Setari Cookie-uri

Voi cum vedeti lucrurile?

Mai am un pic si imi fac sufletul praf de atatea dezamagiri.. ..
Cum sa incep? Pana la el am avut parte numai de dezamagiri. La inceputul relatiei credeam ca am intalnit barbatul potrivit pentru mine, eram cea mai fericita, el se arata foarte indragostit si cu planuri mari, ma vedea si sotia lui. Suntem de 6 luni impreuna, iar acum m-am mutat la el pentru scurt timp din cauza unor probleme personale. Discutasem inainte despre mutatul impreuna si am fost amandoi de acord ca este prea devreme, dar inevitabilul s-a intamplat. Nu pot sa zic ca pana acum am avut o relatie fericita, as putea spune ca este chiar tumultoasa, ca in orice relatie cu suisuri si coborasuri. Problema lui este ca s-a schimbat foarte mult de la inceputul relatiei si a inceput sa se comporte din ce in ce mai ciudat, pare din ce in ce mai nemultumit. Acum spune ca il terorizez cu intrebari de genul unde te duci, ce faci azi, etc, dar mi se pare normal atat timp cat suntem un cuplu si stau la el. Nu e normal sa stiu ce face? Nu sunt genul ciclitor, insa ma intereseaza sa stiu de viata lui. Timp de 3 zile a fost plecat din oras si nu am vorbit deloc. Dintr-un simplu mesaj in care sa stiu ce face, s-a ajuns sa imi zica de despartire, in conditiile in care la el orice cearta din nimicuri duce la despartire. Insa niciodata nu ne-am despartit, pentru ca eu am tras mult sa fie bine si cred ca nici el nu isi dorea cu adevarat. Iar cand a venit acasa, se comporta de parca nu s-a intamplat nimic. Si am avut o discutie din care sa inteleg ce are. Si mi-a dat de inteles ca daca el vede ca o relatie nu merge, nu merge si punct. Ca poate am si eu dreptatea mea cand vreau sa fiu afetuoasa cu el, dar el s-a obisnuit sa stea singur si poate a dus lipsa sa stea cu cineva tot tipmpul si acum i se pare sufocant. Cu toate ca ma asteptam sa imi zica sa plec de la el, nu s-a intamplat asta. Din moment ce il vedeam din ce in ce mai indiferent, l-am intrebat daca el vrea ca relatia asta sa mearga si raspunsul lui a fost: Esti la mine acum? Da. Atunci intrebarea ta nu isi are rostul. Cum sa nu fie intrebare cu rost cand vad ca este foarte schimbator?! Si i-am surprins conversatii cu fostele, (pt ca pastreaza o relatie foarte buna cu ele), in care uneia i se confesa si vorbeau despre casatorie in general, ca el trebuie sa gaseasca pe cineva care sa il vrea cu adevarat, pana si ea i-a spus ca acum sta deja cu cineva care il vrea, numai el nu vede asta. Iar cu alta fosta, mai recenta, am inteles tot din conversatii, ca o sa se vada intr-o zi. Nu stiu daca sa imi fac grji avand in vedere ca mi-a spus ca el nu se impaca niciodata cu fostele, doar mai vorbesc amical. Insa eu nu inteleg, daca nu ma vede in viitorul lui si este in continua cautare, de ce mai sta cu mine?! De ce nu mi-a spus sa plec si sa o terminam? Nu stiu ce sa mai fac. Am o incapatanare dusa la extrem in care sa fac relatia sa mearga, pentru ca il vad foarte nehotarat si nu stiu de ce, pentru ca el stie ce are langa el, ba chiar mi-a spus ca am sufletul bun si ca sunt ceea ce si-ar dori orice barbat.
Ana_Ion_1
Postat pe 10 Iulie 2013 10:07
da pe multi v-a lovit dragul sa va faceti cont azi pe 10 si sa deschideti topicuri alandala....
yumy
Postat pe 10 Iulie 2013 10:13
De ce nu incerci sa devii o prezenta mai discreta in viata lui, pentru o perioada de timp, pana se dumireste el ce vrea de la tine? Unii oameni au nevoie de-un dus rece, pentru a invata sa aprecieze persoana de langa ei, se pare ca si iubitul tau e acelasi gen de om, deci ofera-i mult doritul dus rece, si lasa-l sa-si limpezeasca gandurile, in singuratate. Iti garantez ca se va intoarce la tine.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Iulie 2013 10:14
Te citez:

Insa niciodata nu ne-am despartit, pentru ca eu am tras mult sa fie bine si cred ca nici el nu isi dorea cu adevarat. Iar cand a venit acasa, se comporta de parca nu s-a intamplat nimic.

