Setari Cookie-uri

Curiozitate

Salutare Kudika, sunt student, 18 ani si vroiam sa imi impartasesc povestea mea cu voi si in acelasi timp sa cer sfaturi ca aceste lucruri sa nu se mai intample :). Voi incepe prin a spune ca sunt virgin ca sa intelegeti simntalitatea si sensibilitatea personajului dar in special timiditatea specifica. De-a lungul anilor mei de liceu nu am fost o persoana sociabila, nu vorbeam cu nimeni, nu ieseam pe afara ..stateam tot timpul in casa si invatam.. a continuat asa pana in clasa a 12-a cand am inceput in sfarsit sa ma descopar, sa descopar ce sunt si ce voi deveni, ce imi place si ce vreau de la viata, pe parcursul acestui proces am devenit interesat de sex, de fete.. o colega mi-a facut cunostinta cu o fata, o prietena de-a ei din generala, am facut efortul de a o invita la o intalnire(pana si actul asta a cerut un efort psihic neomenesc din partea mea dar eram curios)..la sfarsitul intalnirii mi-a spus ca sunt mult prea timid si ca nu sunt 'genul' ei .. ca o plictisesc.. acest lucru m-a traumatizat intr-un fel.. am crezut si inca cred ca este ceva in neregula cu mine(un baiat la 18 - 19 ani care sa nu aiba prietena?! Toti prietenii mei au avut sau au o prietena in prezent numai eu nu..), am devenit anorexic siam inceput sa fac diverse schimbari in viata mea DOAR ca sa fiu placut de fete, doar ca sa nu mai fiu cum a zis tipa ca sunt.. sunt cuminte(unele persoane au zis ca sunt chipes--frumos dar nu mai am o astfel de opinie despre mine de cand am fost traumatizat) cu o inteligenta nativa superioara comparativ cu majoritatea persoanelor pe care le-am cunoscut..dar nu este destul.. trebuie sa ma cobor si sa ma murdaresc.. mult.

Este ceva in neregula cu mine? Nu am avut niciodata pretentii.. mereu am fost modest si ascultator.. dar niciodata nu am stiut cum sa vorbesc ca sa ma aflu in treaba. Sunt o persoana sincera cu mine si cu cei din jur.. dar timiditatea asta care o am fata de fete ma enerveaza.. si nu cred ca o sa trec peste asta cu usurinta..

Vreau si eu sa vad cum este sa te intelegi cu cineva, sa iti placa de cineva si sa faci sex cu acel cineva, insa aventura mea de a ma descoperi ma lasa cu cicatrici si traume..
kudika_10910
Postat pe 29 Iunie 2012 21:45
pune-ti o masca sau o casca de protectie
kudika_10188
Postat pe 29 Iunie 2012 21:48
Ar trebui sa-ti concentrezi atentia pe colega ta, cea care ti-a facut cunostinta cu acea prietena a ei din generala..este singura care te cunoaste asa cum esti, te intelege si-ti doreste binele! In mod sigur si intr-un mod ciudat, nici ea nu stie inca, daca tine la tine ca la un frate (caruia ii vrea doar binele) sau este ceva mai mult! Nu iti intindea o mana de ajutor, daca nu se asemana cu tine (din puncte de vedere numai de ea stiute) !!


rondina
Postat pe 29 Iunie 2012 21:54
De la: kudika_10910, la data 2012-06-29 21:45:22Salutare Kudika, sunt student, 18 ani si vroiam sa imi impartasesc povestea mea cu voi si in acelasi timp sa cer sfaturi ca aceste lucruri sa nu se mai intample :)


