Mai multe
| Salut!Am o problema grava zic eu care ma sperie.Eu am 17 ani si acum 1 an aproximativ am intalnit o fata la mine in liceu de care m-am indragostit.Niciodata nu am avut curajul sa-i spun ca-mi place de ea insa tot acest timp nu am incetat sa ma gandesc la ea macar o singura zi si era dispus sa fac orice pentru.Tot timpul cautam o solutie sa fac rost de bani pentru ca vroiam sa ramanem impreuna si sa-i fac o viat aasa cum isi doreste ea.Orice faceam ma gandeam la ea iar cand o vedeam tot timpul ma blocam ma uitam numai la ea si eram dispus sa fac orice pentru ea si cand zic orice chiar orice!Doar ca de vreo 3 saptamani ceva s-antamplat...Nu mai simt nimic pentru ea si pentru nicio fata..adica ma uit si inainte mai aveam cateva care-mi placeau adica mi se pareau dragute.E acum treaba e ca pentru niciuna nu mai simt nimic si mai ales pentru fata care o iubeam enorm.In fiecare zi ma chinui sa inteleg parca brusc asa cum a venit iubirea asa a si plecat ... simt ca nu ma mai intereseaza ce face dar parca sunt intr-o lupta cu mine pentru in acelasi timp ma chinui sa ma gandesc la ea.Va rog mult ajutati-ma.Eu de felul meu sunt iubitor cand ma indragostesc de cineva tine mult si deja din primele clipe am planuri mari si sunt dispus sa fac orice pentru persoana respectiva chiar daca o stiu de 10 minute.Acum a disparut iubrea asta si nu stiu de ce va rog foarte mult aajutati-maaa!! | ||
|
kudika_16162 Postat pe 4 Octombrie 2013 19:36 |
||
|---|---|---|
| Pt moment e Bine.....va veni ziua cand te vei maturiza si-ti vei da seama daca trebuie sau nu sa iubesti,pe cine,unde si cum! | ||
|
Titanika Postat pe 4 Octombrie 2013 20:23 |
||
|
Cred ca fiecare, a fost intr-o situatie similara cu a ta, sa tanjeasca dupa cineva dar sa nu aiba curajul de a actiona :) Cred ca ti-ai pus atatea piedici mentale incat, acum te-ai resemnat ca e imposibil! Daca merita, persevereaza dar nu te forta ;) succes |
||
|
|
||
|
Darius_ Postat pe 4 Octombrie 2013 21:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Parfumuri | 3 | De la: Euro_Parfum_1 7 Decembrie 2013 09:11 |
| Unghii false gel,Brasov | 1 | De la: kudika326247 20 Octombrie 2010 08:29 |
| un sfat | 3 | De la: kudika_991733 9 August 2015 15:09 |
|
|
||
| ingrijorare sau nu? | 2 | De la: Valy90 29 Mai 2011 12:25 |
| buna | 1 | De la: kudika032207 31 Octombrie 2010 14:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.