Setari Cookie-uri

Abstinenta sexuala voluntara .....consecinte

Imi doream un raspuns mai serios si de bun simt ...
kudika_931183
Postat pe 17 August 2013 22:02
De la: kudika_931183, la data 2013-08-17 22:02:07Imi doream un raspuns mai serios si de bun simt ...

iar eu imi doream o femeie in seara asta. dar a plecat.
nu intodeauna avem parte de ce ne dorim
pardoxion
Postat pe 17 August 2013 22:10
http://www.mediculmeu.com/sanatatea-familiei/enciclopedie-a-sanatatii/sanatatea-emotionala/depresia--nu-va-descurajati-si-deznadejdea-se-trateaza.php
GHEISA_
Postat pe 17 August 2013 22:14
tough luck my friend life's a bitch, dar totusi a incercat cineva sa scape de depresie prin abstinenta? Somebody, anybody ?
kudika_931183
Postat pe 17 August 2013 22:21
Multumesc
kudika_931183
Postat pe 17 August 2013 22:22
De la: GHEISA_, la data 2013-08-17 22:14:13http://www.mediculmeu.com/sanatatea-familiei/enciclopedie-a-sanatatii/sanatatea-emotionala/depresia--nu-va-descurajati-si-deznadejdea-se-trateaza.php

Multumesc alte pareri, sugestii personale ?
kudika_931183
Postat pe 17 August 2013 22:26
Prin sex se stimuleaza producerea oxitocinei, adica hormonul fericiri, deci...fara depresie.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7406

GHEISA_
Postat pe 17 August 2013 23:00
De la: GHEISA_, la data 2013-08-17 23:00:23Prin sex se stimuleaza producerea oxitocinei, adica hormonul fericiri, deci...fara depresie.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7406

gheiso nu mai vorbii prostii
parus_piparus
Postat pe 17 August 2013 23:12
De la: kudika_931183, la data 2013-08-17 22:26:54
De la: GHEISA_, la data 2013-08-17 22:14:13http://www.mediculmeu.com/sanatatea-familiei/enciclopedie-a-sanatatii/sanatatea-emotionala/depresia--nu-va-descurajati-si-deznadejdea-se-trateaza.php

Multumesc alte pareri, sugestii personale ?

pai tu crezi ca aici e site de calugarite si calugari?
pardoxion
Postat pe 17 August 2013 23:26
Pentru mine forumul inseamna literatura si fac aceasta analogie deoarece nu am posibilitatea sa stiu daca faptele sunt reale sau doar rodul imaginatiei autorului.
Astfel...citind...gandind...ma exprim numai referitor la personaje si-i rog pe autori sa nu se simta lezati :)
Am citit cu interes acest topic care abunda de ...masculinitate si tarie de caracter. As fi vrut sa scriu "draguta poveste", dar mi-am dat seama ca nu pot. Personajul si-a pus atat de tare amprenta asupra stilului meu, incat ma simt nevoita sa fortez substantivul feminin si sa scriu..."Dragut povest!". Bine, recunosc c-am masluit si adjectivul.De fapt e o poveste trista, e un pret platit pentru asumarea felului tau de a fi. Admir darzenia personajului si faptul ca nu face rabat la calitate!!!
Sa revin la poveste....presupun ca domnul si-a impus abstinenta sexuala pe la varsta de 40 de ani a doamnei. Nu cunosc motivul, dar pot intui motivatia care l-a sustinut timp de 15 ani: a speculat si s-a hranit psihic cu gandul ca degradarea fizica, incepand cu o anumita varsta (40)este mai accentuata la femei. In tot acest timp, decalajul dintre "deteriorare ea" si "deteriorare el" i-a fost "balsam pe rana".
Mai departe...nu cred ca abstinenta sexuala in plan fizic a fost voluntara, ci ca i-a fost dictata de psihic. Domnul (adica personajul) are un mental foarte bine lucrat (io vad pe creierul lui "patratelele" pe care le admiram pe abdomenul barbatilor care petrec multe ore in sala de fitness). A fost dezamagit de sotie (aceasta n-a stiut sa-i aprecieze modul de expunere a sentimentelor). Atunci domnul "si-a luat jucariile", dar a ramas deoarece n-a stiut unde sa plece. :). O fi penisul "organ masculin de copulatie", da' organu' sexual suprem e creierul si unde naiba sa mai gasesti o femeie care sa indeplineasca toate criteriile estetice, intelectuale, comportamentale, afective, culturale etc. impuse de el?????
Exiata "esente pure" si "derivate": cand esti, in acelasi timp, si sapiosexual, si sensibil la estetic, si cu pretentii de conduita publica la cel mai inalt nivel...e cam greu sa zaresti "luminita de la capatul tunelului".
kudika_931333
Postat pe 21 August 2013 14:53
De la: kudika_931333, la data 2013-08-21 14:53:45Pentru mine forumul inseamna literatura si fac aceasta analogie deoarece nu am posibilitatea sa stiu daca faptele sunt reale sau doar rodul imaginatiei autorului.
Astfel...citind...gandind...ma exprim numai referitor la personaje si-i rog pe autori sa nu se simta lezati :)
Am citit cu interes acest topic care abunda de ...masculinitate si tarie de caracter. As fi vrut sa scriu "draguta poveste", dar mi-am dat seama ca nu pot. Personajul si-a pus atat de tare amprenta asupra stilului meu, incat ma simt nevoita sa fortez substantivul feminin si sa scriu..."Dragut povest!". Bine, recunosc c-am masluit si adjectivul.De fapt e o poveste trista, e un pret platit pentru asumarea felului tau de a fi. Admir darzenia personajului si faptul ca nu face rabat la calitate!!!
Sa revin la poveste....presupun ca domnul si-a impus abstinenta sexuala pe la varsta de 40 de ani a doamnei. Nu cunosc motivul, dar pot intui motivatia care l-a sustinut timp de 15 ani: a speculat si s-a hranit psihic cu gandul ca degradarea fizica, incepand cu o anumita varsta (40)este mai accentuata la femei. In tot acest timp, decalajul dintre "deteriorare ea" si "deteriorare el" i-a fost "balsam pe rana".
Mai departe...nu cred ca abstinenta sexuala in plan fizic a fost voluntara, ci ca i-a fost dictata de psihic. Domnul (adica personajul) are un mental foarte bine lucrat (io vad pe creierul lui "patratelele" pe care le admiram pe abdomenul barbatilor care petrec multe ore in sala de fitness). A fost dezamagit de sotie (aceasta n-a stiut sa-i aprecieze modul de expunere a sentimentelor). Atunci domnul "si-a luat jucariile", dar a ramas deoarece n-a stiut unde sa plece. :). O fi penisul "organ masculin de copulatie", da' organu' sexual suprem e creierul si unde naiba sa mai gasesti o femeie care sa indeplineasca toate criteriile estetice, intelectuale, comportamentale, afective, culturale etc. impuse de el?????
Exiata "esente pure" si "derivate": cand esti, in acelasi timp, si sapiosexual, si sensibil la estetic, si cu pretentii de conduita publica la cel mai inalt nivel...e cam greu sa zaresti "luminita de la capatul tunelului".

