rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte: (3.8 din 33 voturi)

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
Fosta membra Kudika.ro
SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLIN DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU.
SPER A-TI ARATA RECUNOSTINTA MEA. ITI FAGADUIESC SA FAC CUNOSCUTA SI ALTORA ACEASTA RUGACIUNE. TE ROG CU UMILINTA SA IMI ADUCI LINISTE IN TRISTETEA SI DURERILE MELE.
IN NUMELE NEGRAITEI RUGACIUNI SI BUCURII CATE TI-A CUPRINS INIMA CAND AI OFERIT ADAPOST MANTUITORULUI LUMII IN CASA TA DIN BETLANIA, TE IMPLOR ROAGA-TE PENTRU MINE SI FAMILIA MEA CA SA-L PASTRAM PE D-ZEU IN INIMA ASTFEL INCAT SA NE INVREDNICIM A PRIMI AJUTOR IN NEVOILE NOASTRE, MAI ALESIN DUREREA CARE MA COPLESESTE ACUM...(SE SPUNE DORINTA). TE IMPLOR, AJUTATOAREA CELOR AFLATI IN SUFERINTA, INFRANGE ORICE GREUTATI PRECUM AI INFRANT BALAURUL CARE SADE LA PICIOARELE TALE.

SE PUNE RUGACIUNEA TATAL NOSTRU.

BUCURA-TE MARIE CEA PLINA DE DAR,
DOMNUL ESTE CU TINE !

BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU CARE A NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE IISUS HRISTOS.
SFANTA MARIE, MAICA DE D-ZEU, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN.

Aceasta rugaciune se spune de 10 ori.
Se va spune timp de 9 marti avand o lumanare sfintita aprinsa.
Rugaciunea este ata de puternica incat inainte de terminarea noveniei se va primi lucrul cerutoricat ar fi de greu.

Sursa: rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte - Calendar religios forum.7p.ro/rugaciune-catre-Maica-Domnului--pt-indeplinirea-unei...
yurei_ Avatarul lui yurei_

48 mesaje
Oras: bucuresti

s-a transformat kudika si nu stiam ? a devenit biserica ?? vad ca in ultimul timp numai de religie se vorbeste !! pe toate topicele !! va plateste bine aia de la biserica ??
yurei_ Avatarul lui yurei_

48 mesaje

De la: yurei_, la data 2014-01-19 11:49:24s-a transformat kudika si nu stiam ? a devenit biserica ?? vad ca in ultimul timp numai de religie se vorbeste !! pe toate topicele !! va plateste bine aia de la biserica ??

va platesc ! scuze !!
iiiiiiiiio Avatarul lui iiiiiiiiio

951 mesaje

De la: yurei_, la data 2014-01-19 11:50:11
De la: yurei_, la data 2014-01-19 11:49:24s-a transformat kudika si nu stiam ? a devenit biserica ?? vad ca in ultimul timp numai de religie se vorbeste !! pe toate topicele !! va plateste bine aia de la biserica ??

va platesc ! scuze !!

nu e treaba ta,,te contactam noi lasa nr in regie
Fosta membra Kudika.ro

Asta-i si parerea mea, ca a inceput sa se exagereze cu subiectele pe teme religioase.

Daca pana acum se exagera cu subiecte despre sex, acum se exagereaza cu subiecte religioase.
Lasati-va prostiti in continuare de acelasi jeg uman, pe numele lui: gospodarul_neintelijentul/quid_pro_quo/gongoi/athos/roxy/ovidiu etc, pe diferite topicuri, deschise la misto. Aratati cat sunteti de tampiti si creduli, acceptandu-i toate rahaturile pe care vi le toarna pe gat, dupa cum acceptati si minciunile turnate de kurva aia agramata de titanika. Primiti ceea ce meritati.
iiiiiiiiio Avatarul lui iiiiiiiiio

951 mesaje

De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-19 11:57:57

Asta-i si parerea mea, ca a inceput sa se exagereze cu subiectele pe teme religioase.

Daca pana acum se exagera cu subiecte despre sex, acum se exagereaza cu subiecte religioase.

se exagereaza dupa mintea voastra ca nu puteti voi sa le inghiteti
kudika_973430 Avatarul lui kudika_973430

1 mesaj

sa va spun si eu o rugaciune!
Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de bani, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.

kudika_972855 Avatarul lui kudika_972855

3 mesaje

De la: kudika_973430, la data 2014-09-07 20:10:26sa va spun si eu o rugaciune!
Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de bani, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.

Raporteaza abuz de limbaj
kudika_972855 Avatarul lui kudika_972855

3 mesaje

Este foarte puternica aceasta rugaciune!!

