Setari Cookie-uri

Citatul zilei (IV)

De la: rondina, la data 2014-02-14 18:39:37"Durerea pare mai blanda daca este impartasita cuiva." - Honore de Balzac

Adevar graiesti!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 15 Februarie 2014 10:26
"Intotdeauna exista un prezent." T.S. Eliot

:)
Viorica_Ecaterina
Postat pe 16 Februarie 2014 08:00
Nu ma pun la mintea prostilor, caci ar insemna sa ma bata cu experienta lor. :)
Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 10:44
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-20 10:44:25Nu ma pun la mintea prostilor, caci ar insemna sa ma bata cu experienta lor. :)
pe tine te=-a batut deeja soarta ,nush cine ar mai indrazni sa te bata
athos_007
Postat pe 20 Februarie 2014 10:50
Barbatii sunt respectabili doar daca, la randul lor, respecta.
(Ralph Walso Emerson)

Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 11:37
Oamenii civilizati au respectat INTOTDEAUNA femeia.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 11:42
Unii "barbati" se poarta cu femeile ca un urangutan cu o vioara. – Honore de Balzac
Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 11:44
Daca am de ales, intre un dusman care ma injura in fata si un asa-zis prieten care ma barfeste pe la spate, intotdeauna o sa-l aleg pe cel dintai.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 19:24
"Se inseala cei ce cauta mortis sa placa. Si, pentru a placea, se fac maleabili si ductili. Si raspund dorintelor inainte ca ele sa fie exprimate. Si tradeaza pe oricine si orice, ca sa fie asa cum li se cere. Dar ce treaba pot avea eu cu meduzele astea, care n-au nici os, nici forma? Le arunc si le dau inapoi nebuloaselor lor: SA VINA SA MA VADA CAND VOR FI ELE INSELE." Antoine Saint-Exupery
Viorica_Ecaterina
Postat pe 20 Februarie 2014 19:32
"O spun doar ca un fapt pe care nu-l comentez: daca toti oamenii ar sti ce spun ceilalti despre ei, n-ar mai exista in lume nici macar patru prieteni." Blaise Pascal

"Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara." Gabriel Garcia Marquez

"Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului." Nicolae Iorga

"Este mai daunator a suporta un prieten rau si perfid, decat un animal salbatic; animalul salbatic poate sa va raneasca corpul, dar prietenul rau va poate rani sufletul." Buddha
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 07:08
Putini OAMENI, multe fetze...
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 11:15
Si sa fie clar: cu rebuturile nu discut, decat atunci cand vrea muschiul meu, asa ca agitati-va, fraierilor, in a-mi scrie mesaje. Ma sterg undeva cu ele si cu creierele lipsite de neuroni care le-au ticluit.

Sictir!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 11:17
De la: Viorica_Ecaterina, la data 2014-02-21 11:15:05Putini OAMENI, multe fetze...
Vio , degeaba lupti ,scopul lor este sa te elimine total de pe site , eu nu dau doi pe acest forum format din aceleasi fetze ,unde lipul in cojoc de oaie m-a for tat sa o fac pe scufita rosie ma confundase cu frumoasa din padurea adormita Nu te mai consuma si fa-le pe plac ,intr-o alta arta.
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:32
De la: -Iulya, la data 2014-02-21 11:32:06
De la: Viorica_Ecaterina, la data 2014-02-21 11:15:05Putini OAMENI, multe fetze...
Vio , degeaba lupti ,scopul lor este sa te elimine total de pe site , eu nu dau doi pe acest forum format din aceleasi fetze ,unde lipul in cojoc de oaie m-a for tat sa o fac pe scufita rosie ma confundase cu frumoasa din padurea adormita Nu te mai consuma si fa-le pe plac ,intr-o alta arta.
tu dupa ce ca o barfesti pe proasta asta in privat akum faci alianta...sincer nu te inteleg ,in fine no mi frega
athos_007
Postat pe 21 Februarie 2014 11:36
De la: athos_007 la 20 Februarie 2014, 11:04 Catre: -Iulya

Subiect: Re: Re: [fara subiect]
cu ce rost....viorica apoi fulg de nea ...desi niciodata nu le-am zis nimik se baga ele acs mai inteligente in cearta mea cu imbecilul ala de inteligentu sa comenteze asa aiure..pai cine cazzo le-a invitat pe ele ...sa se abtina sa comenteze la adresa mea daca vad ca eu nu comentez la adresa lor pentru ac eu platesc inzecit orice comentariu..o zi buna

raspunde

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/-Iulya/posta/mesaj/2710519.html#ixzz2twqMUTVG
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:41
De la: athos_007 la 20 Februarie 2014, 18:24 Catre: -Iulya