Tinere,nu este nimic neobisnuit cu tine,suferi de acea timiditate,des intalnita la tinerii aflati la debutul vietii sexuale!!!Nu ai gasit ,inca, persoana potrivita felului tau de a te comporta!!Faptul ca esti o persoana retrasa,te-a limitat in ceea ce priveste socializarea cu cei din exterior,aici trebuie sa incepi sa lucrezi cu tine!!!Treci peste timiditate si formeaza-ti un cerc de prieteni,cu care sa te simti in largul tau si sa incepi sa comunici mai usor!!!Incearca sa fii ami indraznet si tine cont si de persoana cu care urmeaza sa te intalnesti,conteaza foarte mult sa ai subiecte comune de discutie,incitante,care sa va starneasca interesul!!!Daca esti o persoana citita,educata,este foarte greu sa relationezi cu fete,care habar nu au ce inseamna un dialog!!!Totul se reduce la abordarea unei alte forme de comunicare,,,deschisa,transparenta,expansiva si volubila!!!Redu din timiditate,acesta este primul pas,pe care trebuie sa-l faci!!!!Fii mai indraznet cu fetele,,,acesta este al doilea pas!!!Nu te automutila sufleteste,priveste totul ca fiind ceva ,pe care trebuie sa-l primesti cu portia!!!Nimic nu se face,fara a rupe putin din fiinta,mandria ta!!!Nu lua in calcul parerile dezaprobatoare ale fetelor,care nu te plac,,acelea nu se plac pe ele insele!!!!Ca sa ai pretentie de la cineva,este necesar sa ai pretentii de la tine!!!Impunandu-ti un nivel de relationare,,,automat,se va face o selectie naturala a fetelor ,ce vor intra in contact cu tine!!!Trebuie sa-ti stabilesti un palier,pe care sa inveti sa circuli la pas!!!Cu rabdare si perseverenta ,iti vei imbunatati stilul de viata si comunicare!!!Bafta!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Iunie 2012 22:04
Toti mi-au zis si sunt constient ca trebuie sa trec peste aceasta bariera : timiditatea , nu este usor deloc. Voi folosi 'spirtul' ca ultima solutie dar in cele din urma cred ca tot la spirt ajung :).

Am intrat in nenumarate depresii din cauza situatiei mele si vroiam sa-mi iau viata de cateva ori chiar.. dar am trecut peste asta.
kudika_10910
Postat pe 29 Iunie 2012 22:49
Pentru kudika_10910: de ce anume te intimideaza fetele? Vreau un exemplu concret sa citesc.

Am remarcat ceva la tine: de ce pui atata pret pe ce spun ceilalti? Tu ce crezi despre TINE? Dar oamenii care tin la TINE ce ar spune sau spun despre TINE?
kudika_10817
Postat pe 30 Iunie 2012 10:05
De la: kudika_10910, la data 2012-06-29 22:49:46Toti mi-au zis si sunt constient ca trebuie sa trec peste aceasta bariera : timiditatea , nu este usor deloc. Voi folosi 'spirtul' ca ultima solutie dar in cele din urma cred ca tot la spirt ajung :).

Am intrat in nenumarate depresii din cauza situatiei mele si vroiam sa-mi iau viata de cateva ori chiar.. dar am trecut peste asta.


Invata, mai intai de toate, sa te pretuiesti tu pe tine, iar mai apoi te vor pretui si cei din jur care nu fac parte din cercul tau de prieteni si familie. Si inca o chestie: nu o sa placi niciodata tuturor oamenilor, pentru ca e imposibil sa placem tuturor, in conditiile astea o sa fii de fiecare data afectat de ce a zis X despre tine? Sa fii afectat doar cand cei dragi, prieteni sau familie, sunt dezamagiti de tine, insa nu te consuma si nu pune la suflet parerile si cuvintele celor care nu tin la tine.

Esti tanar, esti inteligent, stii sa-ti exprimi emotiile, cu siguranta ca vei intalni candva o fata care sa te aprecieze la justa ta valoare, rabdare sa ai, insa incearca sa inveti sa te apreciezi si tu pe tine si sa devii mai imun la criticile celor care nu te plac.
kudika_10817
Postat pe 30 Iunie 2012 10:10
De la: kudika_10910, la data 2012-06-29 22:49:46Toti mi-au zis si sunt constient ca trebuie sa trec peste aceasta bariera : timiditatea , nu este usor deloc. Voi folosi 'spirtul' ca ultima solutie dar in cele din urma cred ca tot la spirt ajung :).

Am intrat in nenumarate depresii din cauza situatiei mele si vroiam sa-mi iau viata de cateva ori chiar.. dar am trecut peste asta.





