mie sfaturi -da, despre viata de cuplu, cand ea habar nu are cu ce se mananca, luand in calcul si faptul ca venea sa-mi ceara mie sfaturi despre ce si cum sa faca.
eu sunt in stare sa iau decizii pentru mine si stiu sa-mi asum responsabilitatea atunci cand gresesc. nu aplec urechea la "sfaturile" prietenelor, pt ca nu vreau sa-mi para rau decat de greselile pe care le fac eu, pt ca asa am dorit eu sa fac la momentul respectiv. nu imi traiesc viata dupa cum imi e dictata de unii sau altii, fiindca de aia am cap pe umeri, ca sa gandesc si singura.
miros invidia de la o posta si nu sunt de acord cu ea. asa ca de prietene din astea ma lipsesc.

muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 15:20
De la: kudika_11379, la data 2012-07-14 15:24:25muzooo esti o usuraticaaa

ai cantarit-o tu ??? ..... recunoaste ca ti-ai baga nasul sub fustita ei
GHEISA_
Postat pe 14 Iulie 2012 15:32
De la: GHEISA_, la data 2012-07-14 15:32:02

numai nasul?
buna gheisa
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 15:38
De la: kudika_11379, la data 2012-07-14 15:43:17

recunosc ,dar era flocoasa rau si l am scos repede sa nu ma irit

asa esti tu obisnuit sa umbli cu flocoase? numai cu flocii in gura esti, uita-te la tine!
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 15:52
De la: kudika_11379, la data 2012-07-14 15:54:38
De la: muza_ta, la data 2012-07-14 15:52:01
De la: kudika_11379, la data 2012-07-14 15:43:17

recunosc ,dar era flocoasa rau si l am scos repede sa nu ma irit

asa esti tu obisnuit sa umbli cu flocoase? numai cu flocii in gura esti, uita-te la tine!
dc vorbesti urat taranco de la oi

daca tu esti taran de la oi, ai impresia ca toata lumea e ca tine?
eu doar ti-am zis cu ce esti tu obisnuit. ce, doare adevarul?
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 15:58
hai draga ca am glumit cu tn ce ai de te ai suparat asa
kudika_11379
Postat pe 14 Iulie 2012 16:06
De la: kudika_11379, la data 2012-07-14 16:06:57hai draga ca am glumit cu tn ce ai de te ai suparat asa

n-am pt ce sa ma supar, stai linistit.
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 16:15
Depeche Mode - Enjoy The Silence
http://youtu.be/aGSKrC7dGcY

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world

Painful to me
Pierce right through me
Can�t you understand
Oh my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

Enjoy the sïlence

rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 19:02
De la: rondina, la data 2012-07-14 19:02:19 Depeche Mode - Enjoy The Silence
http://youtu.be/aGSKrC7dGcY

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world

Painful to me
Pierce right through me
Can�t you understand
Oh my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

Enjoy the sïlence

daaaaa, am "bagat" si eu yuhuu
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 19:27
Editors - The weight of the world

Keep a light on those you love
They will be there when you die
Baby there's no need to fear
Baby there's no need to cry
Every little piece in your life
Will add up to one
Will it mean something to someone?
You fuse my broken bones
Back together and then
Lift the weight of the world
From my shoulders again
Will add up to one
Will it mean something to someone?
Will add up to one
Every little piece of your life
Will mean something to someone
You touch my face god whispers in my ears
In my..
There are tears in my eyes
Love replaces fear
You touch my face
god whispers in my ears
In my year (ear)..
There are tears in my eyes
Love replaces fear
Fear
Will add up to one
Will add up to one
Every little piece of your life

muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 19:35
The Black Keys - Strange times

Kings and sons of God
Travel on their way from here
Calming restless mobs
Easing all of their, all of their fear

Strange times are here
Strange times are here

Statue in the square
Meant so much when it first stood
People come from far and near
To bless them if, bless them if it would

Strange times are here
Strange times are here

Sadie, dry your tears
I will be the one
To pull you through the mirror
Before you come, before you come undone

Strange times are here
Strange times are here
Strange times are here
Strange times are here

uaaaaaaiiiii ci galagieee
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 19:44

She's freaky and she knows it
She's freaky and I like it

Listen

She grabs the yellow bottle
She likes the way it hits her lips
She gets to the bottom
It sends her on a trip so right
She might be goin' home with me tonight

