Setari Cookie-uri

probleme la munca

Buna, am si eu nevoie de un sfat.Lucrez de 7 luni intr-un magazin destul de cunoscut.Suntem 4 fete,cu 2 dintre ele ma inteleg super bine,una dintre ele fiind asistent manager.Problema o avem cu managera, care este de o nesimtire iesita din comun.Pe scurt sa va spun cam ce ne face.ne baga in concediu cand vrea ea,dar ea isi baga recuperari,cand i am zis ca vreau concediu in august de ziua mea a spus ca nu se poate ca sunt ultima venita si nu am dreptul sa ma ridic cu pretentii si ce daca e ziua mea?(nu imi pot lua pt ca isi ia ea).Ne a spus ca nu poate renunta la concediu pt ca sotul ei nu isi poate pune in alta perioada concediu,iar pe noi ne obliga sa ne luam dupa sotul ei.In magazin ne tine in priza tot timpul,nu ne lasa sa mancam,la toaleta daca suntem mai multe pe magazin trb sa ii cerem voie.Zilele trecute mi a facut avertisment pt ca mi am iesit din fire si am tipat la ea,pt ca a inceput cu amenintari ca furam din magazin,ca nu facem curat,in conditiile in care in fiecare zi stergem praf,stergem produsele,dar ea nu e niciodata multumita, si cel mai tare ma deranjeaza e ca cere de la noi perfectiune dar ea nu e asa perfecta cum se crede.Ne barfeste pe la spate,ne face proaste....am ajuns intr-un punct in care nu mai pot rezista stersului psihic la care sunt supusa,dar pana acum doar eu am avut curaj sa o infrunt.Momentan imi caut in alta parte,dar pana atunci sunt hotarata sa ma razbun,pt ca am acoperit-o prea mult si ne a luat de proaste.Stiu, ve ti spune ca nu e bine sa te razbuni dar...Intrebarea mea este,credeti ca, daca ma duc la birouri sa spun ce se intampla si o si inregistrez, ma va crede cineva pe mine?Nu sunt sigura ca celelalte doua fete vor avea curaj pt ca le este frica de ea.
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 15:29
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 15:29:32Buna, am si eu nevoie de un sfat.Lucrez de 7 luni intr-un magazin destul de cunoscut.Suntem 4 fete,cu 2 dintre ele ma inteleg super bine,una dintre ele fiind asistent manager.Problema o avem cu managera, care este de o nesimtire iesita din comun.Pe scurt sa va spun cam ce ne face.ne baga in concediu cand vrea ea,dar ea isi baga recuperari,cand i am zis ca vreau concediu in august de ziua mea a spus ca nu se poate ca sunt ultima venita si nu am dreptul sa ma ridic cu pretentii si ce daca e ziua mea?(nu imi pot lua pt ca isi ia ea).Ne a spus ca nu poate renunta la concediu pt ca sotul ei nu isi poate pune in alta perioada concediu,iar pe noi ne obliga sa ne luam dupa sotul ei.In magazin ne tine in priza tot timpul,nu ne lasa sa mancam,la toaleta daca suntem mai multe pe magazin trb sa ii cerem voie.Zilele trecute mi a facut avertisment pt ca mi am iesit din fire si am tipat la ea,pt ca a inceput cu amenintari ca furam din magazin,ca nu facem curat,in conditiile in care in fiecare zi stergem praf,stergem produsele,dar ea nu e niciodata multumita, si cel mai tare ma deranjeaza e ca cere de la noi perfectiune dar ea nu e asa perfecta cum se crede.Ne barfeste pe la spate,ne face proaste....am ajuns intr-un punct in care nu mai pot rezista stersului psihic la care sunt supusa,dar pana acum doar eu am avut curaj sa o infrunt.Momentan imi caut in alta parte,dar pana atunci sunt hotarata sa ma razbun,pt ca am acoperit-o prea mult si ne a luat de proaste.Stiu, ve ti spune ca nu e bine sa te razbuni dar...Intrebarea mea este,credeti ca, daca ma duc la birouri sa spun ce se intampla si o si inregistrez, ma va crede cineva pe mine?Nu sunt sigura ca celelalte doua fete vor avea curaj pt ca le este frica de ea.

La ce iti foloseste razbunarea,poti sa imi spui????O astfel de metoda este proprie oamenilor rai,de proasta factura,lasi,urati la suflet,perfizi!!!!

