Setari Cookie-uri

probleme la munca

Buna,

Sunt de acord cu tine.Daca voi fetele sunteti ok si va faceti treaba de ce sa-ti schimbi neaparat locul de munca?
Nu este corect si a-ti putea spune ca ce este corect in ziua de azi...dar daca toata lumea tace si nu face nimic in privinta asta si nu vorbesc de razbunare sau altele ci doar de expunerea punctului de vedere de ce sa fi calcata in picioare.S-a ajuns in situatia asta tocmai pentru faptul ca nimeni nu spune nimic si pleaca sau suporta orice dar daca iti faci treaba si iti place ceea ce faci nu trebuie sa pleci!
Cu siguranta superiorii ei nu stiu ce anume face ea si cum ea are drepturi aveti si voi,nu pot sa plece toate persoanele din cauza uneia de accea se numeste echipa de lucru!
un adevarat lider iti cere dar in acelasi timp te sustine si te ajuta sa te imbunatatesti continuu,nu te expune la stres si te discretiteaza si te face sa crezi ca tu esti problema si nu el/ea!
Trebuie sa pleci in conditiile tale atata timp cat tu iti faci treaba.
Succes si sa ne tii la curent!
melia1980
Postat pe 28 Iunie 2013 12:28
Nu inteleg mesajele..."nu are rost ca nu vei rezolva nimic...mai bine cauti in alta parte"! de ce sa nu isi faca dreptate si sa rezolve situatia? ca de obicei, pentru ca suntem romani trebuie sa inghitim in sec indiferent cum suntem tratati!
Parerea mea este sa scoti la lumina atitudinea ei bolnavicioasa pana nu ramane magazinul fara angajati.
Cel mai naspa lucru in lumea asta este sa ai un sef perfid care te trateaza ca pe o sclava.
paula27
Postat pe 30 Iunie 2013 08:45
De la: kudika_15804, la data 2013-06-13 15:49:22
De la: cosminutza_21, la data 2013-06-13 15:29:32Buna, am si eu nevoie de un sfat.Lucrez de 7 luni intr-un magazin destul de cunoscut.Suntem 4 fete,cu 2 dintre ele ma inteleg super bine,una dintre ele fiind asistent manager.Problema o avem cu managera, care este de o nesimtire iesita din comun.Pe scurt sa va spun cam ce ne face.ne baga in concediu cand vrea ea,dar ea isi baga recuperari,cand i am zis ca vreau concediu in august de ziua mea a spus ca nu se poate ca sunt ultima venita si nu am dreptul sa ma ridic cu pretentii si ce daca e ziua mea?(nu imi pot lua pt ca isi ia ea).Ne a spus ca nu poate renunta la concediu pt ca sotul ei nu isi poate pune in alta perioada concediu,iar pe noi ne obliga sa ne luam dupa sotul ei.In magazin ne tine in priza tot timpul,nu ne lasa sa mancam,la toaleta daca suntem mai multe pe magazin trb sa ii cerem voie.Zilele trecute mi a facut avertisment pt ca mi am iesit din fire si am tipat la ea,pt ca a inceput cu amenintari ca furam din magazin,ca nu facem curat,in conditiile in care in fiecare zi stergem praf,stergem produsele,dar ea nu e niciodata multumita, si cel mai tare ma deranjeaza e ca cere de la noi perfectiune dar ea nu e asa perfecta cum se crede.Ne barfeste pe la spate,ne face proaste....am ajuns intr-un punct in care nu mai pot rezista stersului psihic la care sunt supusa,dar pana acum doar eu am avut curaj sa o infrunt.Momentan imi caut in alta parte,dar pana atunci sunt hotarata sa ma razbun,pt ca am acoperit-o prea mult si ne a luat de proaste.Stiu, ve ti spune ca nu e bine sa te razbuni dar...Intrebarea mea este,credeti ca, daca ma duc la birouri sa spun ce se intampla si o si inregistrez, ma va crede cineva pe mine?Nu sunt sigura ca celelalte doua fete vor avea curaj pt ca le este frica de ea.

La ce iti foloseste razbunarea,poti sa imi spui????O astfel de metoda este proprie oamenilor rai,de proasta factura,lasi,urati la suflet,perfizi!!!!

Daca nu iti convine atitudinea doamnei respective ,,cauta-ti un alt loc de munca,este singura cale de a-ti pastra demnitatea intacta!!!Crezi ca daca vei deveni razbunatoare,te vei ridica peste domnia sa???Nici vorba,vei cobori sub nivelul ei,deja discutabil!!!Ideea sugerata de tine nu va fi in favoarea ta,caci tu esti un simplu angajat,pe cand ,domnia sa este in varful ierarhiei,loc obtinut,mai mult ca sigur ,prin intermediul relatiilor,asa functioneaza la noi urcarea in sistem,prin nepotisme si favoruri!Nu este vorba de lasitate,ci de mentinere a propriului caracter la acelasi nivel al valorii!!!Ea este indrazneata in hotarrai pentru ac are un suport ,pe acre se bazeaza,fii convinsa de acest lucru!!Fii inteleapta,nu pripita in actiuni!!!

Eu nu sunt deacord cu tine si sa iti spun si de ce. Orice manager care are o echipa in subordine este responsabil de calitatea muncii depuse iar cand aceasta sarcina este afectata direct de comportamentul managerului atunci mai repede zboara managerul decat angajatul. Atunci cand sunt deja 2 oameni care se plang de manager, superioarii din ierarhie incep sa investiheze subtil situatia chestionand toti oamenii din subordinea respectivului manager...
Atunci cand esti la privat si situatia merge in defavoarea ta nu mai poti apela la pile si relatii!
paula27
Postat pe 30 Iunie 2013 08:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pentru doamnele si domnisoarele din Timisoara 1 De la: carmen_joy 7 Ianuarie 2011 12:47
Cum se numeste modelul? 19 De la: denis_roxana 4 Martie 2011 08:34
mai astept sau cumpar cat de curand? 10 De la: kudika_1034544 26 Noiembrie 2018 10:12
ANTREPRENOR CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE BLOCURI HALE VILE 1 De la: TANASE_CONSTRUCT 7 Februarie 2012 19:00
job 2 De la: theCat 21 Februarie 2009 16:05