Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru alta, acum ma vrea inapoi!

Buna.Povestea mea este urmatoarea: in urma cu un an am avut o relatie cu un baiat, care in cele din urma m-a parasit pentru alta fata. mi-a zis ca nu poate sa fie doar cu o singura fata, ca e afemeiat, etc. Cea cu care a fost, a zis ca l-a inselat si atunci a realizat cat a gresit, renuntand la mine. Acum, dupa 9 luni de la despartire, ma cauta si imi zice ca ii pare rau, ca si-a dat seama ce a pierdut, ca s-a schimbat, ca inca tine la mine si ca ii pasa. In plus, ma suna in fiecare zi, vrea sa imi demonstreze asta, desi i-am zis ca sansele noastre de a fi impreuna candva tind spre 0. Eu nu as mai putea sa ma intorc la el acum, avand in vedere ce a facut, desi am tinut mult la el. Nu mai exista incredere si nu pot sa uit ce a facut, desi l-am iertat. Ce parere aveti? Se poate schimba un om cu obiceiurile acestea? Merita inca o sansa undeva in viitor?
kudika_972318
Postat pe 14 August 2014 17:14
Cauta-ti de viata ta si lasa-l pe drumul sau cu multe cararui.Dar daca-l accepti , tu cu el si el cu altele e decizia ta.
-Iulya
Postat pe 14 August 2014 18:07
De la: kudika_972318, la data 2014-08-14 17:14:23Buna.Povestea mea este urmatoarea: in urma cu un an am avut o relatie cu un baiat, care in cele din urma m-a parasit pentru alta fata. mi-a zis ca nu poate sa fie doar cu o singura fata, ca e afemeiat, etc. Cea cu care a fost, a zis ca l-a inselat si atunci a realizat cat a gresit, renuntand la mine. Acum, dupa 9 luni de la despartire, ma cauta si imi zice ca ii pare rau, ca si-a dat seama ce a pierdut, ca s-a schimbat, ca inca tine la mine si ca ii pasa. In plus, ma suna in fiecare zi, vrea sa imi demonstreze asta, desi i-am zis ca sansele noastre de a fi impreuna candva tind spre 0. Eu nu as mai putea sa ma intorc la el acum, avand in vedere ce a facut, desi am tinut mult la el. Nu mai exista incredere si nu pot sa uit ce a facut, desi l-am iertat. Ce parere aveti? Se poate schimba un om cu obiceiurile acestea? Merita inca o sansa undeva in viitor?

Nu te mai intoarce al acel domn,unde este problema?????? Unde nu exista incredere,nu exista nimic viabil!!!!
kudika_15804
Postat pe 14 August 2014 18:24
Poate fi apreciat macar din punctul de vedere al sinceritatii...anume acela ca a recunoscut ca are "o problema" in materie de femei! Oricum ti-ar zice el sau noi pe acest Forum, te sfatuiesc sa te increzi in propriile-ti instincte si numai in ele....daca tu crezi, atunci inseamna ca asa este( si viceversa....) !!
rondina
Postat pe 14 August 2014 18:52
draga mea,

Eu m-am casatorit cu barbatul care m-a inselat in timp ce eram prieteni. A urmat o casnicie de cosmar, nu cred ca m-a mai inselat dar toata viata lui a fost legata de a mamei lui, doar familia lui conta. Ceea ce vreau sa iti spun este ca daca te inseala partenerul nu te respecta si nu te iubeste.
Oricine iti va spune ca omenii nu se schimba. Vorba asta am auzit-o si de la fostul sot, numai dupa ce l-am parasit si-a dat seama ce a pierdut. Prostii, nu este adevarat. Mi-a spus o prietena ca ar trebui sa imi aleg barbatul caruia ii tremura carnea pe el de fericire sa ma aiba alaturi. Viata iti rezerva si necazuri, iti trebuia un barbat adevarat cu care sa treci prin viata.

Ai grija de tine, eu zic sa nici nu ii mai raspunzi la telefon.
Cu drag
Anca
anca_bm
Postat pe 11 Septembrie 2014 18:20
De la: kudika_972318, la data 2014-08-14 17:14:23Buna.Povestea mea este urmatoarea: in urma cu un an am avut o relatie cu un baiat, care in cele din urma m-a parasit pentru alta fata. mi-a zis ca nu poate sa fie doar cu o singura fata, ca e afemeiat, etc. Cea cu care a fost, a zis ca l-a inselat si atunci a realizat cat a gresit, renuntand la mine. Acum, dupa 9 luni de la despartire, ma cauta si imi zice ca ii pare rau, ca si-a dat seama ce a pierdut, ca s-a schimbat, ca inca tine la mine si ca ii pasa. In plus, ma suna in fiecare zi, vrea sa imi demonstreze asta, desi i-am zis ca sansele noastre de a fi impreuna candva tind spre 0. Eu nu as mai putea sa ma intorc la el acum, avand in vedere ce a facut, desi am tinut mult la el. Nu mai exista incredere si nu pot sa uit ce a facut, desi l-am iertat. Ce parere aveti? Se poate schimba un om cu obiceiurile acestea? Merita inca o sansa undeva in viitor?

Nu, nu mai merita nicio sansa. Un astfel de individ niciodata nu se va schimba, si ti-o spun din experienta. Ce iti zice tie el acum sunt doar vorbe, ca sa te faca sa te intorci la el. Dar de schimbat nu se va schimba niciodata, sa stii asta. Un barbat afemeiat niciodata nu se va schimba, nu are cum, asa e el, e in firea lui sa fie afemeiat. Sper sa nu il crezi si sa mai pierzi timpul cu el. Daca ai trecut cu bine de perioada despartirii eu zic sa iti vezi de viata ta si lasa-l pe el sa te regrete cat o vrea. Nimeni nu iti garanteaza ca nu te va lasa si a doua oara pentru o alta. Vrei sa stai mereu cu frica? Asta nu ar mai fii iubire. Ai grija de tine. Dar sincer, eu nu i-as mai da individului nicio sansa. NU MERITA!
kudika_nicole22
Postat pe 13 Septembrie 2014 15:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Distanta dar totusi IUBIRE 5 De la: just_sexy 13 Iunie 2009 15:18
Divortul 23 De la: airam82 27 Februarie 2009 18:29
Violenta fizica si verbala-pentru toate fetele forumului care traiesc asa ceva 8 De la: heaven2007 19 Septembrie 2009 09:18
sfat..va rog..:( 18 De la: diana_franch 28 Septembrie 2009 19:56
Ce e cu GELOZIA fetelor?! Are Leac???!!! 44 De la: Alex_Bodea 4 Ianuarie 2011 21:09