Daca nu iti convine atitudinea doamnei respective ,,cauta-ti un alt loc de munca,este singura cale de a-ti pastra demnitatea intacta!!!Crezi ca daca vei deveni razbunatoare,te vei ridica peste domnia sa???Nici vorba,vei cobori sub nivelul ei,deja discutabil!!!Ideea sugerata de tine nu va fi in favoarea ta,caci tu esti un simplu angajat,pe cand ,domnia sa este in varful ierarhiei,loc obtinut,mai mult ca sigur ,prin intermediul relatiilor,asa functioneaza la noi urcarea in sistem,prin nepotisme si favoruri!Nu este vorba de lasitate,ci de mentinere a propriului caracter la acelasi nivel al valorii!!!Ea este indrazneata in hotarrai pentru ac are un suport ,pe acre se bazeaza,fii convinsa de acest lucru!!Fii inteleapta,nu pripita in actiuni!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Iunie 2013 15:49
Nu are rost sa te razbuni,serviciul este service,ori faci ca ea ori pleci!
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2013 16:01
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/cum-terorizeaza-sefii-obliga-dai-demisia-1_50abbd487c42d5a6637f8233/index.html

sau

http://adevarul.ro/news/eveniment/romanii-inghit-umilinta-locul-munca-1_50ae57a27c42d5a6639be265/index.html#

unul dintre sfaturi este acela de a strange dovezi. Gasesti mai multe daca dai cautare pe google ceva de genul "hartuirea la locul de munca".
Bafta !
luchianramona
Postat pe 13 Iunie 2013 16:05
Nu pot pleca si sa o las sa continue cu atitudinea asta,sa faca altora ceea ce ne face noua.Daca nu ar fi ea nu as pleca,vreau sa imi spun pararea.Consider ca nu trebuie sa fim calcati in picioare de toata luma,putem lua atitudine
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:06
Multumesc, asa planuiesc sa fac.Imi pare rau ca am rabufnit si nu am mai inghitit putin sa apuc sa imi strang dovezile de care am nevoie
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:13
sindicat nu mai exista iar cu atitudinea asta o sa fi data- prima afara.Incearac sa o filmezi cu un telefon si dai sefei in primire
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2013 16:15
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 16:13:05Multumesc, asa planuiesc sa fac.Imi pare rau ca am rabufnit si nu am mai inghitit putin sa apuc sa imi strang dovezile de care am nevoie

Nu ai sa rezolvi nimic!!Iti trebuie si un avocat bun,caci problema poate ajunge in instanta!!Nu stiu daca legislatia noastra include hartuirea la locul de munca,iar aceasta are niste caracteristici aparte,nu orice comportament negativ se incadreaza la capitolul "hartuire"!!!Ma rog,tu decizi!!!Fii convinca ca,in cazul in care o vei acuza,ea va gasi mijloacele prin care sa iti anihileze actiunea,gandeste-te foarte bine si "la rece"!!!!!
kudika_15804
Postat pe 13 Iunie 2013 16:24
Are niste probleme de sanatate si ii este frica sa nu isi piarda locul de munca de aceea se poarta urat cu noi.In loc sa ne tina aproape ea ne indeparteaza,sa vezi ce frumos se poarta cand are nevoie de ceva,ne-ar spala si picioarele:))).Sunt sigura ca o sa i se infunde la un moment dat.Stiu ca din afara se vede altfle,dar miar trebui pagini intregi sa scriu prin ce trec aproape zilnic
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:28
Scuze "mi-ar"
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:28
De la: kudika_15804, la data 2013-06-13 16:24:37
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 16:13:05Multumesc, asa planuiesc sa fac.Imi pare rau ca am rabufnit si nu am mai inghitit putin sa apuc sa imi strang dovezile de care am nevoie

Nu ai sa rezolvi nimic!!Iti trebuie si un avocat bun,caci problema poate ajunge in instanta!!Nu stiu daca legislatia noastra include hartuirea la locul de munca,iar aceasta are niste caracteristici aparte,nu orice comportament negativ se incadreaza la capitolul "hartuire"!!!Ma rog,tu decizi!!!Fii convinca ca,in cazul in care o vei acuza,ea va gasi mijloacele prin care sa iti anihileze actiunea,gandeste-te foarte bine si "la rece"!!!!!

numai daca toate colegele ia atitudine,daca numai ea ia atitudine,va fi prima data afara si nu va rezolva nimic.
Mai exista legea idisciplinei cu litera"i"
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2013 16:32
tocmai ce am fost sunata sa merg maine la un interviu,poate am noroc si scap de ea.Dar parerea la birouri tot merg sa mi-o spun
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:39
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 16:39:40tocmai ce am fost sunata sa merg maine la un interviu,poate am noroc si scap de ea.Dar parerea la birouri tot merg sa mi-o spun

Iti tin pumnii!!!Dar eu iti mai spun ceva-daca preusesti sa primesti alt loc de munca,ar fi bine sa nici nu privesti inapoi,vei auzi pe parcurs cine ti-a fost alaturi si cine nu!
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2013 16:44
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 16:39:40tocmai ce am fost sunata sa merg maine la un interviu,poate am noroc si scap de ea.Dar parerea la birouri tot merg sa mi-o spun