She looks like a model
Except she's got a little more ass
Don't even bother
Unless you've got that thing she likes
I hope she's goin' home with me tonight

Those flashing lights come from everywhere
The way they hit her I just stop and stare
She's got me love stoned
Man I swear she's bad and she knows
I think that she knows

She's freaky and she knows it
She's freaky, but I like it

She shuts the room down
The way she walks and causes a fuss
The baddest in town
She's flawless like some uncut ice
I hope she's goin' home with me tonight

And all she wants is to dance
That's why you'll find her on the floor
But you don't have a chance
Unless you move the way that she likes
That's why she's goin' home with me tonight

She's got me love stoned
I think that she knows

Those flashing lights seem to cause a glare
She's got me love stoned from everywhere
She's bad and she knows
I think that she knows

Now dance
Little girl
You're freaky, but I like it
Hot damn!
Let me put my funk on this one time

[Instrumental break]

She's got me love stoned
I think that she knows

Those flashing lights seem to cause a glare
She's got me love stoned from everywhere
She's bad and she knows
I think that she knows

She's got me love stoned
I think that she knows

[instrumental break]

And now I walk around without a care
She's got me hooked
It just ain't fair, but I...
I'm love stoned and I could swear
That she knows
Thïnk that she knows, oh, oh
She knows, she knows, oh, oh

Justin Timberlake - Lovestoned i think that she knows
muza_ta
Postat pe 14 Iulie 2012 20:52
Waves can't fool the Ocean

Waves are waves. Waves can't fool the ocean, nor themselves. They come and go. And the wave's watcher knows every second that it will pass too.
Waves don't stop. They come and go and come again. Wave can't fool the Ocean. Ocean doesn't think that wave has left and won't ever come back.
Ocean simply knows. Believes. Doesn't think.

Closeness is the same. Togetherness is the same.
They come and go and come again.
And you can't fool Love, nor yourself.
Love simply is. Believes. Doesn't think.

muza_ta
Postat pe 15 Iulie 2012 00:10
Alegerea corecta

Un soldat american, inainte de a pleca pe front, s-a dus la biblioteca si a cerut o carte. Era o carte de poezii. A citit cartea care a avut un impact foarte mare asupra sa. Dar ce l-a impresionat mai mult decat cartea erau comentariile pe care cineva le scrisese pe marginile paginilor. Cartea fusese donata bibliotecii de catre persoana care scrisese comentariile. Asa ca numele si adresa ei erau scrise pe carte.

Plecat pe front, a decis sa-i scrie acestei doamne. I-a spus cat de mult l-a impresionat cartea si ce impact au avut comentariile pe care ea le scrisese pe marginile cartii. Si ea i-a scris inapoi. Asa au inceput sa corespondeze si, cu cat isi scriau, relatia lor devenea din ce in ce mai puternica.
Intr-una din scrisori, el i-a scris si a rugat-o sa-i trimita o fotografie. Ea i-a spus ca daca se simte apropiat de ea si daca dragostea lui este adevarata, nu va conta cum arata. Asa ca nu i-a trimis nicio fotografie.

Cand s-a terminat razboiul si el s-a intors in SUA, si-au dat intalnire in New York, in Grand Central Station. Ca sa se recunoasca, ea l-a rugat sa tina cartea in mana, iar ea va avea un trandafir.

Asa ca in acea zi, intr-un loc imens, un soldat venit de pe front, cu o carte in mana cauta o femeie cu un trandafir in mana. Va dati seama ce asteptari avea? Era pe punctul de a-si gasi sufletul pereche, femeia pe care o iubea dar pe care nu o vazuse niciodata.

Asteptand, a vazut o fata superba, imbracata intr-o rochie verde, care-l privea atent. Ea s-a indreptat catre el si� era minunata. Era dincolo de orice imaginatie. Iar el s-a uitat si a vazut ca ea nu avea niciun trandafir.

Langa el s-a oprit o doamna mai in varsta. Avea un trandafir in mana.
Va puteti imagina? Tanara superba si doamna care nu arata foarte bine, dar cu un trandafir in mana. Si nu era frumoasa, chiar destul de neatragatoare si imbatranita. Voi ce ati fi ales?

Persoanei cu trandafirul ii stia sufletul de care se indragostise. Asa ca s-a indreptat spre doamna cu trandafirul, in timp ce tanara frumoasa s-a oprit la cativa pasi de el, l-a privit si l-a intrebat:
- Vii cu mine soldat?

