Mai multe
|
in primul rand trebuie sa spun , ca deabia acum am realizat cat de mult ma iubea si cat de perfect se comporta cu mine, am o relatie cu el de 1 an si 5 luni , ei bine atunci aveam si eu aproape 15 ani , iar el 24, ma facut cea mai fericita cand eram langa el , insa eu l-am inseat de 3 ori stand cu altii insa nu am facut nimic cu nici unul altu , deoarece pt mine el este barbatu iatii mele , de curand ne-am despartit deoarece eu eram foarte capoasa si nu il ascultam cand imi psunea sa nu fac nu stiu ce ca nu fac bine, el acum s-a intors la mine insa este foarte ranit si dezamagit de cum l-am ranit , el a facut multe sacrifici pt ca noua sa ne fie bine, e un baiat minunat , si chiar vreau sa ii arat ca pot sa devin un om bun pt el deoarece merita tot bnle din lume. Va rog, da-ti-mi niste sfaturi cum as putea sa-l conving ca merit o ultima sansa si sa poata sa se increada in mine, il iubesc mult si nu as putea sa mai traiesc fara el si nu exagerez cand spun ca este iubirea vietii mele,plz stiu ca l-am mintit de multe ori insa pt el chiar vreau sa ma schimb cu adevarat |
||
|
ale_maria_2 Postat pe 3 Iunie 2013 11:11 |
||
|---|---|---|
De la: Dumitrescu_Alexandra_1, la data 2013-06-03 11:11:20in primul rand trebuie sa spun , ca deabia acum am realizat cat de mult ma iubea si cat de perfect se comporta cu mine, am o relatie cu el de 1 an si 5 luni , ei bine atunci aveam si eu aproape 15 ani , iar el 24, ma facut cea mai fericita cand eram langa el , insa eu l-am inseat de 3 ori stand cu altii insa nu am facut nimic cu nici unul altu , deoarece pt mine el este barbatu iatii mele , de curand ne-am despartit deoarece eu eram foarte capoasa si nu il ascultam cand imi psunea sa nu fac nu stiu ce ca nu fac bine, el acum s-a intors la mine insa este foarte ranit si dezamagit de cum l-am ranit , el a facut multe sacrifici pt ca noua sa ne fie bine, e un baiat minunat , si chiar vreau sa ii arat ca pot sa devin un om bun pt el deoarece merita tot bnle din lume. Va rog, da-ti-mi niste sfaturi cum as putea sa-l conving ca merit o ultima sansa si sa poata sa se increada in mine, il iubesc mult si nu as putea sa mai traiesc fara el si nu exagerez cand spun ca este iubirea vietii mele,plz Schimba-te,modifica-ti modul de a te comporta,felul de a fi,dar nu pentru fostul iubit,ci pentru binele tau,caci afla de la mine,barbatii nu suporta tradatoarele in viata lor,chiar daca ei ocupa locul fruntas in acest domeniu!!Fa-o numai pentru tine!!!Dupa care,,,poti merge mai departe!!Nu te sfatuiesc sa incerci o reparare a stricaciunilor facute in relatia anterioara,caci nu va fi posibil!!De ce??Pentru ca barbatii nu uita faptul ca au fost inselati!!! In alta oridine de idei,cauta sa ai si alte preocupari ,in afara de stationarile in paturile barbatilor,nu de alta,dar,ai vazut ,si tu,ca astfel de indeletniciri ti-au sifonat imaginea!!!Si,in plus de aceasta,varsta detinuta te obliga si la alte practici,intelectuale de data aceasta!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 3 Iunie 2013 11:19 |
||
De la: Dumitrescu_Alexandra_1, la data 2013-06-03 11:11:20in primul rand trebuie sa spun , ca deabia acum am realizat cat de mult ma iubea si cat de perfect se comporta cu mine, am o relatie cu el de 1 an si 5 luni , ei bine atunci aveam si eu aproape 15 ani , iar el 24, ma facut cea mai fericita cand eram langa el , insa eu l-am inseat de 3 ori stand cu altii insa nu am facut nimic cu nici unul altu , deoarece pt mine el este barbatu iatii mele , de curand ne-am despartit deoarece eu eram foarte capoasa si nu il ascultam cand imi psunea sa nu fac nu stiu ce ca nu fac bine, el acum s-a intors la mine insa este foarte ranit si dezamagit de cum l-am ranit , el a facut multe sacrifici pt ca noua sa ne fie bine, e un baiat minunat , si chiar vreau sa ii arat ca pot sa devin un om bun pt el deoarece merita tot bnle din lume. Va rog, da-ti-mi niste sfaturi cum as putea sa-l conving ca merit o ultima sansa si sa poata sa se increada in mine, il iubesc mult si nu as putea sa mai traiesc fara el si nu exagerez cand spun ca este iubirea vietii mele,plz Daca de la 15 ani ai inceput cu inselatul, e clar...
|
||
|
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 3 Iunie 2013 11:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cine poate sa-mi interpreteze acest vis???????? | 5 | De la: geo_resuscitat 26 Ianuarie 2011 12:21 |
| antibiotice si candidoza? | 7 | De la: kudika_964387 23 Mai 2014 10:48 |
| Astrolife | 2 | De la: yumy 3 Mai 2011 20:02 |
|
|
||
| Bunaa | 3 | De la: Biannca___tefania_1 9 Mai 2016 23:08 |
| produse sunsilk | 6 | De la: incognito_cris 27 Aprilie 2015 18:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.