Setari Cookie-uri

Nu mai iubesc.

Salut!Am o problema grava zic eu care ma sperie.Eu am 17 ani si acum 1 an aproximativ am intalnit o fata la mine in liceu de care m-am indragostit.Niciodata nu am avut curajul sa-i spun ca-mi place de ea insa tot acest timp nu am incetat sa ma gandesc la ea macar o singura zi si era dispus sa fac orice pentru.Tot timpul cautam o solutie sa fac rost de bani pentru ca vroiam sa ramanem impreuna si sa-i fac o viat aasa cum isi doreste ea.Orice faceam ma gandeam la ea iar cand o vedeam tot timpul ma blocam ma uitam numai la ea si eram dispus sa fac orice pentru ea si cand zic orice chiar orice!Doar ca de vreo 3 saptamani ceva s-antamplat...Nu mai simt nimic pentru ea si pentru nicio fata..adica ma uit si inainte mai aveam cateva care-mi placeau adica mi se pareau dragute.E acum treaba e ca pentru niciuna nu mai simt nimic si mai ales pentru fata care o iubeam enorm.In fiecare zi ma chinui sa inteleg parca brusc asa cum a venit iubirea asa a si plecat ... simt ca nu ma mai intereseaza ce face dar parca sunt intr-o lupta cu mine pentru in acelasi timp ma chinui sa ma gandesc la ea.Va rog mult ajutati-ma.Eu de felul meu sunt iubitor cand ma indragostesc de cineva tine mult si deja din primele clipe am planuri mari si sunt dispus sa fac orice pentru persoana respectiva chiar daca o stiu de 10 minute.Acum a disparut iubrea asta si nu stiu de ce va rog foarte mult aajutati-maaa!!
kudika_16162
Postat pe 4 Octombrie 2013 19:36
Pt moment e Bine.....va veni ziua cand te vei maturiza si-ti vei da seama daca trebuie sau nu sa iubesti,pe cine,unde si cum!
Titanika
Postat pe 4 Octombrie 2013 20:23
Cred ca fiecare, a fost intr-o situatie similara cu a ta, sa tanjeasca dupa cineva dar sa nu aiba curajul de a actiona :) Cred ca ti-ai pus atatea piedici mentale incat, acum te-ai resemnat ca e imposibil! Daca merita, persevereaza dar nu te forta ;) succes
Darius_
Postat pe 4 Octombrie 2013 21:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parfumuri 3 De la: Euro_Parfum_1 7 Decembrie 2013 09:11
Unghii false gel,Brasov 1 De la: kudika326247 20 Octombrie 2010 08:29
un sfat 3 De la: kudika_991733 9 August 2015 15:09
ingrijorare sau nu? 2 De la: Valy90 29 Mai 2011 12:25
buna 1 De la: kudika032207 31 Octombrie 2010 14:01