Iar inima lui era sfasiata. Decizii. Alegeri. S-a gandit un minut. In timp ce tanara se indeparta de el, lucrurile corecte l-au determinat sa aleaga: si-a continut drumul catre persoana mai in varsta care tinea trandafirul in mana, s-a apropiat de ea si i-a zis:
- Buna ziua, si a invitat-o la cina.

Iar aceasta i-a spus:
- Fiule, nu stiu ce se intampla aici, dar tanara imbracata in verde care tocmai a trecut pe langa tine, m-a rugat sa tin in mana acest trandafir si mi-a spus ca, daca vei veni la mine, sa-ti spun ca te asteapta la restaurant.

povesticutalc.ro
muza_ta
Postat pe 15 Iulie 2012 01:07
cant
nani, nani......
maria-ioana
Postat pe 15 Iulie 2012 01:19
De la: muza_ta, la data 2012-07-14 15:20:29
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 11:34:30

ceva de citit!

eu m-am referit strict la:

Tu n-ai �ntrebat-o nimic, dar ea simte o datorie cosmic� s�-ți spun� p�rerea ei.

e OK sa asculti de un sfat al unei prietene, dar mai ales, cand ceri acel sfat. nu sunt de acord si nu concep ca cineva sa se trezeasca dand mie sfaturi -da, despre viata de cuplu, cand ea habar nu are cu ce se mananca, luand in calcul si faptul ca venea sa-mi ceara mie sfaturi despre ce si cum sa faca.
eu sunt in stare sa iau decizii pentru mine si stiu sa-mi asum responsabilitatea atunci cand gresesc. nu aplec urechea la "sfaturile" prietenelor, pt ca nu vreau sa-mi para rau decat de greselile pe care le fac eu, pt ca asa am dorit eu sa fac la momentul respectiv. nu imi traiesc viata dupa cum imi e dictata de unii sau altii, fiindca de aia am cap pe umeri, ca sa gandesc si singura.
miros invidia de la o posta si nu sunt de acord cu ea. asa ca de prietene din astea ma lipsesc.

De acord pana la un punct: eu mai ascult si de sfaturile celorlalti, pentru ca ei fiind in afara unei probleme care ma preocupa, pot vedea lucrurile altfel, cu mult mai bine decat le pot percepe eu. Crezi ca daca eu ascult si de sfaturile oamenilor la care tin, asta ma face mai putin inteligenta? Nu, nu ma consider mai putin inteligenta decat ei, ci consider ca perceptia unei persoane implicata intr-o problema e cu totul alta, decat a celor care sunt in afara si te cunosc cum esti tu cu adevarat.

Iau din sfaturile bine intetionate doar ceea ce consider eu ca mi se potriveste, iar cine e invidios pe tine, acela nu-ti este prieten, clar.

Eu prefer sa merg si pe mana oamenilor la care tin, nu doar pe propria mea mana, pe motiv de diferenta de perceptie. Singurul aspect al vietii mele unde nu pun in aplicare sfaturile primite este cel sentimental, in rest, iau in considerare sfaturile bine intentionate primite de la cei dragi. Si, de foarte multe ori, au avut dreptate in ceea ce m-au sfatuit. N-am venit pe lume gata inteleapta si cu o ditamai experienta de viata in spinare si nu mi-e rusine sa recunosc acest lucru, ca in fiecare zi invat cate ceva despre mine, in fiecare zi imi dau seama cat de putin inteleapta am fost in urma cu ceva timp, in fiecare zi invat ceva despre persoana mea, despre ceilalti oameni, despre orice. Iar daca cei dragi considera ca am un gresit cu vreun lucru, le accept critica si le ascult parerile si sfaturile, luand din ele ce consider ca mi se potriveste mie. Daca lucrul acesta ma face mai putin inteligenta in ochii altor oameni, atunci sunt mai putin inteligenta, insa, dupa parerea mea, mi se pare intelept sa iau in seama si ceea ce au de spus cei ce ma iubesc si ma cunosc cu adevarat.

