Mai multe
|
Nicu Alifantis - Daca tu ai disparea http://www.youtube.com/watch?v=NVzlfxHSsac&feature=related |
||
|
kudika_10817 Postat pe 12 Noiembrie 2012 13:13 |
||
|---|---|---|
|
Directia 5 - Am nevoie de tine http://www.youtube.com/watch?v=QVyxMv-fUvY&feature=related |
||
|
kudika_10817 Postat pe 12 Noiembrie 2012 13:33 |
||
|
Directia 5 & Delia - Povestea noastra http://www.youtube.com/watch?v=t9p3Z-r3_M8&feature=related |
||
|
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 12 Noiembrie 2012 13:45 |
||
|
Paula Seling - Promit http://www.youtube.com/watch?v=mC8lik-fppA&feature=relmfu |
||
|
kudika_10817 Postat pe 12 Noiembrie 2012 13:56 |
||
Mda, vad ca mi-au disparut melodiile pe care le postasem ieri! Mi se intoarce stomacul pe dos cand remarc ca pana si niste melodii de dragoste sunt raportate... Mesajul meu pentru ala sau aia care mi-a raportat melodiile este urmatorul: .
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 11:11 |
||
Banuiesc cine este autoarea acestor abuzuri, pentru ca este o ea, pot sa bag mana in foc pentru asta, care sta de dimineata pana seara pe aici, si face pe desteapta si pe femeia decenta, si cand colo, e o vipera plina de fiere, ura si venin pe toti cei tineri, plini de viata si iubire. Poate ca la inceput ai reusit sa ma aburesti, vipero, m-ai facut sa cred ca esti un om bun si la locul lui, insa in timp ai inceput sa-ti arati adevarata fata si adevaratul caracter, mai ales cand am aflat ca nu am fost singura sapata pe la spate de catre tine. Pe noi ca suntem tinere si naive ne-ai fraierit, dar pe baietii de pe acest forum nu i-ai pacalit, ei te-au simtit de la bun inceput ca esti o vipera si-o prefacuta. Mesajul e pentru individa care mi-a raportat melodiile de dragoste.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 11:17 |
||
Sunt un car de draci si totul numai din cauza unei vipere unsa cu toate alifiile. Cum baga ea zazanie si intriga peste tot, asa cum isi baga dracul coada peste tot. Cum pot unii sa traiasca si sa imbatraneasca degeaba? Se pot numi oameni maturi asemenea persoane intrigante si superficiale? Bleah, mi se face greata din ce in ce mai rau... |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 11:51 |
||
|
N-am o dispozitie grozava ca sa mai ascult muzica, insa nu vreau sa-i dau satisfactie viperei de a ma fi redus la tacere, asa ca voi posta in continuare muzica de suflet pentru cei cu suflet. Laurentiu Cazan - Say something http://www.youtube.com/watch?v=7gX-1A9E4Qg&feature=related |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 11:56 |
||
|
Madalina Manole - Suflet gol http://www.youtube.com/watch?v=1URpeQO3Vl4&feature=fvwrel |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:36 |
||
|
Madalina Manole - Stai langa mine, mama http://www.youtube.com/watch?v=KPj71qwANnA&feature=related Pentru tine, Mama!
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:40 |
||
| vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. | ||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:47 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. Nu e vorba de tine, ci de amica ta, care-mi raporteaza aiurea melodiile de dragoste si alte postari! |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:50 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:50:53De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. si aia cu micuta brutus ce a fost? |
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:51 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. Si n-am nimic de impartit de tine, chiar daca tu pari convinsa de acest lucru. Chiar daca m-ai dezamagit mai devreme prin atitudinea aceea a ta de a ma acuza de duplicitate pentru ca eu vreau sa ma inteleg cu toata lumea, pe cat posibil, dar si prin faptul ca tu topaiai si erai fericita, dupa ce mi-ai adresat o astfel de acuza, tot nu-ti port pica. M-ai intristat, atata tot. Iar daca as avea ceva sa-ti spun, ti-as spune-o. Eu nu sunt omul care sa ma ascund dupa deget, nici in viata reala, si nici aici. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 12:58 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:58:36De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. nu am zis ca ai ceva de impartit cu mine. am zis doar ca ma pui intre tine si "amica mea" cum ii spui tu si nu mi se pare corect. nu cred ca am eu nici o vina ca voi nu va intelegeti. de asemeni, nu ti-am zis ca esti duplicitara. eu stiu foarte bine ce am zis si cum am zis. imi pare rau ca intelegi pe dos. era doar referitor la mine si cum te comporti tu fata de mine. eu nu ma uit in ograda altora si nici nu sunt interesata cum te comporti tu cu alte persoane. era strict legat fata de mine! nu ti-am impus si nici nu iti impun absolut nimic. ti-am zis clar ca iti respect deciziile, oricare ar fi ele. iar daca sunt vesela si fericita, sunt pentru ca asa sunt eu si asa imi place sa fiu. nu pot fi trista doar pentru ca iti doresti tu sa ma intristez. nici eu nu ma ascund dupa deget, imi place sa spun lucrurilor pe nume, asa ca, data viitoare te rog, daca ai ceva sa-mi zici, zi-mi clar.. |