n-am inteles nimic. totusi, vrei sa te scap de abstinenta?
pardoxion
Postat pe 21 August 2013 19:06
De la: pardoxion, la data 2013-08-21 19:06:24
De la: kudika_931333, la data 2013-08-21 14:53:45Pentru mine forumul inseamna literatura si fac aceasta analogie deoarece nu am posibilitatea sa stiu daca faptele sunt reale sau doar rodul imaginatiei autorului.

n-am inteles nimic. totusi, vrei sa te scap de abstinenta?

esti incurabul
maria-ioana
Postat pe 21 August 2013 19:54
De la: caisa, la data 2013-08-21 19:54:44
esti incurabul

cateodata.
pardoxion
Postat pe 21 August 2013 20:34
De la: kudika_25047, la data 2013-01-05 16:41:22Salut, am venit aici, in ideea de a gasi cateva pareri, in ce priveste abstinenta sexuala in general si in mod special la barbati.
Sunt un tip trecut de jumatate de secol(casatorit de 30) si din motive ce nu tin de persoana mea, am consimtit abstinenta timp de peste 15 ani. Evident ca nu sunt unic si tocmai de aceea caut raspunsunsuri pertinente la o intrebare ! Ce consecinte pot aparea urmare abstinentei sexuale inndelungate ?
fara lacrimi
-Iulya
Postat pe 1 Februarie 2014 22:00

O analiza pertinenta!
kudika_25047
Postat pe 1 Februarie 2014 22:05
Asta cu abstinenta sexuala e o mare minciuna. Ai merita sa fii mintit, pentru ca o minti pe nevasta-ta cu nerusinare!
De fapt, ai merita, ca ea, sa duca o viata dubla si sa-ti faca coarne!
kudika_10328
Postat pe 2 Februarie 2014 02:50
criszoe
Postat pe 2 Februarie 2014 02:52
De la: pardoxion, la data 2013-08-17 22:10:37
De la: kudika_931183, la data 2013-08-17 22:02:07Imi doream un raspuns mai serios si de bun simt ...

iar eu imi doream o femeie in seara asta. dar a plecat.
nu intodeauna avem parte de ce ne dorim

kudika_10328
Postat pe 2 Februarie 2014 04:07
Mie-mi place cozonacu' Da' despre abstinenta nu pot zice la fel.

kudika_10328
Postat pe 2 Februarie 2014 04:10
De la: criszoe, la data 2014-02-02 02:52:22

eu_ovidiu
Postat pe 2 Februarie 2014 04:13
De la: kudika_10328, la data 2014-02-02 04:10:11Mie-mi place cozonacu' Da' despre abstinenta nu pot zice la fel.

Si mie imi place cozonacu !!! Abstinenta...........mu stiu cu ce se mananca
GHEISA_
Postat pe 2 Februarie 2014 07:50
nu stiu *
GHEISA_
Postat pe 2 Februarie 2014 07:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubirea in comuniune cu natura 5 De la: selket 25 Iunie 2009 21:32
Ce este fericirea? 368 De la: Arutzu28 17 August 2011 14:17
Ce cant in acest moment? :D 19060 De la: GONGOI_BOSS_ 16 Februarie 2017 19:29
catre prosti 1 De la: catalina564 25 Februarie 2010 12:50