Setari Cookie-uri

Cum scapam de depresie

Condoleante...Incearca si inconjoara-te de oameni dragi,nu te izola depresia este o boala crunta ce nu iarta...multa putere pentru a putea depasi aceasta mare pierdere...
YASEMYNNE
Postat pe 2 Octombrie 2012 07:43
Din pacate pot spune ca te inteleg, sotul meu a murit acum 9 luni insa noi nu am avut copii, avem un caine in schimb :). Stiu cat de dureros poate sa fie , pt mine e un chin cand ma uit la caine si vad ca il cauta sau face lucruri pe care le facea cu sotul meu, e evident ca el nu stie ce s-a intamplat si cu siguranta il asteaota sa se intoarca. Sincer te consider norocoasa ca ai o fetita cu el, ca ti-a ramas ceva de la el, cu ea vei putea vorbi cand va creste si va intelege, vei avea o consolore si ai un motiv pentru care sa te trezesti in fiecare zi si sa vrei sa mergi mai departe. Eu merg mai departe pentru cainele meu, pentru ca si fara mine ar ramane al nimanui, adik cineva l-ar lua dar nu il va putea iubi asa cum il iubim eu si sotul meu. Sunt onvinsa si tu gandesti la fel si sper sa nu te simti jignita de faptul ca l-am comparat pe cainele meu cu fetita ta, pana la urma sunt niste suflete nevinovate care sufera dupa cineva drag.
Eu am mers si la psiholog si la psihiatru, acum sunt mai bine, iti doresc multa putere si rabdare, poate fii mai bine maine.
alexandra_krupaci
Postat pe 5 Octombrie 2012 10:08
Iti spun din proprie experienta pentru mama a patit la fel cand tatal meu a murit si mama a ramas sa ne cresca pe mine si fratele meu. Tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa gasesti IN TINE forta necesara si sa te gandesti ca fetita ta in acest moment depinde NUMAI de tine! Trebuie sa te gandesti momentan ca trebuie sa fii tare pentru ea, pentru a putea in continuare si pentru a se putea si ea gandi la un viitor. Trebuie sa lasi trecutul la o parte ( stiu e greu) si trebuie sa te gandesti numai la viitor de acum inainte.

Pe mine m-a invatat mama o vorba : "ceea ce nu te doboara te face mai tare!" si cu vorbele astea in cap trebuie sa te gandesti numai la viitor.
cori_g2004
Postat pe 14 Octombrie 2012 15:19
Condoleante! Din pacate, iti pot spune ca si eu am trecut printr-o experienta neplacuta, acum doi ani mi-am pierdut sotul in urma unui accident, iar copilul nostru era foarte mic. Am picat inr-o depresie groaznica, eram doborata, nu puteam face nimic, ajunsesem chiar sa imi neglijez copilul, pentru ca gandurile mele erau doar la sotul meu. Totul imi aducea aminte de el. Din fericire, am avut-o alaturi pe mama mea care m-a dus la un psihoterapeut (nu psiholog!!!!). Dupa multe sedinte am reusit sa trec usor usor peste acel moment. Nu am urmat niciun tratament medicamentos, in schimb mi-a recomandat sa aleg un produs naturist care contine plantele cele mai cunoscute impotriva depresiei (roinita, sunatoare, floarea pasiunii etc.). Desi vad ca nu ai mai scris de mult, poate raspunsul meu te va ajuta. Iti recomand sa mergi la un specialist, si daca esti inca tematoare, poti gasi medicamentul naturist in plafare, daca tin bine minte este de la un producator din Buzau si se numeste Depress Forte. Eu m-am vindecat de aceasta boala cumplita, sper sa te faci si tu bine.
kudika_941186
Postat pe 2 Decembrie 2013 18:21
De la: kudika_941186, la data 2013-12-02 18:21:43Condoleante! Din pacate, iti pot spune ca si eu am trecut printr-o experienta neplacuta, acum doi ani mi-am pierdut sotul in urma unui accident, iar copilul nostru era foarte mic. Am picat inr-o depresie groaznica, eram doborata, nu puteam face nimic, ajunsesem chiar sa imi neglijez copilul, pentru ca gandurile mele erau doar la sotul meu. Totul imi aducea aminte de el. Din fericire, am avut-o alaturi pe mama mea care m-a dus la un psihoterapeut (nu psiholog!!!!). Dupa multe sedinte am reusit sa trec usor usor peste acel moment. Nu am urmat niciun tratament medicamentos, in schimb mi-a recomandat sa aleg un produs naturist care contine plantele cele mai cunoscute impotriva depresiei (roinita, sunatoare, floarea pasiunii etc.). Desi vad ca nu ai mai scris de mult, poate raspunsul meu te va ajuta. Iti recomand sa mergi la un specialist, si daca esti inca tematoare, poti gasi medicamentul naturist in plafare, daca tin bine minte este de la un producator din Buzau si se numeste Depress Forte. Eu m-am vindecat de aceasta boala cumplita, sper sa te faci si tu bine.


Te felicit ca esti o persoana puternica!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Februarie 2014 07:46
Eu timp de 6 ani am suferit de aceasta boala ingrozitoare, fara sa stiu ce se intampla cu mine. Chiar daca aveam impliniri profesionale, nu puteam sa ma bucur de ele si simteam ca nu o sa reusesc niciodata sa progresez mai mult. Nu aveam deloc incredere in mine si ma simteam in permanenta agitata, ma contraziceam cu cei din jur si majoritatea noptilor le pierdeam pentru ca nu reuseam sa dorm mai mult de 2-3 ore. Asta pana la un moment dat cand am auzit un prieten vorbind de depresia sezoniera si am facut legatura cu starile mele care se accentuau intotdeauna toamna. M-a sfatuit sa cer ajutor si am descoperit site-ul depresiv.ro de unde am aflat de pshioterapie si am decis sa merg la un cabinet specializat. Ma simt cu totul o alta persoana acum si sper ca toti cei care sufera de aceasta boala sa reuseasca sa o alunge din viata lor!
kudika_975476
Postat pe 24 Octombrie 2014 10:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati ma, va rog! 1 De la: ramy_bv 15 Iulie 2011 11:03
el martor iehova eu crestina :(( sfatuiti-ma va rog frumos ... 55 De la: ilovethisgame 10 Iulie 2010 20:06
CE MA FAC? 4 De la: kudika410572 29 Martie 2012 08:59
nu pot sa merg la sala 3 De la: kitty_krieger 3 Iunie 2010 14:27
o vacanta de vis 6 De la: anastasia_m 3 Iulie 2010 09:35