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:05 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:51:46De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:50:53De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. Ti-am explicat un mesaj mai jos. Si, sincer, m-am saturat sa-ti tot dau explicatii despre viata mea si despre ceea ce fac pe forum. Nu esti stapana peste viata mea si nici peste activitatea mea de forum, ca sa ma iei asa la rost, dupa cum iti casuna. Ca prietena, astazi m-ai dezamagit si intristat. Ar fi trebuit sa ramai impartiala si sa nu intervii in favoarea uneia sau alteia, parerea mea. Si nu cu astfel de acuze, precum cele pe care mi le-ai adus. In cuvintele pe care le-ai folosit am recunoscut cuvintele amicii tale. Tocmai ea are tupeul sa-i acuze pe altii ca sunt persoane duplicitare, cand ea umbla sa ne sape, de cate ori are ocazia, pe fiecare pe la spate. Nu te razboi pentru ea cu mine. Crede-ma ca femeia asta nu mi-a facut doar mie rau, ci si altora. Tu esti de partea ei, am inteles, dar, te rog, sa nu te mai rafuiesti pentru ea cu mine. Mersi. Du-te si consoleaz-o in private, inghite-i orice minciuna iti spune, si lasa-ma pe mine in belele mele. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:06 |
||
|
Muza, repet, n-am nimic cu tine. Nu vreau sa ma cert cu tine din cauza ei. Ea nu este o persoana pentru care sa merite sa ma consum nervos, ti-am mai zis lucrul acesta. Nu vreau sa ma consum nervos pentru o fitecine, care crede ca detine cheia adevarului absolut, dar, in schimb, afirma despre sine ca este o persoana impartiala, desi nu stie sa respecte parerile altora, o persoana care nu stie decat sa semene intriga si zazanie pe unde trece. Stii cat ma ingretoseaza cand o vad cum jubileaza ca a reusit sa ne indeparteze? Un om bun nu s-ar bucura de raul altora. Un om bun nu s-ar apuca sa desparta doi oameni care erau sau sunt prieteni. Un om bun nu ar imprastia minciuni despre mine si altii pe forum si prin mesaje private. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:13 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=DJAg35WOKVg&feature=related Vio
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:17 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:06:08De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:51:46De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:50:53De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. ti-am explicat mai sus nu ma razboiesc cu tine si nici nu te iau la rost. dar nu cred ca e necesar sa vii sa ma iei la micuta brutus si eu sa stau cu capul plecat in fata ta.hai sa nu ne imbatam cu apa rece daca intr-adevar m-ai considera prietena ta, nu ai fi asa acida. nu sunt de partea nimanui. tu vezi si crezi doar ce iti convine si apoi te miri ca iti intorc altii spatele. cum doresti
|
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:17 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:13:53Muza, repet, n-am nimic cu tine. Nu vreau sa ma cert cu tine din cauza ei. Ea nu este o persoana pentru care sa merite sa ma consum nervos, ti-am mai zis lucrul acesta. Nu vreau sa ma consum nervos pentru o fitecine, care crede ca detine cheia adevarului absolut, dar, in schimb, afirma despre sine ca este o persoana impartiala, desi nu stie sa respecte parerile altora, o persoana care nu stie decat sa semene intriga si zazanie pe unde trece. Stii cat ma ingretoseaza cand o vad cum jubileaza ca a reusit sa ne indeparteze? Un om bun nu s-ar bucura de raul altora. Un om bun nu s-ar apuca sa desparta doi oameni care erau sau sunt prieteni. Un om bun nu ar imprastia minciuni despre mine si altii pe forum si prin mesaje private. nu ne desparte nimeni. a fost alegerea ta sa nu mai intri la mine pe topic, eu nu ti-am interzis asta. a fost alegerea ta sa ma stergi din lista de prieteni. toate au fost alegerile tale draga mea. |
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:19 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Wnn9IjR9JOY&feature=related
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:21 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-11-14 13:17:29De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:06:08De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:51:46De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:50:53De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. Cine imi intoarce spatele, nu mi-a fost niciodata prieten cu adevarat! Si nu dau doi bani pe cei ce-mi intorc spatele! Ma doare fix in cot de spatele lor! Daca asta inteleg ei prin a fi oameni si prieteni, n-au decat sa se minta singuri in continuare! Eu prefer sa acord mii de sanse celor din jur, indiferent cat mi-au gresit. Si, revenind la mesajul tau, acelasi repros ti le-as putea face si eu, ca, daca mi-ai fi prietena, nu ai lua tot ce scriu la adresa viperei atat de personal si nu ai fi atat de acra cand imi scrii. Da, in privinta acelui apelativ cu "micuta Brutus", consider ca am avut si am dreptate, daca ai fi fost impartiala, nu ai fi luat partea nimanui, nu m-ai fi acuzat aiurea si nici nu ai fi jubilat dupa ce mi-ai adus astfel de acuze. Deci nici tu sa nu te astepti sa-mi cer scuze sau sa retrag ceea ce am zis, din moment ce asta simt, ok? Accepta ca si tu poti gresi sau rani, chiar daca tu crezi despre tine contrariul. Uneori oamenilor li se cam ia sa se tot contrazica cu tine si te lasa sa crezi ce vrei, dar asta nu inseamna ca tu poti avea tot timpul dreptate sau ca tu te porti ireprosabil, ok?
