Mai multe
De la: selin32, la data 2012-12-14 16:31:34De la: kudika_16760, la data 2012-12-14 16:17:26De la: selin32, la data 2012-12-14 16:14:36De la: kudika_16760, la data 2012-12-14 16:08:02De la: selin32, la data 2012-12-14 16:03:52De la: Ame_li, la data 2012-12-14 15:46:53De la: selin32, la data 2012-12-14 15:43:10De la: Ame_li, la data 2012-12-14 15:26:27 |
||
|
alandalaportocala Postat pe 14 Decembrie 2012 16:39 |
||
|---|---|---|
Probabil sunteti tineri si aici ma refer la cei care au varsta de pana in 35 de ani.Eu cred in astea si va dau un ex.Aveam vreo 7ani, mama mea se dusese la alimentara sa cumpere ceva.Asa era atunci, alimentara, iar ceasul era vreo 7seara.La coltul strazii cineva caruia nu a putut sa-i vada fifura, spunea mama ca parca era o stafie, a muscat-o de san.Venise in 10 min cu muscatura , si ziceai ca-i nebuna.Spusese ca a tipat insa, nimeni nu a auzit-o. Din spusele mamei si bunicii exista strigoi sau stafii. In urma cu doua sapt. a dat intr-o duminica la telev. o astfel de emisiune pe pro.tv.Asa ca degeaba cautati sa o incurajati, mai bine s-ar muta de acolo.
|
||
|
kudika467548 Postat pe 14 Decembrie 2012 16:44 |
||
| Adevarul e ca eu am vrut casa...sa fie intrun orasel mic dar casa mare...plm...nu e f mare dar e pe 3 etaje...sotul meu a vrut sa mi faca surpriza si a gasit o pe asta...stam aici de citeva luni...cind am intrat in ea era praf...am mucit la ea vreo 2 luni...acum iar ma mut ca sint fantome...mi as dorii sa va pot arata poze dar nu merge...surorile mele sint mai ingrijorate decit mine...mie imi e frica de copila...azi nu am urcat deloc in dormitoare...si nici sus la ultimul etaj...copila mai are o saptamina si intra in vacanta atunci o sa o trimit in germania...pina atunci incerc sa ramin intreaga... | ||
|
|
||
|
selin32 Postat pe 14 Decembrie 2012 16:50 |
||
De la: selin32, la data 2012-12-14 16:50:04Adevarul e ca eu am vrut casa...sa fie intrun orasel mic dar casa mare...plm...nu e f mare dar e pe 3 etaje...sotul meu a vrut sa mi faca surpriza si a gasit o pe asta...stam aici de citeva luni...cind am intrat in ea era praf...am mucit la ea vreo 2 luni...acum iar ma mut ca sint fantome...mi as dorii sa va pot arata poze dar nu merge...surorile mele sint mai ingrijorate decit mine...mie imi e frica de copila...azi nu am urcat deloc in dormitoare...si nici sus la ultimul etaj...copila mai are o saptamina si intra in vacanta atunci o sa o trimit in germania...pina atunci incerc sa ramin intreaga... doamne ajuta ,ai grija de fetita,dar si de tine
|
||
|
alandalaportocala Postat pe 14 Decembrie 2012 16:53 |
||
De la: kudika467548, la data 2012-12-14 16:44:10 scuze ca intreb...poate sti mai multe sau ai auzit...dar care e legatura cu virsta?copii am inteles ca ar putea vedea sau auzi dar noi astia mai maturi? |
||
|
selin32 Postat pe 14 Decembrie 2012 16:55 |
||
De la: kudika_16760, la data 2012-12-14 16:53:58De la: selin32, la data 2012-12-14 16:50:04Adevarul e ca eu am vrut casa...sa fie intrun orasel mic dar casa mare...plm...nu e f mare dar e pe 3 etaje...sotul meu a vrut sa mi faca surpriza si a gasit o pe asta...stam aici de citeva luni...cind am intrat in ea era praf...am mucit la ea vreo 2 luni...acum iar ma mut ca sint fantome...mi as dorii sa va pot arata poze dar nu merge...surorile mele sint mai ingrijorate decit mine...mie imi e frica de copila...azi nu am urcat deloc in dormitoare...si nici sus la ultimul etaj...copila mai are o saptamina si intra in vacanta atunci o sa o trimit in germania...pina atunci incerc sa ramin intreaga... mersi mult...doamne ajuta... |
||
|
selin32 Postat pe 14 Decembrie 2012 16:56 |
||
