De la: Iulia_Nechifor_1, la data 2014-08-15 09:45:01OXACILINA 30 bucati cite 2 din 4-4 ore.....pauza de 3 luni si repetati din nou.....iarasi pauza 3 luni si repetati din nou.....EXCLUS lactatele orce fel de produs...TREBUIE sa consumati foarte multe lichide si fructe pe timpul tratamentului TRATAMENTUL se repeta de 3 ori la ore fixe..nu aveti voie sa-l luati aiurea ca degeaba il luati nu isi face efectul
Oxacilina la Hpv....???? pana blanii de urs argintiu ca ai revolutionat medicina ..astia amaratii pot sa-ti dea lovituri de la 11 metrii in oua ca studiaza atata virusu si nu-i gasesc solutie exact.
In alta ordine de blanuri de urs treaba e urmatoarea:
- mergi la doftor sa afle care tulpina de hpv o ai..ca sunt vreo 100+ si de acolo se incepe tratamentu...pentru ca vad ca te-o mancat undeva cu vre-un dubios cu bushu netuns ce ascunde mure si uite unde ai ajuns.
- de Hpv nu te scapi asa cu una cu doua si in nici un caz in 5 luni de zile, ai fi prea norocoasa
- laserele si chestiile de cavaleri Jedi le folosesti doar in cazuri extreme.
- Ca folosesti aldara e bun, foloseste in continuare dar puii mei dute si fa analize smechere ca sa afli care tulpina o ai ca precum am zis mai sus sunt vreo 5 daca imi aduc bine aminte care is cam supermega cancerigene...etc, etc..
- si in alta ordine de idei daca cumva te apuca mancariciu incearca sa nu iei vre-un mascul feroce sa-l minunezi si pe el nici macar din razbunare..
- in rest igiena maxima cu absolut tot si o sa treci peste tot..esti tanara si poti sa faci si vaccinu magic pana la urma.