Setari Cookie-uri

EU maritata el insurat....devin amanta ??????

De la: iiiiiiiiio, la data 2014-02-16 15:26:47batoare vorbeste frumos nu fi gaina

piei drace...ia cu agheasmã
quid_pro_quo
Postat pe 16 Februarie 2014 15:28
Ce fel de prietena poti fii? Cum sa iti treaca prin cap sa iti inseli pritenea dupa atata timps i ami ales asteptarile lor(sotului si prietenei)
cristina_boeru_30
Postat pe 16 Februarie 2014 16:58
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-02-16 15:26:47batoare vorbeste frumos nu fi gaina
lasa-l mei tu vezi la asta a avea fata de gaina?..si mai bolovane ai scleroza multipla in placi la creier?si cand nu sunt pe aici vad ca ma pupi in occident......cand ai s ainveti sa taci cionabe?...straniu ca uni spun ca ai fata de gaina cand tu ai fata de ,,cur de vaca,, eu unul te aeman unei balegi mars ma ca n-am chef de tine retardule
athos_007
Postat pe 16 Februarie 2014 18:54
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 13:42:42
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 13:20:17
De la: Hebe_13, la data 2014-02-16 13:11:09
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 11:42:47
De la: Hebe_13, la data 2014-02-16 11:27:14
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-16 11:13:05
De la: Hebe_13, la data 2014-02-16 11:05:00
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-16 07:28:49Jigodiei fosta bator, actual quiqui limbrici, ii spun sa pupe in fund, cu multa gratie si daruire, toate femeile "pocite" de pe acest forum.

Esti exact ca vulpea aia care, atunci cand vede ca nu ajunge la struguri, spune ca-s acri.

Toata viata ta, inutilule, o sa fii sclavul propriilor tale maini...

Asta care isi raspunde singur?

Nu merita efortul !
In afara catorva replici rasuflate pe care le tot repeta si a multimii de puncte nu mai e nimic.

puntele cele cu pricina îþi induc þie un anume disconfort ? pare-se cã ferma ancorare în evul mediu în care te complaci nu te deranjeazã nicidecum...mâncu-þi broboada de încuiatã ce te revendici a fi... ...mãcar de-aþi avea o minimã strategie...hienelor...atcaþi ºi voi concertat...de vreþi minime ºanse de reuºitã. În caz contrar...sunteþi doar niºte þoape...victime sigure.

Vai popandau de asfalt, punctele din pacate nu arata decat golurile din exprimare sau mai rau neuronii scurtcircuitati si decedati din bibilica ta senila de la andropauza!
Cam asa se traduc aberatiile tale:
dobitocie, pauza, cretinisme, pauza, pauza, aberatii, pauza, pauza.

Cam furios,bunicutule, o fi vreun inceput de dementa, la varsta ta orice e posibil.
Ai grija la infarcturi.

Pe scurt, povestea voastrã se rezumã în câteva cuvinte: o ºleahtã de vreo 4-5 inadaptate, care foarte probabil cântãresc juma' de tonã, cumulativ, au plecat cu desaga în lumea largã...sã-ºi facã bani de pitã. Ce s-au gândit ele, inadaptatele-n cauzã ? Cã au nevoie de lumina reflectoarelor, desigur. Zis ºi fãcut. Calea cea mai simplã de-a accesa la propovãduita luminã ? Sã monopolizeze kudika. Kudica cea dedicatã femeilor sexi...cicã. Cã deh...messul, sau bãncuþa din faþa blocului nu le sunt suficiente. Ce fac ele pe kudika ? Pãi...ia sã vedem. Îþi dau obsesiv bineþe una alteia...de cinºpe ori pe zi. κi etaleazã mâþele, sobolanii ºi gândacii de bucãtãrie. Posteazã câte 30 de linkuri de pe youtube, succesiv ...trãiascã copy pasteul. Doar ele au inventat roata...ceilalþi n-au acces, sãrmanii...la youtube. ªi nici nu pot supravieþui fãrã playlistul lor. Produc judecãþi de valoare...zic ele. Se aprobã invariabil ºi necondiþionat una pe cealaltã. Se cãciulesc...se apleacã...se felicitã reciproc. Una dintre ele nu reuºeºte decât sã producã replici infantile gen "Bravo" " Bine ai zis"...etc Asta când nu se face de caco pe-aici. ªtiu cã mã repet cu asta. Dar e relevantã. Când le constatã cineva anume starea de anost în care se scaldã...se astupã subit. Ele, porumbiþele cele înjunghiate. κi exerseazã neologismele...gen "frustrat"..."misogin"...etc. cã se autoapreciazã când se citesc. Nu ezitã sã catalogheze tot ce miºcã pe Terra. Uitã în schimb cã-s doar niºte figurante, care nu au reuºit sã se regãseascã la ele acasã. Câte argumente mai vreþi, þoapele mele dragi ? Zice-se cã soarele n-ar fi la fel de preþuit de n-ar fi noapte. Nietsche zicea asta. Nu eu. luaþi-o ca ºi temã de studiu. Ai de curu' vost'