De la: selin32, la data 2012-12-14 16:50:04Adevarul e ca eu am vrut casa...sa fie intrun orasel mic dar casa mare...plm...nu e f mare dar e pe 3 etaje...sotul meu a vrut sa mi faca surpriza si a gasit o pe asta...stam aici de citeva luni...cind am intrat in ea era praf...am mucit la ea vreo 2 luni...acum iar ma mut ca sint fantome...mi as dorii sa va pot arata poze dar nu merge...surorile mele sint mai ingrijorate decit mine...mie imi e frica de copila...azi nu am urcat deloc in dormitoare...si nici sus la ultimul etaj...copila mai are o saptamina si intra in vacanta atunci o sa o trimit in germania...pina atunci incerc sa ramin intreaga... Ia-ti un job...de prea mult stat pe-acasa ai inceput sa ai "auzenii" ! |
||
|
rondina Postat pe 14 Decembrie 2012 19:20 |
||
| Dupa cate am auzit si eu, se spune ca copii sunt mai curati la suflet, nu au pacate la fel de multe ca noi adultii. | ||
|
kudika467548 Postat pe 16 Decembrie 2012 04:26 |
||
|
io cred ca, pentru a exclude o atare fantoma, fa-ti un control medical. Poate ai halucinatii, auzenii. Chestia cu vasele poate e o coincidenta. Nu exclude nici posibilitatea sa fie o stafie, in cazul asta... nu stiu ce sa zic. Si daca nu stiu ce sa zic mai bine nu scriu nimik. Pe principiul niciodata sa nu spui nniciodata.... poatear trebui sa iei in considerare sa te muti. Te inteleg ca mutarea asta nu te avantajeaza ca ai gasit praf mult si ai curatat doua luni, dar ia evalueaza situatia....nestiind pana unde poate degenera o astfel de treaba cu gaspar... sau ce intentii are mandra entitate, sau si mai rau, ce are de gand sa va faca... E ca si cum cineva ti-ar intra prin efractie si tu nu iei nici o masura. Oricum nu ai ce masura sa iei ca fantoma din casa nu poti sa o scoti. mai degraba accepti ca locul ala e o poarta intre vii si morti si stai tu departe de acest loc. Din precautie sau macar din instinct de conservare. Bafta |
||
|
noideea Postat pe 16 Decembrie 2012 09:43 |
||
| daca vezi fantome...lasa bautura...dar sa nu uiti unde ai lasat-o... | ||
|
kudika_22593 Postat pe 16 Decembrie 2012 11:03 |
||
De la: kudika_22593, la data 2012-12-16 11:03:07daca vezi fantome...lasa bautura...dar sa nu uiti unde ai lasat-o...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 16 Decembrie 2012 18:08 |
||
|
1.Muta-te.Inainte sa te gandesti c-ai fi nebuna sau sa inebunesti. 2.Popa online parca exista Parca vorbeau astia de la tv ca patriarhia face nu-s-ce slujbe online.Erau criticati,da' la nevoie...3.Nu stiu daca se merita sa te lupti cu Gaspar.Oricum ai lua-o,tu pierzi.Chiar daca ai castiga,cum uiti asa ceva...si copilul, 4,5,6,...MUTA-TE! |
||
|
nicossia Postat pe 16 Decembrie 2012 19:54 |
||
|
Foarte sincer, nu i nicio gluma ca nu mi place sa fac glume cu de astea: 1. Arunca cu sare prin casa. 2. Intr o tigaie sau castron metalic arde pe foc sare ( fara nimic altceva) pana incepe sa trosneasca sarea si se schimba culoarea. Cand se raceste, arunca castronul/ tigaia cu sare cu tot undeva unde sa nu ti fie in drum, sa nu treci niciodata pe acolo. 3. Stropeste casa cu aghiazma, eventual cheama un preot sa ti tina o slujba in casa. 4. Oricum, treburile astea nu ar trebui sa te sperie deloc , se spune ca peste cateva zile, pe 21 decembrie schimbam dimensiunea, trecem in D 4 apoi in D 5 si vom auzi si vom vedea lucruri care nu le am mai perceput pana acum intrucat schimbam frecventa( ne aliniem cu frecventa ridicata a pamantului). Esti o fericita daca deja ai inceput sa functionezi pe o frecventa inalta de percepi asemenea sunete. Date stiintifice despre asemenea proces ( de schimbare a frecventei) le poti citi aici http://www.scientia.ro/homo-humanus/75-granitele-gandirii/1374-rezonanta-schumann-pe-intelesul-tuturor-ori-de-ce-2012-nu-va-aduce-sfarsitul-lumii.html |
||
|
valibilic Postat pe 16 Decembrie 2012 20:08 |
||
Nasol cu frecventa asta,nu te supara ca-ti zic!Mai bine cu sarea si cu popa,decat cu alta antena!