Tu ai tras ce? Care bine...ca nu inteleg. Ce intelegi tu prin definitia sa fie bine. Sa fie bine pentru tine ca pentru el nu prea vad sa reactioneze la binele asta.
Omul se vede clar ca e sufocat pentru ca :
-nu e obsinuit sa locuiasca cu cineva
-te-ai mutat foarte repede la el plus cicaleala de zi cu zi , fapt cu care el n-a ajuns inca sa se obisnuiasca

De aceea si vorbeste cu fostele , pentru a se elibera de tensiunea pe care o resimte acasa. Momentan e in casa lui , chiar daca tu numesti cuplu . Esti pe teritoriul lui , nu pe un teritoriu ales impreuna. De ce nu-ti spune sa pleci? Poate pentru ca se gandeste ca n-ai unde locui si s-ar simti vinovat daca ti s-ar intampla ceva atata timp cat n-ai fi in siguranta.
Cavalerul_maltez
Postat pe 10 Iulie 2013 10:51
poate ar trebui sa iei o pauza de o saptamana ,asa ca un mic concediu,fara ati lua prea multe lucruri de acolo si in acest timp vei vedea daca el te mai doreste inapoi sau nu.
Dupa cum relatezi tu in povestea ta,imi pare omul care deja s-a plictisit de tinar,ar aduce pe alta dar il incurci tu!-"esti la mine acum:"-suna ca si cum ar fi stapanul tau!
Titanika
Postat pe 10 Iulie 2013 11:06

Sunt doua aspecte negative, in ceea ce traiesti in acest moment ,si anume:
Unul este legat de faptul ca niciunul dintre voi nu este pregatit pentru coabitare!!
Al doilea aspect este strans legat de felul tau de a fi si de a te comporta in relatia de cuplu,chiar daca teoretic ai dreptate in ceea ce priveste comunicarea cu partenerul tau,referitor la plecarile de acasa si relationarea zilnica,toate acestea il deranjeaza,este mult prea devreme pentru el sa accepte faptul ca nu mai este singur si ca trebuie sa tina cont si de partenera sa!!!Il preseaza intrebarile tale,care pana acum nu au existat si timpul era la libera sa discretie!!!Cauta si este dornic de discutii cu fostele iubite pentru ca in acest mod se elibereaza de sufocarea adusa de prezenta ta in casa lui!!Este cert faptul ca locul tau nu este langa el,deocamdata!!!Te apreciaza pentru ca stie ca poate nu va mai gasi o persoana ca tine si ca este sigur de sentimentele tale pentru el,si tot din acest motiv fuge in acele discutii private,stie ca nu il vei parasi,deci este liber sa faca ce doreste,tu,oricum,esti la indemana lui!!

Ce poti sa faci????Sa va separati,macar pentru o perioada de timp,lui ii este jena sa iti spuna clar, ca ai ocupat teritoriul,dar relatia nu functioneaza cum ar trebui si cunoaste faptul ca nu ai unde sa te duci!!!Inutil te pastreaza langa el,dar ,in acelasi timp,se confeseaza fostelor!!!!Este ca si cum ar manca din doua farfurii cu ciorba,una fierbinte si cealalta sleita!!!Oare ,care are gustul mai bun?????Acordati-va timp,aveti nevoie amandoi de asa ceva!!!Nu toate coabitarile au startul bun!!!!Sedimentati-va sentimentele,dar separat!!!El va trebui sa aleaga intre comunicarea cu tine si cea cu celelalte,explicatia lui ,conform careia doar vorbeste cu fostele ,fara implicare sentimentala este o mare minciuna,inca nu stie ce vrea de la tine,de la el,de la voi doi!!!!
kudika_15804
Postat pe 10 Iulie 2013 11:52
Sunteti doar de 6 luni impreuna, si deja au inceput problemele? Probabil s-a plictisit deja de tine si acum vrea altceva. Mie mi se pare normal sa-ti intrebi partenerul pe unde umbla si ce face. Nu vad de ce l-ar deranja asta Daca nu-i plac aceste intrebari inseamna ca are ceva de ascuns. S-o mai vedea si cu altele, in timp ce tu stai si-l astepti acasa. Eu cred ca n-are rost sa mai tragi de relatia asta. Un barbat care iubeste o femeie in mod sigur nu se comporta asa.
Micaell
Postat pe 10 Iulie 2013 16:01
De la: Micaell, la data 2013-07-10 16:01:21Sunteti doar de 6 luni impreuna, si deja au inceput problemele? Probabil s-a plictisit deja de tine si acum vrea altceva. Mie mi se pare normal sa-ti intrebi partenerul pe unde umbla si ce face. Nu vad de ce l-ar deranja asta Daca nu-i plac aceste intrebari inseamna ca are ceva de ascuns. S-o mai vedea si cu altele, in timp ce tu stai si-l astepti acasa. Eu cred ca n-are rost sa mai tragi de relatia asta. Un barbat care iubeste o femeie in mod sigur nu se comporta asa.
daca el mai tine legatura si cu fostele iubite asta e semn rau pentru tine ..inseamna ca nu e un om serios si trebuie sa pleci de langa el..mai sunt destui barbati care nu vreau sa isi bata joc de femei cauta-ti altul....
kudika_35387
Postat pe 11 Iulie 2013 21:02
De ce sunt bãrbaþii mai atraºi de femeile „scorpii”