La ce ar trebui sa ma adaptez, oare?
La astia buni de psihiatrie, pe care-i reprezinti cu brio?
La faptul ca te manifesti ca un caine scapat din lant, furios si latri aiurea in stanga si in dreapta?
La faptul ca nu suporti femeile puternice, dominante si vrei sa pari mare mascul, dar iti pui poze in budigai la avatar?
Daca ai probleme psihice cauzate de vreo mamica tiranica in copilarie sau de vreo nevasta care te tine pe presul de la usa dupa ce a sters cu tine pe jos, du-te si rezolva-ti conflictele in viata reala, daca ai una.
Daca ai iesit din vreo experienta nereusita si traumatizanta sau poate esti vreun viermulet insipid si inodor pe care nu-l baga nimeni in seama, fa-ti crizele doar in fata oglinzii.
Este cel putin ciudat ca replicele ti le dai tot tie, asta denota ca nici macar propria persoana n-o poti supota,cel mai bine ar fi sa te duci la medic, ai probleme serioase psihice.

Corespunzãtor timpului de procesare...aºteptam un dram de elaborare în scuipãturile tocmai enunþate. Sunt niºte simpli pantaloni scurþi, pocito. Cã ai tu aversiune faþã de alte þinute decât sutana...fã-i reclamaþie la prostul care stã în preajma-þi. Nu-mi transfera mie blocajele tale neuronale, cã nu-s responsabil de ele. La ce sã te adaptezi ? La ce vezi în jur...de pildã. De nu fã-te Proasta Sihastra..nu-i problema mea. Ce nu-i conform realitãþii în ceea ce am scris ? Chiriþelor. De ai obiecþii...enunþã-le...punctual. Mã voi strãdui sã le argumentez...pe bruma ta de capabilitate de-a înþelege. Cuvinte simple. Te asigur. Numai fã o listã. Curco.

imediat o sã aflu cã "puternic" e sinonim cu "ridicol"...plecam prin definiþie de la premisa cã eºti mai apropiatã pe scara evolutivã de ideea de om...decât de cea de maimuþã...raportându-te la omologul tãu de Athos, cel puþin. Încep sã am dubii c-am procedat potrivit. Aceeaºi apã...acelaºi pãmânt. Stimuli identici. Încã nutresc speranþa cã poþi comunica coerent ºi consistent. Îmi reiterez întrebarea...aºadar..unde anume consideri cã nu bate realitatea cu ceea ce-am scris ?
mai ciobanule mioritic te asemeni unei mioare scapate de la stana sau unei vaci scapate din cireada...apropo cand imi bag pu.. in ma ma ma ta creez un perecedent tu unicul lucru pe care poti sa il faci e sa constati si sa ma indrumi s-o bag cat mai lent..stai linistit carcasa de bivol de as face 1000 de copii cu ea nu ar iesi unu asa de retard ca tine ...esti unik in propia prostie si dai semne de retard ne-tratabil
athos_007
Postat pe 16 Februarie 2014 19:07
Nu inteleg cum de toti se pricep sa dea sfaturi cum e cu sinceritatea cu infidelitatea .S titi regulile nu functioneaza todeauna .sa fim sinceri nu inseamna ca am rezolvat problema de multe ori o complica .. intrebarea m-ea este ce ati face daca partenerul var spune ca vrea sa divorteze si are pe cineva sau ce i-ati face ....
kudika_955544
Postat pe 16 Februarie 2014 19:27
De la: kudika_955544, la data 2014-02-16 19:27:25Nu inteleg cum de toti se pricep sa dea sfaturi cum e cu sinceritatea cu infidelitatea .S titi regulile nu functioneaza todeauna .sa fim sinceri nu inseamna ca am rezolvat problema de multe ori o complica .. intrebarea m-ea este ce ati face daca partenerul var spune ca vrea sa divorteze si are pe cineva sau ce i-ati face ....
As aprecia sinceritatea lui , prin faptul ca nu sunt nevoita sa traiesc in Minciuna ! In conditii amiabile , fara pareri de rau as accepta divortul si fiecare pe drumul sau.
-Iulya
Postat pe 16 Februarie 2014 19:47
De la: -Iulya, la data 2014-01-25 12:58:14Ce sa ziic..de 4-5 ani o tot ispitea si acum o mustra constiinta

O ispitea sau o ardea ca nu imi dau seama ..cred ca e o minciunica la mijloc
verraa
Postat pe 17 Februarie 2014 00:27
De la: kudika_955544, la data 2014-02-16 19:27:25Nu inteleg cum de toti se pricep sa dea sfaturi cum e cu sinceritatea cu infidelitatea .S titi regulile nu functioneaza todeauna .sa fim sinceri nu inseamna ca am rezolvat problema de multe ori o complica .. intrebarea m-ea este ce ati face daca partenerul var spune ca vrea sa divorteze si are pe cineva sau ce i-ati face ....