Si fie vorba intre noi, nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi dat vreun sfat unei alte persoane, chiar si neintrebata fiind in acesta privinta. Toti facem lucrul acesta si multi nu o facem din rautate, ci pentru ca nu mai vrem sa vedem acea persoana suferinta si consumandu-se.
kudika_10817
Postat pe 15 Iulie 2012 08:07
On: ascult Pink Floyd - Comfortably Numb (live)

http://www.youtube.com/watch?v=jySUpMqmzd4&feature=related
kudika_10817
Postat pe 15 Iulie 2012 08:11
De la: muza_ta, la data 2012-07-15 01:07:23Alegerea corecta

Un soldat american, inainte de a pleca pe front, s-a dus la biblioteca si a cerut o carte. Era o carte de poezii. A citit cartea care a avut un impact foarte mare asupra sa. Dar ce l-a impresionat mai mult decat cartea erau comentariile pe care cineva le scrisese pe marginile paginilor. Cartea fusese donata bibliotecii de catre persoana care scrisese comentariile. Asa ca numele si adresa ei erau scrise pe carte.

Plecat pe front, a decis sa-i scrie acestei doamne. I-a spus cat de mult l-a impresionat cartea si ce impact au avut comentariile pe care ea le scrisese pe marginile cartii. Si ea i-a scris inapoi. Asa au inceput sa corespondeze si, cu cat isi scriau, relatia lor devenea din ce in ce mai puternica.
Intr-una din scrisori, el i-a scris si a rugat-o sa-i trimita o fotografie. Ea i-a spus ca daca se simte apropiat de ea si daca dragostea lui este adevarata, nu va conta cum arata. Asa ca nu i-a trimis nicio fotografie.

Cand s-a terminat razboiul si el s-a intors in SUA, si-au dat intalnire in New York, in Grand Central Station. Ca sa se recunoasca, ea l-a rugat sa tina cartea in mana, iar ea va avea un trandafir.

Asa ca in acea zi, intr-un loc imens, un soldat venit de pe front, cu o carte in mana cauta o femeie cu un trandafir in mana. Va dati seama ce asteptari avea? Era pe punctul de a-si gasi sufletul pereche, femeia pe care o iubea dar pe care nu o vazuse niciodata.

Asteptand, a vazut o fata superba, imbracata intr-o rochie verde, care-l privea atent. Ea s-a indreptat catre el si� era minunata. Era dincolo de orice imaginatie. Iar el s-a uitat si a vazut ca ea nu avea niciun trandafir.

Langa el s-a oprit o doamna mai in varsta. Avea un trandafir in mana.
Va puteti imagina? Tanara superba si doamna care nu arata foarte bine, dar cu un trandafir in mana. Si nu era frumoasa, chiar destul de neatragatoare si imbatranita. Voi ce ati fi ales?

Persoanei cu trandafirul ii stia sufletul de care se indragostise. Asa ca s-a indreptat spre doamna cu trandafirul, in timp ce tanara frumoasa s-a oprit la cativa pasi de el, l-a privit si l-a intrebat:
- Vii cu mine soldat?

Iar inima lui era sfasiata. Decizii. Alegeri. S-a gandit un minut. In timp ce tanara se indeparta de el, lucrurile corecte l-au determinat sa aleaga: si-a continut drumul catre persoana mai in varsta care tinea trandafirul in mana, s-a apropiat de ea si i-a zis:
- Buna ziua, si a invitat-o la cina.

Iar aceasta i-a spus:
- Fiule, nu stiu ce se intampla aici, dar tanara imbracata in verde care tocmai a trecut pe langa tine, m-a rugat sa tin in mana acest trandafir si mi-a spus ca, daca vei veni la mine, sa-ti spun ca te asteapta la restaurant.

povesticutalc.ro

Vezi cate poate suporta inima unui soldat ?
PARTENERDEVIS
Postat pe 15 Iulie 2012 09:11
Imnul zilei de 29 iulie
http://www.youtube.com/watch?v=rn3U8IjVoac&feature=related
PARTENERDEVIS
Postat pe 15 Iulie 2012 09:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac ? 3 De la: kudika_956500 26 Februarie 2014 18:45
VAND MACBOOK-uri - LA COMANDA USA 1 De la: uscomenzi 22 Septembrie 2010 06:37
SA NE CUNOASTEM INTRE NOI 16 De la: kudika_9635 12 Iunie 2012 15:37
mila pentru marconi_rupa,dezgust pentru marconi_rupa_ traveo 14 De la: sweet_and_sour 19 Iunie 2008 09:52
"Pestisorul auriu" 48 De la: Diavolyta_ 3 Mai 2009 02:28