Subiect: Re: Re: Re: Re: [fara subiect]
daca tu ,nu ai continua ,situatia s-ar schimba.Nu dau vina pe nimeni..spun doar ca ,nu se mai poate rade pe aici, e prea mult deja.Cat despre VIO ,tin foarte mult la ea,pt ca afost mereu atacata pe acest Forum ,si este o femeie deosebita. Nu stiu cat de mult m-ai inteles din ceea ce ti-am scris si in mesajul anterior.Nu am nimic cu tine ,doar ca tare mi-as dori sa se inceteze ,tot ceea ce este urat, pe acest Forum,atatea injuraturi fara rost. Sa fii iubit.

deci vio e o femeie deosebita..caruia tu ii iei apararea credema mai lasat debusolat is propio..blokat..nu mai inteleg nimik

Citeste: ai vrut ceva sa bagi intriga dar...ghinion
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:43

Multumesc de comentariu.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 11:45
De la: -Iulya, la data 2014-02-21 11:43:50De la: athos_007 la 20 Februarie 2014, 18:24 Catre: -Iulya

daca tu ,nu ai continua ,situatia s-ar schimba.Nu dau vina pe nimeni..spun doar ca ,nu se mai poate rade pe aici, e prea mult deja.Cat despre VIO ,tin foarte mult la ea,pt ca afost mereu atacata pe acest Forum ,si este o femeie deosebita. Nu stiu cat de mult m-ai inteles din ceea ce ti-am scris si in mesajul anterior.Nu am nimic cu tine ,doar ca tare mi-as dori sa se inceteze ,tot ceea ce este urat, pe acest Forum,atatea injuraturi fara rost. Sa fii iubit.

deci vio e o femeie deosebita..caruia tu ii iei apararea credema mai lasat debusolat is propio..blokat..nu mai inteleg nimik

Citeste: ai vrut ceva sa bagi intriga dar...ghinion

Oamenii inteligenti nu se lasa manipulati. Bravo, Iulya, ca nu te lasi manipulata de ei.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 11:46
De la: athos_007 la 20 Februarie 2014, 18:24 Catre: -Iulya

Citeste: mai vrei Ahos ?!!!! acum fa ceea ce stii cel mai bine ,incepe sa injuri
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:48
De la: Viorica_Ecaterina, la data 2014-02-21 11:45:43

Multumesc de comentariu.
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:49
De la: -Iulya, la data 2014-02-21 11:48:17De la: athos_007 la 20 Februarie 2014, 18:24 Catre: -Iulya

Citeste: mai vrei Ahos ?!!!! acum fa ceea ce stii cel mai bine ,incepe sa injuri
de ce nu dai si restul mesajelor desteapto?
athos_007
Postat pe 21 Februarie 2014 11:52
daca tu zici ca ai ceva concret in care eu am zis ceva de Vio , da-le tu ma baiatule !
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 11:54
De la: athos_007, la data 2014-02-21 12:00:01
De la: -Iulya, la data 2014-02-21 11:54:48daca tu zici ca ai ceva concret in care eu am zis ceva de Vio , da-le tu ma baiatule !
nu stiu cati ani ai dar esti proasta de bubui..si tu si cealalta ..afce-ti o pereche perfecta...idea era sa muscati momeala si sa va fu.. intre voi,ceia ce ai si facut taranka tampita...akum ati fac marea impakare in a va da limbi reciprok fara protectie...2 curcii si 2 proaste,tarance infecte se put a prostie,stati ascunse dupa poze anonimat,,e si normal la ce fetze de curci aveti
ideea este ca nu te-ai uitat cand erai mic la http://www.youtube.com/watch?v=50uLeIvGtMs asa ca nu mai face pe aici atatea valuri ca habar nu ai pe ce lume esti
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 12:02
De la: athos_007, la data 2014-02-21 12:02:39voi nu av pute-ti numi femei ci doar tembele ,face-ti de rusine kudika curcilor,dc nu va aratati fatzza .....asta daca aveti vreuna a?pun pariu ca sunte-ti 2 grase infecte proaste si urate ca ciuma ..mars
http://www.youtube.com/watch?v=1LDhytZJH54 si acum dispari
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 12:07
Iulya, o zi buna iti doresc!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 21 Februarie 2014 12:13
De la: Viorica_Ecaterina, la data 2014-02-21 12:13:20Iulya, o zi buna iti doresc!
MS la fel ,ma retrag si eu
-Iulya
Postat pe 21 Februarie 2014 12:25
Iulya, nu stiu daca ai aflat, dar quid_pro_quo/athos/gospodarul_neinteliejt/gongoibos sunt una si aceeasi persoana cu nenea o.