Nu inteleg cum de tu scrii pe acest forum daca nu cauti nimic

ps: Daca partenerul are pe altcineva si vrea sa divorteze este invitatul meu nu este capat de lume iar o lume fara el in viata mea este una mult mai linistita si frumoasa
verraa
Postat pe 17 Februarie 2014 00:32
De la: verraa, la data 2014-02-17 00:32:22

Nu inteleg cum de tu scrii pe acest forum daca nu cauti nimic

ps: Daca partenerul are pe altcineva si vrea sa divorteze este invitatul meu nu este capat de lume iar o lume fara el in viata mea este una mult mai linistita si frumoasa
asa si ce vrei sa spui prin asta?
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 00:37
farisei ,habotnici ,lupi moralisti !
nu aici afli raspunsul ! in tine ! sau du-te la psiholog si poveste.pe un forum incerci sa-ti rezolvi problema ,femeie ??? nimeni nu o sa-ti raspunda serios .doar fabule . doamne....
Coco_2
Postat pe 17 Februarie 2014 07:49
De la: Coco_2, la data 2014-02-17 07:49:10farisei ,habotnici ,lupi moralisti !
nu aici afli raspunsul ! in tine ! sau du-te la psiholog si poveste.pe un forum incerci sa-ti rezolvi problema ,femeie ??? nimeni nu o sa-ti raspunda serios .doar fabule . doamne....
ea insusi e o fabula
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 07:55

Mai sunt forumuri pe unde se produc ºi reacþii utile...nu multe, ce-i drept. Problema pe kudikã se rezumã la faptul cã e cotropitã de o haitã de þaþe care-s convinse cã au expertizã ºi-n domeniul fiziunii nucleare...ºi-n domeniul croºetatului. Chiar de întrebi de cultura roºiilor...ele tot castravetele-l au în plan. Dupã ce-ºi produc sfaturile cele inteligente ºi altruiste, prin care vor sã te smulgã, cã vrei...cã nu vrei..din flãcãrile iadului, încep sã se gratuleze reciproc ºi sã toarne tone de emoticoane zgubilitice...pânã identificã o altã victimã. Te anunþã ce ceaiuri beau ele...ce manele acultã. Ale dreak tute de face vreuna referire la vreo carte. Nici picate cu cearã.
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:02
De la: athos_007, la data 2014-02-17 07:55:40
ea insusi e o fabula

"ea însuºi" e mã-ta...nefericitule...alte femei sunt de cele mai multe ori "ele însele"...iar în speþa datã "ea însãºi", prost iremediabil ce eºti. Te atârni...te agãþi..faci clãbuci pe nas...te dai cu curul de pãmânt..dar tot n-ai nicio ºansã sã te scoþi din micimea-n care te scalzi. Învaþã sã digeri ideea, amãrâtule.
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:05
Carte zici ??!! Tocmai am terminat de rasfoit Kamasutra. Are poze multe si frumoase
GHEISA_
Postat pe 17 Februarie 2014 08:07
De la: GHEISA_, la data 2014-02-17 08:07:28Carte zici ??!! Tocmai am terminat de rasfoit Kamasutra. Are poze multe si frumoase

hai cu ea la recenzie maicã...în 72 de minute...deja facem filmul dupã ea...
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:10
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-17 08:05:46
ea insusi e o fabula

"ea însuºi" e mã-ta...nefericitule...alte femei sunt de cele mai multe ori "ele însele"...iar în speþa datã "ea însãºi", prost iremediabil ce eºti. Te atârni...te agãþi..faci clãbuci pe nas...te dai cu curul de pãmânt..dar tot n-ai nicio ºansã sã te scoþi din micimea-n care te scalzi. Învaþã sã digeri ideea, amãrâtule.
ma cretinule spunei lu ma ma ma ta sa te invete de ,,regionalisme,, dute si omoara-te ca esti mai prost decat pari SUGUS
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 08:10
72 de minute......asta e preludiul, nu ??
GHEISA_
Postat pe 17 Februarie 2014 08:11
De la: GHEISA_, la data 2014-02-17 08:11:2872 de minute......asta e preludiul, nu ??

