Setari Cookie-uri

Citatul zilei (IV)

Hello Oamenii se impart in doua categorii cei care cauta sensul vietii fara sa l descopere si cei care l au gasit fara sa l caute....EMIL CIORAN
BIHTER
Postat pe 15 Martie 2013 13:58
,,Ca sã-ți fie drag sã trãiești trebuie sã iubești oamenii. Sã-i iubești. Mãcar câțiva într-o viațã" ( Ileana Vulpescu)
kudika_15804
Postat pe 15 Martie 2013 14:04
"Mințile luminate discutã idei; mințile mediocre discutã evenimente; mințile mici discutã oamenii."
yumy
Postat pe 15 Martie 2013 14:07

"Aceia care pãstreazã capacitatea de a aduna frumusețea nu vor îmbãtrâni niciodatã."
yumy
Postat pe 15 Martie 2013 14:08
"Nu dispreþui lucrurile mici; o lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodatã: sã lumineze în întuneric"
yumy
Postat pe 15 Martie 2013 14:14
”Daca te bati, bata te cu zeii nu cu valetii” Constatntin Noica
BIHTER
Postat pe 15 Martie 2013 14:19
"Descurajarea și înfrângerile sunt unele dintre cele mai sigure cãi de succes."
yumy
Postat pe 15 Martie 2013 14:23
Meritã citit...
"Un om foarte sãrac locuia cu soþia lui. Într-o zi, soþia sa,
care avea parul foarte lung i-a cerut sã-i cumpere un pieptene
pentru ca pãrul sã creascã bine ºi sã fie bine îngrijit.
Omul a refuzat-o ºi i-a a explicat cã nu avea destui bani nici pentru a repara cureaua de la ceas.
Ea nu a insistat, in cerere ei.
Omul a mers la muncã ºi a trecut printr-un magazin de ceasuri,
si-a vandut ceasul deteriorat la un preþ scãzut ºi a mers sã
cumpere un pieptene pentru soþia sa.
A venit acasã, seara, cu pieptenele în mânã, gata sã-l dea soþiei sale.
El a fost surprins când a vãzut-o pe soþia sa, cu o tunsoare foarte scurta. κi vânduse pãrul ºi cumpãrase un ceas nou.
Lacrimile curgeau din ochii lor, în acelaºi timp, pentru inutilitatea acþiunilor lor, si pentru reciprocitatea iubirii lor.
Morala: A iubi nu este nimic, a fi iubit este ceva, dar a iubi si a fi iubit de cel pe care îl iubeºti, este TOTUL."
kudika_15804
Postat pe 15 Martie 2013 14:25
“Trateazã-i pe oameni ca și cum ar fi ceea ce trebuie sã fie și-i vei ajuta sã devinã ce sunt in stare sã fie.”
yumy
Postat pe 15 Martie 2013 14:26
"Nu existã pe lume ceva mai greu decât sinceritatea ºi ceva mai uºor decât linguºirea." Feodor Dostoievski
kudika_15804
Postat pe 15 Martie 2013 14:28
De la: kudika_15804, la data 2013-03-15 14:28:21"Nu existã pe lume ceva mai greu decât sinceritatea ºi ceva mai uºor decât linguºirea." Feodor Dostoievski
te a citit perfect,,asta esti tu
miezuu
Postat pe 15 Martie 2013 14:36
”sufletul nostru este o urna in care inchidem cenusa patimilor stinse”.Octavian Goga frumos f.frumoasa metafora
BIHTER
Postat pe 15 Martie 2013 14:37
De la: BIHTER, la data 2013-03-15 14:37:28”sufletul nostru este o urna in care inchidem cenusa patimilor stinse”.Octavian Goga frumos f.frumoasa metafora
bravo gongoi,,ti ai gasit vocatia
miezuu
Postat pe 15 Martie 2013 14:44
Ai vazut? Macar fac ceva nu stau la pinda sa sacai oamenii
BIHTER
Postat pe 15 Martie 2013 14:52
"Minds are like parachutes.They only function when they are open." -James Dewar
muza_ta
Postat pe 15 Martie 2013 17:14
De la: BIHTER, la data 2013-03-15 14:52:41Ai vazut? Macar fac ceva nu stau la pinda sa sacai oamenii
stiu ma,,de aia ma imiti
miezuu
Postat pe 15 Martie 2013 17:17
De la: muza_ta, la data 2013-03-15 17:14:12"Minds are like parachutes.They only function when they are open." -James Dewar
si cum a ta e inchisa ,,,,,,,
miezuu
Postat pe 15 Martie 2013 17:18
"Nu exista nimic mai trist decat un om care incearca sa para fericit cu orice pret." Octavian Paler

Viorica_Franziska
Postat pe 26 Martie 2013 13:50
"Eu din romani imi trag sorgintea.
C-o sfanta dragoste-i iubesc,
Si pentru tot ce-i romanesc,
Oricand, si bratele, si mintea,
Si sufletul mi le jertfesc."

Poezie de Bogdan Petriceicu Hasdeu
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Martie 2013 11:50
"A merge pana la capat in iubire inseamna sa mergi catre o mare diferentiere, sa-ti asumi riscul de a descoperi bogatiile, insuficientele si uneori mediocritatile celuilalt." Jacques Salome

Excelent citat si-l consider valabil nu doar pentru iubirea dintre un barbat si femeie, ci si pentru iubirea de aproape!

Cine are iubirea cu adevarat in suflet, poate indragi sau accepta pe aproape oricine, in ciuda defectelor sale.