Cand ma gandesc ca tipul imi zicea pe forumul public ca o sa se ocupe de curatenia de primavara si ca o sa-i dea la o parte pe cei ce deranjeaza, nu m-am gandit nicio clipa, ca e vorba de mine in discutie, dar dupa ce au aparut acele conturi de pe care sunt injurata si jignita in permanenta de vreo doua, trei saptamani incoace, am realizat ieri dupa-amiaza, ca, de fapt, nenea se referea la mine cu acea curatenie de primavara. Si, pentru ca vrea sa ma elimine de pe acest forum, s-a gandit sa ma hartuiasca de pe mai multe conturi, ca sa dea impresia ca-s mai multi, cei ce nu ma mai doresc pe aici, cand, de fapt, e una si aceeasi persoana. Chiar si-au aranjat cearta saptamana trecuta, ca sa para ca sunt persoane diferite, asta era planul lui, sa para ca sunt mai multi, cand, de fapt, e unul singur.

Si de ce crezi ca neintelijentu', isi spune mai nou si gospodar? Bingo, curatenia de primavara...

Si cand ma gandesc ca individul asta mi-a zis ani la rand, atat mie, cat si lui pickard, ca stergem mesaje si conturi, cand de fapt el le stergea, simt doar un mare dezgust.

N-as fi crezut ca unii pot cadea atat de jos, dar se pare ca viata mi-a aratat ca se poate, ca exista si astfel de indivizi, care din plictiseala si rautate, vor cu tot dinadinsul sa-si dovedeasca "puterea". Daca asta intelege el prin putere, il las in plata Domnului, n-am cu cine sa discut si pentru cine sa ma agit.

Banuiesc ca-mi vor sterge contul in curand si vroiam sa-ti multumesc pentru faptul ca mi-ai fost alaturi, fara ca eu sa te fi rugat lucrul asta, ci din omenie.

Mi-a facut placere sa te cunosc, sa ramai asa cum esti!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 22 Februarie 2014 09:55
Kissulina, vroiam sa-ti multumesc si tie, ca mi-ai fost intotdeauna alaturi, si m-ai sprijinit si la bine, si la greu.

Probabil ca nenea o imi va sterge contul in curand pentru ca am aflat ieri dupa-amiaza ca el este una si aceeasi persoana cu quid_pro_quo/athos/gongoiboss/gospodarul_neintelijent.

Tot el ne stergea si comentariile si ne citeste mesajele personale, ieri dupa-amiaza s-a dat de gol cu lucrul asta.

In fine, ma bucur ca, dupa ani de zile, in care atat eu, cat si pickard, am fost acuzati ca am sterge mesaje si conturi, s-a aflat adevarul, ca nu noi eram cei ce faceam asta, ci gospodarul_neintelijent sau nenea o.

Eu ma bucur din suflet ca te-am cunoscut, ma bucur ca esti OMUL care esti si sper sa ramai acelasi om de valoare.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 22 Februarie 2014 10:11
Rotty, si pe tine te pup si te imbratisez, si te voi respecta pentru tot restul vietii mele, pentru bunatatea si demnitatea de care dai dovada.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 22 Februarie 2014 10:13
Oameni putini, fetze multe... :)
Viorica_Ecaterina
Postat pe 22 Februarie 2014 10:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde gasim nasi pt. cununie religioasa?!!! 18 De la: 21 Iunie 2012 21:50
INFORMATIE DESPRE CARTEA LUI M. Gary Neuman “Adevarul despre Infidelitate 1 De la: AndreeaAriesan 23 Octombrie 2009 18:29
Va rog sa ma ajutati,cu un vot ceva cu orice,animalele astea din craiova sunt omorate fara mila ajutor 4 De la: diana1981 11 Octombrie 2009 17:51
INTRETINERE FEBRUARIE 2009 1 De la: gyorgyana 19 Martie 2009 20:22
Gradinita Cami - Reduceri de sarbatori 1 De la: gradinitacami 3 Decembrie 2009 19:46