Mai multe
|
Salut, Este pentru prima data cand cer o parere pe un forum deci sper sa fiti blanzi cu comentariile As vrea si eu o parere legata de trecerea de la par saten la par roscat. Eu sunt si pistruiata, am ochi caprui si am tot citit pe net ca persoanele cu astfel de trasaturi ar trebui sa evite culoarea roscata la par. Totusi am facut o incercare in photoshop si nu arata rau de loc. Totusi ar fi o schimbare mare pentru mine si de aia tot caut pareri, si opinii pe net. Am incercat sa ma fac singura acasa insa din cauza culorii inchise care o am nu mi-a iesit niciodata roscatul de pe cutie, de asta am inteles ca mai intai va trebui sa il decolorez deci va fi un mic risc. Sooo, astept pareri, voi ce ziceti? este un impediment faptul ca sunt pistruiata si am ochi caprui? |
||
|
Livia89 Postat pe 25 Iunie 2013 10:19 |
||
|---|---|---|
Ce impediment sa fie? Avand ochii caprui si pistrui, eu zic ca ti s-ar potrivi orice nuanta de roscat.
|
||
|
kudika_37357 Postat pe 25 Iunie 2013 11:44 |
||
De la: Cougara89, la data 2013-06-25 10:19:33Salut, Tenul ,ce culoare are???Daca parul tau este de culoare "castaniu inchis" trebuie sa recurgi,intr-adevar,la o usoara decolorare pentru a ajunge sa-ti indeplinesti dorinta,dar numai o coafeza te poate ajuta in acest sens,ea cunoaste doza de decolorant necesara obtinerii suportului pentru vopsire!!!Ca opinie generala,culoarea roscat te avantajeaza intrucat ai ochi caprui!!! |
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Iunie 2013 11:50 |
||
| Parul natural il am saten mai inchis, momentan sunt vopsita bruneta dar e vopsea semi-permanenta. Cat despre ten, nu stiu exact cum sa iti zic ca il am. Nu am tenul deschis la culoare, ci il am oarecum mai inchis. Oricum la salon as vrea sa il fac, insa deocamdata tot caut saloane bune unde sa nu ma trezesc ca nu stiu alea ce sa faca si sa fie si ok la pret :D | ||
|
Livia89 Postat pe 25 Iunie 2013 12:27 |
||
| Pentru o schimbare atat de "radicala" pentru tine, ar fi bine sa ceri sfat de specialitate, deci mergi la un salon de hairstyle! | ||
|
rondina Postat pe 25 Iunie 2013 13:26 |
||
| Intr-o alta ordine de idei a fost cineva la Mihai Stoica (hairstylist)? sau cunoasteti vreun salon bun unde as putea sa ma duc? nu am fost la coafor pana acum decat ca sa ma tund si saloanele la care am mers erau dinastea de cartier. | ||
|
Livia89 Postat pe 25 Iunie 2013 14:19 |
||
Nu stiu daca mai iti este de folos raspunsul, dar vreau sa iti spun ca si eu am fost satena inchis cu pistrui pe fata si m-am vopsit aramiu si este o culoare care ma prinde foarte bine. Si da, pentru a obtine aceasta culoare e nevoie de decolorare in prealabil. Insa mai trebuie sa stii un lucru: roscatul e o culoare destul de pretentioasa care sufera decolorari mai accentuate dupa de ce speli pe cap decat restul culorilor. Bafta si sper sa gasesti nuanta de par dorita!
|
||
|
kudika389969 Postat pe 16 Iulie 2013 10:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Help!!! | 2 | De la: goanga 24 Martie 2010 11:28 |
| Noutati cosmetice | 1 | De la: cosmeticbox 19 Aprilie 2011 16:04 |
| Epilare DEFINITIVA IPL. | 24 | De la: Nomasvello 12 Iulie 2013 12:21 |
|
|
||
| cresterea in inaltime | 26 | De la: kudika355640 13 Septembrie 2013 14:33 |
| luxsatia | 1 | De la: kudika015298 28 Iulie 2010 13:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.