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:26 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-11-14 13:19:39De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:13:53Muza, repet, n-am nimic cu tine. Nu vreau sa ma cert cu tine din cauza ei. Ea nu este o persoana pentru care sa merite sa ma consum nervos, ti-am mai zis lucrul acesta. Nu vreau sa ma consum nervos pentru o fitecine, care crede ca detine cheia adevarului absolut, dar, in schimb, afirma despre sine ca este o persoana impartiala, desi nu stie sa respecte parerile altora, o persoana care nu stie decat sa semene intriga si zazanie pe unde trece. Stii cat ma ingretoseaza cand o vad cum jubileaza ca a reusit sa ne indeparteze? Un om bun nu s-ar bucura de raul altora. Un om bun nu s-ar apuca sa desparta doi oameni care erau sau sunt prieteni. Un om bun nu ar imprastia minciuni despre mine si altii pe forum si prin mesaje private. Ce simplu e sa gandesti asa! Draga mea, ca sa existe UN EFECT, trebuie sa fi existat mai intai de toate O CAUZA! Hai sa lasam logica asta simpla, ca eu am ales nu stiu ce si sunt singura responsabila pentru asta. Gandeste-te cine anume si ce anume a declansat asta, inainte de a-mi scoate ochii pentru alegerile mele.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:29 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-11-14 13:21:29http://www.youtube.com/watch?v=Wnn9IjR9JOY&feature=related Kissulina, nu stiu daca ai citit pe topicul "Ce faci in acest moment?", dar ti-am urat pentru fetita ta, multa fericire, sanatate si iubire. O viata frumoasa si implinita ii doresc sarbatoritei!
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:32 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:26:19De la: muza_ta, la data 2012-11-14 13:17:29De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:06:08De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:51:46De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 12:50:53De la: muza_ta, la data 2012-11-14 12:47:47vio, daca ai ceva sa-mi zici, poti sa-mi zici pur si simplu. nu e nevoie sa te ascunzi dupa alegorii. cui i se ia sa se contrazica cu mine scot maturica si o pun la treabaaa acum, sa revenim nu inteleg de ce trebuie sa interpui o a 3-a persoana in discutia mea cu tine, despre mine si tine? chiar nu iau partea nimanui, iar daca e sa iau partea cuiva, o iau pe-a mea :)))))n-a zis nimeni ca sunt perfecta si chiar daca o zice, stiu ca nimeni nu e perfect, nici eu, nici tu, nici altul, nici alta. nu ti-am adus nici o acuza. nu mai insista cu asta. daca imi dadeai ocazia, iti explicam in privat, dar din moment ce m-ai privat de asta, o luam ca atare te rog nu te astepta la mine sa fiu o dulce si jumatate, daca nici tu nu te comporti asemenea cu mine. daca ne luam la micuta brutus si alte alea, pot fi si imi permit sa fiu cat de acra posibil. deci, concluzie: cum crezi tu ca iti e mai bine, si cel mai important-cu cine crezi tu ca iti e mai bine
|
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:34 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:29:55De la: muza_ta, la data 2012-11-14 13:19:39De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:13:53Muza, repet, n-am nimic cu tine. Nu vreau sa ma cert cu tine din cauza ei. Ea nu este o persoana pentru care sa merite sa ma consum nervos, ti-am mai zis lucrul acesta. Nu vreau sa ma consum nervos pentru o fitecine, care crede ca detine cheia adevarului absolut, dar, in schimb, afirma despre sine ca este o persoana impartiala, desi nu stie sa respecte parerile altora, o persoana care nu stie decat sa semene intriga si zazanie pe unde trece. Stii cat ma ingretoseaza cand o vad cum jubileaza ca a reusit sa ne indeparteze? Un om bun nu s-ar bucura de raul altora. Un om bun nu s-ar apuca sa desparta doi oameni care erau sau sunt prieteni. Un om bun nu ar imprastia minciuni despre mine si altii pe forum si prin mesaje private. daca-ti scot ochii, inseamna ca-mi plac ochii tai eu zic ca sa incheiem aceasta discutie, pentru ca nu duce in nici o directie. ce zici? |
