Mai multe
| Buna, ma poate ajuta cineva cu o recomandare de unde pot sa iau si eu jucarii mai reative pentru bebe? Am tot cautat si eu un carusel musical pentru fetita mea de 3 luni si am cumparat pana la urma unul de la kidsshops. Mi-a placut foarte mult optiunea de proiectie cu animalute. Mi s-a parut o idee foarte buna de a spori creativitatea si imaginatia micutei. L-am folosit cu mult entuiziasm vreme de cateva zile, dupa care am intampinat cateva probleme. Am fost si mai dezamagita, mai ales ca vanzatoarea a zis numai si numai de bine, ca si ea l-a cumparat si ca e super bun. Butonul de volum s-a stricat si muzica putea fi redata doar la maxim, fapt pentru care nu puteam sa-l las in functiune pe timpul noptii, se auzea extreeeeem de tare, a speriat-o pe fetita mea De asemenea, dupa o vreme melodiile se auzeau intrerupt.. sunt destul de dezamagita de acest produs, mai ales ca are un pret destul de mare zic eu. O sa incerc sa-l repar, dar daca s-a stricat dupa cateva utilizari, nu prea mai am incredere deloc.Help please :( |
|
IolandaB Postat pe 18 Iulie 2014 13:45 |
|---|
De la: IolandaB, la data 2014-07-18 13:45:25Buna, ma poate ajuta cineva cu o recomandare de unde pot sa iau si eu jucarii mai reative pentru bebe? Am tot cautat si eu un carusel musical pentru fetita mea de 3 luni si am cumparat pana la urma unul de la kidsshops. Mi-a placut foarte mult optiunea de proiectie cu animalute. Mi s-a parut o idee foarte buna de a spori creativitatea si imaginatia micutei. L-am folosit cu mult entuiziasm vreme de cateva zile, dupa care am intampinat cateva probleme. Am fost si mai dezamagita, mai ales ca vanzatoarea a zis numai si numai de bine, ca si ea l-a cumparat si ca e super bun. Butonul de volum s-a stricat si muzica putea fi redata doar la maxim, fapt pentru care nu puteam sa-l las in functiune pe timpul noptii, se auzea extreeeeem de tare, a speriat-o pe fetita mea De asemenea, dupa o vreme melodiile se auzeau intrerupt.. sunt destul de dezamagita de acest produs, mai ales ca are un pret destul de mare zic eu. O sa incerc sa-l repar, dar daca s-a stricat dupa cateva utilizari, nu prea mai am incredere deloc.Help please :( Inainte de a achizitiona jucarii pentru bebelusul tau ,vorbeste cat mai mult cu el,sa te simta si sa te recunoasca in fiecare clipa,chiar daca este mititel!!Sa iti traiasca fetita!!!
|
|
kudika_15804 Postat pe 18 Iulie 2014 14:03 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am 20 de ani si trebuie sa muncesc in 2 locuri ca sa ma pot intretine,parintii nu ma ajuta cu nimic si pe deasupra unde m-am angajat am n sef care s-a indragostit de mine si iubitul meu este foarte gelos dar nu se arata si este o tensiune foarte mare in r | 57 | De la: arhanghel 6 Octombrie 2009 01:54 |
| Iubire platonica??? | 20 | De la: yumalai 25 Mai 2009 08:43 |
| Ce parere aveti despre femeile la volan?? | 17 | De la: Calandrinon 14 Decembrie 2009 14:30 |
|
|
||
| ask 4 help | 5 | De la: liviutzamariutza 9 Iulie 2008 16:48 |
| Ce parere aveti despre fenomenul emo? | 112 | De la: greierash_is_back 8 Ianuarie 2010 21:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.