nu tu...timpul de deplasare aferent celor 100 de km...preludiu' la cenaclu' literar ? Aia se cheamã introducere...preambul...ºtiu eu ?
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:13
De la: GHEISA_, la data 2014-02-17 08:11:2872 de minute......asta e preludiul, nu ??
visezii ,in 72 de minute ajunge la erectie
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 08:14
doar el se regaseste in kamasutra la capitolul ..cum sa satisfaci o femeie cand nu prea ai cu ce,,
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 08:15
De la: athos_007, la data 2014-02-17 08:10:31
ea insusi e o fabula

ma cretinule spunei lu ma ma ma ta sa te invete de ,,regionalisme,, dute si omoara-te ca esti mai prost decat pari SUGUS

Ãsta-i prost cu spume la gurã...clar. Regionalisme.."ea însuºi" e cel dintâi regionalism al pizdii mã-tii de jegos. Pleacã bã râie din zona asta. Chiar eºti demn de milã.
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:15
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-17 08:15:44
De la: athos_007, la data 2014-02-17 08:10:31
ea insusi e o fabula

Ãsta-i prost cu spume la gurã...clar. Regionalisme.."ea însuºi" e cel dintâi regionalism al pizdii mã-tii de jegos. Pleacã bã râie din zona asta. Chiar eºti demn de milã.
tu vorbesti ma frustratule care nu esti in stare sa satisfaci nici o gaina? marss
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 08:18

scapã-mã fato de nespãlatul ãsta...cã deja-mi pute monitoru' de la el...
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 08:18
Mai bine plec eu, baieti !!! Chiar nu va inteleg...... Degeaba va aratati muschii pe aici daca nu sunteti in stare de o conversatie de bun simt. Candva v-am arucat prosopul (intr-o discutie) : cel mai destept cedeaza..... se pare ca nu e cazul la voi. O zi buna va doresc ! Eu am plecat la serviciu.
GHEISA_
Postat pe 17 Februarie 2014 08:22
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-17 08:18:35

scapã-mã fato de nespãlatul ãsta...cã deja-mi pute monitoru' de la el...
ce e ma!te simti?
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 08:26

Tu din care categorie faci parte: farisei, habotnici sau lupi moralisti?

Si inca un lucru: daca nu i-am fi luat problema in serios, niciunul dintre noi, i-am fi zis in a continua sa-si faca rau si a trai in minciuna.

Si mai vroiam sa-ti zic: ca ai scris un minunat mesaj fabula.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Februarie 2014 08:59
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-17 08:59:20

Tu din care categorie faci parte: farisei, habotnici sau lupi moralisti?

Si inca un lucru: daca nu i-am fi luat problema in serios, niciunul dintre noi, i-am fi zis in a continua sa-si faca rau si a trai in minciuna.

Si mai vroiam sa-ti zic: ca ai scris un minunat mesaj fabula.
ORICAT APRECIEZ EU FEMEILE,PE CELE DE GENU ASTA NU TREBUIESC RESPECTATE DELOK,NU STIU CU CE AI PUTEA-O AJUTA ASTEA SUNT FEMEI USOARE CARE NU STIU SA SE RESPEKTE SI TREBUIESC TRATATE CA ASA ...CU CE POTI AJUTA O FEMEIE CA ASTA? EA SE POATE AJUTA DOAR SINGURA SI ASTA CONSTATAND CA ARE 2 DRUMURI 1. IN A FI FEMEIE NORMALA CARE SE RESPEKTA SAU A 2. SA FIE O DEPRAVATA ..EA VEDE EA ALEGE...NU NOI
athos_007
Postat pe 17 Februarie 2014 09:09
" Balciul desartaciunilor " .William Makepeace Thackeray
-Iulya
Postat pe 17 Februarie 2014 10:26
De la: -Iulya, la data 2014-02-17 10:26:09 " Balciul desartaciunilor " .William Makepeace Thackeray

greºiºi gaura maicã...e în halaltã camerã locu' lu' Thackeray
quid_pro_quo
Postat pe 17 Februarie 2014 10:31
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-17 10:31:06
De la: -Iulya, la data 2014-02-17 10:26:09 " Balciul desartaciunilor " .William Makepeace Thackeray

greºiºi gaura maicã...e în halaltã camerã locu' lu' Thackeray
Tu nu ai limita , nu am vazut asa ceva , esti o raritate , groaza pamantului .Ce-ti mai place sa o faci pe furiosul , te simti bine-n pielea ta de drac.
-Iulya
Postat pe 17 Februarie 2014 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
parodontita - test genetic 1 De la: kudika_980866 6 Februarie 2015 15:00
Vreau neaparat sa aflu , e chiar urgent !!! 7 De la: happygiggle0 17 Mai 2015 11:42
sini asimetrici 8 De la: kudika_26230 25 Ianuarie 2013 21:46
super slim 1 De la: kudika_956330 24 Februarie 2014 17:18
vreau sa ma impac cu un fost prieten dar nu stiu cum 9 De la: crysa_tm 4 Octombrie 2010 12:05