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:36 |
||
|
Muza, stiu ca-ti face placere sa te contrazici, dar eu nu sunt genul caruia sa-i placa sa se contrazica cu cineva pana-n panzele albe. Daca m-as fi comportat asa, probabil ca n-as fi avut o relatie atat de lunga de cuplu si nici prietenii atat de lungi. Si ma refer aici la prietenele mele din viata reala, care-mi sunt alaturi, una de 11 ani, iar cealalta de 9 ani. Eu consider ca un om intelege ceea ce ai sa-i spui si din prima, nu-i nevoie sa bati moneda o mie de ani pe aceeasi chestie, decat daca tii mortis sa-l scoti din pepeni. Daca tot imi dai recomandari cum sa ma port si cu cine sa fiu prietena, uite iti fac si eu o recomandare: incearca sa nu mai fii atat de insistenta si autoritara intr-o discutie, devii foarte obositoare la un moment dat. La inceput poti fi amuzanta cu un astfel de fel de a fi, dar mai apoi oamenii percep comportamentul tau ca pe-o cicaleala si o dorinta de dominare. Poate ca nu faci cu intentie lucrul asta, dar stresezi si obosesti oamenii cu asta. Pe mine, una, in acest moment, sincer iti spun, ma stresezi si ma obosesti. Iar in ceea ce priveste apelativul folosit de "micuta Brutus", raman la parerea mea, in ciuda insistentelor tale de a-ti retrage acest apelativ, ca astazi te-ai purtat cu mine precum Brutus. Pe mine una nu m-ar lasa sufletul sa le spun prietenelor mele asemenea lucruri si apoi sa-mi vad linistita de treaba. Si esti subiectiva, chiar daca nu vrei sa accepti lucrul acesta. Gata, m-a luat durerea de cap. Chiar te-as ruga sa incetezi, daca se poate, sa mai bati moneda pe acelasi subiect, destul m-a indispus vipera cu raportarile ei abuzive. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:49 |
||
|
Muzica Madalina Manole - Tu nu ma cunosti http://www.youtube.com/watch?v=bKvNQdfLU8M&feature=related |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:51 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-11-14 13:49:53Muza, stiu ca-ti face placere sa te contrazici, dar eu nu sunt genul caruia sa-i placa sa se contrazica cu cineva pana-n panzele albe. Daca m-as fi comportat asa, probabil ca n-as fi avut o relatie atat de lunga de cuplu si nici prietenii atat de lungi. Si ma refer aici la prietenele mele din viata reala, care-mi sunt alaturi, una de 11 ani, iar cealalta de 9 ani. imi cer mii de scuze daca te-am stresat si te-am obosit asta e, ce sa fac, sunt o obositoare si-o stresanta. iti promit cu toata inima mea sa nu te mai obosesc si sa te mai stresez de azi inainte. nu incerc sa-mi retrag nici un apelativ :) zi-mi cum vrei, fa-ma in ce fel doresti. promit sa nu fiu preocupata de asta si nici sa ma intristez.sa ai parte de prietenele tale si sper sa te pretuiasca asa cum meriti. o zi frumoasa viorica!
|
||
|
muza_ta Postat pe 14 Noiembrie 2012 13:58 |
||
|
Pasarea Colibri - Scrisoare de bun ramas http://www.youtube.com/watch?v=tmzoN_afPGk&feature=related Imi place mult de tot si piesa asta! :) |
||
|
kudika_10817 Postat pe 14 Noiembrie 2012 14:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac,semnu intrebari | 204 | De la: scorpyoW 14 Septembrie 2009 21:13 |
| Revelion 2010 | 18 | De la: greierash_is_back 15 Octombrie 2009 20:28 |
| Is it a beautiful day? | 7 | De la: oonahabibi_yahoo_com 22 Aprilie 2009 09:13 |
|
|
||
| de luni 23 06 08 | 14 | De la: marconi_rupa 14 Iulie 2008 01:57 |
| animale de companie | 32 | De la: Cherry_bob 14 Iunie 2009 20:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.