Mai multe
| buna tuturor si as dori un sfat ca sa pot trece peste asta! am stat cu co fata timp de 6 ani jumate,in martie a decis sa plece in anglia pentru binele nostru,pentru viitorul nostru sa cladim ceva!toate bune si frumoase pana acuma 2 luni jumate in care a dat peste un grup de romani cu care sa si cuplat cu unul mai mic cu un an ca ea(ea face 25 ani el a facut 24).in acesti 6 ani am fost inselat de 7 ori pe motivul k nu i-am acordat atentie,k nu am distrato,si k tot timpul sa intors la mn pentru k nu avea cu cine sta si am tot iertat-0 pentru k o iubesc!in primele 2 luni ma suna cate 5 ore pe zii+plus skype,(ea sta k baby sitter la o familie),plansete de dor,k ma iubeste,abia asteapta sa ne vedem!i-am luat toate lucrurile pe kre si lea dorit si destul de scumpe(haine,parfumuri,telefoane,tablete),toate mofturiile..!nu am inselato niciodata!dar cu 2 saptamani inainte sa se intoarca acasa pt vacanta,ea mia spus k a devenit distanta fata de mine,k nu o merit,k nu mai are sentimente fata de mine,k i pare rau pentru tot,sa-mi gasesc pe altcineva!am rugato,implorato,sa imi dea o sansa sa vin in anglia pt a fii impreuna!ea este acasa,dar nu ma cauta,sio schimbat biletul de avion sa plece mai repede,nu vrea sa ma sarute sau orice altceva!o tine pe ai ei k i pare rau,si k ea crede in destin k poate timpul ne va impaca!cu el se vede doar in weekenduri,vb prin msguri!dar vreau sa va intreb,la urma urmei va cauta prostul kre a iertato de atatea ori si a luato inapoi,va avea remuscari pt asa ceva?ma va cauta intr-un timp mai scurt sau mai lung?nu am lovito niciodata,tonul lam ridicat de fiecare dak cand ma inselat!k ea sa saturat k 6 ani noi nu am facut nimik cu viata noastra,sincer nici nu am avut cum,pt k lipsa banilor sa ne luam apartment,sa ne casatorim!dar ea tot timpul a vrut distractie pe kre eu nu iam oferito!credeti k va cauta prostul care a iubito si kre nu a inselato? | ||
|
kudika_16203 Postat pe 21 Iunie 2014 19:43 |
||
|---|---|---|
|
E momentul sa iti cauti o alta fata. Daca nu faci asta nu te vei alge decat cu timp pierdut, suferinta si probabil o depresie. Inainte sa pleci in expeditia de gasire a fetei potrivite te saftuiesc sa vizionezi urmatorul filmulet si sa bagi la cap ideile principale. https://www.youtube.com/watch?v=SEg2xz3zNsA Succes!
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 21 Iunie 2014 20:30 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-06-21 20:30:24E momentul sa iti cauti o alta fata. www.youtube.com/watch?v=SEg2xz3zNsA |
||
|
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 21 Iunie 2014 20:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despartire dureroasa | 17 | De la: kudika_989971 11 August 2015 09:33 |
| nu mai stiu ce sa fac | 10 | De la: inna_1688 5 Decembrie 2010 14:23 |
| concurs de bancuri | 9 | De la: alfredodecurtofreco 15 Noiembrie 2010 20:00 |
|
|
||
| Plang si sunt trista ! Mi-e dor de ea ! | 31 | De la: Sarikiz 3 Martie 2013 05:57 |
| Decizie majora in doar 2 zile. Help :( | 19 | De la: kudika_9329 25 Iunie 2012 16:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.