Setari Cookie-uri

vreau un sfat de la voi, va rog!!!

Ma casatoresc peste cateva luni si deja au inceput discutiile in legatura cu rochia, voalul biserica si multe altele mama soacra nefiind de acord cu multe din deciziile mele. Problema cea mai mare o prezinta voalul, eu nu imi doresc deloc pentru ca nu imi place cum imi sta, m-am axat pe o voaleta sau o simpla floare in par, dar ea nu ca nu ei nu-i place, dupa aia i-am spus ca eu vreau sa facem cununia religioasa in localitatea de unde sunt eu,mai ales ca dupa cununie va fi o "masa de cununie" la mine acasa (eu si prietenul meu fiind din localitati diferite, iar petrecerea va fi la un local din oras)dar ea nu ca de ce sa fac la mine in localitatea cand eu urmeaza sa locuiesc acolo, eu nu sunt deloc de acord cu asta pentru ca sincer mereu m-am visat mireasa in biserica aceea, plus ca mi-a zis ca noi nu suntem importanti la nunta ca socri si nasii sunt. M-a scos din sarite afirmatia ei. Va rog spuneti-mi ce sa fac!! Va pup.
moni_cristina
Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:45
ea a fost mireasa, a trecut vremea ei
acum e randul tau
casa de piatra!
maria-ioana
Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:48
sfat
de cate ori intervine...spune-i ca e vb de o dorinta a fiului ei si ca il iubesti prea mult ca sa-l poti refuza
crede-ma FUNCTIONEAZA
nu incerca sa fi mai rea ca ea ca nu rezolvi mare lucru
iar el e usor de convins
sunt sigura ca doreste o mireasa frumoasa si vesela
nu una botoasa din cauza soacrei
maria-ioana
Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:53
Fii te rog mai curajoasa si trimite-ti soacra de unde a iesit,si daca are asa dorinte,n-are decit sa se marite inca o data,doar ca nush cine o mai ia.Fii mireasa la care ai visat mereu si fa pipi pe dorintele soacrei.Important e sa iti indeplinesti visul tau si a sotului,nu a unei babe care primeste satisfactie cind cineva ii joaca dupa cum cinta...
TeIubescIngeras
Postat pe 23 Ianuarie 2013 01:09
De la: moni_cristina, la data 2013-01-22 22:45:34Ma casatoresc peste cateva luni si deja au inceput discutiile in legatura cu rochia, voalul biserica si multe altele mama soacra nefiind de acord cu multe din deciziile mele. Problema cea mai mare o prezinta voalul, eu nu imi doresc deloc pentru ca nu imi place cum imi sta, m-am axat pe o voaleta sau o simpla floare in par, dar ea nu ca nu ei nu-i place, dupa aia i-am spus ca eu vreau sa facem cununia religioasa in localitatea de unde sunt eu,mai ales ca dupa cununie va fi o "masa de cununie" la mine acasa (eu si prietenul meu fiind din localitati diferite, iar petrecerea va fi la un local din oras)dar ea nu ca de ce sa fac la mine in localitatea cand eu urmeaza sa locuiesc acolo, eu nu sunt deloc de acord cu asta pentru ca sincer mereu m-am visat mireasa in biserica aceea, plus ca mi-a zis ca noi nu suntem importanti la nunta ca socri si nasii sunt. M-a scos din sarite afirmatia ei. Va rog spuneti-mi ce sa fac!! Va pup.

Trimite-o sa te caute pe la strada,scurt si la obiect.

Draga mea,te casatoresti cu fiul ei,nu cu domnia sa,si daca viitorul sot este de acord cu ceea ce doresti ,nu vad motivele pentru care ai discutii in contradictoriu cu viitoarea soacra!!!Mare atentie insa,se pare ca nu te afli in gratiile viitoarei soacre si aceasta este un prim semnal de alarma,drept pentru care,vin si iti spun sa reglementezi toate problemele inainte de casatorie,caci,dupa oficializarea ei,va fi mult mai greu!!!Prin discutii civilizate poti ajunge la o mediere rezonabila,impunandu-te ACUM,nu vei da acces nemultumirilor si interventiilor viitoare!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Ianuarie 2013 06:47
De la: moni_cristina, la data 2013-01-22 22:45:34Ma casatoresc peste cateva luni si deja au inceput discutiile in legatura cu rochia, voalul biserica si multe altele mama soacra nefiind de acord cu multe din deciziile mele. Problema cea mai mare o prezinta voalul, eu nu imi doresc deloc pentru ca nu imi place cum imi sta, m-am axat pe o voaleta sau o simpla floare in par, dar ea nu ca nu ei nu-i place, dupa aia i-am spus ca eu vreau sa facem cununia religioasa in localitatea de unde sunt eu,mai ales ca dupa cununie va fi o "masa de cununie" la mine acasa (eu si prietenul meu fiind din localitati diferite, iar petrecerea va fi la un local din oras)dar ea nu ca de ce sa fac la mine in localitatea cand eu urmeaza sa locuiesc acolo, eu nu sunt deloc de acord cu asta pentru ca sincer mereu m-am visat mireasa in biserica aceea, plus ca mi-a zis ca noi nu suntem importanti la nunta ca socri si nasii sunt. M-a scos din sarite afirmatia ei. Va rog spuneti-mi ce sa fac!! Va pup.