"Voi folosi 'spirtul' ca ultima solutie .."

Tinere,trebuie sa-ti spun ca ai ales cea mai neinspirata cale de a iesi din starea de inferioritate,pe care o stapanesti in acest moment!!!De ce a trebuit sa recurgi la asa ceva??Este o cale nefasta,distrugatoare,si,care,din pacate,creeaza dependenta!!!IESI din asa ceva!!!

Nu ai incredere in tine,si aceasta constatare este in defavoarea ta,caci te va duce la gesturi necugetate1!Cred ca si psihicul tau este supus unor presiuni ,care,cu regret iti spun,,vin mai mult din partea ta!!
Ai incercat,vreodata,sa porti un dialog cu tine,,sa iti faci o analiza personala ,in urma careia sa poti lua o decizie ferma???De ce te afecteaza ce anume spun ceilalti in raport cu tine???ESti istet,ai un intelect de nivel peste mediu,dar latura psihica,,,prezinta ceva dubii,in ceea ce priveste,rezistenta la factori de stres emotional!!!Aici ,este toata problema ta!!

Singura cale de rezolvare a problemei tale ,este impunerea vointei personale!!!Lasa obiceiurile capatate cu sau fara voia ta ,si remonteaza-te,cauta sa ai,pe langa studiu,si alte preocupari,in masura sa te detaseze de starea actuala,urmarind ,ca pe viitor,sa abordezi lucrurile,cu mai mult aplomb si hotarare1!!Nu vrei sa faci acest lucru,nimeni nu va putea sa o faca in locul tau!!Esti tanar,ai potential creativ,,,foloseste-l in beneficiul tau,nu impotriva ta!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Iunie 2012 10:52
frate nu stiu cat de important este pt tine cu cine te dezvirginezi....dar sfatul meu ar fi sa te duci odata sau de doua ori la dame de companie ca sa iti incepi viata sexuala,ca sa dai de 'gust',pe urma o sa te smecheresti fara sa vrei.succes
kudika_8553
Postat pe 30 Iunie 2012 11:22
Nu-mi vine sa cred ca mai exista baieti de treaba
Baiete nu e nici o problema deosebit de grav cu tine,fiul meu era si el rusinos si ii picase cu tronc o fata si fetei la fel ,era pe cand avea 18 ani.Acum are 23 de anisi inca sant impreuna.Eu zic sa nu disperi si sa stai linistit ca totul se va rezolva de la sine!
Ai incercat sa schimbi ceva la tine?De ex freza,un cercel in ureche(mai tarziu il poti da jos si te rog fara tatuaje-parerea mea),sa imbraci tricouri mai extravagante si sa iesi la discoteca sa pari un "gica duru"-cum zic fetele,sa bei un pahar de suc si sa-i zici fetei ca de fapt este un tariu....
Cum ai intrat in depresie tot asa de repede vei iesi din starea asta! Dar ia spunemi,sti sa inoti?
Titanika
Postat pe 30 Iunie 2012 11:31
De la: kudika_8553, la data 2012-06-30 11:22:06frate nu stiu cat de important este pt tine cu cine te dezvirginezi....dar sfatul meu ar fi sa te duci odata sau de doua ori la dame de companie ca sa iti incepi viata sexuala,ca sa dai de 'gust',pe urma o sa te smecheresti fara sa vrei.succes


Ce ma bucur ca ai venit!!!Poate ii poti da un msj privat si sa discuti cu el prin mesaje asa ca de la.barbat la barbat!Iar fi mult mai usor si am inteles ca nici nu prea are prieteni! cu care sa discute
Titanika
Postat pe 30 Iunie 2012 11:35
@Titanika , stiu sa inot foarte bine chiar(am facut inot de performanta :)).

@8553 m-am gandit si la solutia asta dar inca nu sunt atat de disperat(probabil intr-un final voi deveni destul de fruatrat si o voi face), ce am eu aici este o curiozitate fiziologica care o sa mi-o satisfac intr-un fel sau altul pana la urma, cu ajutorul alcoolului sau nu.

kudika_10910
Postat pe 30 Iunie 2012 12:13
De la: kudika_10910, la data 2012-06-30 12:13:33@Titanika , stiu sa inot foarte bine chiar(am facut inot de performanta :)).