Citeste: www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/58764/rugaciune-catre-...
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
kudika_977675 Avatarul lui kudika_977675

1 mesaj

sa va spun si eu o rugaciune!

anastasiavictoria26 Avatarul lui anastasiavictoria26

2 mesaje

Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre ati arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-L pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spuneti dorinta).
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori). Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin!

Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea!
kudika_980923 Avatarul lui kudika_980923

1 mesaj

Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de BANI, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.
Adri_Krt_1 Avatarul lui Adri_Krt_1

1 mesaj

Rugaciune catre Sfanta Rita (Sfânta făcătoare de minuni imposibile 22 mai)- Novenă care se face 9 sau 15 zile consecutiv sau 9 zile de joi:

Sub povara durerilor și a încercărilor, alerg la tine, o Sfântă Rita, care ești numită Sfânta imposibilului, la tine vin cu mare încredere ca să ma ajuți în necazul de față:….. (cere si ti se va da!!..aici spui ceea ce doresti sa iti dea Dumnezeu:sanatate ptr cineva bolnav sau ptr cel ce face cererea, impacarea cu sotul/sotia sau cu oricine altcineva cu care vrei impacarea, ajutor financiar in situatii imposibile, munca..etc… ptr orice problema pe care o vezi greu de rezolvat…)
Te rog, eliberează-mi inima de focul încercărilor, căci pretutindeni e înconjurată de strâmtoare. Ia-mă sub ocrotirea dragostei tale și oprește izvorul lacrimilor mele, căci toată oboseala mea a fost zadarnică.
Pentru a-mi câștiga numai o rază de mângâiere mă încredințez ție:.. Sf. Rita ajuta-ma rugandu-te la bunul Dumnezeu pentru….. (cere …)

Rugaciune catre Sfanta Rita:
Oh Preabuna Sfanta Rita, tu care esti avocata cazurilor disperate si grave, puternica ajutatoare, esti ca un refugiu și mântuire pentru durerea noastra, cu toată încrederea în puterea ta, ma rog tie in aceste momente dificile care apasa dureros inima mea: Sf. Rita ajuta-ma rugandu-te la bunul Dumnezeu pentru….. (cere si ti se va da!!..)

Spune-mi , oh Sfanta Rita , cum sa nu ma ajuti tu? Cum sa nu mă consolezi? Iti vei indeparta privirea si bunatatea ta de la mine?Tu stii deasemenea, ce este martiriul inimii , si stii cum este cand un om e extrem de tulburat! Pentru lacrimile amare ce cu sfintenie le-ai vărsat , vino în ajutorul meu! Vorbeste si roaga-te pentru mine fii avocata mea si fii mijlocitoarea mea in fata Inimii lui Dumnezeu, ca eu nu îndrăznesc să fac acest lucru , roaga –te pentru mine Tatălui nostru sa-mi ofere mila sa pentru a-mi da harul cel cer: Sf. Rita ajuta-ma rugandu-te la bunul Dumnezeu pentru….. (cere …)

Ca drept recunoștință, voi răspândi evlavia față de tine tuturor sufletelor disperate și necăjite. În tine îmi pun toată încrederea mea, Sfântă Rita, roagă-te pentru mine acum și pururi și-n vecii vecilor. Amin

O, Sfanta Rita, care ai fost un model de blandete in caminul tau, si un exemplu de acceptare generoasa in timpul anilor lungi ai bolii tale, fii aproape de mine in acest moment dificil. Intervin-o pe langa Domnul Atotputernic si bun pentru ca eu sa inteleg invataturile sale de dragoste,prin situatia mea actuala. Obtine-mi sa ma abandonez vointei Sale sfinte, ca un copil in bratele mamei sale. Mijloceste-mi deasemenea, o Sfanta Rita, pe langa Domnul, ca in indurarea Lui nesfarsita, sa aiba mila de mine, si sa binevoiasca, aplecandu-se parinteste asupra mea, si sa ne acorde iertarea, pe care cu umilinta o solicit prin intermediul tau. Printr-o viata din ce in ce mai crestina ii voi multumi lui Dumnezeu, pentru ca a vrut in marea Sa bunatate, sa binevoiasca sa aplece o ureche atenta la implorarea ta si a mea.
AMIN.
Oh, Dumnezeule Atotputernic, care Te-ai învrednicit de a acorda Sfintei Rita astfel de har, care a iubit pe dușmanii săi și care a purtat in inima ei și pe a sa frunte semnul patimilor tale, și care a fost un exemplu demn de urmat pentru lumea crestina. Ajuta-ne pe noi, prin mijlocirea acestei Sfinte, pentru a îndeplini cu credință obligațiile de fiecare zi, astfel că din ziua mortii noastre sa putem trăi fericiti cu ea în împărăția Ta. Cerem acest lucru, prin Iisus Hristos, Domnul nostru. Amin.
Se spune de 3 ori Tatăl Nostru, Bucură-te Marie și Slavă Tatălui.
Fosta membra Kudika.ro
a va spun si eu o rugaciune!