Sa faci nunta exact dupa cum iti doresti si sa-i repeti soacrei tale ca nici tu nu i-ai dictat ei dupa cum sa se marite.

Nu te lasa calcata in picioare de soacra asta dominanta si egoista!
Viorica_Franziska
Postat pe 23 Ianuarie 2013 10:46
De la: kudika_26958, la data 2013-01-23 01:09:11Fii te rog mai curajoasa si trimite-ti soacra de unde a iesit,si daca are asa dorinte,n-are decit sa se marite inca o data,doar ca nush cine o mai ia.Fii mireasa la care ai visat mereu si fa pipi pe dorintele soacrei.Important e sa iti indeplinesti visul tau si a sotului,nu a unei babe care primeste satisfactie cind cineva ii joaca dupa cum cinta...

Exact!
Viorica_Franziska
Postat pe 23 Ianuarie 2013 10:47
Va multumesc pentru sfaturi si urari!!! Asa o sa fac. Va pup!
moni_cristina
Postat pe 23 Ianuarie 2013 11:03
PRIMA SA FACI CEVA TU TREBUE SA VORBESTI CU BARBATU TAU SA DECIDETI AMINDIO SI II SPUI CETI PLACE NU CE VREA SOACRA SI DACA SINTETI DE ACORD LASAL SA VORBEASCA EL CU EA NUTI FACE DUSMANI DIN PRIMA DACA NU E DE ACORD ADUI AMINTE CA TU TREBUE SA DECIZI TU ESTI MIREASA NU IA ASCULTAMA NU LASA PE NIMENI SA DECIDA IN LOCU TAU SAU SA COMANDE CE TREBUE SA FACI OMU INVATA DIN GRESELI ASCULTA PRIMA MAI MULTE SFATURISI PE URMA DECIDETI VOI TU CU SOTUL TAU
Stroe_Marioara_1
Postat pe 23 Ianuarie 2013 11:07
Draga Moni,nunta ta trebuie sa fie asa cum ai visat si cum o doresti.Nimeni nu are dreptul sa iti impuna nimic ,eventual sa te ajute sau sa-ti dea un sfat.Tu ,impreuna cu sotul tau ,sigur o sa va planificati o nunta reusita,asa cum va doriti. Numai bine.

kudika437256
Postat pe 18 Februarie 2013 17:44
Draga mea,
Te rog sa iti organizeze nunta asa cum iti doresti tu si sotul tau, pt ca e ziua voastra, e o zi unica si nu merita sa o strici pt nimeni si nimic, doar din dorintele egoiste ale acestora...Soacra ta sa isi vada de viata ei,nu e nunta ei si nu are dreptul sa iti impuna nimic,eventual pune-o frumos la respect si explica-i ca fiind nunta ta si a fiului ei voi sunteti cei in masura sa decideti si voi sunteti cei mai importanti, nu restul, care e doar invitat.Crede-ma ca ziua asta trece asa de repede si trebuie sa te bucuri maxim de ea,nu trebuie sa iti scape printre degete.Iti dau un sfat prietenesc, bucura te cat poti de tot, de slujba, de petrecere,de invitati, pt ca trece fabulos de repede, incearca sa nu te stresezi prea mult pt ca intotdeauna exista nemultumiti si nu poti sa ii multumesti pe toti oricat ai vrea. Eu mi-am organizat nunta asa cum am vrut eu si sotul meu, si ne-am distrat maxim, noi am fost protagonistii si ne-am simtit bine si astfel si invitatii nostri s-au simtit bine cu noi. Te pup si bafta multa! Casa de piatra si multa fericire sa va dea Dumnezeu.
stefania27
Postat pe 20 Februarie 2013 12:03
Va multumesc din suflet pentru urarile de bine si sfaturi. Care se pare au si functionat intr-un fel. Logodnicul meu a discutat deja cu mama lui si chiar daca ei inca nu ii convin multe a inceput sa se abtina de la comentarii si de la " sfaturiele" ei. Iar mama mea chiar mi-a spus ca logodnicul meu trebuie sa vorbeasca cu ea pentru ca nu e bine sa-mi fac dusmani tocmai de la inceput si sa incep cu stangul. Oricum Va multumesc mult si va pup.
moni_cristina
Postat pe 21 Februarie 2013 14:27
De la: moni_cristina, la data 2013-02-21 14:27:00Va multumesc din suflet pentru urarile de bine si sfaturi. Care se pare au si functionat intr-un fel. Logodnicul meu a discutat deja cu mama lui si chiar daca ei inca nu ii convin multe a inceput sa se abtina de la comentarii si de la " sfaturiele" ei. Iar mama mea chiar mi-a spus ca logodnicul meu trebuie sa vorbeasca cu ea pentru ca nu e bine sa-mi fac dusmani tocmai de la inceput si sa incep cu stangul. Oricum Va multumesc mult si va pup.

Sa fiti fericiti si iubitori,unul fata de celalalt!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Februarie 2013 14:33
Multumesc mult!! te pup
moni_cristina
Postat pe 21 Februarie 2013 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
venit suplimentar!!! 1 De la: EVaLexANdra 24 Martie 2011 16:36
Tatuaje 18 De la: Thais13 4 Septembrie 2011 13:45
Film 7 De la: mezeimelinda 23 Iulie 2014 21:02
nn 10 De la: kudika510412 18 Aprilie 2012 18:17
Am slabit !!!!! 1 De la: kudika_8743 30 Mai 2012 01:45