Iubirea nu inseamna doar lapte si miere, floricele pe campii, inimioare in ochisori, concordie perfecta, ci si acceptarea faptului ca oamenii din jur, oamenii dragi, noi insine, avem defecte, ca ne certam ca sa ne impacam, ne spunem vorbe dure ca apoi sa le regretam, ne tot acordam sanse, tocmai pentru ca ne iubim sau incercam sa ne acceptam unii pe ceilalti.

Iubirea de aproape nu cunoaste sentimentul de ranchiuna, de ura, de razbunare. Cine iubeste cu adevarat nu priveste pe mai nimeni de sus, iubirea nu este aroganta si egoista, iubirea nu umileste.

Nu sunt un inger al iubirii, nici macar unul fals, ci sunt un om, capabil sa ofere iubire, intelegere si toleranta aproape tuturor oamenilor, chiar de merita sau nu. Nu va indemn sa va iubiti mult, ci sa incercati sa va acceptati intre voi, macar atat. Macar incercati si tot e ceva. Chiar de nu veti reusi cu toti oamenii sa va tolerati, macar veti avea sufletul impacat stiind ca macar ati incercat. :)

Eu, una, am tot incercat si voi incerca in continuare sa-i inteleg si sa-i accept pe oameni, asa cum sunt. In foarte putine cazuri nu-mi reuseste acest lucru, dar nu-mi pierd speranta, incerc in continuare. :)

Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 08:45

" Prostii sunt singurii oameni care nu-si recunosc greselile . "
Parintele Arsenie Boca
Argentina_Malcea_1
Postat pe 30 Martie 2013 15:46

" In fiecare ins e sadita o intentie a lui Dumnezeu , care prin om trebuie sa devina Creatie ! "
Parintele Arsenie Boca
Argentina_Malcea_1
Postat pe 30 Martie 2013 15:50
SI EU TE PUP FRANCESKO

UITE,PENTRU TINE...
IA-O DE AICI FRANCESKO:
LALEA NEAGRA,INCHISA SI VESTEJITA CA SUFLETUL TAU:

http://photouploads.com/images/franciskal.jpg

EXCELENTUL__
Postat pe 30 Martie 2013 16:21
"Cand te lauda lumea, ascult-o! Numai lauda ce ti-o aduci tu singur n-o asculta. Vei vedea ce frumos se reduc laudele lumii la nimic si cum inveti a pretui exact valoarea propriilor tale acte." Mihai Eminescu
Viorica_Franziska
Postat pe 31 Martie 2013 11:37
De la: Argentina_Malcea_1, la data 2013-03-30 15:46:07
" Prostii sunt singurii oameni care nu-si recunosc greselile . "
Parintele Arsenie Boca

De acord!
Viorica_Franziska
Postat pe 31 Martie 2013 11:37
francezo tu nu ai cum sa fi de acord sau nu cu ce a spus arsenie tre doar sa ei ca atare,e printre putinii cu adevarat cei mai de seama oamenii ai acestei tari si ai lumii
prazlea
Postat pe 1 Aprilie 2013 10:09
De la: kudika_32792, la data 2013-04-01 10:15:37
De la: prazlea, la data 2013-04-01 10:09:31francezo tu nu ai cum sa fi de acord sau nu cu ce a spus arsenie tre doar sa ei ca atare,e printre putinii cu adevarat cei mai de seama oamenii ai acestei tari si ai lumii

Sunt un om liber, deci am dreptul sa am opinii, legate de orice subiect sau persoana.
sa ai opinii tre sa cunosti dupa cum vorbesti se vd ca nu cunosti subiectul deci nu poti avea opinii decat ne la obiect
prazlea
Postat pe 1 Aprilie 2013 10:18
"EXPERIENTA este numele pe care il dam greselilor noastre"

Oscar Wilde
_Serendipity_
Postat pe 1 Aprilie 2013 13:41
''Eu, una, am tot incercat si voi incerca in continuare sa-i inteleg si sa-i accept pe oameni, asa cum sunt. In foarte putine cazuri nu-mi reuseste acest lucru, dar nu-mi pierd speranta, incerc in continuare. :)''

Serios?

Paroles...paroles...
Rebekka_
Postat pe 1 Aprilie 2013 14:14
De la: Rebekka_, la data 2013-04-01 14:14:36''Eu, una, am tot incercat si voi incerca in continuare sa-i inteleg si sa-i accept pe oameni, asa cum sunt. In foarte putine cazuri nu-mi reuseste acest lucru, dar nu-mi pierd speranta, incerc in continuare. :)''

Serios?

Paroles...paroles...

Cristos a inviat,Re_!!!!

,, Sã lupþi pentru o idee, sã lupþi pentru un sentiment, pentru o patimã sau pentru o nebunie, dar sã crezi în ceva ºi sã lupþi, asta e viaþa. Cine nu simte nevoia unei lupte, nu trãieºte ci vegeteazã."( Panait Istrati)

Pentru tine,Re_:
http://www.youtube.com/watch?v=hPSRhb4Bmh4&feature=share
kudika_15804
Postat pe 1 Aprilie 2013 14:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dependenta de partener! 17 De la: Cassey 14 Mai 2009 21:42
frustratele...o mare problema 38 De la: kudika056836 9 Decembrie 2009 19:39
CE INSEMN EU PTR PERSOANA MEA? 50 De la: deeani 4 Iulie 2013 09:13
Inselata,eu sau ea? 7 De la: kudika014864 25 Aprilie 2009 16:23
anticonceptionale "harmonet " ? 11 De la: nicoleta4856 26 Mai 2009 19:21