Mai multe
De la: Miss_Naiba, la data 2012-09-16 12:21:53..daca iubitii vostri (iubit adica ceva destul de serios, nu un gagiu cu care iesi o saptamana da, una ba) au fantezii cu lesbience? Sau mai bine zis, ce sentimente va ofera treaba asta in legatura cu ei?...raspunde si tu la intrebarea ....care ai pus/o...... ,si dupa aia iti spun....
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 26 August 2014 07:27 |
||
|---|---|---|
|
R�spunsurile astea agresive cu "dezgust", "sil�", "reject imediat" mi se par ... nejustificate. Femeile trebuie s�-nve�e c� orice b�rbat de pe fa�a planetei, �n mintea lui o s� se excite la simpla imagine a dou� femei "�mpreun�" (utilizarea cuv�ntului "lesbine" nu cred c� este corect� �n aceste fantezii, nu despre ele este vorba, c� nici b�rba�ii n-au ei fantezii cu femei care chiar nu vor b�rba�i, n-ar avea nici un rost). Da�i-mi voie s� repet: orice b�rbat vrei tu. Nu trebuie s� �tiu c�t de frumos �tie s� se poarte iubitul t�u cu tine, c�t de bine �tie s� te fac� s� te sim�i femeie c�nd e l�ng� tine, c�t de responsabil este sau c�t de mult� �ncredere po�i avea �n el. Pentru c� indiferent cine este, este imposibil ca imaginea a dou� femei mai mult sau mai pu�in una peste alta s� nu declan�eze reflexul sexual. Nici m�car nu este alegerea lor, nici m�car nu este vina lor. Poate-a�i mai auzit pe undeva ideea c� atrac�ia este un reflex care se declan�eaz� involuntar, �i po�i doar s�-i rezi�ti dac� vrei, dar nu o po�i opri. Da, �tiu c� femeile nu v�d aceea�i idee ca fiind excitant� (sau cel pu�in insist� s� spun� asta, eu nu cred tot ce-aud, dar dac� 3 oameni spun c� e�ti beat, ... s� zicem c� au dreptate). Dar ce este excitant pentru tine, nu trebuie s� fie la fel de excitant �i pentru el, �i vice-versa. Acesta este un detaliu important. Singura diferen�� este c� nu to�i b�rba�ii se g�ndesc serios la asta sau �ncearc� s� ob�in� asta, eventual din rela�ia pe care o au deja cu partenera. Majoritatea �n�eleg c� asta este doar o fantezie, care o s� fie-ntotdeauna interesant�, dar e o fantezie. Aceaste reac�ie agresiv� pe care fanteziile aste le provoac� aici, cu "dezgust", "vom�" ..., cred c� �i are originea �ntr-o confuzie. Femeile v�d aceste fantezii ca pe o dovad� tran�ant� a lipsei de devotament, a lipsei de respect �i de fidelitate. Dar omu' este "nevinovat" (la modul general), lui �i zboar� mintea la astea pentru c� la el este foarte excitant. La el fantezia nu vine de fapt din lips� de respect. Din fericire soluția e simpl�: e doar o fantezie. Dac� ești revoltat�, corect este s�-i spui pe șleau: �Termin�-te cu abera�iile tale!". Exist� un risc gen 1% s� zici c� se sup�r� c� de ce vorbe�ti a�a cu el, dar sunt atitudinea �i r�spunsul corecte, iar el trebuie s� �tie c� asta nu este motiv s� se supere. |
||
|
Robbin Postat pe 2 Septembrie 2014 02:20 |
||
De la: Robbin, la data 2014-09-02 02:20:37R�spunsurile astea agresive cu "dezgust", "sil�", "reject imediat" mi se par ... nejustificate. Nu este vorba de nicio confuzie sau eroare,cel putin din punctul meu de vedere!!!Este adevarat,fantezia nu vine din lipsa de respect,dar poate degenera in asa ceva!!!Granita dintre fantezie si realizarea ei este foarte subtire!!!Si de la infaptuirea ei pana la degringolada nu este decat un pas!!!Sunt fantezii si fantezii,nu le putem globaliza!!! |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Septembrie 2014 08:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vreau niste pareri | 8 | De la: coffeeta 30 Martie 2009 12:16 |
| la ulti ani FETELOR !!! LA TOATE !! CITITI AICI !! | 2 | De la: kudika513666 7 Martie 2012 14:02 |
| Cat timp...? | 17 | De la: mitura 7 Septembrie 2009 23:21 |
|
|
||
| sunt sanse de a fi ramas? | 62 | De la: Sabrina_Nede 5 Decembrie 2009 12:16 |
| de ce doare? | 9 | De la: utad 28 Aprilie 2010 20:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.