Setari Cookie-uri

Acnee pe corp/fese/spate

Hei, am o problema de ceva timp. A inceput sa imi apara acnee pe fese si chiar nu stiu ce sa fac, aveti voi cateva sfaturi pana sa ajung la dermatolog?
kudika_14534
Postat pe 20 August 2012 16:32
De la: kudika_14534, la data 2012-08-20 16:32:11Hei, am o problema de ceva timp. A inceput sa imi apara acnee pe fese si chiar nu stiu ce sa fac, aveti voi cateva sfaturi pana sa ajung la dermatolog?
]

In primul rand,trebuie restabilita alimentatia,,eliminate grasimile,prajelile,ouale,condimentele,ciocolata,sucurile acidulate s.a.m.d.
In al doilea rand,,trebuie sa mergi la medicul ginecolog,dermatolog si endocrinolog,fiecare dintre acestia ,trebuie sa se edifice asupra starii tale de sanatate,eliminand,pe rand,cauzele,care stau la aparitia acneei!!Problema poate fi de natura ginecologica sau endocrinologica!!Medicul dermatolog,in urma rezultatelor date de catre ceilalti medici,iti va prescrie tratamentul adecvat!!!
MissRainbow
Postat pe 20 August 2012 17:04
Buna! zici ca trebuie exclus alimentele din grasimi, dulciuri, condimente, etc. pai uite la mn in regimul alimentar apar ft rar grasimile, dulciurile si ceai mai spus tu acolo. pai uite chiar daca ma alimentez corect am acnee pe tot corpul... ce ai putea spune de asta?? imi dai si mie un sfat??
kudika_14236
Postat pe 20 August 2012 17:20
De la: kudika_14236, la data 2012-08-20 17:20:45Buna! zici ca trebuie exclus alimentele din grasimi, dulciuri, condimente, etc. pai uite la mn in regimul alimentar apar ft rar grasimile, dulciurile si ceai mai spus tu acolo. pai uite chiar daca ma alimentez corect am acnee pe tot corpul... ce ai putea spune de asta?? imi dai si mie un sfat??

Iti dau acelasi sfat ca mai sus!!!

1.Control ginecologic ,in vederea depistarii eventualelor probleme legate de ovare(ovare polichistice).Menstra cum se desfasoara???
2.Control la medicul endocrinolog,,efectuarea analizelor,care specifica nevelul hormonal propriu si depistarea,daca este cazul,a unor probleme ce tin de glandele endocrine.
3.Cu rezultatele de la serviciile medicale precedente,,te prezinti la medicul dermatolog,si acesta in functie de rapoartele medicale,va stabili tipul de acnee ,pe care o ai si iti va prescrie tratamentul adecvat!!

4.Igiena stricta,,lenjeria intima ,trebuie sa fie numai din bumbac!Deasemenea,,prosoapele trebuie sa urmeze acelasi tip de material,,sinteticul intretine acneea.Nu se foloseste acelasi prosop ,la stergerea pe fata si pe corp.Lenjeria din pat,,trebuie schimbata cat mai des si fiarta din cand in cand.
4.De evitat fardurile ,mai ales cele de calitate indoielnica!!Nu se spala cu sapun pe fata,poti folosi sapun cu "PH" neutru,achizitionat de la Farmacie.Medicul dermatolog iti va prescrie creme si lotiuni pentru fata,in vederea unei igiene corespunzatoare.
5.Tratamentul pentru acnee este de durata,necesita rabdare si perseverenta.In functie de tipul de acnee diagnosticata,se poate recomanda sau nu expunerea la soare.
6.Este interzisa stoarcerea cosurilor,chiar si la cosmetica.Sunt inestetice,dar stoarcerea lor,,favorizeaza iritarea zonelor afectate de acnee.
MissRainbow
Postat pe 20 August 2012 17:37
De la: kudika_14534, la data 2012-08-20 16:32:11Hei, am o problema de ceva timp. A inceput sa imi apara acnee pe fese si chiar nu stiu ce sa fac, aveti voi cateva sfaturi pana sa ajung la dermatolog?