@8553 m-am gandit si la solutia asta dar inca nu sunt atat de disperat(probabil intr-un final voi deveni destul de fruatrat si o voi face), ce am eu aici este o curiozitate fiziologica care o sa mi-o satisfac intr-un fel sau altul pana la urma, cu ajutorul alcoolului sau nu.





NU,NU,NU,alcoolul nu este solutia optima!!!Acesta nu te poate ajuta in problema ta,dimpotriva,treptat,anihileaza pornirile!!!Exclus!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Iunie 2012 12:16
Asa cum ti-a spus si MissRainbow....alcoolul nu este solutia, dimpotriva, iti va crea depresii mari iar problemele tale vor deveni si mai acute! Nu cauta rezolvarea problemelor (indiferent de natura lor) in alcool, numai bine nu face!
rondina
Postat pe 30 Iunie 2012 12:19
De la: kudika_10910, la data 2012-06-30 12:13:33@Titanika , stiu sa inot foarte bine chiar(am facut inot de performanta :)).

@8553 m-am gandit si la solutia asta dar inca nu sunt atat de disperat(probabil intr-un final voi deveni destul de fruatrat si o voi face), ce am eu aici este o curiozitate fiziologica care o sa mi-o satisfac intr-un fel sau altul pana la urma, cu ajutorul alcoolului sau nu.




Pai trebuie sa faci ceva ca sa sperii timiditatea,poate "body jamping"-scuze nu stiu cum se scrie ,sportul acela cand te iti dai drumul de pe un pod cu o sfoara,deci ceva "kooool",cum spuneti voi!
Alcoool in nici un caz eajungi la viciu si e daunator,mamica!
Ce zici ideea mea e buna?
Titanika
Postat pe 30 Iunie 2012 12:22
dragule eu zic sa cauti o fata la fel de timida ca tine sa va cunoastti sa iesit impreuna sa va distrati etc si poate mai incolo se lasa si cu huta huta si asa deveniti amandoi mai extrovertiti sper ca ti-am fost de ajutor
sweet_remembers
Postat pe 30 Iunie 2012 12:26
asa cum zicea acel baiat.incerca sa mergi la o fata cu experienta[nu pe centura]si o sa vezi k va fi altfel....in timp o sa ai succes si la fete
krizantema
Postat pe 30 Iunie 2012 14:43
Vai ce probleme maari ai! Ce-o sa te faci pe la 30-40 de ani, cand o sa ai si serviciu, si rate la banci, si-o sa stai cu frica in san sa nu fii dat afara?! Sunt lucruri mai grave in viata. Lasa copilariile and "grow up"! Ce daca esti timid? multi adolescenti sunt timizi si nu fac un capat de lume din asta! O sa te schimbi in timp, cand o sa te maturizezi. Deocamdata bucura-te de tinerete, ca anii trec repede!
Micaell
Postat pe 9 Iulie 2012 11:36
De la: kudika_10910, la data 2012-06-30 12:13:33@Titanika , stiu sa inot foarte bine chiar(am facut inot de performanta :)).

@8553 m-am gandit si la solutia asta dar inca nu sunt atat de disperat(probabil intr-un final voi deveni destul de fruatrat si o voi face), ce am eu aici este o curiozitate fiziologica care o sa mi-o satisfac intr-un fel sau altul pana la urma, cu ajutorul alcoolului sau nu.



Alcoolul nu reprezinta o solutie, ci o problema, una chiar foarte grava.
kudika_10817
Postat pe 9 Iulie 2012 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putin ajutor...? 58 De la: erykah 8 Noiembrie 2010 16:48
prima intalnire...dupa luni de convorbiri...cu sau fara sex? 23 De la: cami_goanga10 7 Aprilie 2010 22:00
Existã dragoste la prima vedere? 3 De la: jenesaispas 23 Mai 2009 23:36
cum pot slabi? 30 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:10
Ce parere aveti despre italieni? 39 De la: alexia30 1 August 2016 13:18