|
||
|
nicossia Postat pe 16 Decembrie 2012 20:30 |
||
cred ca ei, in loc de coarne, i-au crescut antene
|
||
|
Ghicicummacheama Postat pe 16 Decembrie 2012 21:30 |
||
|
Intotdeauna gandurile ne vin din interior. Este posibil sa pronuntam numele fiintei iubite in gand si sa-l auzim ca si cum cineva l-a rostit in afara noastra. Halucinatiile auditive pot fi provocate si de unele medicamente luate. Daca evenimentele se repeta nu este rau sa fie consultat un medic. |
||
|
kudika023770 Postat pe 17 Decembrie 2012 16:22 |
||
De la: nicossia, la data 2012-12-16 20:30:30Nasol cu frecventa asta,nu te supara ca-ti zic!Mai bine cu sarea si cu popa,decat cu alta antena!
|
||
|
kudika226898 Postat pe 17 Decembrie 2012 23:21 |
||
| Salut...nu prea stiu ce sa spun..cred sau nu cred in asa ceva...dar din ce am urmarit pe la tv si ce am mai citit...este cam greu sa gasesti un preot sa faca ceva concret in astfel de situatii,ca sa spun asa o exorcizare a casei sau sa trimita acel suflet la locul potrivit(daca exista cu adevarat)este cam greu si tu vei trece printr-un stres de neimaginat...dar din cate am inteles esti in Olanda si probabil stai cu chirie...atunci nimic mai simplu..scimba apartamentul.multa bafta. | ||
|
kudika_23701 Postat pe 18 Decembrie 2012 15:21 |
||
Draga mea,eu voi alege sa nu fiu ironica ...ceva de genul mi s a intamplat si mie si tocmai de asta nu mi se pare amuzant ce povestesti,am avut chiar vise ce pareau destul de reale..un singur sfat iti pot da,cauta sa aduci un preot daca ai posibilitate si roaga te si crede in Dumnezeu
|
||
|
kudika_20939 Postat pe 20 Decembrie 2012 18:20 |
||
De la: selin32, la data 2012-12-14 13:12:07ieri dimineata m am trezit sa trimit copila la scoala...mi am facut o cafea si erau citeva vase de spalat...copila o plecat si m am apucat sa spal vasele...sotul era sus in dormitor,dormea,usa de la bucatarie inchisa...aud doar jessica...cum spalam vasele ma intorc ,nimeni,ma uit la ciini,ca am puiuti...nimic,dormeau,iar aud jessica,urc in dormitor,omul dormea,ies in curte,nimeni,ies afara la usa nimeni...apoi pe un ton mai ridicat iar jessica...jessica e fata mea...iar nimeni...ma asez sa mi beau cafeaua...imi cad vasele din dulap...nu cele care le am spalat...vine sotul dupa o ora cred...il intreb daca o strigato pe jessica...o inceput sa rida ....eu am dormit ,nici nu am auzit cind o plecat...ii povestesc...nu zice nimic...muti amindoi...vb cu sora mea nu stie ce sa zica...acum...am inebunit eu sau se poate sa am un casper prin casa?voi ce ziceti? o explicatie plauzibila ar fii sa sotul tau vorbeste in somn
|
||
|
yumy Postat pe 20 Decembrie 2012 18:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va fi nastere prin cezariana? | 3 | De la: cristina_grancila 7 Noiembrie 2019 11:12 |
| De ales intre doi baieti | 3 | De la: clau19 27 Iulie 2010 01:08 |
| Vitamina D3 100.000 si 300.000 ui injecabil | 1 | De la: kudika475382 22 Noiembrie 2011 09:33 |
|
|
||
| cum sa-mi vopsesc parul? | 4 | De la: mimi_ca29 4 Aprilie 2011 07:20 |
| Cum mancam | 1 | De la: kudika_11847 12 Iulie 2012 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.