sunt baiat, si inca de la 15 ani, pana acum la 28, nu am scapat de cosuri...(ma refer la cele de pe spate, cele de pe fatza s-au dus, cu greu, dupa multe chinuri, lasand un aspect de coaja de portocala) am inteles ca am acnee juvenila si orice am incercat n-a dat rezultate decat temporar. dar de cand am inceput sa mananc sanatos (regim vegetarian, 80% legume fructe fierte respectiv crude, restul carne slaba fiarta, exclus fastfood, cafea, sucuri, dulciuri zero) chiar daca nu imi trec, observ ca nu mai apar altele noi cu atata inversunare (imi pare rau ca nu am lasat cartofii, prajelile, sucurile mai repede)
Practic, un regim corect, a facut ce n-a facut Zynerit-ul & Co in 4 ani. Asta nu inseamna ca tratamentele, mastile, cremele, nu sunt bune, doar ca la mine n-au dat rezultatele pe care le asteptam; ai putea folosi sapun cu sulf, nu e scump si uneori in fct de organism si cauza cosurilor, acesta este si rezolvarea definitiva.
kudika331254
Postat pe 11 Septembrie 2012 00:54
De la: kudika331254, la data 2012-09-11 00:54:59

sunt baiat, si inca de la 15 ani, pana acum la 28, nu am scapat de cosuri...(ma refer la cele de pe spate, cele de pe fatza s-au dus, cu greu, dupa multe chinuri, lasand un aspect de coaja de portocala) am inteles ca am acnee juvenila si orice am incercat n-a dat rezultate decat temporar. dar de cand am inceput sa mananc sanatos (regim vegetarian, 80% legume fructe fierte respectiv crude, restul carne slaba fiarta, exclus fastfood, cafea, sucuri, dulciuri zero) chiar daca nu imi trec, observ ca nu mai apar altele noi cu atata inversunare (imi pare rau ca nu am lasat cartofii, prajelile, sucurile mai repede)
Practic, un regim corect, a facut ce n-a facut Zynerit-ul & Co in 4 ani. Asta nu inseamna ca tratamentele, mastile, cremele, nu sunt bune, doar ca la mine n-au dat rezultatele pe care le asteptam; ai putea folosi sapun cu sulf, nu e scump si uneori in fct de organism si cauza cosurilor, acesta este si rezolvarea definitiva.

Foarte bine procedat,,corespunde recomandarilor mele din commenturile anterioare,,corectia alimentatiei pe langa tratamentul si igiena personala adecvate!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Septembrie 2012 08:05
Incearca sa folosesti sapunul cu sulf, face minuni. Gasesti la farmacie sau magazine naturiste. Este special conceput pt o piele seboreica, cu cosuri si tendinte de ingrasare a tenului. Desigur, mergi si la dermato... Have a nice day!
TomaClaudia
Postat pe 11 Septembrie 2012 09:08
Buna,
Si eu am avut o problema asemantoare. La mine imi apareau cosuri pe spate si pe fese mai ales de la mersul la sala ca transpir foarte mult.
La recomandea unuei amice care e la facultatea de la medicina am schimbat sapunul normal cu un sapun organic pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai- tea tree de la Thursday Plantation. La mine dupa ceva timp cosurile de pe spate/fese au inceput sa usuce si apoi au disparut complet. Pe langa ca imi fac foarte bine la ten acest sapun, m-am indragostit de el. e asa ca o lotiune si e foarrte delicat. Pe langa sapun eu la inceput am folosit si o sticluta de ulei 100% pur din arbore de ceai. Am pus cateva picaturi in gelul de dus si gelul intim. Pup si sanatate
kudika_971865
Postat pe 2 August 2014 14:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
curs coafura oradea arad timisoara 1 De la: cursuriestetika 26 Mai 2012 16:53
SE VOR INTRERUPE CURSURILE???????????...LA FETITA MEA ESTE GROAZNIC DE FRIG IN CLASA IN CARE INVATA.... 12 De la: fatavesela 31 Martie 2012 13:53
Constructii 2 De la: kudika_13696 6 August 2012 15:50
CUM TRECEM PESTE SUFERINTA PIERDERII CELOR DRAGI 11 De la: negrul_de_serviciu 14 August 2010 17:09
help me!!!creme pentru albirea pielii 9 De la: dienutza122 2 Iunie 2012 19:54