kudika119781moni Avatarul lui kudika119781moni

13 mesaje
Oras: constanta

Rugaciune facatoare de minuni
se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte , una de bani( afaceri) si doua imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu va vine sa credeti
Rugaciunea:
Maica iubita , sfanta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
Vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona!
Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!
Se spune de 9 ori Bucura-te Marie
Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine
Binecuvantata esti Tu intre femei
Si binecuvantat este rodul trupului Tau Iisus
Sfanta Marie maica lui Dumnezeu
Roaga-te pentru noi pacatosii
Acum si in ceasul mortii noastre. Amen !
Darius_ Avatarul lui Darius_

348 mesaje

O rugaciune care ar fi foarte utila tuturor.
"Lumineaza Doamne minte oamenilor care asteapta minuni, caci ei intru duhul tare dezamagiti vor fi" Amin si cu Dumnezeu in suflet
kudika_994365 Avatarul lui kudika_994365

3 mesaje
Oras: baia mare

SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLIN DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU.
SPER A-TI ARATA RECUNOSTINTA MEA. ITI FAGADUIESC SA FAC CUNOSCUTA SI ALTORA ACEASTA RUGACIUNE. TE ROG CU UMILINTA SA IMI ADUCI LINISTE IN TRISTETEA SI DURERILE MELE.
IN NUMELE NEGRAITEI RUGACIUNI SI BUCURII CATE TI-A CUPRINS INIMA CAND AI OFERIT ADAPOST MANTUITORULUI LUMII IN CASA TA DIN BETLANIA, TE IMPLOR ROAGA-TE PENTRU MINE SI FAMILIA MEA CA SA-L PASTRAM PE D-ZEU IN INIMA ASTFEL INCAT SA NE INVREDNICIM A PRIMI AJUTOR IN NEVOILE NOASTRE, MAI ALESIN DUREREA CARE MA COPLESESTE ACUM...(SE SPUNE DORINTA). TE IMPLOR, AJUTATOAREA CELOR AFLATI IN SUFERINTA, INFRANGE ORICE GREUTATI PRECUM AI INFRANT BALAURUL CARE SADE LA PICIOARELE TALE.

DOMNUL ESTE CU TINE !

BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU CARE A NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE IISUS HRISTOS.
SFANTA MARIE, MAICA DE D-ZEU, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN.

Rugaciunea este ata de puternica incat inainte de terminarea noveniei se va primi lucrul cerutoricat ar fi de greu.

Sursa: rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte - Calendar religios forum.7p.ro/rugaciune-catre-Maica-Domnului--pt-indeplinirea-unei...

kudika_994365 Avatarul lui kudika_994365

3 mesaje

De la: kudika_949943, la data 2014-01-17 13:13:52SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLIN DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU.

DOMNUL ESTE CU TINE !

Sursa: rugaciune catre Maica Domnului- pt. indeplinirea unei dorinte - Calendar religios forum.7p.ro/rugaciune-catre-Maica-Domnului--pt-indeplinirea-unei...]

DOMNUL ESTE CU TINE !

kudika445561 Avatarul lui kudika445561

1 mesaj
Oras: arad

De la: anastasiavictoria26, la data 2014-12-16 22:47:31Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre ati arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-L pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spuneti dorinta).
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Tatal nostru si Nascatoarea (de 3 ori). Bucura-te Marie, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin!

Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea!
Cristina_Kiefer_1 Avatarul lui Cristina_Kiefer_1

2 mesaje

Se pot face și alte rugăciuni făcătoare de minuni în aceste 9 zile?ptr ca eu ma rog și la Sfânta Rita în același timp!și pot folosi aceeași lumânare pentru ambele rugăciuni?
Cristina_Kiefer_1 Avatarul lui Cristina_Kiefer_1

2 mesaje

Bună ziua adi_krt_1!Ai putea sa îmi spui dacă este posibil sa fac timp de 9 zile la rand și alte rugăciuni făcătoare minuni în timp ce ma rog la Sfânta Rita? Și trebuie sa ma rog cu lumânare aprinsa sau ccu master un răspuns!mulțumesc anticipat
Maria_Mary_7 Avatarul lui Maria_Mary_7

1 mesaj

Ma scuzati dar acest lucrul cu religia nu o vad ca o problema.Mi se pere un lucru bun.Daca nu va place nu mai intrati pe sait.
Si sa va dati cu parerea ca biserica plateste ,astai deja o minciuna foarte mare .
daphne1772 Avatarul lui daphne1772

101 mesaje

Rugaciunea trebuie sa vina din inima. Cand vocea inimii detine controlul cuvintelor, rugaciunea este adevarata.

