Mai multe
buna fetelor sper sa ma puteti ajuta si pe mine,am o mare problema ...am cununia civila peste 2 saptamani si mi am gasit deja cu greu o rochie neagra cu bej si dantela fara maneci scurta (si asta am gasit o f greu ca nu mi placea nici una) in sfarsit ...mi am luat si o pereche de botine tot bej si nu sunt sigura daca se potrivesc?ma puteti ajuta cam ce accesorii s ar potrivi,machiaj,unghile ce culoare ar merge si nu stiu ce sa fac sa mi iau un bolero ceva pe deasupra o jacheta neagra habar n am... help me please fetelor;)
|
||
|
r0xany Postat pe 20 Martie 2013 10:17 |
||
|---|---|---|
De la: r0xany, la data 2013-03-20 10:17:50buna fetelor sper sa ma puteti ajuta si pe mine,am o mare problema ...am cununia civila peste 2 saptamani si mi am gasit deja cu greu o rochie neagra cu bej si dantela fara maneci scurta (si asta am gasit o f greu ca nu mi placea nici una) Din ce material este facuta rochita????Dantela se prezinta ca accesoriu al rochitei sau toata rochia este din dantela???Botine???Nu se incadreaza cu eleganta unei rochii,care are dantela!!!La asemenea culori,,ar fi potrivit un machiaj discret,de zi,in nunate de bej,cu ochiul bine conturat,prin folosirea creionului dermatograf1!!Iti poti face o manechiura reusita ,prin aplicarea unei oje de culoare bej,nesidefata bineinteles sau chiar prin utilizarea unui lac de calitate!!!In ceea ce privesc accesoriile,depinde de cat de incarcata este rochia si de tipul de rascroiala a bazei gatului!!!Oricum,accesoriile trebuie sa fie discrete,dar elegante,nu gablonzuri sau imitatii nereusite!!!Daca rochita nu are maneci si timpul va fi racoros,este firesc sa iti iei un taior ,apropiat,la culoare,cu cea a rochitei,cea predominnata!!!Nu este potrivit boleroul!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Martie 2013 10:35 |
||
rochia este dintr un maaterial usor elastic nu foarte gros .Rochia este un bej dar are pe deasupra o dantela neagra cu model si la baza gatului in fata are o aplicatie ..!ce pantofi s ar potrivi ?
|
||
|
|
||
|
r0xany Postat pe 20 Martie 2013 15:45 |
||
De la: r0xany, la data 2013-03-20 15:45:44rochia este dintr un maaterial usor elastic nu foarte gros .Rochia este un bej dar are pe deasupra o dantela neagra cu model si la baza gatului in fata are o aplicatie ..!ce pantofi s ar potrivi ? Un pantof de culoare bej sau negtu,cu poseta ,ca accesoriu,de aceeasi nuanta!!!!!!De ce tip este aplicatia respectiva???Oricum,daca are asa ceva,este inutil sa mai poti purta si o bijuterie!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Martie 2013 16:07 |
||
Are ca niste margelute negre dintr o parte in alta in partea din fata la baza gatului!eu ma gandeam sa port niste cercei de culoaarea pantofului si o bratara cam tot in aceeasi culoare si nah la gat nu mi mai pun mimic ca deja are rochia...ce zici?
|
||
|
r0xany Postat pe 20 Martie 2013 16:52 |
||
Ce culoare ai la par ? Dar la ochi ? Eu as combina cu pantofi,geanta ,colier si cercei pe verde crud...Daca esti bruneta cu ochii negrii, perle si accesorii pe crem....Parerea mea
|
||
|
Rotty_ Postat pe 20 Martie 2013 16:56 |
||
bruneta cu ochi caprui
|
||
|
r0xany Postat pe 20 Martie 2013 17:14 |
||
|
Este foarte bine cum te-ai gandit, sa nu mai pui nimic la gat. Cat despre geanta, iti recomand un plic plat, marisor, ca este de efect. Sa fie negru cu ceva aplicatii, foarte putine, crem. Iti dau un link, acolo sigur gasesti si asa ceva. http:/www.deaici.ro/posete-elegante |
||
|
Geta_Mini Postat pe 15 Aprilie 2013 13:02 |
||
De la: r0xany, la data 2013-03-20 10:17:50buna fetelor sper sa ma puteti ajuta si pe mine,am o mare problema ...am cununia civila peste 2 saptamani si mi am gasit deja cu greu o rochie neagra cu bej si dantela fara maneci scurta (si asta am gasit o f greu ca nu mi placea nici una) Cum a iesit cununia? :) Casa de piatra!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 25 Aprilie 2013 17:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prevenirea traficului de persoane pe piata muncii | 1 | De la: sadora 21 August 2009 13:53 |
| v-ati lua haine de aici?? sunt chiar superbe!! | 2 | De la: pituka03 22 Septembrie 2009 18:19 |
| Animalutele care ne fac viata mai frumoasa | 3 | De la: maryam_karroum 20 Aprilie 2009 15:10 |
|
|
||
| buna ... | 26 | De la: ionelyizza 2 August 2010 18:56 |
| INVITATIE IN SHOWROOM | 1 | De la: mihaella_filip 21 August 2009 14:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.