Mai multe
|
Buna seara, postez aici, imi cer scuze daca am gresit sectiunea. De cateva luni am un neg destul de mare pe degetul de la mana iar in ultimele saptamani m-a durut foarte tare. Am dat cu rostopasca si fara rezultat...m-am dus luni la farmacie sa imi iau ceva pt negi si mi-a dat Verolit Forte. De cand m-am dat mi s-a umflat degetul si s-a facut o crusta alba in jurul negului, ma doare si imi pulseaza de mor. As dori sa stiu daca acesta e efectul medicamentului ... si daca in felul asta o sa imi treaca sau am avut eu vreo reactie adversa la solutie si ar trebui sa merg la medic... Multumesc frumos pentru atentie! |
||
|
Crisstina91 Postat pe 8 Iunie 2013 17:50 |
||
|---|---|---|
|
Ai citit prospectul? Daca l-ai citit si acel efect nu apare descris acolo, te duci la farmacia de unde ai cumparat acel produs, si le povestesti ce ti se intampla. Sper ca e inca in termen de garantie acel produs... |
||
|
kudika_32792 Postat pe 9 Iunie 2013 08:11 |
||
| Am fost la urgente..nu mi-au facut nimic au zis sa nu ma mai dau cu crema si sa merg dim la dermatolog..multumesc | ||
|
|
||
|
Crisstina91 Postat pe 9 Iunie 2013 13:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| salutar si inteligent antioxidant -medicul recomanda | 3 | De la: kudika_nikole 22 Decembrie 2011 22:20 |
| menopauza ----prostata-----medicul consilia | 2 | De la: kudika226898 22 Decembrie 2011 18:43 |
| picioare umflate de la soare | 7 | De la: myRakoL 27 Iulie 2011 17:45 |
|
|
||
| Subiectul zilei - Probleme de cuplu si sex | 41 | De la: roz5blue6lila7 25 Iulie 2010 18:59 |
| Probleme de greutate. | 23 | De la: Valy90 6 Iunie 2011 12:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.