Rugaciunea nu consta in a insira cuvinte precum un robot. Ea elibereaza glasul inimii. Inima este lacasul iubirii divine.

Rugati-va din inima. Intreg sufletul va va fi recunoscator. Prin rugaciune saditi credinta si o fructificati prin insasi intreaga voastra fiinta.

Cu drag! Nihil sine Deo!
Constiinta este vocea lui Dumnezeu in om si dovada incontestabila ca Dumnezeu este !

101 mesaje

''Parabola vameșului și a fariseului așază în opoziție două atitudini tipice de rugăciune adresată lui Dumnezeu. Rugăciunea umilă care pornește din inimă, ca aceea a vameșului, justifică și sfințește; rugăciunea celui mândru, ca aceea a fariseului, hrănită de complacerea în propriile merite, este neplăcută lui Dumnezeu.''

Am redat din sursa Calendar Catolic romanesc

Cuvantul Domnului

Citire din cartea profetului Osea 6,1-6

1 Veniți, să ne întoarcem la Domnul!
Căci el ne-a sfâșiat, și el ne va vindeca,
el ne-a lovit, și el ne va lega.
2 Ne va face să trăim după două zile
și, a treia zi, ne va ridica și ne va face să fim în fața lui.
3 Să-l cunoaștem, să urmărim să-l cunoaștem pe Domnul!
Ca revărsatul zorilor, sigură este ieșirea lui:
va veni ca ploaia timpurie la noi
și ca ploaia târzie care udă pământul.
4 Ce să-ți fac, Efraim? Ce să-ți fac, Iuda?
Îndurarea voastră este ca norul de dimineață,
ca roua care trece repede.
5 De aceea, îi voi lovi prin profeți,
îi voi ucide prin cuvintele gurii mele
și judecata ta va ieși ca lumina.
6 Căci îndurarea îmi place, nu jertfa,
și cunoașterea lui Dumnezeu mai mult
decât arderile de tot.
Cuvântul Domnului
Constiinta este vocea lui Dumnezeu in om si dovada incontestabila ca Dumnezeu este !

101 mesaje

Ctire si scriere din Evanghelia Domnuluinostru Isus Cristos :

În acel timp,
Isus a spus această parabolă
unora care se credeau în sine drepți
și-i disprețuiau pe alții:
10 „Doi oameni au urcat la templu ca să se roage:
unul era fariseu, iar celălalt, vameș.
11 Fariseul, stând în picioare, se ruga în sine astfel:
«Dumnezeule, îți mulțumesc
că nu sunt ca ceilalți oameni:
hrăpăreți, nedrepți, adulteri, sau chiar ca vameșul acesta.
12 Eu postesc de două ori pe săptămână,
dau zeciuială din ceea ce câștig».
13 Vameșul, în schimb, stând departe,
nici măcar nu îndrăznea să-și ridice ochii spre cer.
Își bătea pieptul, zicând:
«Dumnezeule, îndură-te de mine, păcătosul!»
14 Vă spun că a coborât la casa lui îndreptățit
mai degrabă acesta decât celălalt;
căci oricine se înalță pe sine va fi umilit,
iar cel care se umilește va fi înălțat”.
Cuvântul Domnului

Fara Dumnezeu nimic nu este! Nihil sine Deo!
Anna_Maria_Croitor_1 Avatarul lui Anna_Maria_Croitor_1

1 mesaj

Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.

Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen!II
Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!
Romyna_Ursu_1 Avatarul lui Romyna_Ursu_1

1 mesaj

Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen!II
Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!
Di_Andreyk_1 Avatarul lui Di_Andreyk_1

1 mesaj

Astazi am facut 9 zile de rugaciune catre Sfanta Fecioara Maria din Juquila si doresc sa public rugaciunea .
Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Fii langa noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!

Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvantata esti tu intre femei
si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pacatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amin!

Doamne ajuta tuturor !
Laura_Elena79 Avatarul lui Laura_Elena79

2 mesaje

Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de bani, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.
Laura
kudika_1021325 Avatarul lui kudika_1021325

1 mesaj

Astazi am facut 9 zile de rugaciune catre Sfanta Fecioara Maria din Juquila si doresc sa public rugaciunea .
Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Fii langa noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!

Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin!

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvantata esti tu intre femei
si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pacatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amin!
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: