Setari Cookie-uri

cum sami racapat iubitu?

chiar ma bucur ca mai sunt oameni cu coloana vertebrala care condamna astfel de comportament
andrea_mi_amiga
Postat pe 28 Decembrie 2012 12:25
De la: kudika_14606, la data 2012-12-28 12:25:58chiar ma bucur ca mai sunt oameni cu coloana vertebrala care condamna astfel de comportament
....verticalitatea e greu de menþinut!!! existã,da!!,,,ºi astfel de oameni!!!ºi ce bine cã mai existã!!!
mia2123
Postat pe 28 Decembrie 2012 13:34
De la: kudika_22642, la data 2012-12-03 04:59:43eu in urma cu 8 luni am venit in italia la sora mea..aici ma plictiseam plangeam,croiam in romania la prieteni mei..nu aveam pe nimeni,pana ce am cunoscuto pe ana...ne-am imprieteni am obs ca aveam foarte multe lucruri in comun,cu timpu ia sa indragostit de un baiat valer,acest baiat era mai in varsta decat ea,,si ea il iubea nebuneste, eu eram gelosa si mam combinat cu el in secret fara sa afle ana..dupa un timp a aflat eu mam certat cu pr mea cea mai buna si ea a ramas cu valer,,noi nu ne-am mai vazut 2 luni dupa care aflu ca sa despartit de iubitu ei,,si ne-am imprietenit din nou..intro seara intru pe facebook si obs ca la pr mea scriea ca sa combinat cu un baiat ciprian ,,eu il cunosteam pe ciprian de mai de mult ..si el vroia sa fie cu mn dar eu aveam prieten atunci..stand eu pe facebook ..intra si ciprian si ma..rugat fruos daca pot sa fac cumva sa se intaleasca cu ana stiind ca e pr mea cea mai buna..eu iam zis ca il ajut ..asa am si facut,eu eram inebunita dupa ciprian,dupa o saptamana am avut curajul sai spun ca il plac si el mia zis ca si el ma place dar pacat ca e cu pr mea,, in fine ..ne-am combinat pana la urma el imi spunea ca a terminat relatia cu pr mea..eu am inceput sal iubesk..apoi miam dat seama ca mi-am tradat prietena a doua oara si iam spus totu despre relatia mea.a fost un alt scandal atunci dar ea ma iertat si pe mn si pe ciprian,,,si acum ei sunt impreuna si eu il iubesk pe ciprian enorm ..si pr mea nul iubeste isi bate jok de el mia spus mie asta..VA ROG AJUTATIMA SI DATIMI UN SFAT CE SA FAC,,,VA ROG

Tot ce faci cu egoism si rautate in viata se va intoarce impotriva ta.Vei plati scump tocmai cand iti va fi lumea mai draga!
Thais13
Postat pe 29 Decembrie 2012 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dileme 23 De la: kudika134394 5 Iulie 2010 01:37
cum sami racapat iubitu? 33 De la: kudika_22642 29 Decembrie 2012 15:31
Piscine indoors si accesibile in Bucuresti? 5 De la: speranta1 9 Aprilie 2010 13:50
super 1 De la: ella_pink 28 Noiembrie 2009 11:05
lectii de tenis 3 De la: geo_reincarcat_iara 28 Iulie 2010 14:13