Succes !
luchianramona
Postat pe 13 Iunie 2013 16:47
In asemenea cazuri ori va rasculati toate ori nici una. In tara asta unde angajatii au foarte putine drepturi e greu sa te bage cineva in seama de unul singur.
kidd_o
Postat pe 13 Iunie 2013 16:51
multumesc
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:52
Asa este,dar daca nu fac nici eu nimic.Macar imi spun parerea,plec si cand o fi sa mai plece altcineva si sa spuna acelasi lucru ca si mine,macar atunci poate isi pun niste semne de intrebare.Oricum nu stiu dc pana acum nu s-au intrebat dc e fluctuatie mare de personal doar in respectivul magazin.Din cauza ei au plecat,pleaca si vor pleca oameni
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 16:54
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 16:54:06Asa este,dar daca nu fac nici eu nimic.Macar imi spun parerea,plec si cand o fi sa mai plece altcineva si sa spuna acelasi lucru ca si mine,macar atunci poate isi pun niste semne de intrebare.Oricum nu stiu dc pana acum nu s-au intrebat dc e fluctuatie mare de personal doar in respectivul magazin.Din cauza ei au plecat,pleaca si vor pleca oameni

Pai odata si odata tot trebuie sa pui punctul pe I, ca nu esti sclava sa-si permita orice.
Iti urez bafta, e plina tara de sefi frustrati
kidd_o
Postat pe 13 Iunie 2013 16:57
da asa e,frustrati si invidiosi:)))).Multumesc frumos
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 17:02
Exista o vorba: Daca vrei sa faci ceva gasesti o cale,daca nu gasesti o scuza!
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 17:03
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 17:03:52Exista o vorba: Daca vrei sa faci ceva gasesti o cale,daca nu gasesti o scuza!
da mi nr tau a te angajez eu
prazlea
Postat pe 13 Iunie 2013 17:22
ca ce?:))) sa nu fie secretara personala sau la video chat:))
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 17:23
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 17:03:52Exista o vorba: Daca vrei sa faci ceva gasesti o cale,daca nu gasesti o scuza!

gaseste portita de iesire si nu mai cauta sa te lupti cu morile de vant!
Titanika
Postat pe 13 Iunie 2013 17:29
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 17:23:10ca ce?:))) sa nu fie secretara personala sau la video chat:))
nu draga ,,ca vanzatoare de gogosi ,,,accepti|???
prazlea
Postat pe 13 Iunie 2013 17:43
sa vad ce fac maine si ma gandesc
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 17:45
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 17:45:59sa vad ce fac maine si ma gandesc
bn lasa mi nr tau in privat,,oricum o sa te platesc mai bn
prazlea
Postat pe 13 Iunie 2013 17:47
Cosminutza , caci tie ma adresez: tacerea, bunul simt si a fi fata fina cum ti s-a sugerat pe aici nu tine de foame. Nici facturile nu ti le plateste ca sa nu mai vorbim ca nu-ti baga nimeni in traista. Nici macar eu sau cei care sar de popou in sus ca iti scade din valoare daca te duci cu para.
Si daca te duci cu para , ce?!! E vreuna din madamele de pe aici cucoana in cauza ?
Multi s-au invatat ca atunci cand au un post mai sus , nu conteaza ca e luat pe cur sau pe drept sa se poarte urat cu noii veniti. Dar in fatza sefilor le tremura si morcovul din dos.

Ar mai fi varianta sa vorbesti cu madama cea frustrata si sa ii spui de kudika , unde s-ar simti ca acasa. Sau sa incercati sa o trageti de partea voastra. La o petrecere in pijamale , de exemplu.

Sper ca ai inteles mesajul meu.
Cavalerul_maltez
Postat pe 13 Iunie 2013 19:12
De la: prazlea, la data 2013-06-13 17:47:50
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 17:45:59sa vad ce fac maine si ma gandesc

Ii dai sa vanda numa gogosi sau bagi si o oferta de langosi?
Cavalerul_maltez
Postat pe 13 Iunie 2013 19:13
De la: Cavalerul_maltez, la data 2013-06-13 19:13:34
De la: prazlea, la data 2013-06-13 17:47:50

Ii dai sa vanda numa gogosi sau bagi si o oferta de langosi?
nu e treaba ta
prazlea
Postat pe 13 Iunie 2013 19:19
nu e genul de petrecere in pijamale.se crede cucoana,dar e geloasa pe noi ca aratam mai bine ca ea,e o pitica,nici pe dinti nu se spala,o stiu de la ea:)))
cosminutza_21
Postat pe 13 Iunie 2013 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste,iubire 27 De la: zinaceabunasinebuna 24 Ianuarie 2012 08:38
Ce faci ca sa scapi de tristete? 660 De la: franziska_eu 25 Ianuarie 2012 10:37
Un ceas special.. 31 De la: sally 15 Noiembrie 2010 10:28
mine este o zi mare pentru mine 9 De la: liviuvoica 24 Martie 2011 21:13
despre titanii romaniei.... 22 De la: kudika077113 13 Noiembrie 2010 20:25