Mulþi bãrbaþi încep sã îºi dea interesul ºi încearcã sã intre în graþiile iubitei, abia atunci când ea decide sã se poarte rece ºi indiferent. De ce tind bãrbaþii sã se implice mai în relaþia cu o femeie dificilã ºi greu de mulþumit?

Iatã patru motive pentru care bãrbaþii îºi dau interesul abia atunci când iubita devine o… scorpie!

Aºa vei afla când e cazul sã-i serveºti ºi una rece, de dragul relaþiei voastre, desigur.

1. FEMEILE „SCORPII” SUNT SELECTIVE

Genul de femeie scorpie ºtie sã îºi protejeze sentimentele ºi nu se lasã afectatã de dramele partenerului ei.

Femeia bunã îºi face prea multe griji atunci când bãrbatul este irascibil sau abãtut ºi pierde o mulþime de timp încercând sã descopere ce gândeºte în momentul acela ºi dacã nu cumva supãrarea lui are legãturã cu ea. Mai apoi, ea începe sã se scuze ºi face tot posibilul sã-i intre în graþii.

Femeia scorpie îi transmite bãrbatului morocãnos cã e cazul sã îºi rezolve problemele fãrã sã îºi verse oful pe ea.

Ce înþelege bãrbatul din cele douã atitudini? Cã femeia scorpie ºtie sã se facã respectatã, în timp ce femeia bunã nu e deloc selectivã ºi ar înghiþi orice gest urât din partea partenerului ei. Aºa cã, ai ghicit, o va trata cu mai multã consideraþie pe cea dintâi.

2. FEMEILE „SCORPII” FAC NUMAI CE VOR ªI PROVOACÃ BÃRBAÞII

Femeile bune vor sã fie pe placul iubitului, aºa cã de multe ori fac tot felul de compromisuri, inclusiv în plan sexual. Se ºtie însã cã bãrbaþii îºi doresc ce nu pot avea ºi de aici tipele drãguþe încep sã piardã teren în favoarea celor rãutãcioase.

Comportamentele care cautã aprobarea cuiva nu sunt chiar atât de sexy în ochii bãrbaþilor, cãci ei au nevoie de o provocare. Aºadar, atunci când o femeie rãmâne credincioasã propriilor convingeri ºi nu se clinteºte din loc la sugestiile bãrbatului, ea reuºeºte sã-l atragã ºi mai tare cu aceastã atitudine. Compromisurile nu sunt întotdeauna dezirabile.

3. FEMEILE „SCORPII” ªTIU CUM SÃ DEVINÃ OBIECTUL DORINÞEI

O femeie bunã se va axa mereu pe cum sã se facã plãcutã, în timp ce femeia scorpie analizeazã invers lucrurile ºi îºi pune întrebarea dacã el este cea mai bunã opþiune pentru ea!

Un bãrbat simte aceastã diferenþã de opticã dintre douã femei ºi îºi modificã comportamentul în consecinþã.

În secunda în care tu renunþi sã mai acorzi atenþie impresiei pe care i-o laºi ºi începi sã-l tratezi ca ºi cum nu ºtii dacã sã-l pãstrezi sau nu lângã tine, el îºi va schimba atitudinea ºi va începe vânãtoarea. El te va percepe din nou ca pe femeia pe care trebuie sã o cucereascã. Nu trebuie decât sã te distanþezi un pic ºi sã pari indecisã în privinþa lui.

4. FEMEILE „SCORPII” SUNT IMPREVIZIBILE

Dacã o femeie bunã obiºnuieºte sã-i dea raportul iubitului ºi sã-i împãrtãºeascã cele mai ascunse gânduri, sperând cã aºa îi câºtigã încrederea, femeia scorpie nu încearcã sã parã atât de transparentã în ochii partenerului. Dimpotrivã, preferã sã nu ºi-l transforme pe acesta în cel mai bun prieten.

Rezultatul? Bãrbatul respectiv este intrigat ºi face tot posibilul sã descopere mai multe, deci este atras ca un magnet de femeia scorpie. Femeia bunã distruge aceastã atracþie pentru cã face relaþie prea previzibilã în ochii bãrbatului.


sursa: www.unica.ro


Poti citi cartile : Why men love bitches sau Why men marry bitches de Sherry Arpov.
Cavalerul_maltez
Postat pe 12 Iulie 2013 12:49
Logica unui barbat !!!
Un tip avea trei iubite, dar nu stia cu care sa se insoare.
S-a decis sa le puna la incercare si le-a dat fiecareia cate 5000 de dolari ca sa vada cum ii vor cheltui.
Prima se coafeaza, se machiaza, isi face manichiura, pedichiura, isi ia rochii si pantofi, si-i zice barbatului: “Pentru ca te iubesc asa de mult, am cheltuit toti banii ca sa fiu frumoasa pentru tine!"
A doua a cumparat crose noi de golf, un CD player, un televizor si o combina si le-a daruit barbatului: "Pentru ca te iubesc asa de mult."Am cumparat aceste cadouri ca sa te simti tu bine”.
Cea de-a treia investeste cei 5000 de dolari in actiuni, dubleaza suma, returneaza cei 5000 de dolari barbatului si reinvesteste restul: "Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru ca te iubesc atat de mult."
S-a gandit el mult, la cum i-au cheltuit femeile banii si s-a insuratcu cea care avea sanii mai mari!
Cavalerul_maltez
Postat pe 12 Iulie 2013 15:04
De la: Ana_Ion_1, la data 2013-07-10 10:07:36



...deschid ochii iar lumina se reflecta in iris intr-o forma rasturnata. din iris se duce la creier. de aici se proceseaza imagnea privita, tot de creier. si imediat apar reactii. sau erectii.
paradoxion-secund
Postat pe 27 August 2013 10:53
io vad destul de rau in ultima vreme ....fara lentile cam greu....le mai schimb ,mai pun si ochelarii sa nu ma irit ...
piscotica
Postat pe 27 August 2013 11:07
De la: piscotica, la data 2013-08-27 11:07:14io vad destul de rau in ultima vreme ....fara lentile cam greu....le mai schimb ,mai pun si ochelarii sa nu ma irit ...




eu am crezut ca-s singurul care vede asa lucrurile
paradoxion-secund
Postat pe 27 August 2013 11:12
De la: paradoxion-secund, la data 2013-08-27 11:12:12
De la: piscotica, la data 2013-08-27 11:07:14io vad destul de rau in ultima vreme ....fara lentile cam greu....le mai schimb ,mai pun si ochelarii sa nu ma irit ...




eu am crezut ca-s singurul care vede asa lucrurile

a nuuuuu,si nu suntem singurii
piscotica
Postat pe 27 August 2013 11:16
De la: paradoxion-secund, la data 2013-08-27 11:12:12
De la: piscotica, la data 2013-08-27 11:07:14io vad destul de rau in ultima vreme ....fara lentile cam greu....le mai schimb ,mai pun si ochelarii sa nu ma irit ...




eu am crezut ca-s singurul care vede asa lucrurile

ps.diferenta e ca la mine nu apar erectii
piscotica
Postat pe 27 August 2013 11:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatii nostri si retelele sociale 79 De la: ionyas 29 Iulie 2010 13:29
Oare sunt de vina???? 22 De la: yumy 30 Octombrie 2010 14:42
Am cunoscut pe cineva pe un site de dating. Cm sa procedez? 10 De la: baba_cloanta 9 Iunie 2010 15:10
Relatia la distanta.. 40 De la: cristinablackeyes 20 Octombrie 2009 16:11
si-a dat seama ca o iubeste? 25 De la: rockk 16 Ianuarie 2011 18:18